Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nagyon szépen köszönöm, sikerült :)

aida2330 és Dolphin kedveli ezt.
  2. siposanyu

siposanyu Junior szaki

Sziasztok ! Az ünnepi felhősor " vedd könnyedén " nevű kitehetőjét nem találom sehol , tudtok nekem segíteni ? ID 42124107 siposanyu a farm nevem ! Köszönöm !

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Szédült szántóra helyezted ki a keresett dekort, a bal felső sarokban nézz körül még egyszer, s meg fogod Te is találni.
    Sok sikert!

4. siposanyu

siposanyu Junior szaki

nagyon köszönöm ! mindenkinek kívánok Boldog Új esztendőt !

smoldering és Dolphin kedveli ezt.
  5. -méhecske54-

-méhecske54- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Eddig sosem kértem segítséget.Most 2 elakadásom is van.Nem találom a kókuszkérdést. Valamint Nem adja a trágyát a fáknak,holott 1050 van.Pár napja jelentkezett ez a hiba.Előre is köszönöm a segítséget.
    ID:43397870

6. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Melyik trágyára gondolsz? A fákat kettőféle trágyával lehet megszórni, az egyik a Kacsa Kata turbótrágyája, a másik pedig Kacsa Kata szupetrágyája. Melyik nem működik megfelelően?
    A kérésed ettől függetlenül továbbítottam a jogosultak felé, viszont jelenleg senki nincs a közelben, aki ellenőrizni tudná a számodra, ezért a válaszig a türelmedet kérjük.
    Megértésedet köszönöm.

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a keresett dekort a Hajótöröttek partján fogod megtalálni, ha benézel a Múzeumokba. Oda rejtetted el magad elől.
    A trágyás problémádhoz pedig szükségünk lenne a pontosításra: melyik területen és melyik fára ható trágyával tapasztaltál problémát? Kézzel vagy munkással dolgozol?
    Megértésedet köszönöm!

8. MissL

MissL Fórumprofi

Szeretnék segítséget kérni, a kliensem van kinyitva ebben a pillanatban, és a fonálnál elindítottam VOLNA a játékot, de 100%-on pörög, pörög. Nem szeretném ismét elveszíteni a dobozomat. Ha most megnézitek ti is a pörgést láthatjátok.

Gazda: Szalacsinéni ID: 15014111

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.1.25
  9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ha, ez a 17-es pálya volt, akkor az ellenőrzéskor nem a virág pörgött, hanem teljesítésre vár a feladat. Én be tudtam lépni és nem tapasztaltam az általad jelzett hibát. Azt tudom tanácsolni, hogy végezz egy CCleaneres gép takarítást, illetve mielőtt elkezded a mini-játékot frissítsd az oldalt. Érdemes az internetelérést, hálózati kapcsolatot is ellenőrizni.
    Nincs visszajelzés belépési problémáról, lassú játékról.
    Köszönöm a képet, bár elég aprócska lett. Én ezt látom:
    upload_2025-1-2_9-22-21.png

Sajnálom.

10. MissL

MissL Fórumprofi

Nem belépési probléma, lassú játék volt, hanem nem indult el a fonal játék. Ez már egyszer megtörtént velem, a kollégáid kiküldték a központba, és megkaptam a dobozt. Kérlek, most is küldjétek ki, mert nem szeretnék önhibán kívül egy dobozt elveszíteni. Nem fog az élet megállni ha nem kapom meg, de úgy érzem itt nem én vagyok a hunyó. CCleaner Professional Edition van a gépemen.

Luminary kedveli ezt.
  11. Luminary

Szia!

Természetesen továbbítom a problémádat, de nem ígérek semmit.
    A válaszig türelmedet kérem,
    köszönöm

MissL kedveli ezt.
  12. MissL

MissL Fórumprofi

Köszönöm. Egyébként láttam mikor léptél be, mert ahogy mondtam nyitva volt a kliens, és amikor beléptél jelezte, hogy duplán vagyok bejelentkezve, és így kiléptet a rendszerből. De ahogy látom itt a fórumon, másnál is probléma ez a doboz dolog. És ha már itt vagy, azt is szeretném jelezni, hogy sokszor a gyopárnál is lefagy a gépem, és volt hogy többszöri belépés után tudtam csak felmenni, akár on-line, akár kliensen játszottam.

És íme...a 2. doboznál is ugyanez van...100%-on ugrál a bari, és nem nyílik meg a fonál...klien...ez hihetetlen...akkor a 2.-at is veszítsem el????? Nyitva a kliens, meg tudja nézni valaki??

13. Luminary

Szia!
    A doboz dolog nem könnyű kérdés. A játék naplójából dolgozunk, így az ott rögzített adatokkal tudunk csak érvelni. Az event ismertetőjében le van írva a játékszabály, ha attól eltér a rögzített adat, vagy azt mutatja, hogy nem megfelelő lépések sorozata a sikertelen játék, akkor nincs mit tenni.
    Nem tudom, hogy mennyi RAM van a gépedben és ehhez milyen op.rendszer társul. Sajnos 4, de már a 8 RAM is kevésnek bizonyul a játékhoz, mert az operációs rendszerek igénye is nagy. Így a játékra már nem marad elég. A játék grafikai megjelenése is több memóriát igényel, mint a kezdetekkor, vagy a korábbi években. Nemrég néztem a háttárképeket és szembetűnő a minőségi változás az elmúlt 2 évben. Azt nem néztem nálad, hogy az animáció be van e kapcsolva. Ha, igen, azt is érdemes kikapcsolt állásba tenni, - segíthet. Tudom, hogy már a könyökötökön jön ki a takarítás, de még a nagy teljesítményű gépeknél is meg kell csinálni időnként, mert annyi "szemetet" összeszedünk a világhálón csatangolva, hogy teljesítmény romlást eredményezhet.
    Az internetszolgáltatót sem árt időnként ellenőrizni, hogy megkapod-e azt a csomagot, amire előfizetsz. Vagyis az internetsebességet is érdemes ellenőrizni. Az is befolyásolja a teljesítményt, hogy mennyien használják egy időben a családon belül az internetet és mire.
    Gondolom, hogy ezekkel nem mondok újat, de a tényleges központi hibák helyett sokszor helyi, egyéni problémák lehetnek, aminek nehéz kideríteni az okát. Nem ismerünk minden részletet és nem vagyunk sem hálózat, sem számítógépes szakemberek. Természetesen igyekszünk segíteni, de ez nem minden esetben lehet kielégítő.
    A válaszig további türelmedet kérem, még nem kaptam visszajelzést.
    Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 2.1.25
    MissL kedveli ezt.
  14. MissL

MissL Fórumprofi

Köszönöm :) Időközben ahogy látod a 2. dobozom is megy a levesbe. De tudod ez itt a 17. doboz, idáig csak 1x volt problémám a 12 vagy 11-es doboznál, a többi simán ment. Tehát azért gondolom hogy nem a gépemmel van a gond. Nagy sebességű a netem, sok a memóriám...nem tudom mi lehet a gond.

De nem tudok semmit sem csinálni, a kliensből csak max. ki tudok lépni, de nem csinál semmit a pörgésen kívül, tehát nem tudok navigálni a lapon :(

Ha pedig becsukom, elveszik a doboz. Esetleg te be tudnád úgy csukni, hogy megmaradjon a dobozom????

15. Luminary

Szia!

Mivel én az alábbi képet láttam az ellenőrzéskor, így nem tudom becsukni. Még a játék naplója sem rögzítette az indítást.
    Azt javaslom, hogy próbálj meg böngészővel belépni, hagyd a klienst.
    upload_2025-1-2_10-47-4.png

MissL kedveli ezt.
  16. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Sziasztok! Nálam is gondot okoz a doboz, ki tudtam nyitni, de amikor megpróbáltam rendezni, nem lehetett, mert csak ugrált a dobozban lévő, nem tudtam egyikből a másikba rakni, mert nem hagyta, így elveszett a dobozom. Nem tudom mi a probléma, de kissé idegesítő, hogy a cél előtt torpanok meg.

17. MissL

MissL Fórumprofi

Köszönöm szépen, ez jó ötlet volt. Laptopon nyitottam meg a fonalat, a desktopon volt kinyitva a kliens, de sikerült megcsinálnom a 17-est. :D Akkor az egy dobozról várom a verdictet :D

Luminary kedveli ezt.
  18. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kérlek, írj egy Farm nevet és Farm ID-t, mert ezen adatok megléte nélkül nem tudunk segíteni.

19. Luminary

Örülök, hogy sikerült :)Azt nem lehetne, hogy böngiből játszod le a miniket? Vagy újrahúzod a klienst és utána próbálsz majd ismét azon játszani?

20. MissL

MissL Fórumprofi

De...most már hogy másodjára szívok, lehet hogy az lesz. De a laptop nem mindig van nálam, főleg desktopon vagyok, és ha hiszed ha nem, sokszor félóráig is pörög a neten, és tökmind1 h itthon, vagy máshol vagyok. Ezért akkor rámegyek a kliensre, de most akkor ennél a játéknál hanyagolni fogom. Van apple laptopom is, érdekes ezen sokkal gyorsabb mint a win laptop, és sokkal ritkábban pörög...csak akkor majd vinnem kell...

Luminary kedveli ezt.