Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. del.phine

del.phine Fórum-zöldfülű

SZiasztok! A tavaszi dal titokzatos ládáim nem nyílnak ki aratáskor Bahamarama-n. Állandóan újraindul az idő. Ezt meg tudnátok nézni?
    ID:1191618

2. paraszt6111

paraszt6111 Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen:D

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem szeretek ebbe a topikba írni... Pláne ha nem tudom, hogy hol lehet a hiba....
    jött egy levél.... elolvasom... válaszolnék.... egészen pontosan válaszolok.... rákattintok a küldésre, de az elküldést nyugtázó írás nem jelenik meg...
    Területet váltok... a levél amit az imént olvastam... olvasatlanul áll a postán....
    A válaszul írt eltűnt....
    2* próbálkoztam... takarítottam.... Netet újra indítottam....

Eddig sem használtam túl gyakran a farmpostát, mert nem megbízható a szememben... De hogy már egy levél továbbítás sem működik rajt... ehh...
    Ha jól rémlik, nem látják a moderátorok a levelezést...
    De azért egy jelzés mehetne az ügyben a játékot javító mester felé.... Köszönöm!

5. Dolphin

Szia,
    néha történik ilyen, hogy nem megy el a levél. Ez adódhat abból, hogy sok levél áll a postaládádban, akár régről is.
    Nekem saját tapasztalatom az, ha sokszor csinálok sortörést, új sor kezdést ENTER-rel, akkor nem megy el. Én azt szoktam tenni, hogy figyelek rá, hogy ne használjam az ENTERT, s mielőtt elküldöm a levelet, akkor kimásolom CTRL+C-vel, és ha nem küldi el, akkor nyitok új levelet, beillesztem, közben kiveszi a számára sok sortördelést, s ezt követően már el tudom küldeni.
    Próbáld ki Te is ezt a módszert.
    Megértésedet köszönöm!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása szerint a titokzatos ládák nyitásánál tapasztalt hibát sikerült elhárítani.
    Egy ki/belépést követően arathatóak lesznek az Élet a farmon programhoz kapcsolódó titokzatos ládák.

Ha valakinek mégis problémája adódna vele ezt követően is, az Farm név és Farm ID megadásával itt jelezze:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/

Köszönjük türelmeteket,
    a Farmerama csapata

7. freud1973

freud1973 Utánpótlás-írogató

Szia! A teliholdason a mennyei rémkukoricás bódé betakarítása után elvileg a világító bogyó +1 termést ad, de nálam nem adott. freud1973, id: 53358760

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Lassan harminc perce nem elérhető a játék. Nem kérek ellenőrzést, a gépem rendben.
    Úgy tűnik a fórumról a játék felületre költöztek.-.-

Swartsch és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    én Chrome böngészőben nem tapasztalok sem belépési, sem működési problémát.
    Ha nem kérsz ellenőrzést, akkor kérlek, legközelebb a Panaszládába írj, ez itt Segítségkérő topik.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Megértettem, köszönöm szépen. Én Edge-ben Win11 játszom. Már megjavulni látszik.;)

Swartsch kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    örülök, hogy rendbe jött időközben Nálad is, további jó játékot kívánok!

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    a Játék naplójában történt ellenőrzés alapján nem arattál ma ilyen dekort ezen a farmon. Ha ma helyezted ki a dekort, azt legkorábban a kihelyezéstől számított 44 óra után tudod learatni, akkor adja a bónuszt először.
    Megértésedet köszönöm!

13. birka64

birka64 Járnitanuló

Üdvözletem!
    Reggel megoldottam 4 feladatot jelezte a mindegyiknél a 20 csillagos érmét, de nem számolta fel. Összesen 8 feladat van teljesítve és csak 80 csillagos érnét ír ki. Nem számolta fel a Nyugis délután eventben a teljesítésért kapott 80 csillagos érmét. Frissítettem. kiléptem akkor sem volt felszámolva. Gazda: birka64 ID: 6763866 Segítségéteket előre is köszönöm.

14. Dolphin

Szia,
    sajnos egy hiba folytán a tegnap megszerzett Csillagos érméket a rendszer tévesen visszaváltotta.
    Itt találod róla a hivatalos közleményt a hibáról és megoldásról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután-téves-csillagos-érme-átváltások.25293/
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

15. Hegeniki

Hegeniki Utánpótlás-írogató

Tegnap este 19:15-kor nem tudtam a játékba belépni. Valami 504-es kódot adott ki.Ma reggel sikerült.Úgy gondoltam azért szólok.
    Köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  16. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Sziasztok! A napi belépési bónusszal összekötött gazdaköri feladat nyereményiről sokan nem tudtunk. Kaphatnánk lehetőséget ennek kiváltására, akár napi híreken keresztül.? Sokan lemaradtunk róla. Köszönöm a választ. Ja ée az elvézett feladatok között nem jelenik meg. :( Megvan. Sikerült. :)

Utoljára szerkesztett: 17.8.24
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönjük. :)
    Valóban volt egy rövid ideig tartó játékleállás, én is tapasztalatam. De szerencsére viszonylag hamar megoldódott.

18. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Sziasztok. Tollas macska felhőből hiányzik a piramisrejtvény kirakóm. Köszönöm szépen ha segítetek. :)

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Dolphin, valibori69, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  20. birka64

birka64 Járnitanuló

Othep kedveli ezt.