Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Othep kedveli ezt.
  2. Juditka1966

Juditka1966 Utánpótlás-írogató

Juditka1966 ID: 7393786 Szia! Szeretném megkérdezni, miért nem kaptam meg Bahamán a 10 event növényt? Köszönöm

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

4. V1llager

V1llager Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Gyapjas érméből vettem múltkor 2000% xp boostot, akkor nem nyomódott el magától. Tegnap este vettem még 3db ilyen boostot és most vettem észre, hogy vásárlás után beaktiválódott mindhárom. Nyaralni vagyok, nem tudnám most kihasználni. Megkaphatnám az elhasználódó tárgyak közé, hogy akkor aktiválhassam amikor én szeretném?

Gazda: V1llager ID: 57690873

5. Othep

Szia.

Nincs ilyen lehetőség, amit szeretnél, sajnos.

Az eventismertetőben pirossal ki van emelve, hogy ezek azonnal induló bónuszok.
    És mivel ezen a játékelem indulása óta nem változtattak, korábban is így volt.
    Máskor, ha az ismertetőtől eltérő jelenséget tapasztalsz, farmnévvel, ID-vel rögtön jelezd nekünk. Egy csomó dolgot nem lehet utólag ellenőrizni.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/#post-1395741

6. Juditka1966

Juditka1966 Utánpótlás-írogató

Juditka1966 ID: 7393786 Szia!217es szinten vagyok, úgy érzem. Köszönöm

7. Othep

Továbbítottam ellenőrzésre a problémát, de nem tudom mikor lesz kolléga, és lesz-e.
    Nem szoktam ilyet írni, hisz nem javasoljuk vagy támogatjuk a vásárlást, de lehet, hogy érdemesebb lenne egy mini kosarat venned, és elsőként megcsinálni az első és második feladat ezüstjét, ha szeretnéd a felhőt.
    A dekorok többeknek is meglehetnek több példányban, cserenapon megszerezheted, de felhőt csak eventből.
    Ehhez összesen kb. 1000 Ammonitesz szükséges.
    De mielőtt vásárolsz, azért kérlek, azt is nézd meg, nincs-e véletlenül megcsinálva az event, és már az elvégzettek között csücsül...

Tollas macska 2 kosár 1Tollas macska 2 kosár 2
    [​IMG][​IMG]
    539 Ft1.790 Ft
    100x Ammonitesz400x Ammonitesz
    50x Szupertrágya Hárommal több betakarítás egyéb növény kategóriából
    BAHAMARAMÁN 12 órán át. Vásárlással aktiválódik!
    30x Kacsa Kata szupertrágyája -
    Csak egyszer vásárolható meg Többször is megvásárolható csomag
    Előfordul, hogy néha annyira rövid számunkra az event, hogy a végére már el is felejtjük.

Így nézheted meg: upload_2024-8-18_17-50-51.png

(illusztráció, nem a farmodon készült.)

És persze még egyszer a kérdés: Elérted a 100-as farmos szintet?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    De a farmos szinted 217-es? Mert nem a Bahás szint számít!

9. Othep

Szia.

Köszi, hogy írtad.
    Én megkérdeztem ezt már, de a válaszomat most kiegészítettem ezzel.

-ágianyu33- és Ninett79 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos tegnap nem volt már műszakban Kolléga.
    Én azt látom a Játék naplójában, hogy megkaptad a 10 db Ammonitesz eventnövényt, 2024-08-16 pénteken, 13:25:02-kor kaptad meg, a 2. küldetés játékba kerülése (péntek 10 óra) után az volt az első belépésed. Az event növényt csak a Baha ültetvényen lehetett termelni.
    Ellenőrzésem alapján az 1. küldetést sem csináltad meg.
    Megértésedet köszönöm!

11. MissL

MissL Fórumlakó

Sziasztok, bocs hogy ünnep meg ilyenek és ilyenkor zavargok, de én a tollas macsekot hamar befejeztem, megcsináltam, most raknám fel a dekorokat és a Piramisrejtvény-re azt mondja nincs meg. Nem is raktam fel mostanában dekorokat sehová sem. Ha esetleg van időtök utána tudnátok nézni?

Köszönöm szépen :)

Gazda: Szalacsinéni ID: 15014111

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Még van egy rész vissza az eventből:
    Eventismertető!
    3. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2024. augusztus 30. (péntek) 10:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2024. szeptember 01. (vasárnap) 22:00 óra

Sali~*.*.* és Dolphin kedveli ezt.
  13. MissL

MissL Fórumlakó

Ez kiszállt teljesen :D

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. sziporka777

sziporka777 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! "az élet forrása"termék hol állítható elő?

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A Mesterségek völgyén belül az Alkimista laborban állíthatod elő, ha már az 5. szinten vagy.

16. agyenge

agyenge Fórum-zöldfülű

Szia! A nyugis délutános eventnél megvan a Guruló gombolyagok,Gombolyag röpi és az Esti kötés dekor is,a felhő sorra mégsem engedi kitenni. Vagy mind a 40 feladatot meg kell csinálni,hogy ki lehessen tenni? Köszönöm az infót,ha kapok.

17. Sali~*.*

Szia!
    A felhősor a 32. feladatsorban van. Addig el kell jutni, hogy fel tudj pakolni rá.
    Sok sikert kívánok!:)
    upload_2024-8-20_14-41-49.png

18. kotkoda53

kotkoda53 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ.

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Szia!Segítséget szeretnék kérni!Azt szeretném megtudni,hogy a Csapatépítés event mikor került játékba? Csak most jutottam el odáig,hogy megtudtam csinálni! Készen lettem vele,viszont nem tudom hol találom a felhősorát! Végig néztem a felhősorokat de nem találtam meg!A Játékismertetőben is kerestem! Legyetek kedvesek segíteni. Nem tudom kell e az ID számom,azért leírom: csobánka1 ID sz:17455182 Köszönöm szépen.

20. Sali~*.*

Szia!
    A Csapat építés egy gazdaköri feladat nem event.
    upload_2024-8-20_15-35-38.png
    Ha a Paszulyon végig lapozol és ha még nincs felpakolva teljesen a paszulyág, akkor alulról felfelé a második ikonra kattintva tudod megnézni a hiányos felhősorokat.
    Jó munkát, szép napot kívánok.:)