Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, köszönjük az infót. Szeretném jelezni, hogy azért ez még nem működik felhőtlenül. Ki-be léptem ahogy írtad, és az első képernyő jól is működik, nekem most ez volt a lényeg. De a másodiknál, ahová az alapbeállításomat mentettem, az még mindig nem jó. Ez nekem most nem probléma, mert az első volt a lényeg, csak gondoltam szólok. Köszi :)

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    már ez a része is javításra került időközben.
    További jó játékot!

3. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

Sajnos én semmiféle javulást nem tapasztaltam, továbbra sem lehet menteni a jelenlegi farmállapotot. Csak a napraforgó pörgését látom. Hiába lépek ki és be újra.

Fätum kedveli ezt.
  4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, hogy frissítsd az oldalt, illetve töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat. Ha, kliensben játszol, akkor egy kilépést, majd ismételt belépést követően próbáld újra.
    Ha, ezután sem működik, akkor jelezz vissza kérlek, farmnév és a farmod ID számának a megadásával együtt.
    Köszönöm.

5. anyamama56

anyamama56 Fórum-zöldfülű

szürkék a törölközők nem lehet sem befejezni sem mozgatni!

6. Luminary

Szia!

Nincs cserére lehetőséged? Elhasználtad már mindet? Amennyiben igen, akkor fejezd be ezt a pályát, lépj ki!
    Ha, még nem raktál le 2 darab törölközőt és nem tudsz kilépni, akkor szükség van a farmnevedre és az ID számodra, mert anélkül nem tudunk segíteni.
    Sok sikert!

7. anyamama56

anyamama56 Fórum-zöldfülű

ID 6925677

8. Luminary

Szia!

Köszönöm az adatok pótlását, most már folytathatod a játékot.
    Sok sikert!

9. scania7

scania7 Járnitanuló

Sziasztok!Szürkék a törölközők.nincs zöld +jel. stb-stb
    Benedek144 ID 55839812
    Köszönöm Üdv...

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia,

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    De jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ.

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Folytathatod a játékot.
    'Rendeztük a rosszul letett dominód.
    Figyelj rá, hogy úgy tedd le az első dominót, hogy legyen következő lépésed.

-ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.