Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok.
    Ne kérdezzétek hogyan, de meg van a felhő és kirakósok.
    Pötty, pötty .... van bőven. Fogalmam sincs, hogy mit csináltam de ami a célom volt, az meg lett. Képtelen vagyok bár mit is feladni. A Van még növényem és felröpim, megdolgoztatom az állatkákat, mint ők engem. :D
    Akik végeztek, szívből gratulálok. Akik még küzdenek, számukra kitartást kívánok.
    Hálás szívvel köszönöm a sok segítséget a jóságos gazdácskáknak, kedvenc Othep modim bátorítást és szintén a sok türelmes segítségét. :inlove: Csodás hétvégét mindenkinek.

kigyo51, Sali~*.* és Fätum kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nagyon örülök, hogy sikerrel jártál és gratulálok!
    Csodás hétvégét kívánok Neked én is. :)

Sali~*.*, Fätum és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  3. kincsembogaram67

Hálás szívvel köszönöm. :)

Sziasztok.
    Ismét kérdésem van. A Békás mennyország eventhez nem lehet sehogy a hiányzó zsetonokat megszerezni?
    2 db Gerry-zseton meg lesz, de a többi nem.
    A hétvégi küldetéseket sajnos most nem tudtam megcsinálni, mivel kórházben voltam.
    Előre is köszönöm a válaszokat, segítséget.
    Ennyi eventet egyszerre, hú.... azt sem tudom hova, merre szaladgáljak a farmocskákon. xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.8.25
    Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Most a Standbáros forgatag (Tengerparty party) eventben 4 db Nyári zsetont szerezhetünk: https://board-hu.farmerama.com/threads/tengerparti-party.26679/#post-1461389

A Bevezetés a farmmunkába eventben a 4 db Gerry zsetont válthatjuk ki az eventboltól Csillagos érméért: https://board-hu.farmerama.com/threads/bevezetés-a-farmmunkába-2025-augusztus.26675/#post-1461367

Még egy Strandlabdazsetont tudunk szerezni a jövő héten kezdődő Svindlertábor gazdaköri event 3. fordulójából: https://board-hu.farmerama.com/thre...végi-gazdaköri-küldetések.26616/#post-1459397

Az átfogó event ismertetője: https://board-hu.farmerama.com/thre...teken-átívelő-pecás-event.26623/#post-1459448

Sajnos a korábbi hiányzó zsetonokat nem tudjuk már megszerezni.
    Azért az apróbb megszerezhető ajándékokért érdemes eventezni. :)

5. kincsembogaram67

Hálás szívvel köszönöm a maximális válaszadásod kedvenc Modim - Othep. Se baj. Ma két eventet is sikerült teljesítenem. Csak nem tudtam kivárni a holnapi 1 tápos Boond- ot.
    Szuper jó Moderátor vagy, minden elismerésem.

kigyo51 és Othep kedveli ezt.
  6. Hilda_Brown

Hilda_Brown Fórum-zöldfülű

Érdeklődöm, hogy a Pünkösdi csokor miért nem hat a Bahán a terményeseimre? A Kerge kertben szépen működik, ott levett 10 %-ot az időből.

7. Othep

Szia.

A Kerge kertbe csak dekorokat tehetsz ki, terményeseket nem.
    Kérlek írd meg, hogy a Baha melyik területére, és milyen terményeseket tettél ki, amin nem tapasztalod az időcsökkenést?
    Melyik területen és milyen terményeseknél tapasztalod viszont, hogy minden rendben van?
    Adj kérlek, farmnevet és ID-t is, mert ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

kincsembogaram67 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Hilda_Brown

Gazda: Hilda_Brown ID: 57860050
    Hupsz, ezt elírtam.. Nem a kergén, hanem a szédültön működik.
    A Baha főültetvényen a papagájos, a majmos és az elefántos (tollászkodó, kókuszkopasztó és mogyorótaposó) nem. Kvázi egyszerre indítottam mindkét helyen, és nem egyforma időt mutat.
    Hálásan köszönöm a gyors törődést! :)

Utoljára szerkesztett: 17.8.25
  9. Othep

Nincs mit. :)

Kollégám ellenőrzése alapján a pünkösdi csokrot 10:39:45-kor aktiváltad, a bahán az említett terményeseket pedig 10:37:58-kor.
    Tehát hamarabb indítottad az ólakat, mint a terméket.
    Ne feledd, hogy az érésidőre ható termékeket, felhőket, dekorokat mindig a termelés indítása előtt kell aktiválni. Utólag nem hatnak, nem csökkentenek időt.
    (A terméshozamra ható dolgokat pedig mindig aratás előtt aktiváljuk.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Hilda_Brown

pffffffgrrrrrrhhh

Köszönöm, megint tanultam valamit.

kincsembogaram67 és Othep kedveli ezt.
  11. ZKI.Rt

ZKI.Rt Fórum-zöldfülű

Szép napot :))
    Estefelé miért olyan a játék mintha betárcsázós neten játszanék ?
    Más minden működik rendesen, farm az olyan, mint a betegcsiga.

12. Othep

Szia.

Valószínűleg estefelé már többen is farmozhatnak, mint napközben és terheltebbek lehetnek a nethálózatok is.

Egy süti- és gyorsítótártörlést vagy esetleg CCleaneres tisztítást elvégezhetsz.
    A router pihentetése sem árthat (előbb a gépet, majd a routert kapcsold ki. Pár perc pihentetés után először a routert, majd a gépet kapcsold vissza.)
    A Wifi gyenge lehet, esetleg térj át kábelre, legalább a játék idejére.
    Próbáld ki a klienst, vagy ha böngészőn játszol, zárj be minden felesleges ablakot.

További javaslatok, amelyeket esetleg nem említettem: Javaslatok a lassú, akadozó játék ellen.

13. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Bocsi, hogy ilyen éjszaka kérdezek.... - a helyzet az, hogy a tenyésztésnél nem sikerült a napot megszereznem, és úgy látom, hogy a medvés felhő kirakósai abban a ládában vannak, amit a napocskák vesznek körbe. Ugyan gyöngy kell hozzá, de azt látom, a napocskákat be kellett volna hozzá szerezni. Akkor most mi lesz? Nem lesznek meg a dekorjaim - hiába vannak és lesznek gyöngyeim a felhőhöz és a dekoros ládához?
    Köszi, ha megmondjátok, mert feleslegesen nem érdemes akkor vacakolni tovább.
    Gazda: denesrozalia94 ID: 12970867

14. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ha, nem szabadult fel a dekoros láda, akkor sajnos nem tudod megszerezni jelenleg. A felhőt azt gyűjtsd be, ha tudod, hisz a dekorokat utólag, cserenapon is megszerezheted - amennyiben felkerül a léghajó kínálatába.
    Sok sikert!

Swartsch és denesrozalia94 kedveli ezt.
  15. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Egy kis segítséget kérek: Megszereztem a répa imádó nyuszit a bevezetés a farm munkába, de nem tudom kirakni a felhőre jázmin 15 ID 3413869 köszönöm

16. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A holnap kezdődő eventben ültethető a bahás ületvényen a növény.De a pénteken kezdődő 3.befejező gazdaköris eventnövény csak ott ületehető.Ez így elég kellemetlen,mert a focis eventhez rengeteg növény kell.Amíg nem végzünk a bahással,nem igen haladunk.Annyi terület van,mért így csinálták?

17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban, a baha ültetvény péntek 10 órától vasárnap 22 óráig egy másik rendezvény helyszíne is.
    A focis event, habár sok növényt kíván 2 hétig tart.
    Már elég sok szempontot figyelembe vesznek a tervezésnél. Többek között azt is, hogy melyik területeket kelljen alkalmanként "bontani" a játékosoknak.

Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Szomorú vagyok, de köszönöm szépen a munkádat! További szép napot, hetet, pihenést...!

19. keran63

keran63 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Miért nem tölt be rendesen a játék? Csak pár dolog jelenik meg.
    Id:20724686
    Köszönöm

Utoljára szerkesztett: 20.8.25
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Az lenne a kérdésem, hogy ennek a játéknak 2025-ben mi a hardver igénye és mekkora minimum internet sebesség kell hozzá .Előre is köszönöm a segítséget.
    Kukori80
    ID: 17687038

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.