Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Luminary kedveli ezt.
  2. VéresDénes

VéresDénes Junior szaki

Hát 5 perc kellett ahhoz, hogy valamit lássak is a játékból.Király.

3. Kimkim7270

Kimkim7270 Utánpótlás-írogató

Miért nem lehet belépni a játékba?Kb.10 perce próbálkozok sikertelenül-

4. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Szeretnék érdeklődni, hogy ma még lehet a játékba bejutni, vagy csak holnap próbálkozzak? Tudom, nincs központi hiba, mert mindíg csak a "gazdáknál" van a hiba.Ez már egy megszokott dolog, de azért csak nem stimmel valami a játékba, mert igaz bejutottam, de oly akadozós és van amikor csak pereg és pereg, de semerre nem megy.

Utoljára szerkesztett: 28.8.25, 11:56
    sticzmaria55 kedveli ezt.
  5. Serenity81

Serenity81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok elenörzést szeretnék kérni. Nem tölt be se kliensel se böngészobe a farm.
    Általába edge- vel jatszok de kliensel is ugyan az .
    Serenity81, 57895316
    Elöre is köszönöm

6. molvijud66

molvijud66 Utánpótlás-írogató

Nem lehet a mini játékokat elkezdeni se. Elveszett egy focis játék, horgászni sem lehet, csak a birka tolja a taligáját. Elképesztő

7. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szőrnyen lassú a játék tegnap délután óta.Alig tölt be,nehezen vált területet,lefagy.Sokszor kell frissíteni! A gyopáros egy kínszenvedés.Takarítottam a gépet tegnap is ma is.Örüljünk,hogy most nem kell léggömböket pukkasztani,vakondot ütni.Buknánk az engedélyeket.A mini játék is kész katasztrófa így.

inanna11 kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

A játék minden féle taktika , takarítás ellenére borzalmas. Alig tölt be, s ha betölt akkor is nagyon nehezen lehet bármit is elvégezni.
    A gyopár meg különösen katasztrófa. A nettel rendbe van minden.
    Nagyon jó lenne, ha a központban dolgoznak a háttérben, akkor minimum értesítenék a játékosokat, vagy egyszerűen
    azt mondanák, holnap vagy mármikor normális lesz a játék, de akkor normálisan is lehessen játszani.
    Elkezdtem a minijátékot, a 3. pályán ez van. Nincs kontakt másik játékossal, csak egy homokóra jelenik meg a helyén.
    Hosszas várakozás után kiléptem, gyanítom így el is vesztettem egy játék lehetőséget.

Utoljára szerkesztett: 28.8.25, 13:29
    Swartsch, farmerSS, ördög0 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Sziasztok! A nyúl pályán megcsináltam a 9. szintet , és most megint a nyúl 1. szintjét adja a játék. :cry:

10. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Én a Kockás -mocsár történeteit próbáltam befejezni,de el sem tudom indítani az órát. Vagy vmivel tévedésben vagyok ? ID:24 33 520

11. Kati1980

Kati1980 Utánpótlás-írogató

13 óra óta most jutottam be a játékba. Köszönöm.

12. Gabika6767

Gabika6767 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, a gólözön evetnben nem kaptam a meg a garantált zsetonokat. Tudnátok segíteni? Gabika6767 ID: 21984173

13. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Sziasztok !
    Csatlakozom az előttem szólókhoz ,nem tudok játszani a focis eventel !!! _>:( A pályát nem lehet elérni !! Egyszerűen nem nyílik meg !! A szomszédaim megint eltüntek!! Takarítás ,frissítés nálam meg volt !! És nálatok kedves BP ?????:mad:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem értem, hogy pontosan milyen zsetonokra gondolsz, amikor elérted a 9. szintet, megkaptál mindent, előtte meg olyan szinteken nyitottad ki a focilabdát, amikor még nem járt garantált zseton.

2025-08-22 18:17:37-kor nyitottad ki a második szinten a focilabdát, ezért kaptál 1x party pörgetést.
    2025-08-22 18:18:37-kor az első szinten nyitottad ki, ezért 2x Kacsa Kata szupertrágyáját szereztél.
    2025-08-22 18:19:35-kor az első szinten nyitottad ki, ezért 1x bónuszládát kaptál.
    2025-08-22 18:20:32-kor az első szinten nyitottad ki, ezért 2x Kacsa Kata turbótrágyáját kaptál.
    2025-08-22 23:04:20-kor nyitottad ki a második szinten a focilabdát, ezért kaptál 2x Szupertápot.
    2025-08-25 11:18:59-kor automatikusan kinyitódott a focilabdád, ezért kaptál 3x Csatárzsetont, 10x Szupertrágyát, 1x Labdapumpát, 1x Farmbónusz láda II-t és 12x Szupertápot.
    2025-08-27 12:34:24-kor automatikusan kinyitódott a focilabdád, ezért kaptál 3x Medvezsetont, 2x party pörgetést,, 1x Labdapumpát, 1x Piccolo ládát és 10x Kacsa Kata turbótrágyáját

Azóta nem nyitottál ki focilabdát.

A nyúlnál a 4. szinten van a focilabdát, míg a disznónál a 3. szinten, ha bármelyiket kinyitod, akkor 1 garantált zsetont kapsz ezen a szinten.

Ha elviszed a 9. szintig bármelyiket, akkor pedig 3 zsetont kapsz.

15. -Sudden-

Szia.
    Beléptem hozzád, sajnos a küldetésed lejárt, így újraindítottam a számodra.
    upload_2025-8-28_15-56-10.png
    Sok sikert.

16. Luszike150150

Luszike150150 Utánpótlás-írogató

SZIASZTOK NEM TALÁLOM A SZÚRSZOP FÁT ÉS A KROKIT SEM MINDKETTŐBŐL MÁR VOLT NEKEM :(ÜRES VOLT A TERÜLET MIKOR BELÉPTEM:wuerg:HOGY LEHET MEGSZEREZNI ISMÉT ESETLEG:(KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS:cry:

17. -Sudden-

Szia.

Kérlek add meg a farmneved és az ID számodat és majd én utánanézek.

Luszike150150 kedveli ezt.
  18. Luszike150150

Luszike150150 Utánpótlás-írogató

ID:51485754 Luszike150150

19. -Sudden-

Köszönöm az adataid megadását.

Sajnos nem szerezted meg sem a krokitanyát sem pedig a szúrszop fát.

Az event alatt összesen 1740 álszúrszop termést szereztél, a krokitanyához pedig 4730 kellett.

Ál-krokiból 215-öt gyűjöttél össze, míg a szúrszop fához összesen 1080 kellett.

Sajnálom, de ne csüggedj, biztosan megszerezhetőek lesznek még majd a jövőben.

20. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Minden más oldal nyílik egyből még az én kis tanyám is, kivéve ez,
    itt a betöltés perceket vesz igénybe a mai nap.