Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. 1süni

1süni Törekvő

Köszi szépen!

Dolphin kedveli ezt.
  2. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Igen, minden rendben van, a jó hangulatú játékkal és az ajándéközönnel együtt. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.

Othep és Dolphin kedveli ezt.
  3. emma131119

emma131119 Járnitanuló

Szia, nem tudom mi az oka de nem működik az adventi kód beváltás (FAADVENT4) a megadott kód nem érvényes üzenetet kapom.
    köszönettel
    emma131119 ID: 52480595

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján ezen a farmon már sikeresen beváltottad ezen a hétvégén az ajándékkódot, egy farmon csak egyszer lehetséges a beváltás.
    2024-12-21 08:35:44-kor történt meg a kódbeváltás, s megkaptad a jutalmat, ami ezen a hétvégén: 1 db Farmmunkás kupon (3 óra)
    További jó játékot!

vihence és kigyo51 kedveli ezt.
  5. emma131119

emma131119 Járnitanuló

Köszönöm, nem vettem észre, mert nem azt írta, hogy már beváltottam, hanem hogy érvénytelen.
    Szép hétvégét!

Othep kedveli ezt.
  6. Bogyo69

Bogyo69 Járnitanuló

Szia!
    Én abban kérném a segítséget, hogy a kerekkerék pörgetésekre volt egy jó megoldás, hogy ne kelljen egyesével csinálni. F12-es gomb és beírni, hogy farmwheel.sW szöveget és működött. Most próbáltam csinálni, de a pörgetésnél nem adja fel azt a sort, amit tudnék ismételgetni. Köszönettel veszem a segítséget!: Bogyo69 ID: 4027384

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Itt beszélgetnek erről a többiek.
    Itt olvasgass: https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék-kérdések.19452/page-2#post-1424330

farmerSS kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Csak annyit kell beírni, hogy: farm (farmwheel.sW már nem jó)

9. Hugi561

Hugi561 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!! Kérlek segítsetek, kb. hajnali fél 2 és 7 órakor begyűjtöttem a kekszes ládákat és reggel nem találtam a játékban, szürke volt a láda ikon !! nem tudom mi történhetett!! köszönöm, ha megnézitek !! Hugi561, ID:49915161

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint ma reggel (2024-12-21) 07:43:56-kor bontottál ki 2 db Kekszes tálak ládáját, a 12 db Kekszes tál a CSP-vel és TP-vel jóváírásra került a farmodon.
    Jelenleg 14 db Kekszes tálad van a Pajtában.
    Köszönjük a türelmedet. :)

Dolphin kedveli ezt.