Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Sziasztok. A múlt héten lezárták a farmomat mondván hogy adósságom van. 6.hó 10.én vásároltam szezonbérletet amit bankkártyával kifizettem és a számlámról le is emelték. Ezt kérték újra Paysafecard kifizetésével. Kifizettem mivel nem kaptam volna vissza a farmomat.Ez a dolog megrázott. Évek óta vásárolok a farmomra dolgokat, még ilyennel nem találkoztam.
    ID 38179666

2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm. Kész is van :)

Othep kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    egy területre egy-egy raktárház típusból 5 darabot lehet kitenni. A Múzeumnál eddig ennek nincs jelentősége, mert csak 4 - 4 db van játékban mind a farmon, mind a Bahán.
    További jó játékot!

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, ez ügyben a Supportra írjál, csatold a kártyás tranzakció bizonylatát és az igazolást a PaysafeCardos fizetésről is, ezt ott tudják kivizsgálni.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni. A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!