Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia, ismét!

Köszönöm a türelmedet.

A térkép alapján jelenleg a 12-es termben vagy. Ezt magad is tudod ellenőrizni, ha a teremben a bal alsó sarokban rákattintasz a Kazamatatérképre. A mindenkori helyzetedet a lila terem jelzi.

upload_2024-10-25_22-54-15.png

Ki kell nyitnod a 18-as terem ajtaját, ehhez 10 darab kulcsra lesz szükséged. Piros nyíllal jelöltem. A mini-játék lejátszása után megkapod a kincsesládából a zafírt, amivel a kék lakatos ajtót tudod majd kinyitni.

upload_2024-10-25_22-48-12.png

Érdemes átolvasni - akár többször is - az event ismertetőjét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája.25535/
    A Kazamatatérkép használatát is érdemes áttanulmányozni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája.25535/#post-1408277

Sok sikert a folytatáshoz.:)

Dolphin, Kuzdern, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Luminary

9805208
    Szia!
    Örülök, hogy kikerültél a 17-es csapdájából és sikerült tovább haladnod.
    Sok sikert a folytatáshoz!

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  3. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia4 1 óra 45-kor arattam vízi gombát, ami valahol elkallódott, kis teruleteken 5 db- ot kockánként. Nézzétek meg légyszi ! nem került be a raktárba
    ID 9805208

4. Luminary

Szia!

Az, hogy korábban mit és mennyit arattál nem tudjuk megnézni. Azt látom, hogy 2024-10-26 01:50:02-kor ültettél a gombaerdőben eventnövényt ami jelenleg aratható. A Takarító boszorkány gazdaköri feladatba 2024-10-26 01:12:18 - kor szállítottál be 1.111 vízi gombát az 1/3-as, majd az aratás után, 2024-10-26 01:50:46 -kor ismételten beadtál 1.222 eventnövényt, immár a 2/2-es feladatba.
    Eddig összesen 6.664 eventnövényt adtál be a feladatokba és még van 290 a pajtádban.
    További jó játékot.

5. gyöngyhaj

gyöngyhaj Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Helgridnél nem találok 2 kincsesládát,már háromszor körbejártam és valamiért nem látom.
    gyöngyhaj ID:38913297
    Köszönöm

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint a A 9-es teremben van a két kincsesláda, amit nem nyitottál ki.
    Termek: https://sharedimages.bpsecure.com/xenforo/dungeonmap2024oct.jpg

Swartsch, Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. katica063

katica063 Törekvő

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, mert nem tudok továbbjutni. Ott állok a zafír előtt, föl-le járkáltam, úgy gondolom amit lehetett lejátszottam, de nem tudok haladni tovább.
    katica063 ID: 46043818
    Köszönöm előre is.
    Üdv: Katica

8. Luminary

Szia!

Légyszi' szaladj vissza a 18-as terembe és nyisd ki a zafírt rejtő ládát, mert anélkül nem tudsz tovább menni.
    upload_2024-10-27_0-42-33.png
    A link a számozott térképhez visz:
    https://sharedimages.bpsecure.com/xenforo/dungeonmap2024oct.jpg
    Sok sikert a folytatáshoz!:)

9. Milcsimami

Milcsimami Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy szerintem a Helgrid legendája játékot végigvittem, a felhősort is aktiváltam és nem jelenik meg az, hogy végigvittem az eventet. Kihagytam estleg valahol valamit?
    Milcsimami ID: 25105836
    Köszönöm szépen!
    Üdv: Ildi

Megtaláltam! a 25-ös teremben kihagytam egy kincsesládát.

Utoljára szerkesztett: 27.10.24
    Dolphin és Othep kedveli ezt.
  10. gyöngyhaj

gyöngyhaj Utánpótlás-írogató

11. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

sziasztok ! a 21 -es minijátékot lejátszottam,nagy nehezen kivirágzik mindkét virág, és nem tudom megszerezni a piros zsetont adó ládát., így a kazamatakulcsot sem adja, pedig kérhetném
    sőt, újra kezdette velem a mini játékot. ez normál?
    gazda név : Boccio71
    ID : 2121759

update : sikerült ....továb léptem közben

12. katica063

katica063 Törekvő

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a játékot nézzük, sajnos az. Ha azt, hogyan kellene működnie, akkor nagyon nem az...
    --------------
    Nálam is volt ma némi katyvasz. A 15-ös kapunál nem nyílt ki az ajtó. Kiléptem a főfarmra, majd vissza, és a kapu nyitva van. A 20-as teremben lejátszottam a két minijátékot, de nem nyílt ki egyik láda sem. Teljes kilépés, belépés, és ott a két zárt láda, és látom, hogy a minijátékokat sem játszottam le. Pedig de. Sőt, a 10-es teremben az egyik láda, amelyikből már átvettem a kupont, szintén zárva volt. Újra lejátszottam a minijátékokat (nem esett jól, főleg az alsó), most már kinyíltak a ládák. Szerencsére elfogyott a kulcsom, mert mára ez elég is volt...
    Baromi jó lenne, ha végre tennének valamit az ellen, hogy valahol a játék elakad a háttérben, amiről engem "természetesen" elfelejt értesíteni, ezért én ténykedek tovább (amit a játék természetesen hagy), de ebből semmi sem jut el a szerverig, úgyhogy én szembesülök azzal a végleges elakadás-kilépés-belépés után, hogy csinálhatok újra néhány dolgot...
    -------------
    A minijátékról:
    A teljes szélességű pályáknál a Helgridtől legtávolabbi mezőkre csak az egylufis vödrök loccsanthatók ki, a kétlufist már nincs esély a mező felett lelőni. Az egylufis is csak akkor, ha a megjelenésekor azonnal lősz. Nincs idő felmérni, hogy bogár avagy víz tartózkodik abban a vödörben... Ez így puszta szerencsejáték, és ha rosszul jönnek a vödrök, akkor nettó szívatás... Ha pedig magamra húzom a vödröket, a hozzám közeli mezőket már felvirágoztattam, mint Gábor Áron a rézágyúját, akkor egy hosszas, folyamatos lövöldözéssel tüntethetek csak el minden vödröt, hogy újra a legmesszebbi mezőre koncentrálhassak. Ha közben bogár is volt, így jártam.
    A rövidebb pályák sokkal jobban játszhatók.

14. csilumami

csilumami Járnitanuló

Sziasztok
    Nem tudok tovább menni segítenétek hogy mit rontottam el ID17716773 csilumami köszönöm
    (már előbb is kértem segítséget de választ nem kaptam)bocs hogy meginT írtam

15. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Ahhoz hogy segiteni tudjon valaki először is le kellene irnod hol mi a baj. Melyik teremben vagy mi az a hiba ami miatt nem tudsz továbbmenni. Ilyen leirás mellett senki nem tud segiteni mert nem tudja miben segitsen. Nézd meg a kazamatatérképen hol vagy melyik teremben akadtál el és miért.

Swartsch kedveli ezt.
  16. csilumami

csilumami Járnitanuló

21-7- 5itt akadtam meg

17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

csilumami
    Melyik teremben vagy? Nézd meg a kazamatatérképen. Minden teremnél bal oldalon van egy kazamatérkép felirat. Ha arra rákattintasz megmutatja melyik teremben tartózkodsz jelenleg.
    Ezen a képen be tudod azonositani a terem számát.

Ezen a képen viszont be vannak jelölve, hogy egyes termeken merrefelé tudsz haladni. Ha van elég kulcsod akkor ha zárva az ajtó ki tudod nyitni. Ha a drágakö hiányzik akkor annak a helye is be van jelölve.

Gondolom sokan szenvednek még a játékkal. Készitettem egy kis képet, nem a legszebb de a célnak megfelel. A nyilakkal jelzem merre lehet haladni a termekben. Amelyik teremben kő is található ott egy kis fehér négyzetbe beirtam a kő nevének kezdőbetűjét. Remélem ezzel egy kis segitséget nyujtottam azoknak akik nem boldogulnak a játékkal. A nyilak nem csak az irányt mutatják hanem azt is hogy melyik oldalon van az ajtó/ajtók. Minden nyilat az ajtókra tettem. Van olyan terem ahol két-három ajtó is van és van olyan ahol csak egy. Ahol a nyilak alatt nincs semmi azok nyitott ajtók, ha van a nyil alatt egy négyzet azokat kulcsal vagy három esetben kővel lehet nyitni. A kulcsok száma változó az ajtóknál. Minden esetben több kulcsot kér van olyan ajtó ahol 10 kulcsal lehet nyitni.

Swartsch, Luminary, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  18. csilumami

csilumami Járnitanuló

a térkép szerint a 21teremben vagyok onnan nem tudok tovább haladni , a két követ (Jádé és rubin) nem tudtom megszerezni igy nem tudok tovább haladni köszönöm a segitséget
    csilumami ID17716773

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.10.24
  19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Kicsivel a hozzászólás fölött már betettem neked segitséget. Nézd meg. Ne azt tedd be amit én irtam.

Swartsch kedveli ezt.
  20. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

köszönöm a tanácsot Toma ! újra neki veselkedtem, és sikerült ! :)
    pedig fel akartam adni :D

Farm_Tadity_ és -BombadilToma- kedveli ezt.