Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _Jani1_

_Jani1_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A _jani1_ farmomon nem jelenik meg a padlizsán kérlek segítsetek. Köszönöm.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Luminary, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia! Érdeklődnék, hogy miért nem lehet normálisan játszani a játékkal? Folyamatosan frissíteni kell oldalanként, kész katasztrófa az egész! Nem, nem csak nálam, de még topik sincs, ahol jelezni lehetne a hibákat :(

zigus46 kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Miért írod, hogy nincs topik, ahol a hibákat szóvá lehet tenni?
    Van több tíz Segítségkérő topik (azon belül technikai rész), általános panaszkönyv, minden eventhez külön panaszláda.
    De, ha van egy építő ötleted ezzel kapcsolatban, nyugodtan írd be az egyik ötletes topikba.

Kérlek, hozz farmnevet és ID-t, hogy ránézhessünk a problémádra.

Addig pedig, amíg hozod, javaslok egy routerpihentetést. Először a géped, majd a routert kapcsold ki. Pár perc pihenés után először a routert, majd a gépet kapcsold vissza.
    Esetleg térj át, wifi-ről kábelre, ott erősebb a jel.
    Hétvége van, vacak idő, sokan netezhetnek, terheltebbek a hálózatok, ez is okozhat lassulást.

5. monster_02

monster_02 Junior szaki

Sziasztok...tudja valaki ,hogy a Gazdakörben a Sajttolvaj feladathoz ,hol lehet szerezni a Csupakabrát...köszike

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, tudjuk :)
    Múlt héten érkezett ez az új teliholdas ól a játékba, a Teliholdas újdonságokkal.
    Jack boltjában tudod kiváltani, a szükséges rémtermékek beadásával, a második oldal kínálatában a bal felső sarokban található meg.
    Az újdonságokról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teliholdas-világ-újdonságok-2025-március.26092/

Amúgy minden állatról, ólról, terményes ólról megtalálod az információt az Enciklopédiában az Állatok, termények, ólak topikban, ahol a #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban összegyűjtve, a nevükre kattintva a részletes adatlapra jutsz, a #3-a bekezdésben ugyanígy megtalálod a terményeket.
    További jó játékot!

Swartsch és monster_02 kedveli ezt.
  7. monster_02

monster_02 Junior szaki

Köszönöm ... én átnéztem és nem találtam ,de már meg van...

smoldering és Dolphin kedveli ezt.
  8. Hegeniki

Hegeniki Utánpótlás-írogató

Kedves Dolphin! Remélem jó helyre írok most. Bocs az előzőért, de nem tudtam hova írjak. Szóval kézzel szedek le mindent, és van úgy, hogy fent megy a számláló, alatta meg az hogy mit is szedek.Ha meg akarom nézni, hogy mi a neve akkor azt nem látom és úgy vagyok a vadaskerttek is, hogy csak rá kattintok és nem látom csak félig, hogy milyen ólakat tettem oda. Régebben ez nem volt.Most nem tudom, hogy mi változott meg.Köszi ha tud segíteni.
    Hegeniki
    ID:1454174

9. Dolphin

Szia,
    módosítottam a beállításokon Nálad, így már nem fixen a jobb felső sarokban van az információs ablakod.
    Nézd meg, hogy így megfelelő-e a számodra.
    (a Tengeri kaland event idején javasoltuk a beállítások módosítását azoknak, akiknek problémát jelentett a csápok aratása, lehet Te is akkor változtattál rajta).
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  10. Hegeniki

Hegeniki Utánpótlás-írogató

Ok. Köszi ,megvan.

Dolphin kedveli ezt.
  11. marcsi5556

marcsi5556 Fórumszaki

Szia!Nem tudom hogy jó helyre írok?Egy kérdés Egeret rá teszem valamire meg jelenik felette mennyi idő van vissza vagy kész és mennyit ad azt hogyan lehene el tüntetni hogy ne látszon?

12. Dolphin

Szia,
    teljesen eltüntetni nem lehet az információs ablakot. Van olyan verzió, hogy fixen a jobb felső sarokban jelenik meg, amikor egérrel rámutatsz egy mezőre, illetve van olyan verzió, hogy mozog az információs ablak, ahogy Te is mozogsz a mezők felett.
    Illetve azt tudod még beállítani, hogy csak egér kattintásra jelenjen meg az információs ablak, az egér mutatással ne.

Ezeket a módosításokat a Beállítások alatt tudod megváltoztatni:
    upload_2025-3-21_9-15-51.png

Ezt a két beállítást módosítgasd, mindegyik után nyomd meg a mentés gombot, és nézd meg az eredményét. Mindig csak egy pöttyöt változtass meg.

upload_2025-3-21_9-17-12.png

Próbálgasd, hogy melyik beállítás Neked a legkedvezőbb, s azt hagyd meg.

Sok sikert!

Othep, Swartsch és marcsi5556 kedveli ezt.
  13. marcsi5556

marcsi5556 Fórumszaki

Köszönöm szépen a segítséget!

Dolphin kedveli ezt.
  14. marcsi5556

marcsi5556 Fórumszaki

Bocsi megint itt vagyok!Ki próbáltam mindegyiket egy kis idő el teltével de nem lett jó!ID:33327404

15. Dolphin

Szia,
    ezekből tudsz csak választani, más verzió nincs, mit amiket vázoltam.
    Ebből találd meg a számodra legideálisabbat.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és marcsi5556 kedveli ezt.
  16. szepesej

szepesej Fórumlakó

Sziasztok sajnos nekem is az a problémám hogy nem tudom megszerezni a cápakefe kitehetőt, mert valamit elrontok a vonal képzésben, most legutóbb pedig azt hittem hogy sikerül, de nem. Tudtok e segiteni , megtudjátok e nézni hogy mit rontok el?
    szepesej ID: 16046490
    Előre is köszönöm.

17. marcsi5556

marcsi5556 Fórumszaki

Köszönöm szépen!

18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Semmit nem rontasz el, már megszerezted:) Megtalálod a dobozodban, a Váza ikon alatt. A kép nálad készült.

upload_2025-3-21_15-21-49.png

További jó játékot!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  19. kigyo51

kigyo51 Fórumprofi

Szia!
    A mamutfákat, pl.: Szupermamutfa miért nem lehet betenni a füvészkertbe?

20. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sajnos nem tudjuk az okát, hogy miért nem lehet betenni mamutfákat a füvészkertbe, a központ döntött így, nekünk ebbe nincs beleszólásunk.
    Megértésedet köszönöm.

kigyo51 kedveli ezt.