Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

köszi

Othep kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elnézésedet kérem, valahogy kimaradt ez a bejegyzés a válaszadásból.
    Még egy kis türelmedet kérem, a Központ felé továbbítottuk a problémát.

Utoljára szerkesztett: 22.3.26
    zigus46 kedveli ezt.
  3. monster_02

monster_02 Junior szaki

Hogy van az ,hogy semmi nem müködik rendesen állandóan ki be kell lépni ,hogy megtudjam a feladatokat csinálni de a mester projekt az mindig be jön minden frissités után kérés nélkül ....???

Luszike150150 kedveli ezt.
  4. Othep

Szia ismét.

A feladat cseréje megtörtént.
    Egy játékból ki- belépés vagy újbóli belépés után folytathatod a küldetéseket.
    Sok sikert. :)

Doggyra kedveli ezt.
  5. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

köszönöm

Luminary és Othep kedveli ezt.
  6. Doggyra

Doggyra Törekvő

Szia!

Köszönöm szépen a gyorsaságot és semmi probléma.

Jó játékot és sikeres eventeket!

Othep kedveli ezt.
  7. Othep

Szia.

A problémákat valószínűleg a Malom jelenlegi hibája okozza.
    Javasoljuk, hogy egyszerre több malomterméket gyárts le, hogy minél kevesebbet kelljen a malomba lépned.
    Ha mégis be kell lépned, akkor miután beraktad keverésre, amiket szeretnél, lépj ki a játékból, és lépj be újra.

A Malom hibájának javítását hátfőre ígéri a Központ.
    Hírek: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-a-játékban.27601/#post-1501949

Ami az ablakot illeti:
    Valóban, aki nem csinálja, annak idegesítő lehet, mert mindaddig felugrik, amíg nem kezdi el.
    Jeleztük a Központnak már pénteken, de további intézkedést igényel, és egyáltalán nem biztos, hogy pozitív lesz a végeredmény.
    Türelmedet és megértésedet köszönjük.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Talán pozitívabb lehet az eredmény, ha javaslunk valami alternatívát. Mert számomra az még oké, hogy belépéskor feldobja az ablakot (nem, nem igaz, valójában nem oké, mondjunk inkább elviselhetőt...), de az, hogy belépek a városi projektekhez, jön az ablak, teljesült egy projekt feladat, jön az ablak, sőt, teljesen váratlanul jön az ablak, az már egyáltalán nem oké. Értem, ha ennek átmenetileg nagyobb hírverést akarnak csinálni, de utána a jelzés legyen sokkal diszkrétebb.
    Talán annak mintájára lehetne megoldani, ahogy pl. a gazdakört vagy a naptárat jelzik. Egy piros felkiáltójel épp elég lenne a projektek gombján a bal oldali menüben, és a szobron a városban. Ugyanilyen jelzés kerülhet a projekt ablakán belül a mesterkurzus gombjára is. Ennél több teljesen felesleges, és nagyon zavaró.
    És ha már itt tartunk: a felugró ablakok jövetele egyébként is zavaró. Az ember végez egy tevékenységet, pl. ültet, mire félúton jön az ablak, kiléptet az üzemmódból, csak azért, hogy tudtomra adja, elkészült egy termék a mesterségek völgyében (azt már nem mondja meg, melyik a kettőből, amit a projekt miatt indítottam, és mindig csak egy ablak jön). Akkor a legidegesítőbb, amikor számolok is... Szóval, ez az egész felugró ablakos értesítés egy agyrém. Miért nem lehet ezt egy diszkrét üzenetként megjeleníteni pl. egy valamiféle állapotsorban, vagy a bal oldali menüben egy Hírek ablakhoz hasonló módon - elég egy értesítés ikon, tudom, hogy van egy üzenetem, megnézem, amikor akarom, majd utána eltűnik. De felesleges lépten-nyomon feldobni egy mindent megzavaró ablakot... Egy ilyen megoldással sokkal több üzenet eljuttatható anélkül, hogy különösebb erőforrást emésztene fel, és megzavarna bárkit is (akciók, eventek indulása, folyamatban lévő feladatok, elkészült malomtermékek, elkelt piaci termék, stb...)
    Elviszem az ötletesbe is...

bence66, -happy58-, macimami1958 és 8 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

A feladat... takarítss be 13 csavartbükk makkja tételt gyopárvölgyben..
    Feladatot elvégeztem s mégsem fogadta el...:music: a városi projekt.. >:(
    Gazda: -Holdfeny- ID: 23159877

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha instafával csináltad, azt nem számítja aratásnak.

macimami1958 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm.... De jó ha ez benne lenne az ismertetőben...

-BombadilToma- kedveli ezt.
  12. gabibenk

gabibenk Utánpótlás-írogató

Sziasztok, már irtam tegnap is, hogy az állatüdülö nem müködik , tiszta gaz, és elértem a bahama 1125. szintet, de semmi sem működik, üres, aratni sincs mit. Légyszives csináljatok valamit! gabibenk ID 8856164

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Luminary kedveli ezt.
  14. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Tegnap kértük, hogy add be a szükséges Aranybanánt, hogy feloldódjon a lakattal lezárt terület. Ha, nem oldódik fel, akkor gyere vissza és jelezd nekünk.

A dekorok a menüben/ raktáradban vannak - a Váza ikon alatt, kérlek tedd ki őket a területre saját elkpzelésed szerint.

Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. .évuka.

.évuka. Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    a mesterkurzus azt kéri, hogy teljesíts egy megrendelést. Megcsináltam a gazdakörben, a gyopárvölgyben, de egyiket sem fogadta el. Akkor milyen megrendelést kellene csinálnom?
    Gazda: évuka, 7879211

16. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ezt olvasd el kérlek:

https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek-információk.27133/
    Nem elég egy megrendelést teljesíteni. Láthatod,hogy itt pl. 4 megrendelést kell teljesíteni.

17. Sylja

Sylja Fórum félistene

A szezonos megrendelőkről van szó, elérhetők szezonon kívül is, pl. a
    - Tanyaházból

Utoljára szerkesztett: 23.3.26
    .évuka. kedveli ezt.
  18. .évuka.

Köszi, ezt olvastam de tőlem csak egy megrendelést kér

19. .évuka.

Köszönöm szépen, ez működik:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.3.26
    Sylja kedveli ezt.
  20. postásvilág

postásvilág Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Cirkusznál kiváltottam a Mesterségek völgyére vonatkozó részt. Hogyan lehet felhasználni? Köszönöm.

f: postásvilág

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.