Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm a türelmedet, most tudtam benézni Hozzád.
    A 4657019 ID- farmod tartozik a Fórum nevedhez, így ezt tudtam ellenőrizni.
    Ma 9 db Ünnepi sütit kaptál ajándékba. Tegnap 2 db Ünnepi süti érkezett, a többi ajándékod tegnap Gömbdísz volt. Tegnap előtt (dec. 28) 1 db Ünnepi sütit kaptál, s előtte nap is 1-t kaptál, az volt dec. 27-e.
    Jelezd Szomszédaidnak, hogy többet küldjenek, ha inkább erre van most szükséged.
    Ma az aratásaidból az ellenőrzésig 34 db-ot kaptál, tegnap összesen 50 db-ot sikerült begyűjtened az aratások során.
    Dec. 28-án 29 db-ot szereztél aratások során, december 27-én pedig 25 db-ot gyűjtöttél.
    Az elmúlt négy nap során a Hegyen nem adtál be sehova Ünnepi sütit, 2025-12-25 10:13:35-én adtál be 10 db-ot.
    Ma 24 alkalommal használtál időcsökkentésre Ünnepi sütit, összesen 48 db-ot.
    Tegnap 26 alkalommal csökkentetted az időre aratható mezők érési idejét, ehhez 52 db Ünnepi sütire volt szükséged.
    December 28-án 28 alkalommal volt időcsökkentésed, ehhez 56 Ünnepi sütire volt szükséged.
    Azt gondolom ezek alapján már látod, miért nem gyűlik a Pajtádban.

Ebben a topikban is tudsz kérni Játékostársaktól ilyen ajándékot, ha gondolod, írj egy bejegyzést, s add meg a pontos farm nevet / neveket és hogy milyen felröppenőre van szükséged.
    <<LINK>>

A másik Farm ID-hoz hozz kérlek Farm nevet, ha kérsz ott is még ellenőrzést.
    Sok sikert a folytatáshoz!

macimami1958 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    én úgy látom, hogy minden learatott tenyésztésre rendben megkaptál mindent.
    Pár tételt hozok, de az egész tenyésztési adatot nincs kapacitásom kigyűjteni számodra.
    - 2025-12-30 15:41-kor arattad az alábbi krokodilos tenyésztést:
    • 3x Krokodil és 1x Kalóz krokodil - az eredmény: 1x Mocsári krokodil lett
    • 3x Krokodil és 1x Mályva krokodil - az eredmény: 1x Félénk krokodil és 1x Mocsári krokodil lett
    - 2025-12-30 15:41-kor arattál teliholdas tenyésztéseket is:
    • 3x Sötétlő szentjánosbogár és 1x Suttogó sötétlő szentjánosbogár - az eredmény: 1x Boszorkányos sötétlő szentjánosbogár és 1x Színezett sötétlő szentjánosbogár lett
    • 3x Sötétlő szentjánosbogár és 1x Suttogó sötétlő szentjánosbogár - az eredmény: 1x Szivárvány sötétlő szentjánosbogár és 1x Színezett sötétlő szentjánosbogár lett
    • 3x Macskatündér és 1x Ördögikusz macskusz tündérikusz - az eredmény: 4x Macskatündér és 1x Rózsaszín macskatündér lett

További jó játékot!

macimami1958 és Enikő65 kedveli ezt.
  3. KicKukac

KicKukac Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kickukac
    ID25711618
    Sajnos már újra beragadt a fatermelés az Északi erdőben. Se aratni, se kivágni nem lehet a letett fákat.
    Kivágás után szerverhibát ír és ki és belépés után újra vissza jön a kivágott fa.
    Kérnék ebben segítséget. Képernyőkép 2025-12-31 062056.png Képernyőkép 2025-12-31 062509.png

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Megtelt a fatermés tárolód. Használj fel belőle, utána tudsz aratni. Ha kivágni sem tudod a fákat, akkor a fatuskós és/vagy zöld üzemanyagos tárolódba nem fér több.
    A gyümölcsből jelvényt tudsz készíteni, a fatuskóból faanyagot. A zöld üzemanyagból - ha az a sok - törölnöd kell, annyit nem tudsz felhasználni belőle a barackfákhoz.
    Fentiek mellett mindent fel tudsz használni az újrahasznosítóban is.

5. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Szia!
    A városi projekteknél tegnap befejeztem a 2. teljes hetet, de a szobor továbbra is csak 1 teljes hetet mutat. Valamit nem jól értek???Válaszodat előre is megköszönöm, üdv. és BUÉK: cirmi54
    ID: 13455264

6. asszony48

asszony48 Aktív író

Köszönöm szépen

Dolphin kedveli ezt.
  7. Enikő65

Enikő65 Fórumlakó

Köszönöm szépen :)

Dolphin kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    volt már valóban 2 db 7-napos sorozatod teljesítve, de nem összefüggően. December 23-án egyetlen feladatot sem teljesítettél, ekkor megszakadt a sorozatod. Ha most az új 7-napos sorozatot ismét megcsinálod megszakítás nélkül, akkor fog az 1-s 2-re váltani. Dec. 12 és 18 között több alkalommal is megszakadt a sorozat teljesítés.
    Sok sikert a folytatáshoz!

macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. csillaglili55

csillaglili55 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nem tudom, jó helyre írok-e, szeretném megtudni Rackzó ajándékait ebben az évben, nehogy valakinek elküldjem. Sajnos sehol nem találom a felsorolást. Segítenétek? Köszönöm szépen!

10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Nem tudod elküldeni, be van betonozva a farmra.

Rackó dekor ajándékai 2025-ben

.
    Neve

...........................
    Képe

...............................
    Szükséges

szint
    Érési

idő
    (óra)
    TP/BTPMéretKihelyezhetőJátékba

kerül
    Tematikus

felhő
    neve
    Profi Piruett[​IMG]3.20:0017.1001x2Minden területre (kivéve a teliholdas részek, házi kedvenc futtató) és felhőkre2025. január 21.-
    Dupla hóember[​IMG]3.20:0017.5001x2Minden területre (kivéve a teliholdas részek, házi kedvenc futtató) és felhőkre2025. február 21.-
    Örömtűz[​IMG]3.20:0017.9001x2Minden területre (kivéve a teliholdas részek, házi kedvenc futtató) és felhőkre2025. március 21.-
    Fájó nevetés[​IMG]3.22:0020.1301x2Minden területre (kivéve teliholdas részek, házi kedvenc futtató) és felhőkre2025. április 21.-
    Szénanátha blues[​IMG]3.22:0020.5701x2minden területre (kivéve: teliholdas területrészek, házi kedvenc futtató) és felhőkre2025. május 21.-
    Sültkrumplivadász[​IMG]3.22:0021.0101x2minden területre (kivéve: teliholdas területrészek, házi kedvenc futtató) és felhőkre2025. június 21.-
    Víziszonyos vijjogás[​IMG]3.20:0019.5001x2minden területre (kivéve: teliholdas területrészek, házi kedvenc futtató) és felhőkre2025. július 21.-
    Együgyű holló[​IMG]3.20:0019.9001x2minden területre (kivéve: teliholdas területrészek, házi kedvenc futtató) és felhőkre2025. augusztus 21.-
    Játékos udvartakarítás[​IMG]3.20:0020.3001x2minden területre (kivéve: teliholdas területrészek, házi kedvenc futtató) és felhőkre2025. szeptember 21.-
    Reggeli a barátokkal [​IMG]3.22:0022.7701x2minden területre (kivéve: teliholdas területrészek, Házi kedvenc futtató, Állatüdülő) és felhőkre2025. október 21.-
    Varjúijesztő [​IMG]3.22:0023.2101x2minden területre (kivéve: teliholdas területrészek, Házi kedvenc futtató, Állatüdülő) és felhőkre2025. november 21.-
    Arrébb tettem?[​IMG]3.22:0023.6501x2minden területre (kivéve: teliholdas területrészek, Házi kedvenc futtató, Állatüdülő) és felhőkre2025. december 21.-
    .

macimami1958, Swartsch, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  11. Enikő65

Enikő65 Fórumlakó

Sziasztok !
    A városi projektet két farmon is egyforma időben ,mindent teljesítve csinálok .Most vettem észre hogy az egyik farmon csak négy nap teljesítés van a másiknál kész a hét ott meg kaptam a sorvégi ajándékot . Ezen a farmon a sorvégi ajándékról soha nem kapok értesítést sem . Be tudna nézni valaki hogy mi a hiba ? Csinálom rendesen ,de néha úgy érzem széllel szembe megyek ! Jó lenne ha rendesen működne ,mert lassan napi szinten jövök panaszkodni ! Igaz ki lehet hagyni és akkor nincs gond vele ,ezt még meg fontolom !!! :(
    Enikő65 ID: 1804235

12. Dolphin

Szia,
    ezen a farmon december 27-én szakadt meg a sorozatod.
    3 feladatot végeztél el, 2025-12-27 07:47:22-kor arattál Házi kedvencet, 2025-12-27 07:48:13-kor költöttél Farmpengőt, majd felhasználtál 3 db Projektcserét, utána 2025-12-27 08:02:11-kor teljesítetted az Alpokban az Átalakítóból egy tétel begyűjtését. A 4. feladat teljesítése hiányzik ezen a napon (azt sajnos nm látjuk, hogy mi volt az a feladat, ami kimaradt).
    (saját gyakorlatom az, hogy az esti kijelentkezés előtt még benézek a küldetésekhez, hogy biztosan megvan-e mind a 4 pipa)
    További jó játékot!

13. Enikő65

Enikő65 Fórumlakó

Nagyon sajnálom hogy ezt láttad ,biztosan tudom hogy minden feladatot teljesítek minden nap !! Addig ki sem lépek a farmról amíg nincs kész a városi projekt !! Szerintem ezt nagy ívben elkerülöm ,sajnálom hogy eddi csináltam !! BUÉK !

14. Dolphin

Szia,
    ha nem fogadod el a válaszomat, felveheted a kapcsolatot a Supporttal. Én csak azt tudom hozni, amit a Játék naplójában látok. Értem, hogy bosszantó, hogy megszakadt a sorozatod, de a lehetőség mindig adott, hogy folytasd, ha mégis úgy döntesz.
    További jó játékot!

macimami1958, Sali~*.* és fakír1020 kedveli ezt.
  15. Eva0220

Eva0220 Fórum mestere

Sziasztok! A Forest Jump dekort hol és mikor lehetett megszerezni? Tud valaki segíteni?

16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  17. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sziasztok már több alkalommal választottam a kirakós puzzle mini játékot de nem adja be a játékot és ig a nyereményt sem irja jóvá igy a fás rész el nem tudok haladni farm bakosagi54 ID18559029

18. vargamarika

vargamarika Haladó

Először is Boldog Új Évet kívánok Nektek jó egészséggel párosulva!!!! Sziasztok! Szeretném kérni Tőletek,hogy megnéznétek e ,hogy hová tüntettem el Raczkó 2025-ös Februári ajándékát a DUPLA HÓEMBERT ! Egy helyre szoktam tenni őket de most nem találom hiába keresem! Valamit elszúrtam!! Nagyon szépen köszönöm ha megkeresitek! vargamarika ID sz: 15784539 További szép napot kívánok.

19. viragszal74

viragszal74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Szeretnék segitséget kérni, nem tudok ajándékot küldeni, pedig mind az 5 lehetőség adott még.
    Már több alkalommal irta, hogy csak farmaranyért lehetséges.
    Kérlek segitsetek

köszönöm szépen
    viragszal74 ID: 24877860

20. vorosemil4170

vorosemil4170 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

A fiam farmján is van 5 ingyenes ajándék, de innen sem engedi csak fararanyért küldeni
    Ez akkor rendszerhiba?
    vorosemil4170 ID: 25079754
    köszönjük előre is a segitséget
    Ezt irja
    Még mindig küldhetsz Farmarany-ajándékot ennek a gazdának. Kérlek várj holnapig az ingyenes ajándék elküldésével

de még mind az 5 ingyenes megvan