Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. marcsi5556

marcsi5556 Fórum nagymestere

Köszönöm szépen.Át néztem az imailt és nincs benne kod de azért köszönöm

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mi itt a Fórumon ebben nem tudunk tovább segíteni Neked, a Support felé tudod jelezni a problémádat.
    Megértésedet köszönöm!

3. marcsi5556

marcsi5556 Fórum nagymestere

Köszönöm szépen.További szép napot:::

Szia.Bocsi megint irtam a supportnak de nem engedi el küldeni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.1.26
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mi volt a gond?
    Ha esetleg problémába ütköztél a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    Ha más volt a gond, akkor írd meg, hátha tudunk segíteni.

5. macimami1958

macimami1958 Fórumprofi

Sziasztok!
    Az lenne a gondom, hogy a fánálnem tudommegállítani a görgőt. Felfele a tetején , lefelépedig az alján áll meg. Hiába teszem azt amit az ismertetőben írtatok.
    macimami1958
    3141846

Már kaptam választ és működik. Nem kell benézni a farmra.

Utoljára szerkesztett: 23.1.26
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nyomd le az egér gombját a zöld nyíl gombon. Nem kell nyomva tartani, csak kattintani. Ha a fa elérte azt a szintet, ahol lenni szeretnél, egyszerűen mozgasd le az egeret a zöld gombról. Csak mozgasd, nem kell a kattintás se.

macimami1958 kedveli ezt.
  7. macimami1958

macimami1958 Fórumprofi

Köszönöm, így már működik. Ha te nem lennél?

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. Hofeher1

Hofeher1 Utánpótlás-írogató

Érdeklődnék hogy a megszűnő mobil app helyet tudtok ajánlani olyan böngészőt amiben fut a játék ???

(ipaden vagy android mobilon tudnák játszani amikor nem vagyok otthon)

9. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Szia!

A pár napja kapott Rackó ajándék (Forró kakaó) kissé furcsán működik. Ha kiteszem, akkor nem lehet látni.csak egy kis virág alakú forgó valamit. Próbáltam levenni, újra rakni, ki-be lépést, más területre tenni, de nem változik. Jelenleg a zuhatagok szigetén pörög.
    ID 1403486.

Mi tegyek vele?

10. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Vissza lett téve a dekorod a dobozodba, ott megtalálod. Egyelőre ne tedd ki területre, hibásan működik.
    Közlemény hamarosan közzé lesz téve.

Frissítés:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/forró-kakaó-édes-emlékek-dekor.27343/

További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  11. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Othep kedveli ezt.
  12. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Megcsináltam az eventen a 15. mini játékot sikeresen. A felhő felé vezető út szürkéről kékre váltott, de a mini játék elvégzését igazoló zöld pipa nem jelent meg, maradt a kék lakat. Illetve a felhőnél lévő lakat is maradt piros, nem változzott kékre. Ez mit jelent? Azt, hogy többször lejátszhatom a minijátékot, ha akarom, vagy, hogy többször le kell játszani, ha a felhőhöz tartozó mini játékot is le szeretném játszani. ID szám: 21087860, szemike50 Köszönöm előre is a választ.

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm, hogy egy megfelelő topikba hoztad a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, ezért betekintés nélkül próbálok segíteni Neked.
    Amit én el tudok képzelni, hogy még nem csináltad meg a 15-ös mezőt, ahol a csatni van, hanem csak az előtte lévő titokólasat.
    Velem is előfordult már, hogy a szemem átugrott egy soron következő mezőt, és azt hittem, hogy az utána lévő következik.
    Kérlek, ellenőrizd le, hogy a 15-ös mezőhöz vannak-e kártyáid.
    Ha sikerül megoldanod a helyzetet, akkor jelezz vissza.
    Ha nem, akkor természetesen elviszem ellenőrzésre a kérdést.

macimami1958 kedveli ezt.
  14. szemike50

Jelenleg várom, hogy beérjenek a növények, hogy tudjak kártyát készíteni. Lehet, hogy igazad van, de majdnem biztos vagyok benne, hogy megcsináltam és szerintem az, hogy a felhő felé az út kék lett a szürke helyett, ez is ezt jelenti. De meglátjuk, ha tudok kártyát csinálni.De remélem, ha megcsináltam, akkor nem vész el a kártyám, amivel indítom a játékot, mert rengeteg növényt kell termelni. De köszönöm a választ.

15. Othep

Érkezett ellenőrzésre jogosult Kolléga és vizsgálódása szerint 2026-01-24-én (ma) 08:36:14-kor teljesítetted a 9. ablakot.
    Kaptál érte 2 db „Karakum” talányos tiki-tenyészetet.
    A 15. ablakhoz hozzá sem kezdtél még, tehát most az következik.
    1. [​IMG]
    A tipp tehát helyes volt, sok sikert a folytatáshoz. :)

Luminary és macimami1958 kedveli ezt.
  16. szemike50

Nagyon szépen köszönöm és elnézést a bambaságomért.

Othep kedveli ezt.
  17. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

Sziasztok! A sláger minek is a terménye?

18. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jávorszarvas színpad.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

Kösz szépen. Jól emlékeztem. Viszont sehol sem találom őket. Mindegyik eltűnt. Nincs a raktárban. Már többször átnéztem az egészet.
    Meg tudná nézni nekem valaki, hova tűntek?
    Biztos vagyok benne, hogy volt. 2 db sláger terménye még mindig van. Márpedig soha nem vásároltam piacon.

Gazda: Eva0220 ID: 4974053

Utoljára szerkesztett: 25.1.26
    varga1234 kedveli ezt.
  20. Othep

Szia.

Elviszem ellenőrzésre a kérdést.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)