Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdésedet.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, így várnunk kell.
    Ha esetleg ez segít, közvetlenül előtte általában ez a rúna szokott kiváltatlan maradni:

Ha sikerül a kiváltás, jelezz vissza, kérlek.

2. farmisto

farmisto Aktív író

Ez nálam a kerge kert tapasztalat rúna. Ez már aktív :) Köszönöm és igazán ráér, csak gondoltam kiváltom.

Othep kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Az ellenőrzés megtörtént.
    A Gyopár rúnája előtti rúnákat kell először kiváltanod, amit piros nyíllal jelölt a Kolléga:

upload_2025-4-5_13-28-53.png

Rendelkezel hozzá elég csillaggal. :)

Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  4. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Talán pontosan az a baj. Hogy naponta nyitogatod a ládákat. Nekem az a tapasztalatom, hogy érdemes összevárni egy nagyobb mennyiséget és úgy kinyitni a ládákat. Úgy sokkal nagyobb az esélye hogy kapsz.

kigyo51, Luminary és zsani_apja kedveli ezt.
  5. terrdora

terrdora Fórumprofi

Olyan is volt a hónapban, mert nem voltam sokszor a gépnél és nem volt időm nyitogatni a ládákat, pedig a 241 szinten van már bőven a paszulyon 189 sor.

6. andika84

andika84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!kérdezném:hogy lehet megnézni hányas piacon vagyok?
    Köszönöm!

7. Sylja

Sylja Fórumgróf

kincsembogaram67, -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  8. farmisto

farmisto Aktív író

Köszönöm, hogy megnéztétek, de továbbra sem járok sikerrel. :-( Mindkettőre amit piros nyíllal jelölt azt írja, hogy már aktív :)
    Tiltott képfeltöltő oldalt használtál, ezért a linkeket töröltem/Luminary
    https://board-hu.farmerama.com/threads/képfeltöltő-oldalak-használata-tiltólista-bevezetése.16491/

Üdv.: farmisto

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.4.25
  9. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Hol olvasod a mellékelt képeken, hogy "már aktív"??
    Én mindkettőn ezt a szöveget látom:
    " A szinted (0):
    Ezt a képességet még nem szerezted meg a Bölcs Tölgytől."
    Ahogyan @Othep is írta, mindkettőt ki kell váltanod ahhoz, hogy a Gyopárvölgy is kiváltható legyen.

kigyo51, -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  10. kigyo51

kigyo51 Fórumprofi

Szia!
    Az általad mellékelt fotókat tévesen értelmezed. A "már aktív" : 0/5 azt jelenti, hogy 5 bónuszból jelenleg 0 azaz nulla darabot aktiváltál. Legyen legalább 1/5. a teljesítésed. Mert akkor az ötből már egyet aktiváltál. Ha nulla az aktivált rúna értéke, akkor nem léphetsz a soron következő rúnára.

Sali~*.*, Kuzdern, Luminary és 2 más kedveli ezt.
  11. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Nem lehet a farmra belépni! Miért?
    Üdv

12. Othep

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Hát nekem is aratnom kellet volna időben, de fuccs az egésznek, holnaptól pedig már kétes az aratás, talán kétszer, vagy háromszor ha sikerül.

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    és miben tudunk segíteni Neked itt a Segítségkérő topikban? Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, benézni nem tudunk Hozzád, így nem tudom megnézni hol tartasz.
    Az event szerdán 22 óráig tart, szerintem még ne add fel, ha esetleg a felhőig nem is jutsz el, amit ki tudsz szedni az eventből, az mind a hasznodra válik, mind a farmodat támogatja. Ha vegyes méretű talajba ültetsz, akkor kevesebb magot kell a földbe szórnod, s így többet tudsz a feladatba beadni.
    Sok sikert!

15. Dolphin

Szia,
    ez a funkció hibásan működik jelenleg. A Központ tud róla, még nincs információnk, hogy mikor kerül sorra a javítás.
    Addig is türelmedet köszönjük!

16. pantec

pantec Fórum-zöldfülű

Gyopárvölgyben nem tudom kivágni a fákat.Mi ennek az oka??

17. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Általában azért nem tudod ki vágni a fákat, mert a kapacitása a "Fatuskók" vagy a "Zöld üzemanyag" raktáradnak megtelt.
    Sajnos a gyopárvölgyben a kapacitás véges.
    Ha a gyopárvölgyben belépsz a raktáradba, akkor láthatod a kapacitását az adott kategóriájú raktárnak.
    Ha közel van az adott kategóriájú raktár a teljes kapacitás felhasználásához, akkor egy sárga harang jelenik meg mellette, amely így néz ki:
    upload_2025-4-7_19-13-29.png
    Ha pedig teljesen megtelt, akkor piros színűvé változik, ekkor már nem tud új nyersanyagokat fogadni.

Ha megjelenik a sárga harang, akkor érdemes vagy felhasználni az adott kategóriában lévő anyagokat, bedobni az átalakítóba (ha lehetséges) végső esetben pedig - ha nem tudod sehol felhasználni - törölni a raktáradból.

Ha ezek után sem találod meg, hogy miért nem tudod kivágni a fákat, akkor add meg a farm neved és a Farm ID számodat itt egy új hozzászólásban és ellenőrizzük a számodra.

Megértésedet köszönöm.

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. vagujuszuf30

vagujuszuf30 Utánpótlás-írogató

Helló!
    Miért nem lehet a felhősorra feltenni a napi ajándékot? (Hosszú és tekergő haj )
    Nagyon jó lenne ,mert sok 2x2-es üres felhő van, amire csak a Havermackót szoktam tenni.(minden dekor csak 1x szerepel nálam a felhősoron)
    nagy házőrző, Vulkán is megszűnt.
    Volt már pár napi ajándék, ami feltehető volt pl. Foglalt fa
    Vagy lehet ezt kérni valahol?
    Köszike.

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Sem a Nagy házőrző, sem a Békés izlandi vulkán nem szűnt meg, kaphatóak a piros kosár/váza ikon alatt.

kigyo51, Sali~*.*, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    az, hogy egy dekor felrakható-e felhősorra vagy sem a Központ döntése. Így a miértes kérdésedre az a válaszunk, hogy azért nem rakható fel, mert a Központ ezen dekorok tulajdonságát így határozta meg.
    S ahogy Játékostársad már megválaszolta, a két általad megszűntnek jelzett dekor továbbra is megvásárolható a Gazdaboltban (Piros kosár) a Dekoráció kategóriában:
    upload_2025-4-8_9-18-18.png

További jó játékot!

Swartsch, kigyo51, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.