Visszajelzés Mixmester - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 28.9.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ildi49

  Ildi49 Fórum-zöldfülű

  Köszönöm a választ, így már működik. Figyelmetlen voltam, a többi farmomon működött és eszembe sem jutott megnézni, hogy mi a különbség.
   
 2. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Előfordul még a legjobbakkal is :) A lényeg az, hogy már működik és tudsz is etetni, a többi nem számít :)
  Sok sikert továbbra is :)
  Jó játékot :)
   
  DevilMókus, jutka190226, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
 3. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Végeztem;) maradt még egy tucatetetésre való gaz... azt még el etetgetem.. aztán kipakolom az állataimat szellőzni;)
   
 4. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Fáradt voltam, de nem úgy. :)
  Jelenleg 50/75- nél tartok. Szerintem a 2/3- a megvan, ha nem, akkor is. :D
   
 5. jutka190226

  jutka190226 Fórum biztosa

  Szia! Én sem vagyok gyorsan végezzek típus nem szeretek pazarolni. Idő van rá bőven simán meg lehet csinálni, ha mindkét terület használható. Sajnos a kicsiken még nem tudok csak pár kiskockát használni a gombaerdőben, így nehézkes a felreppenő. Nem aggódom, hogy nem jutok el a felhőig, csak ott másképp játszom. Ott démonival éjszakára is tojásnövényt ültetek nappal behozom a lemaradást. A nagy farmon megy a gaz folyamatosan a gombaerdőn meg néhány fa és denevérvirág, mert azt nagyjából egyszerre tudom aratni. Most 300 felreppenőm van 17 etetésen vagyok túl majd jön a növény is hozzá. Van még bőven olyan dolog amit szeretnék beszerezni és néhány gazdakörit is elvégezni ezért ha megvan a szükséges felreppenő mennyiség pakolom ki az ólakat. Megpróbálom a javamra fordítani a hosszú nyitva tartást. Sok sikert mindenkinek és szép eső mentes hétvégét kívánok.
   
 6. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Hihetetlen, hogy több farmon tudsz eventezni:music: Gratulálok, ügyes vagy;) Én nem tudtam még rá venni magam a többszörös eventre:wuerg:
   
 7. jutka190226

  jutka190226 Fórum biztosa

  Igazából kíváncsiságból csináltam egy farmot tavaly, hogy most mennyivel könnyebb haladni. Hát nekem azért annyira nem sikerült, mint másoknak. Nincsenek kuponjaim a munkásokra, így csak akkor tudok haladni, ha van időm. Ha egy nap 50 óra lenne néha az is kevés. De igyekszem. A másik ok meg a szomszéd ajándékozás. Én csak 7 ajándékot tudok küldeni viszont van néhány kedves szomszim aki küldi a felreppenőket. Ezt is szerettem volna valahogy viszonozni.
   
 8. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Én mostanság karoltam fel egy 78-as szintű ősrégi farmot... De csak fákat tartok rajt;) Szóval ott a haladás nem elsődleges;) Eventezni meg nincs időm.. két helyen...:wuerg: Bár vannak amiket érdemes lenne duplán csinálni...
  Pl ezek a cuki éhes paradicsomok...:inlove:
   
  jutka190226 és DorkaMano kedveli ezt.
 9. achmed1122

  achmed1122 Fórum félistene

  most legalább valami értékelhető dekort ad:) érdemes..
   
  jutka190226 és lovardatanya kedveli ezt.
 10. nemzsu

  nemzsu Fórum ezredese

  Szia Toma!
  Véééégre! Valaki meg mert szólalni...
  Amikor modi voltam, mamarygen volt az, aki jelezni szokta a mod szobában, hogy el ne felejtsük a teliholdat zárás előtt rendbe tenni. Hogy ez a figyelmeztetés hogy tud hiányozni azóta is! Két terület izzó gombával vártam az eventet. (érési ideje: 02:30)8) Ez maradt ott a zárás előttről.

  Tegnap kezdtem, most 19 etetésen vagyok túl.
  Semmiféle pörgetést, semmiféle bónuszt nem használtam.
  A gombaerdőben napközben zseléfülgomba volt, éjszaka pedig az a terror-izé. xD A teliholdas területen éppen semmi egyéb dolgom nincs, ráérek eventezni. Hozzátéve, hogy egy hónapig amúgy is nyitva lesz. Az event után ráérek kitalálni, hogy mit kezdjek ezzel a rengeteg teliholdas idővel.
  Felröpire nincs panaszom, a kapott ajándékokra annál inkább. xD Na, ez nem komoly ám. :)
  De amikor 10 évnyi játék után 36ezer csillag és 21ezer aranybanán mellé azt adnak ezek az ugráló paradicsom figurák.... hááááát... nem őszinte a mosolyom.
  De az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a 19 etetésből ötször kaptam farmaranyat.

  Mintha azt olvastam volna (tegnap este hulla fáradtan), hogy Kukori a titokfákra hajt(ana). Az nekem is tetszene. 8) Eddig csak egyszer kaptam, farmost. De minden gond nélkül tudok játszani (és aludni is) új titokfa nélkül. :D

  Jó ideje nem költök titokfára és mostantól már titokólra sem fogok. Ahogy sokaknál, nálam is kiverte a biztosítékot, hogy ad1 olyan rossz arányban kapjuk az új dolgokat, hogy az már súrolja a pofátlanság határát, ad2 olyan hamar beteszik a szezonba az új cuccokat, hogy felesleges kapkodni a vásárlással, ad3 eventekből úgyis kapunk, ad4 annak a cégnek, aki nem hogy eltűri, de még támogatja is azt, ami az elmúlt időszakban nyilvánosságra került, a fizetésemből, amiért egyébként keményen megdolgozom, nem adok. Zárójel bezárva.
   
  Utoljára szerkesztett: 30.9.22
  maszilva, mamszi5107, DevilMókus és 30 más kedveli ezt.
 11. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  cili53, lovardatanya, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
 12. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Jóóó reggelt.
  Szia Zsu. Igen, a titokfákra hajtok. Semmi értelmét nem látom, hogy vegyek és azonnal legyen, mert kb. 5 év múlva kérhetik valahova. :D Addig meg lesz valahonnan. A pompás papagájvirágot kb. 3 hete kaptam meg, azóta az eventekből lett 4 db, úgyhogy megtanultam, hogy semmi ugri-bugri és ejj, ráérünk arra még. :D
  Egy kis statisztika a mostani eventből: kb. 180 etetésre ültettem növényt. (6 db 6 órás és 2 db 100 %-os 24 órás bónusz segített). Eddig kb. 100 aratáson vagyok túl : 8 Ozmiumot kaptam és 7 db Kjúsút. Van még 75 etetésre növényem, csak felrepi nincs. Most azt csinálom, hogy az egyik területen hosszú növényt ültetek, a másikon ahogy időm engedi rövideket. A rövid azt jelenti, hogy 10-30-45 perceseket, 2-4 között adnak és folyamatosan változtatom, mert úgy vettem észre, ha mindig ugyanazt ültetem, akkor 0-t ad. Éjszakára megy a Terror 1x1-be, reggel 210 felrepit adott.
   
  maszilva, -happy58-, DevilMókus és 14 más kedveli ezt.
 13. nemzsu

  nemzsu Fórum ezredese

  Szia Gyöngy!
  A mod szobában jelen szoktam lenni, amikor modi voltam. Ott elért mamarygen szava.
  De fórumra már egyre ritkábban járok, akkor is csak pár helyet nézek meg. Szerintem még az sem segített volna, ha telefonon hívsz fel, hogy "Zsuuuuuu, nyomás a teliholdat átrendezni", mert szinte biztos, hogy nem lett volna akkor rá időm.
  Szóval csak és kizárólag az én hibám, hogy 2 és fél órás gaz maradt ott záráskor.
  Ezzel csak azt akartam jelezni, hogy akkor is neki lehet/kell állni egy eventnek, amikor már az indítás sem nevezhető ideálisnak.
   
  -happy58-, DevilMókus, cili53 és 13 más kedveli ezt.
 14. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Én 10 etetésen vagyok túl nekem a 3 farmpengőt dobálja nagyrészt... Kétszer adott farmaranyat, kétszer pedig titokfát; a többi csak FP. Ezért nem fogok túletetni. De még változhat, kap még 65 esélyt a játék...
   
 15. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia Toma. Nekem kb. 100 etetésből adott 6x2 FA-t és 2 db bónuszládát. Nem túl acélos, de most nem is ezért etetek. :)
   
 16. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia
  Szerintem Te aranymilliomos vagy ahhoz képest amennyit én kaptam. Mert én csak egyszer láttam ilyen értesítést. A bónuszládából tartom a két darabot én is. Szóval nagyon nem kényeztet el a paradicsom. Lehetne hálásabb is, ha már ennyit dolgozunk az italaival. Már régen túletetem, de holnap már nem fogom, meguntam a farmpengőt és a Te szavaiddal élve nem éppen acélos nyereményeket is. A lüke fejemmel én a bónuszládáknak örültem volna, nem a titokfáknak, ólaknak ahogy Te várod, no meg a FA-nak is, de ha nem adja, én sem fogok adni neki :D
   
  Utoljára szerkesztett: 30.9.22
  cili53, jutka190226, lovardatanya és 2 más kedveli ezt.
 17. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halihoó!

  Délután üresen hagytam Gombaerdőben a földeket. Viszont ebből is tanultam. Az üres területekre egy darab felröppenőt sem adott. :D ;)
   
  maszilva, mamszi5107, -happy58- és 11 más kedveli ezt.
 18. nemzsu

  nemzsu Fórum ezredese

  Én farmpengőt nem kaptam még. Szupertrágyát, KK-t és turbót többször. Ezért is írtam hogy a "panaszom" nem komoly.
  Igazából az etetős eventeknél olyan nagyon nem szoktam figyelni az ajándékokat. Csak Kukori tegnapi írása késztetett arra, hogy megnézzem, mi jelenik meg a felugró ablakban. :)
  Szóval: Kukorinak küldök egy vállveregetést.:)

  Az event egyébként szerintem felső középkategóriás. Soha rosszabbat! Úgy értem, hogy ár/érték arányban.
  Olyan területen van, ahol semmiféle egyéb tervet nem akadályoz. Aki tp-re hajt, nyugodtan dekorozhat mindenhol. Aki fel akarja tölteni az apadó készleteit, vagy piacozik, vagy gazdakörizik, megteheti, farmon-bahán egyaránt. Területeket se kell átrendezgetni, nem kell bebetonozott mamutokat se megmozgatni.
  Nem szakadunk bele a felröpi vadászatba se.
  A felhő nem olyan rossz. TP bónusz jól jöhet annak is, aki csak "mellékesen" gyűjt tp-t.
  A "haladási sorban" lévő ajándékok nem eget verőek, de van köztük PP, szupertáp, kupon és a legújabb titokfákból is 2-2 darab. Erre (is) mondom, hogy soha rosszabbat. Sok kicsi sokra megy. És ezekért a dolgokért egy nyugis eventen kell kapálgatnunk.
   
  maszilva, -happy58-, Rékuci1111 és 15 más kedveli ezt.
 19. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia. Ebből is látszik, hogy kinek, mi a fontos. Már az előző etetésekből is látszott, hogy nem fog sok FA-t és bónuszládát adni és nem is vártam sokat. Ha nem mennék a titokfákra, akkor 75 etetés után abbahagytam volna. Így is kevés az esély, hogy kapok belőle új fát, de legalább megadom az esélyt.
   
  -happy58-, ulmo12, cili53 és 6 más kedveli ezt.
 20. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  50 etetésnél cammogok. :D Bónuszláda az az egy lett szerintem, amit elsőre adott. FA- t viszont háromszor is láttam. Persze ez csak emlékezetre hagyatkozás. Sajna nem szoktam nézni én sem a nyereményeket soha.
   
  -gyöngy-581, cili53, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.