Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Nem tudom Rózsám... Majd még eldöntöm...
    Annám! Nagyon szép lett a húsvétosod... Ezzel indulsz?:)

koko.54, Kuzdern, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

És finom is.Ez az ír szódáskenyér névre hallgat. sütéssel együtt max 45 perc. Kicsit variztam vele, hogy kevesebb szénhidrát legyen benne, de isteni lett.
    Csak indulj Drágaságom bátran. Olyan szépikét csináltál.

Anna! Hoztad a formád már megint. :)

koko.54, Kuzdern, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  3. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.

egy kicsit elvesztem,de itt vagyok. Csinálgatom az eventeket, a kakás be van rendezve, csak az utolsó
    kítevőre gyüjtök, reggelre kész. A gazdaköri az nem lesz kész a 7 és 8-ból a flamingó nincs meg.
    Az ajándékot este mindég köldtem, volt mikor nem fogadtátok. 1 nap kiesésem volt.mert a játék kitiltott.
    Nem tudtam belépni. ha minden jól megy, csinálok én is képet. A csillagok repültek.

koko.54, szellorozsa, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Mára hidegfrontot ígértek, de itt gyönyörűséges idő van, madárordítással. Nagyon élvezem. Unom a bezártságot, de nincs mit tenni, muszáj betartani, odafigyelni. Azért próbálunk nem belepusztulni a négy falba, bár itt a harmadikon csöppet macerás.
    Ti is vigyázzatok magatokra, kézmosás, hypózás......
    A lakásossal alig haladok. nem tudom kész leszek-e. A másik kész. kiraktam a 4 db kapomány titokólat, lett belőlük 3 db narancs hód, meg egy sima sün. :wuerg: Ezekért aztán tényleg megérte küzdeni. A szigetes ólakat már ki sem rakom.

VERSENY!!!!! Tessék nevezni!

Csillagozok.

Jaj, de jó! Ha kell segítség....:inlove::p

koko.54, szellorozsa, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok!
    Végre befejeztem ezt a bahás őrületet...A lakásosból a pókom még nem költözött be...Lassan szövögeti a hálóját a kis lustaság!:p
    Már reggel csillagoztam, most leírom...:wuerg::D
    Hoztam az áprilisi event naptárt!
    100 ágra süt a napocska, hűvös van, de holnaptól megint tavasz!:)
    Hoztam 1 kis pletykát!
    Tenyésztéshez: Emlős, madár, hüllő, ízeltlábú.

Utoljára szerkesztett: 30.3.20
    koko.54, jófarmerlány, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönjük szépen:)
    Hát nagyon elnéztem a tavaszi nagytakarítást:(….azt hittem holnap 2-ig tart...most arattam le...adnám le nincs sehol. Ugrott az izléses szállásom az utolsó dekor.:oops: A bambusz kunyhó fejlesztés az meg lett...sokkal hamarabb is arathattam volna de tényleg azt hittem holnapig tart. Vagy tavaszi rendetlenség ez most látom.

koko.54, jófarmerlány és Galadriel kedveli ezt.
  7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 31.3.20
    koko.54, Kuzdern, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Csillagoztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek !

koko.54, Galadriel, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

Sziasztok... jó hogy írtad Anyu... az 1 tápos Boomot....mert szeretnék már régebbóta Függőágyast meg Létrásat rózsába. A végét vagy 3-4 db.-ot már éjfél után arattam. Mindegyiket szinte luxusbájitallal még a sima alapokat is.
    JóPár tenyésztést csináltam mind kettőből...de persze ezt is éjfél után két perccel arattam mikor elmult a Boom...de ápr. 1 szerencsét hozott.
    Egy szivárványosom már volt és lett hozzá még egy szivárványos ….4 db. üvegbékából :) Igaz hogy ez csak 1 ugrás de legalább építhetek létrásat. Függőágy még várat magára.
    Meg gyorsan a YouTube linkeket bemásoltam a versenyekről..mert írta Emese törli őket..még most fenn vannak.

10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    Rózsám gratula! tegnap én is tenyésztettem, volt 2 fehércápám, mondom megpróbálok keverni...Olyat kevertem, hogy lett belőle 2 nyest cápa, bájitallal, meg arany gyorsítással... Akkora bukta, hogy én ott be is fejeztem.>:(:sleepy:
    Hoztam 1 kis segítséget Annánktól, ehhez a firkász eventhez... nélküle nem nagyon boldogultam volna...:wuerg: Azt hittem valami jobbat kapunk Április 1-re...
    [​IMG] Tehát csak sorban tudjátok begyűjteni az irka-firkákat!:) Csillagozom...

Húsvéti képverseny 2020 Várom a képeket!

Utoljára szerkesztett: 1.4.20
  11. szellorozsa

Köszönöm....én még nem kevertem nem próbáltam ki...de nem igen fogom...ez neked télleg nagy bukás:(
    Köszönjük a segítséget Anna...Anyu...hát volt amelyiknél már gutaütés kerülgetett megnéztem egy másikat az aktuálisba...mire megtaláltam..ez a malmos volt a kötős egérrel..de láttam más sem találta. Ültetem a növényt az 1órást... de most jöttem rá nem fontos nagy kockába 1*1-be is lehet.:oops: Hozzá szoktam az eventes területen úgy kell...azt is ma délelőtt fejeztem csak be...megyek a felhőt üzemelem.

12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

*** Elfelejtettem a lakásost... Meg volt a növény, kiszámoltam, hogy olyan dél körül aratok, csak el kellett ugranom, és elfelejtettem... Hááát így jártam...:(:sleepy::oops:-.-Pfffff... a felhőt nem lelem, már csak az utolsó kitehetőt kellett volna kiváltani... Lehet így nem is jár felhő...-.-

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.4.20
  13. szellorozsa

Jajj de sajnálom:((( igen mert annyi minden van....hát ez bosszantó úgy jártál mint én de ez azért másabb mert Felhő:(
    Megnéztem Anyu első helyen kell lennie...ha nem látod akkor nincs meg...csak akkor ha 3 kitevő meg van. Ki sem lehet tenni mert plusszos...nahh kiteszem valahová.

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Végeztem a lakáspakolóssal a kicsikén is (nem kellett pakolnl). Viszont reggel megetettem a főfarmon mindenkit, meg mindenhol, aztán olvastam. Nem tudom van-e értelme holnap elkezdeni....

Anyu! Köszi, hogy hoztad Anna segítségét. Én is hoztam egy képeset. Sajnálom, hogy így jártál.
    Szellőcske grat a mázlihoz.

Csillagozok.

koko.54, jófarmerlány, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Gratula! Én még el sem kezgtem, és nem is tudom, hogy akarom-e. Medfáradtam, nem motiválnak a kapományok.

Hideg, de szép napos idő van. Hogy álltok a rőkással? Elkezdtem komforton, majd látom mire megyek egy nap késéssel.

Cslllagozok.

koko.54, -Anyu-, szellorozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Csillagoztam .:)

Hoztam valamit:

Tamás BA írta 17 órakor

Sziasztok

Maradj otthon! - Vigyázz magadra és másokra!

Az ajándék átvehető:

Kezdete várhatóan: 2020. április 3. (péntek) 10:00 óra
    Vége várhatóan: 2020. április 6. (hétfő) 14:00 óra

Az ajándékot NEM kapjuk meg automatikusan.
    A hírek ablakban a "Kérem" gombra kell kattintanunk!

A csomag tartalma:
    - 2 db Party pörgetés
    - 20 Szupertrágya
    - 10 Farmpengő
    - 10 Arany banán
    - 1 db Repülőgép (+)

Repülőgép (+)
    Érési idő: 20:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 1700 TP / BTP kihelyezéstől függően + 1 party pörgetés
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)
    Learatható: 10-szer (utána már csak a TP jutalmat kapjuk)

Kérjük, mindenki tényleg csak a legszükségesebb esetben hagyja el az otthonát a lehető legrövidebb időtartamra.
    Mindenki figyeljen a saját maga illetve a környezete egészségére.
    Senkinek nem kényelmes ez a szituáció, de hisszük, csak így állítható meg a vírus terjedése.
    /Még mindig nem tudom, hogy kell 1 sort csinálni 1-1 hírből, úgy látszik már sosem tanulom meg/:( :wuerg::cry:/
    Nemsokára hozom a versenyképem .:)

Legyen szép estéje mindenkinek! !!

koko.54, -Anyu-, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  18. szellorozsa

Sziasztok én is csak megcsináltam a tenyésztőst...volt mindenem csak tenéyszteni kelett.
    A Rókást a firkászra értetted? Sehogy sem állok... az első beadandó van meg. Állhatnék jobban is vele...csak én azt hittem ez is áprilisi tréfa hogy 20 órás és nem is kell ültetnio_O...pedig éjfél után 2 perccel mikor a tenyésztőst arattam már ültethettem volna...de mondom biztos valamit kell keresni az ültetéshez. Nahh mindegy csak tegnap délután estefele kezdtem el ültetni (akkor is nagy kockába sokáig)....mert láttam tényleg ültetik. Ma meg csatni nélkül arattam..pedig forgattam plusz 1 termést.
    Köszönjük szépen!

koko.54, -Anyu-, Galadriel és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest
    Csak megcsináltam a tenyésztőst, és nekiláttam a rókásnak.
    Szellőcske
    én is ott tartok. Nem tudom meddig jutok. Sajnálon, hogy bénáztál egy csöppet, ebben én is mester vagyok.:p

Anna köszi a híreket.

20. la-fantom

la-fantom Fórumszaki

Sziasztok !
    Csillagoztam

koko.54, jófarmerlány, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.