Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Randaság van. Belebetegszem ebbe a szürkeségbe. Nemsokára elkezdek hajtatott tulipánt, játszintot, nárciszt....vásárolni ész nélül, hogy valami színest is lássak.

Még 2 ébresztés, és én is kész vagyok az eventtel. Mehetek kivadászni a dekorokat, hogy összeépítsem.
    -Anyu- gratula! Ügyi vagy.
    Koko.64: édes ez a cic. :)

Megyek szavazni. (olyan jó, hogy lehet...)

2. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép napot! :)

Szavaztam. :)

lazanne, jófarmerlány, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..micsoda jó kis ébresztő képeket hoztatok:)
    Anyu ha valaki a szedőkanalat hagyja a kávéspohárba annak meg a feje fájxD.
    Kokó aranyos a cicus..de szegény aludna még:)
    Emese én már olyan régóta szeretnék olyan fehér biciglit falura a kertbe...nagyon tetszik ha tele van szép virágokkal :) Egyszer majd csak lesz:)
    Gratulálok nektek hogy már kész vagytok az eventtel én is haladgatok most 24 órás 100%-os terményt forgattam délelőtt most jobban haladok.
    Szavazok nemsokára.

Szavaztam...kicsicica szépen elrendezted a kincsesed...Emese neked ez már megint új?? vagy tegnapelőtti?? nagyon szép:)

Utoljára szerkesztett: 20.11.20
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

-Anyu-, kicsicica!!!, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Kész van az event, a dekorokat összeraktam. Kár, hogy ilyen nagyok., sok helyet foglalnak.

Olvastam. Remélem jobb lesz a helyzet, mint a hosszú teszt alatt.

6. szellorozsa

Tippelek Anna:)....1650 db. a tipp...

Nekem 307 db. van ehhez viszonyítottam:);)
    Bocsánat ha még lehet javítani a tippet..én összekevertem a sok teliholdas ládát...
    igen ebbe én is bele húzok;)....3650 db. ....nahh:music:

Utoljára szerkesztett: 20.11.20
  7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

8. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok:
    Én is itt vagyok,
    csak még halgatok.
    Szavazni is szavazok
    A játékban is lassan haladok.

Anna a tippem: 2890 db. Szép álmokat. Marika

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép 7 végét!
    upload_2020-11-21_8-24-53.jpeg
    Itt 100 ágra süt a nap, a teraszablak meg lefagyva, csodaszépen szikrázik a napsütésben...:)

Köszi Annám az infót, olvastam... Pont amikor a Top-os event kezdődik... Majd meglátjuk milyen lesz...
    Szavazok, termelgetek a top-ra...;) Gratula az eventvégzőknek, akik még eventelnek kitartást!

10. koko.54

Szep jo reggelt mindenkinek!
    Gratulalok a keszeknek,ügyesek vagytok,akik meg csinaljak velem együtt,azoknak meg hajraaaaa:)Nalunk is süt a napocska,minus 4-5 fok,jönnek a hidegek be kel öltözni lassan.

11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Elnézést kérek hogy csak így berontok.

Szia Koko!
    Nem jelenik megfelelően meg a bannered, mivel a link ami be van téve, egy letöltő link a banneredhez. Ahhoz, hogy megjelenjen kép linket szükséges betenni. Ha ezt a linket teszed be banneredhez, akkor már megfog jelenni mindenkinek megfelelően: https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2020/11/21/ca2b450e4b9fa7458345b4ceee5cca9f.png

:)

12. -Anyu-2

-Anyu-2 Fórum-zöldfülű

Jájjjj! Mittet tanááááátam!
    Posta >Legfelül Barátok, rá katt. > Itt lesznek szomszédok, rá katt. a müveleteknél a pipára, > Alul kiadja a farmok értékelése, > és a Farmtasztikus 5 pontot lehet adni a farmokra... Most nézem -Anyu-2-ről jelentkeztem be...

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napit!
    Nálunk is szikrázó napsütés van- Teljesen rászoktunk a gyömbér teára. Minden nap készítek pár literrel, ami estére elfogy. Külön köcsög mindenkinek, hogy tudja ivott-e eleget. Lierenként kb 1 cm gyömbér hajszál vékonyra szelve, meg 3-5 karika jól megmosott biocitrom héjastu, leforrázva és kész. Nincs benne más. Isteni.

Megvan a szigetes felhősor.. Még 80 felröpi és kész.

Djágaszágom! Esz máj így van 68901 éve! De nem jegyzi sehova, nincs értelme szevazni itt.

Este szavazok. Csak akkor tudok.

Marika! Köszi a versikét, nár nagyon hiányoztál.

Utoljára szerkesztett: 21.11.20
  14. koko.54

Szia Wolf!
    Köszi a figyelmeztetes es a kepet.Nalam latszik rendesen,de azert lecsereltem es taroltam a kepet,remelem igy mar jo lesz.

15. szellorozsa

Sziasztok..nem nem Emese nem jól emlékszel arra amit Anyunak írtál....már 68902 éve van így!xDxD
    Köszönöm a reggeli kávét és ébresztőt..itt is süt a Nap..de kinn biztos hideg van.
    Eventtel haladgatok..de van amikor supertápos ébresztő van ...lassan gyűlik hozzá a növény hogy a másik legyen.
    Szerintem a farmertáskát meg már túltermeltem nem is ültetek egyenlőre abból.
    További jó eventezést..aki befejezte pajtatöltést....lehet én is indulok a TOP-on majd még meglátom.
    Emese én meg Hársfa.. citromfű...mentára szoktam rá ez is finom..ezeket mind én szedtem saját termés. Kamillát veszem... de jövőre keresek jó helyet hol tudok szedni. Ez nagyon jó minden szájüregi fertőzésre ...1-2 nap alatt rendbe kamillától. De ezt biztos tudja mindenki:)
    A gyömbér is nagyon finom lehet amit isztok....ki is próbálom majd..veszek gyömbért.

koko.54, jófarmerlány, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  16. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép hétvégét mindenkinek! :)

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Hahó!

Mit tudtok a topról? Összefoglalnátok? Nagyon nem volt (nincs) időm olvasgatni.

koko.54, jófarmerlány és -Anyu- kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Szavaztam, nagyon sok , szép új kép készült/kicsicicus, Anyóca, koko/ !Már tegnap megcsodáltam őket .:)
    Szellőcském, jó hogy a Tippelős végére eldöntötted , hogy mennyi az annyi.:D:p:wuerg: Remélem 8 óráig már ez a végleges, bár még van 1/2 óra a javítgatásra !!xD:music:
    Koko, végre látom a bannered ,szellőcske, te nem akarsz egy bannert feltenni, olyan sok szép bannered van ?.:)
    Legyen szép estéje mindenkinek !

19. szellorozsa

Majd Karácsony közeledtével egy karácsonyit..ezen a gépen már nem akarok semmit menteni a könyvtárba...a jövő héten már lassan megjön az új laptopom:) Már nem változik a tipp:) Neked is szép estét!

Galadriel, -Anyu-, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  20. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét.

Ma a nap gyönyörüen csillogott,de sajnos már nem melegít.
    Az eventek végére nagyon sok felröpi kell,de az eventnövény sem kevés 4 x 1700 db.
    Itt tartok remélem a felröpi meglesz.
    emese csinálni lehetne olyat hogy kéthavonta uj képpel neveznénk,
    a legtöbb szavazat a gyöztes.
    Szép álmokat. Marika

Koko ig tudtam szavazni,de utánna nem. azt irtaki probálj ujra szavazni,de nem sikerült.

Galadriel, -Anyu-, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.