Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Imi*, **jeje**, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  3. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszönöm.

4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    A tegnapi "kinlódás " után, ma simán ment minden, a kisebb farmokon is !
    Én nem töltöttem le a klienset , anélkül is jól fut /most/, csak el ne kiabáljam !;)
    Szavaztam, örömmel láttam , hogy Öcsi is felkerült a szavazó listára !!:)
    Legyen szép az estéje mindenkinek !

**jeje**, lazanne, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Itt vagyok ragyogok.
    Letöltőttem ezt a Waterfox-ot, és száguld a játék mint a szél...;) Szóval nagyon jól müködik az unity rajta... Mind az összes farmomat rendbe raktam, és a fórum, úgy jön be, mint a régi flash-en, nem külön böngészőt nyit meg, mint a kliensel, hanem a farm mellett, a böngészősávban van... Kényelmes. Ha így marad nekem ok.:)

**jeje**, lazanne, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..nekem sem kelett volna letölteni a klienset csak azt hittem le kell:music:...nem voltam figyelmes...nahh most letöröltem...ahogy írtátok....az explorerrel nem jött be csak töltött...az edgével feljöttem és jó ....de nem tudom akkor mivel vagyok fenn...az unityvel...vagy a Flash-el..nem tudom. Mert én még fel tudtam jönni a Flashhel...de mindig engedélyezni kellett...szóval fenn vagyok az a lényeg. Event haladgat.
    Tegnap voltam teszten..negatív lett a gyorsteszt:)....még egy mintát vettek az hétfőn vagy kedden lesz meg remélem az is jó lesz.
    mondjuk nem vagyok fényesen...de biztos megfázás. Párom is elég jól van..maszkban van mindig;)...külön szoba...külön evődolgok külön evés stb.:)....én jól el vagyok a nappaliban:)...remélem ennyivel megussza.
    Szavazok. Örülök hogy Öcsi képe fenn van:)

**jeje**, lazanne, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Hüüüü mit össze kinlodtam,letöltöttem a Waterfox-ot nekem is gyorsabb lett,de volt egy böki,nem tudtam a forumra belepni.Nagyon nehezen vettem eszre hogy fent ki kell venni a blokkolast.Most müködik rendesen,meg csak szet kel nezni mennyi szemetet hozott le ezek a ingyenes letöltesek.

**jeje**, lazanne, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  8. hasadohajnal

hasadohajnal Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szép reggelt! Nekem a sok-sok nehézség mellett a gazdaköri feladatok megnézése okoz problémát. Nem hozza sorba, egymás után a feladatokat. Be kell írni a keresőbe, hogy milyen feladatot szeretnék megcsinálni, de honnan tudjam, hogy éppen melyikkel hogy állok? Ehhez az összeset egyenként meg kell nézni. Lehet én nem jöttem még rá, hogy lehet ezt esetleg másként is csinálni? Ezt én katasztrófaként élem meg! :(

**jeje**, -Anyu-, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép 3.-ik Adventot!
    [​IMG] Jövök szavazni... Szép vasárnapot!:)

lazanne, szellőcske, **jeje** és 3 más kedveli ezt.
  10. lazanne

lazanne Fórum félistene

Én is letöltöttem, azon játszom, nagyon szuper, köszi az ötletet és infót.
    Szavazni is tudtam.

Utoljára szerkesztett: 13.12.20
    **jeje**, -Anyu-, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Na túléltük a tesztet, visszakaptuk még egy kicsit a flash-t. Azért ezzel sokal jobb, na. Azért én reménykedek, sokat javúlt az első próba óta, de még messze nincs kész.
    Örülök, hogy segített a warerfox a sebességi gondokon. Találtam win7-re, szóval kipróbálom majd, kapálás után.

Szavazok.

Szia Kedves Szomszédom! Idetaláltál? Itt nagyon kedves, segítőkész, farmszépítőket találhatsz. Ha időd engedi gyere, meséld el mi van veled, csinálj egy szép ültetést, fotózd le, töltsd fel a szépségversenyes oldalra és akkor mi is tudunk rád szavazni....
    A unityvel nagyon sok gond van még, messze nem olyan kényelmes, mint a flash, de muszáj a váltás. A fejlesztők most azon dolgoznak ezerrel, hogy valahogy mindenki számára elérhető legyen a játék. Aztán majd jön a csinosítás. A godokat érdemes ebben a topikban is elmondani, mert onnan fog a fejlesztőkhöz eljutni.
    Na nézzük a gazdakört. Bevallom én mostanában nem jártam arra, de mindjárt megnézem. Évikém ez nem változott semmit. Ezeken a lapokon nagyon jól le van írva a kérdésedre a válasz.

lazanne, szellőcske, **jeje** és 4 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

Sziasztok !
    Meggyújtottuk Advent 3. gyertyáját.
    Szavaztam ! :)

Szép vasárnapot ,meghitt ünnepvárást mindenkinek !

lazanne, szellőcske, **jeje** és 3 más kedveli ezt.
  13. hasadohajnal

hasadohajnal Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, örülök, hogy ide jöhettem, jövök gyakrabban :)

lazanne, **jeje**, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  14. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep estet mindenkinek!
    Szep Advent vasarnapot mindenkinek.Event halad lassacskan,sok sikert mindenkinek.

lazanne, Kuzdern, **jeje** és még 1 ember kedveli ezt.
  15. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!
    Jöttem szavazni. :)

Remélhetőleg neked is negatív lesz a teszted. Jobbulást! :)
    -
    A tenyésztős eventet én is megcsináltam és elkezdtem a másikat is. Azt hiszem jól el is rontottam,mert egy jó pár kártyát elhasználtam és ugráltam a bábuval, ám mindig előröl kezdődött, szóval biztos valamit elszúrtam...:oops:o_O:D
    De próbálkozom majd újra. :D

lazanne, koko.54, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Drága **jeje**! Minden figurához tartozik 1 játéktábla. Minden tábla 2 részből áll, azaz 1 táblához 2 db kártya kell. A ? jeles mezőknél egy kvíz indul, ahelyes válaszokért triviapontokat kapsz (4db), amelyeket a boltban (2. fül) tudsz elkölteni. Minden táblarész befejezésénél kapsz 2 csillagos érmét, amit szintén a boltban (1. fül) tudsz elkölteni, itt tudod a felhőt és a rávalókat megvenni (104 csillagos érmét)-

BackOffice, lazanne, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Szia Julika!
    Hoztam 2 segítséget, az egyik az eventhez szükséges növényt és felröppenőt tartalmazza, a másik a Kvízkérdésekre a jó válaszokat!
    Megtalálod ezeket az "Észbontó tél" event csevegőjében is !
    Drukkolok, hogy sikerüljön a játékod !:)

A részletes matekot -BombadilToma- játékostársunknak köszönjük!
    A részletek >>>ITT<<< találhatók.

A kvízkérdések/válaszok gyűjteményét köszönjük Wolf[Black] játékostársunknak!
    A kvízgyüjteményt >>>ITT<<< találjátok.

BackOffice, yucee, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  18. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Köszi nektek! :)
    Igen, néztem a leírásokat, de valamiért nem váltott át a második táblára. Többször csináltam meg az első táblát,mindkét részét. Vagy hiba volt, vagy rosszul léptem ki...nem tudom,de nem baj,mert több jutalmat tudtam így szerezni :D

Galadriel, lazanne, -Anyu- és még 1 ember kedveli ezt.
  19. jófarmerlány

Még egy kis segítség ! :)

Fontos!
    Az eventablakban a játék kezdetén csak a középső (Északi sark) figurája látható.
    Az ő tábláján kell először játszanod. Mindkét térképén végig kell haladnod!
    Ezt követően mind az öt figura láthatóvá válik és szabadon választhatsz a figurák térképei között.
    Ha egy figuránál az első térképpel végeztél, választhatsz másik figurát és belekezdhetsz annak az első térképébe is.

Fontos, hogy egyik figuránál sem tudsz a második térképre lépni, ha az elsőt nem fejezted be!

Minden térkép akkor van befejezve, ha jobb oldalon levő ,lila csillagos éremíg eljutottál !

BackOffice, Galadriel, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  20. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Elvileg már többször végigmentem a mezőkön a lila csillagos érméig, de nem jutok a második táblára. :oops:xD

Galadriel, lazanne, -Anyu- és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.