Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek !

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Hol vagytok báránykáim?
    Nálunk viszonylag jó idő van, bár fűjt szél. A csontjaimban érzem a változásokat.... Termelgetek, pecázgatok. Nem túl nagy sikerrel.

Megyek szavazni.

Vigyázzatok magatokra!

3. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

**jeje**, jófarmerlány, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  4. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Az olvasást befejeztem, Az eventeket is szombaton készen voltak, de a pecázás sajnos nem sikerül.Sajnos a Marikán 12 db gyöngy
    van. Szerencse játékban nem nyerek. Nagyon haragszom mert a kocsisnén meg van bőven gyöngyöm.
    Szép álmokat. Marika

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szép. Megyek szambázni a konyhába, meg hallgatni a madarakat. Jó idő van. ablak nyitva, madarak bekapcsolva....

Megyek szavazni.

Holnapi event, főfarmot, szédültöt berendezni, nem aratni. Szerinzem megérős, végre nem szerencsefüggő.
    Segítség HéricsBárótól.
    Szerencsés pecás vagy! Gratula!
    Ne bosszankodj Marika, annyit nem ér! Majd legközelebb.

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam.:)/Tegnap is, csak elfelejtettem írni.:D:wuerg:/

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk még szép, de már beígérték a hidegfrontot...... a csontocskáim. :p Azért még egy csavargás belefér. Dühönhök. A védettségi igazolványainkat - az egész családét - a balatoni ideiglenes címünkre küldték. Hurrá! Érdekes. Minden más vacakkal meg tudnak találni az állandó címünkön.
    Amaranttal várom az eventet. Jó kis felhó a kapomány. Ez tetszik és a szerencse nem játszik. Kivételesen. Vettem egy pár ólválogatást és sikerült végre naranxs laticát meg gőtét szerezni.:inlove:

Megyek szavazni. Tegnap kiegyenesedett a hajam mire sikerült, annyira lassú volt.

Hát ez ma sem gyorsabb. :wuerg:

**jeje**, zsani_apja, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok!
    Délutáni frissítő!
    [​IMG]:)
    Jöttem szavazni. Elkezdtem az eventet, szép nyugiba meglesz! Ma terasz takarítás volt, aztán anyuék átjöttek 1 kv-ra... Végre kicsit dumcsiztunk, pletykáltunk...:wuerg:xD:inlove:
    Nagyon szép napos idő van, 21 fok... Szeretem.
    Nekem kicsit akadozik, de megy a játék. Báááár amennyit itt vagyok... Most kicsit Való Világ-ozok... Muszáj, mert most ott nagyobb szükség van rám...;)

9. koko.54

Sziasztok!
    Eventet elkezdtem,lesz ami lesz,mindenkinek sok sikert hozza,hajra.

**jeje**, zsani_apja, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam.:)

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  11. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Az eventet elkezdtem, Este volt 1 órás áram szünet az egész városban.
    A játék elég virágos,meg lefagyos. Remélem megint megjavul.
    Szép álmokat Marika.

**jeje**, koko.54, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Borongós, hűvös idő van. Szürkeség már nem tud lenni, minden zöldbe borult, így nem is olyan nyomasztó.
    Az event kész, felhő beüzemelve. Pörgettem egy pajtabónuszt és így pikk-pakk meglett.

Megyek szavazni.

Új event.
    Segítség ( HéricsBárótól)

Utoljára szerkesztett: 6.5.21
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot!
    Jöttem szavazni, meg akartam hozni a 7 végi eventet, de drágasszágom megelőzött...:wuerg:;):inlove:
    Nem igazán kell segítség, mert pajta beadós, meg felröppenő vadászós... Csak fák aratásából, esőerdő, baha, és zuhatagok szigete...!!!
    Itt is borult, kicsit hűvös... de nem esik...
    Gratulálok djágasszág! Ügyi vagyol. Én még ráérőssen ültetgetek...:)

**jeje**, koko.54, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  14. koko.54

Sziasztok!
    Gratulalok Emese,nagyon gyors vagy:)lassacskan haladok en is,ugy öregesen.Köszönöm az infokat az eventel kapcsolattal,azt hiszem csinalni fogom,amit ker vannak a raktarba.Reszemröl arra lesz jo az event a keves fatermenyek szaporitasara.Megyek a raktarba össze irni, miböl van keves, es azokat pakolom kifele,sok sikert mindenkinek,hajra.

Utoljára szerkesztett: 6.5.21
  15. jófarmerlány

**jeje**, Galadriel, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

**jeje**, Kuzdern, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  17. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Eltűntem, mert munka van. Mivel ma esik az eső, nem tudok kimenni gyümölcsösbe, így ma irodai munka, most pedig kávészünet és bekukk hozzátok.;) Olvasni olvastam, csak az írás maradt el, sajnálom. Eventek nekem mostanság időhiányában nem sikerülnek. Pecázós sem sikerült, nagy és egy kicsi farm egyformán 6-6 gyöngyöt adott, olvastam kompenzációt. Fogalmam sincs mennyit pecáztam, majd kiderül ha kapok vmit.:p
    Kezeim újra a régiek, már alig látszik a heg. Második oltást is ügyesen vettem, de csak pislogok a híreken, de ebbe inkább nem mennék bele.

Esküvőst elkezdtem, jutok, amíg. Másikat még nem néztem, de majd utána olvasok. De legfőképp csak játszok, magam örömére és töltöm a pajtám, mert elég hiányos.

Vigyázzatok magatokra! Jó játékot! Szép hétvégét kívánok minden játékostársamnak!

**jeje**, jófarmerlány, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk rusnyaság van, bár azt mondják aranyat ér....Jó lenne még egy kis tavasz a dühöngő forróság előtt.
    Nem tudom belekezdek-e az eventbe, nem igazán van jó kapomány.
    Nektek hogy megy a szavazás, nálam mint a tetű vánszorog.:wuerg:

Köszi. Marikánk is megkapja a felhőt. Lesz öröm.
    Fincsike. Az expresszt kihagyom, nekem nincs érdekesség.
    Szia Dóri! Jó hallani felőled. Ez az esküvői nem olyan nehéz szerintem. Biztos megleszel vele. A másik meg csak bedobálós.

**jeje**, koko.54, yucee és 3 más kedveli ezt.
  19. koko.54

Sziasztok!
    Igen jo adta a felröpit a Bahan,3 helyen kaptam 465 felröpi,meg egy aratas holnap es kesz az event.Az esküvöi torta nehezen halad,nem sikerült extrat pörgetni,Jack-ot meg fukar vagyok hasznalni,igy szenvedek,majd csak kesz lesz.sok sikert mindenkinek.

**jeje**, zsani_apja, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  20. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

**jeje**, Galadriel, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.