Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Eventet befejeztem tegnap, Pali éttermét felfejlesztettem. Ma futkorászok sok helyre, intézkedés van. Szavazni később jövök...

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk kellemes az idő, süt a nap. Fáj a fejem, jól jön Drágaszág kávéja. Még mindig megszállás alatt vagyunk.

Event.
    Segítség HéricsBárótól.

Megyek szavazni.

Köszönöm. Mi Almádi.

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Akkor majd integetünk! ;):inlove:
    Köszi az infót, nekikezdek!

**jeje**, koko.54, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia ..mi is Almádiban kempingeztünk jó pár évig.. a Jacth-cempingben...de már nem...ott eladtuk a lakót a Fűzfői lakószerelőnek.
    Meg sok volt az éves díj....és ráadásul ide 300 km. volt.:( Szóval..ezért ...de szép évek voltak. Előtte 4 évig Akarattyán voltunk kis campingbe. Szóval nekünk vége lett a Balatonozás...de tavalyelőtt voltunk Almádiba egy magánszálláson..jó volt.
    Átanulmányoztam az eventet..csak azt nem néztem még mi a kapomány:)
    Itt is hétvégén volt szambázás:eek:o_O.
    Ez jó kis fogyókúra akkor xD...a szaladgálás. Én meg délután megyek falura kapirgálni.:) Bár hülye idő van...állandóan fúj a szél.
    Ma nem esik úgy néz ki. :oops:

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek !

6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szép. Az eventet az étterem miatt elkezdem, aztán majd látjuk. jó sok gaz kell.

Megyek szavazni.

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  7. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép estét! :)

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam .:)

**jeje**, koko.54, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

Sziasztok..én is szavazok. Jóéjt.

**jeje**, jófarmerlány, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok!
    Reggeli frissítő!
    [​IMG] Jövök szavazni... Event haladgat, termelem a sok gazt... Itt 1000 ága süt a nap, fincsi meleg van... :)

**jeje**, jófarmerlány, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk is szép, madárdüttyös idő van. Az éjjel melegem volt, alig aludtam valamit. Az eventtel haladgatok, most jól jönnek a felröpik, de nagyon sok gaz kell.
    Megyek szavazni.

12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Az éjjel telihold volt djágasszág! Azéééé nem aludttáá...:wuerg:xD:inlove:
    [​IMG] Itt a szomszédban van 1 hatalmas diófa. Olyan koncert van rajta, hogy csak na... Imádom.:inlove: Néha visszafüttyögök nekik, akkor csend van kicsit, (gondolom néziko_O ki füttyög)xDaztán megint kezdődik a zene-bona...:)

13. szellorozsa

Most elég jól aludtam..de előtte éjjel nem...néztem én is a superholdat nem volt vörös... de tényleg közel volt..:) Láttam a kerteketxD rajta.
    Szóval Anyukám füttyös madár is vagyxD...lehet madárnak néznek?xD. Különben ez nem baj...én meg néha nyávogok a cicáknak.:) Most láttam tegnapelőtt két cica is terhes a szomszédba..lesz macska áldás látom..de a szomszéd szereti őket:).
    Haladgatok az ültetéssel...nekem nincs sok csillagom..mindig olyan kis anyagok jönnek..tele akadályokkal.:(

**jeje**, koko.54, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam .
    Ez az eventgaz,olyan lassan szaporodik, sose lesz meg annyi, amennyi a felhőhöz kell! Szerintem ezt a mennyiséget is jól "elszabták" !
    Vagy lehetne 3 területen termelni, vagy kevesebbet kellett volna kérni a játékban ! :( Ez van, vagy tetszik valakinek vagy nem, semmit nem tudunk tenni, hiába jelezzük ezt eventről eventre, fütyülnek ránk !!!!

yucee, **jeje**, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Jövök szavazni... Igazad van Annám! Ide akarnak láncolni, de nem fognak. Még ezt az eventet végig szenvedem, aztán nagyon szelektálok... Balaton járat van, nem Fabricia famosát fogok termelgetni...:wuerg:xD:cry:

16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szép, madárfüttyös. Hát úgy néz ki végképp megbusósodunk. Nem akaródzik hazamenni a kislegénynek. Fasírt van otthon, mert kamaszodik a lelkem, és hát időnként (sűrűn) nehéz őt tolerálni. Mi vagyunk a villámhárítók..
    Félve írom, de megvan a felhőm, de teperek tovább az étteremfejlesztésekért. Azért sikerült, mert pörgettem 100, meg 200 % pajtabónuszt.

Megyek szavazni.

Teljesen igazad van. A farmot semmi másra nem lehet használni, csak örökké at eventgazokat nyösztetni.
    Köszi a kávét. Én is így tervezem. Csak olyanba szállok be, ami gyorsan kivégezhető, vagy/és nagyon megérős.

17. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam.:)

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Jövök szavazni...Most esőre áll itt lent, később napot jósolnak... Azok a szép kamaszidők...Nem baj djágasszág, legalább "fiatalodtok" kicsit.;):inlove:

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Meleg van, de az éjszakák mág hűvösek, hála istennek. Megyek szambázni a konyhába. Tudjátok ti mennyit kajál egy kamasz sportpló fiú? Napi 1 lovat....
    Befejeztem az eventet, mevan az étteremfejlesztés.

Megyek szavazni.

-Köszi a biztatást, de.... hogy is mondjam.... vén vagyok már bohócnak....No, de tűrjük, amíg tudjuk, aztán vissza a feladónak.

20. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

xDxDxD tudom. Az unokaöcsém bírkózik, (23) és még nem hallottam tőle olyat, hogy nem vagyok éhes köszönöm!:wuerg:xD
    Gratula az event befejezéséhez!:) Ügyi vagyol! Biztos befogtad az uncsit, az aratáshoz!:wuerg:xDxD:inlove:
    Aztán jól csomagoljátok be a kis kamaszt, ha visszakülditek...:wuerg:xD:inlove:
    Júniusi event naptár

Utoljára szerkesztett: 29.5.21
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.