Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Igen tudom ott a németeknél nagyon menő az a gombóc...szinte mindenhez köret:) Nem baj ha szereted...enni nem rossz...pláne ha finom.
    Már be is van dobozolva akkor tényleg elővigyázatos a feleséged.:D Azt hittem csak lányod van Zsanika...akkor fiad is van..nincs nőuralom akkor nállatok:)

Galadriel, broza, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Fiam az idősebb. Anno neki is volt farmja, azt nejem csinálta, én lányomét. Aztán csak az maradt aktív. Mikor újra regiztem, akkor már csak lányom nevével csináltam ezt a farmot, családnév elhagyásával. ;) Az uralomról most nem beszélnék. :D

Galadriel, broza, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ilyenkor jó a pince, nemde? xD

4. zsani_apja

Nincs már a napi rutinomban. Múltkor pakoltunk, kb. 25-30 doboz sört vittem a kukába, le volt járva a szavatossága.

Galadriel, broza, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

xD Na mi van veled? De a pálinka nem romlott meg ugye? :p

Utoljára szerkesztett: 14.12.21
  6. zsani_apja

Az nem. Annak örök a szavija. :D

7. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A karácsonyi event betette a kiskaput ,a család ünnepi tálalást étellel.
    Gratulálok a nyertesnek, igy én Pankát nem kapok.

8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

Galadriel, broza, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  9. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Jo reggelt mindenkinek!
    Jo hosszu event kezdödik ma,a felet sem igen ertem,de majd csak lesz valami,sok sikert mindenkinek.

Galadriel, jófarmerlány, broza és 5 más kedveli ezt.
  10. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Napsütéses verőfényes jó reggelt mindenkinek!
    Az itt felénk, nincs, szürkeség, hideg.
    Ma nyertem annyi sót a keréken, hogy elég lesz a télen az utak sózására, (bár azt mondják környezet szennyező)
    Csak ez legyen a legnagyobb környezet szennyezés az egész világban.:music::music:
    No virágdrótot is, az meg elég lenne egész Magyarország kerítésének.:(
    Hát ami kezdődik event, nálam a fél éves felhő verte ki legjobban a biztosítékot.:oops::mad:
    Őszintén nem ezt vártam.
    No az Adventi kalendárium, sem kapott még eddig sérvet az erőlködéstől.
    De igaz, nem kötelező játszani, én úgy érzem a játékban is igen erőteljes az infláció, ( magán vélemény csak)
    Azért mindenkinek szép napot, és amiket olvastam, szép, jó előkészületeket , csak vidáman, szeretetben, csak úgy érdemes. a miki.jpg Sziasztok!

Galadriel, jófarmerlány, broza és 6 más kedveli ezt.
  11. lazanne

lazanne Fórum félistene

Most az unokám gépéről tudtam bejönni, az enyém bekakukkolt, így nem fogok jönni, ezért előre is sikeres eventeket és Kellemes karácsonyi ünnepeket, BUÉK!

Galadriel, jófarmerlány, broza és 5 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

Sziasztok..még most kezdtem el az eventet nemrégen. Csinálom de nem nagyon tudtam mit. Elősször a táblán játszottam a ....de utánna akartam ültetni..de nem tudtam hol a növény....végül rá katt a Bahásra és lett 10 mag most ültettem szaporítom. Arattam Főfarm...Bahamara...Teliholdas a felröpikért ....és ültettem a kettőre hosszút.
    Kapisgálom. Egyenlőre van egy várakozási idős kártyapakli begyűjtőm...de a többi helyre nem enged beadni semmit...tehát gondolom..
    látom kulcsot kell beadnom hogy szabad legyen az út. Ennyi ami értek...a táblajátékot értem....de a többi..honnan lesz kulcsom ki kell deríteni. Jó eventezést....gondolom ti értetek mindent.;)....nekem még kell idő.

-Anyu-, Galadriel, vízöntő és 5 más kedveli ezt.
  13. koko.54

Sziasztok!
    Sikerült nekem is elkezdenem,jo egy ora utan,nyomogattam en is mindent,olvasgattam a leirast, csevegöben is, a vegen jo bekavartam magamnak.Most a teliholdason csinalom,ide sikerült a kulcsot leadni,hogy mi lesz a vege:(lassan kezdem banni hogy elkezdtem.70 ev fele mar az agysejtek nem ugy müködnek,na jo brobalkozom:)

-Anyu-, Galadriel, vízöntő és 5 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! idő az van, úgyis jövőre végzünkxD:inlove::D

-Anyu-, Galadriel, vízöntő és 4 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

Szia ezt Tomától idézem...elolvastam nagyon jól összefoglalta....ezt csináld meg hogy 12 óránként kapjál egy paklit...én mikor bejöttem rájöttem megcsináltam..oda nem kell e- növény.

Idézem: A 2. mellékfeladat 4. mezőjéhez nem kell sem eventnövény, sem felröpi. Így amíg szaporodik ma az első növény, adjuk be a szükséges dolgokat a 2. mellékfeladat 1-2-3-4(-5-...-9) mezőire, hogy már a játék elejétől kapjuk a paklikat 12 óránként.

Amúgy itt az egész összefoglaló Tomától ha érdekel : Olvasd el EZT,

-Anyu-, Galadriel, vízöntő és 3 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

Hát ha addig tartani fog...ki sem számoltam mennyi a 480 óra:music:....de most ugrott be:D az ismertetőben tényleg addig írták január.
    Most már nekem elég tiszta a kép...szerintem értem:D..pláne hogy Toma összefoglalóját olvastam.

17. koko.54

Köszi,megyek az agyamat tagitani:)

18. zsani_apja

Szia!
    Így van. 70 fele már nekem is szükségem van ilyen hobbira. :D ;)

19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek !

-Anyu-, Kuzdern, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  20. koko.54

Sziasztok!
    Ma egy kicsit turboba kapcsolok,tegnap csak kerülgettem az eventet, mint a forro kasat,hajra mindenkinek.

-Anyu-, Kuzdern, broza és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.