Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép estét nektek!

2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    Szavaztam! Tessék új TAVASZI képeket gyártani, hisz itt a TAVASZ!;)
    Itt a teknőstenyésztés végeredménye.
    Itt is gratula az indulóknak!:)
    A héten jövök-megyek intézkedek, apukám jön kifele végre a kórházból... Alig várom!:inlove:

yucee, jófarmerlány, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot.
    Már megint nem küldtem el a reggeli hsz-emet. Mind1. Ragyogó napsütés, madárdal, meleg. volt ma. Főztem kapros katalábé levest, meg csináltam salit.
    Termelgetek, holnap bumm meg szuper...nap, tenyésztek majd csöppet.

Megyek szavazni.

yucee, broza, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

yucee, broza, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Tegnap be voltam "havazva", mert este, szavazás után elfelejtettem írni, hogy megvolt, csak egyszerűen kiléptem! :(:wuerg:
    Ma is szavaztam.:)
    Anyóca szuper az új, virágos farnod!
    Szép álmokat mindenkinek!

yucee, broza, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..jajj de jó hogy hoztad ezt a dalt..a drága kis László Attila:inlove: hogy megnőtt...alig ismertem fel. Kész férfi lett. Annak idején mikor a Csillag születikbe énekelt... még gyerek volt 14 éves ...a szép kis hosszú frizurájával..Balázs Fecóval is énekelt egy dalt...és Fecó azt mondta akár magát látná fiatal korában.
    Meg is nyerte a versenyt..én még lehet szavaztam is rá:music::)
    :) Erdélybe hogy tud ilyen sok jó hangú ember születni..és ilyen alázatos.:):inlove:.

Szavaztam én is ..Anyu nagyon szép képed...Virágágyúúúú..nekem is van csak sokáig nem lőtte a virágokat...de megcsinálták...lehet én is ilyesmit csinálok;)xD...de olyan szép....remélem nem baj;)
    Gratulálok a Teknős tenyésztőknek..elég szépen szerepeltetek MB-oK:inlove: Nekem nemigen lett volna annyi teknős pedig tudtam hogy lesz tenyésztése. Anyu jó egészséget apukádnak :) Jóéjt.

Utoljára szerkesztett: 22.3.22
    yucee, jófarmerlány, broza és 6 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó tavasz van. Imádom. Átpakoltam a farmot az eventhez.

Megyek szavazni.

Event.
    Segítség Farkastól,
    számítások, DevilMókustól.

Köszi, nagyon jó nóta, jó előadásban. Nem bonyi berakni. Az eszköztáron nem a láncszemekre, hanem a filmszalagra (Média) kell kattintani, és oda berakni a linket. Ennyi.

Elfelejtettem elküldeni a hsz-emet. Örülök az Apudnak végre! És nagyon jó az új képed.

Gratulálok a teknősösöknek! Így utólag, igazán indulhattam volna, ezrediknek is kell lenni.xD

Utoljára szerkesztett: 23.3.22
    yucee, jófarmerlány, broza és 5 más kedveli ezt.
  8. koko.54

Sziasztok!
    Anyu,csini egy kepet csinaltal;)gondolkodom en is hogy,kellene csinalni,vagy husvetra.
    igen-igen, mi lett a cserebogarbol,nekem is nagyon tetszik a beszede is olyan dallamos,nem is tudom hogyan irjam.
    Köszi,probalkozom vele majd,a hireket is köszi.

yucee, jófarmerlány, broza és 5 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Anyóca, veled együtt örülök, hogy édesapád kijöhet a kórházból.

yucee, broza, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  10. koko.54

Jo reggelt mindenkiek!
    Tegnap meg tenyesztettem egy kicsit,ez lett a vegeredmeny.
    Jo event kezdest mindenkiek.

jófarmerlány, broza, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó tavasz van, a rigók bekapcsolva. Ne arassatok, event!

Megyek szavazni.

Gratula! Teljesen elfelejtettem, pedig akartam....

koko.54, jófarmerlány, broza és 4 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

Szia gratulálok..ez szép teljesítmény:) jöhetne átt egypár hozzám :)
    Szia...jó kis zene...én nem arattam..DE NEM EVENTELEK :) úgyhogy nem kérek kedves MB-ek felröpit..helyette az új ajit. Köszönöm.
    Cinnáááltam Új képet tavaszit...sikerült feltölteni..új cím stb...a végén forgott a kör forgott..ami jó jel...de csak az új cím látszódott
    az új kép nem..vissza mentem újból ez...nahh akko törlés..jött az új egyből....és Évikének megint null szavazat:sleepy::D. De nem baj...az a lényeg az fél éves terv teljesítve. :) Majd még csinálok egyet a virágágyúval..nem sokára beérik és behozom mutatóba :)
    Kiváncsi leszek hogy mutat..az Anyué jól.
    Most azért nem eventezek..mert időigényes és nincs nagyon időm...közbe jöttek halaszthatatlan dolgok.
    Jó evntezést nektek..én majd szorgoskodok ültetek aratok...stb. :) Szépen süt a nap...főzöm a babfőzeléket..és sütöm a rúdfasírtot8):oops:.
    Szavaztam is...már csak azért is mert Anyunak xxx szavazata volt...és így 667 lett :)
    Ki is törlöm még leírni is rossz :(

Mérges vagyok..nem működött a virágágyúm:wuerg:...ott tartom az ujjam a Prt Sc gombon hogy nahh majd..és semmi8)...megreklamálom...:cry:

Nahh jól elírkálok magam alá...most olvasom hogy a felhőt megváltoztatták a 200% nem a tenyésztésre vonatkozik hanem TP TPT mindenre. Hát így sokkal jobban tetszik..de nem készültem semmivel. :(

Utoljára szerkesztett: 24.3.22
    koko.54, jófarmerlány, broza és 4 más kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napos délutánt!
    Csuda 1 nyári idő van...:)
    Megyek meglesem a képeket, én eventelek. Rózsám! Későn olvastalak, holnaptól az új kitehető megy...
    Köszönöm a gratukat a képemre, és APU ITTHON VAN!!! :):D:inlove: Tegnap hazahoztuk, annyira fel spanolta magát, hogy sírtak anyuval, és kicsit felszaladt a vérnyomása...De! Már minden rendben...;)
    Hiába! 55 éves házasok lesznek decemberben! Anyu most már süröghet-foroghat apu körül...:wuerg:xD:inlove:
    Gratulálok a tenyésztésekhez, jó kis rózsa ólak, meg terményesek lesznek.:)
    Holnaptól Irány a Balaton.;)
    Aki eventel annak hajrá, velem együtt.
    UI: Rózsám nagyon szépséges lettél!:)

yucee, koko.54, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szerintem még nekiláthatsz nyugodtan. Dühítő, hogy nem működött. Nekem is forogni szokott, de kb 5 perc után végignyomkodom az F5-öt, és akkor a helyire kerül minden. Nagyon szép az új képed.
    Megértem a szüleidet. Mi is szinte szervültünk egymáshoz 46 év..... ajándék volt.

yucee, koko.54, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

Sziasztok csak neki állok az eventnek..pedig ...nahh mindegy kérem akkor az eventes röpit. :) A felhő változása miatt...de csak felhőig.

Galadriel, yucee, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  16. broza

broza Fórumelemző

xDNo, azért ha nem is szólok, figyelek ám, és értem én a célzást!xD[​IMG] [​IMG]

Tuti, hogy tavaszi fáradtságom van....minden nap hullának érzem magam.[​IMG]:wuerg:
    Eventeket szép csöndben csinálgatom....ez a mostani azért nem semmi, hogy mennyi növényt kell megtermelni. A teknős tenyésztése nekem nem sikerült ilyen jól, pedig egy csomó tápot elpacsáltam....de már ezen sem idegölöm magamat.
    Jók a táncik, meg a zenék, amiket hoztatok!:music: Ne feledjétek, hétvégén óraátállítás....előre tekerünk....eltörölhetnék már![​IMG] :wuerg:

zsani_apja, Kuzdern, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szellőcske, jó lett a "szivecskés" farmod! :)

zsani_apja, Kuzdern, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  18. szellorozsa

Köszönöm szépen...eventet elkezdtem.:)
    Szijjja Rózikám..jó hogy csak ide kopogtattál a botoddal...:D:inlove:. Mindenki fáradt álmos-.-...tavaszi zsongás helyett...tavaszi hangoltság 8). Hátha az órát átállítják...mi is frisebbek leszünk...végül is egy órával korábban kell kelni...és látjuk a napfelkeltétxD.
    Este meg később a naplementét .xD Úgyhogy gond az semmi..;):oops:. A szaporítást megcsináltam két főd bevetve...van aki már kész igaz olvastam...nagyon ügyesek .:) Nahh de ...meg lesz az majd. Jóéjszakát kívánok-.-.

zsani_apja, Kuzdern, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóóóóóóóó reggelt!
    [​IMG] Látom, azért itt vagytok olvastok...:wuerg:xD:inlove: Szavazok, ha engedi, ha nem akkor később. Kész vannak az eventtel?:eek: Gondolom csak a felhőig...Azért a 160 játékot 1 nap alatt nem lehet megcsinálni...
    Vagy mégis???!? o_O:oops:

szellorozsa, zsani_apja, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  20. koko.54

Sziasztok!
    Hoztam egy kis erösitest a eventhez.
    Szellöcske,jo sikerült a kep.
    Anyu,örülök hogy Apud jobban van.
    Tetszik;)
    Na igen,figyelni mindig kell,es vigyazni is,ravasz ez a tavasz;)

szellorozsa, zsani_apja, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.