Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Jöttem szavazni, és hoztam egy új farmképet is, mert a régi már nagyon pókhálós volt :D
    Sikeres cserenapok után, néhány beszerzett "kincs" Gondoltam megmutatom :) Sajnos vannak rajta cumik, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Piccolos nyeremények, ezeket csak akkor aratom, ha szükség van rá :)
    Szavaztam én is :)

Utoljára szerkesztett: 5.6.22
    **jeje**, -Anyu-, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Párás meleg van. Bent kuksolok a légkondival. Ezt az időt nem szeretem, ragadós, fujtós, párás....brrrr. Termelgetek, piacolok. Nagyon megy a kaka, így tudom nyitogatni a trágyadomb ládát, bár a bónuszok egy része -- rekesz hijján -- használhatatlan.

Szavaztam.

Jókedvű zene fürge lábúaknak:

Szépike és hasznos.

**jeje**, yucee, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...jó lett a képed :))) virágzanak fák :))tavasz és nyár van...:)))
    Itt meg süt a nap..párás meleg...tennap esett...várom a csapatot...hogy menjünk falura bográcsozni..előkészítettem itthon mindent hogy ne ott kelljen molyolni vele..:)
    Hát ez az zene nem semmi...Mexikóiak tudják:))...meg a férfiak tánca megfigyeltem ...ilyen páros táncba mindig többet tesz bele egy férfi mint egy nő. De ez természtes..nehogy mán...;)xD.
    De amugy a társastáncot emlitve...nekem úgy tűnik mintha a férfiak csak jobban éreznék az ütemet..elnézést kérek minden nőtársamtól
    nem azért írtam.:inlove::inlove:

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Te tudod a legjobban, hogy ez mennyire igaz. :D Aztán lehet, hogy tévedek. :)
    Akkor most tavár van.

**jeje**, -Anyu-, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  5. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia apja!
    Hát a te agytekervényeid tényleg nem átlagosak az már bizonyosxD
    Hogy sikerültek a cseréid, kaptál már FA fátxD:wuerg:
    Keresel esetleg valamit??
    a vidám hossz.gif Mindenkinek!
    Ha valaki keres valamit írjon, hátha tudok segíteni.

**jeje**, yucee, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Szokásos dolgokat nézegettem. Viszont mindenki csak keresi. Így nem sok időt töltöttem a hajón. Viszont egy Birkanyájat szereztem 2 virágosért. Nem, mint ha kellene, de legalább már van egy darab. :D

**jeje**, -Anyu-, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Sikerült nekem is ide ernem,volt mit vissza olvasgatnom,neztem az uj kepeket jo sikerültek:)Sajna nem volt sok idöm,igy kimaradt a teliholdas es a csere is,majd maskor.Köszönöm a ajcsikat es a nyeremenyem is megerkezet.Most megyek nezegetni mit sikerül cserelni.
    El is felejtettem irni,keres valaki valamit?talan tudok segiteni.

Gratulalok,en is regen keresem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.6.22
    **jeje**, -Anyu-, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  8. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok:
    Az elmaradást elolvastam. Tudatom veletek én még mindég az internetemet keresem
    amit minden hónapban fizetek , csak hol van hol nincs. a munkások létrán ülve keresik. de nem találják.
    Szép estét Marika

**jeje**, yucee, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

Szia mekorra szerencséd van...Pandapoc írta a csere topikban hogy 33 pankát....vagy 40 pockost is adna egy birkanyájért..mert mióta keresi azt hiszi már nincs is olyan..te meg ilyen ócsón vetted :)
    A Fatum képére iírtam..milyen szépek a fák tavasz Nyár van rajta. Nem itt van ilyen..:))
    Megjöttem jó füstös vagyok a bográcstól..:)

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam!:)
    Aranyos lett az új farmocskád! :);)
    Már csak nekem kellene új képet hoznom.:p
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Éjszakára lehűlt, de már megint meleg van, be kell kapcsolni a kondit. Vettem egy vagyonért zöldborsót, de még nem tudom minek főzzem meg. A zöldborsó leves, a főzelék és a borsópörkölt van versenyben.
    Megyek piacolok egy kicsit a kakival.

Szavazok.

Zene, fürge lábú lányok:

**jeje**, yucee, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  12. kocsisne

kocsisne Junior szaki

Sziasztok !
    Mindenkinek köszönöm az ajándékot. Így szerencsém volt mert
    ezek sem voltak. Köszönöm Marika

**jeje**, yucee, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Köszönöm mindenkinek a csere-berés ajándékokat!;)

**jeje**, szellorozsa, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon meleg van. Megint kiraktam az ágyneműt a napra, remélem nem kell behurcikolnom. Termelgetek, piacolok. Én is köszönöm a sok szép ajándékot.

Megyek szavazni.

Zene ( nézi ezeket valaki, vagy ne hozzam?):

**jeje**, yucee, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Megjöttünk... Nem mondom, hogy nem fáradtam el, de megérte...:) 5 napig reggeltől-estig mentünk, kirándultunk. hajóztunk, napoztunk... Szuper volt.:inlove:
    Nagyon szépen köszönöm az ajándékokat, ne haragudjatok de nem tudtam viszonozni, mert csak este gépeztem, akkor is csak beugrottam a farmra, arattam oszt kész. Legközelebb viszonzom!
    Djágasszágom! Hozzad csak én szeretem hallgatni...;) Bocsi. Azt hittem Zsuzska a lánykád de most már vágom...:wuerg:xD
    Hanna is nagyon jó helyen volt, itt horkol már mellettem, mert 5 napig bandázott...xD:inlove:
    Szavazok. Szép estét, megyek még pakolászok, aztán elrakom magam...:)

**jeje**, yucee, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  16. koko.54

Sziasztok!
    Eventet meg mindig csinalgatom,amit tudok kihozkok.
    Nagyon jo,vannak sok szep magyar szamok,szeretem öket halgatni.

**jeje**, zsani_apja, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

Szia...hogyne néznénk..vagyis én biztos :)) igaz nem mindegyikhez írok...de mindig meghallgatom...:) úgyhogy hozzad csak nyugodtan.
    Takács Tamást is nagyon szeretem..jó kis blues rock...nahh meg a foga..:) nem tudom miért tetszettek..meg tetszenek is azok a pasik akiknek nem szabályos a foga.xD Balázs Fecó (Isten nyugasztalja) Takács Tamás...Maskura...meg van még több is csak nem jut eszembe:) Gondolom mondanom sem kell hogy a páromnak sem szabályos:D..két oldalt kicsit kiáll .:)
    Nahh ez csak kitérő volt..eszembe jutott. Természetesen a zenei munkásságuk sokkal jobban tetszik...de ...most mit mondjak.
    Anyu mán vissza is jöttetek...akkor kapára lóra fel..irány a munka.;)
    Felhő meg van a kitehetőkkel...most váltottam a piccolót..kicsit turbóztam bevetettem Jac-ket meg supertrágyát...vizet trágyát..kacsakatát. Közben megy a meccs 2:1..negyedóra van..

**jeje**, yucee, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Éredekes idő van. Nap is, felhő is, de meleg van, megy a kondi. Megint event, a kapomány felhő elég gyeszura, de a megszerezhető Pokoli kutya megérős.

Event.
    Pokoli kutya
    Segítség Susie0509tól

Tenyésztős
    Számolás jutka190226tól

Zene (akkor örülök, hogy tetszik):

Utoljára szerkesztett: 8.6.22
    **jeje**, yucee, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  20. koko.54

Sziasztok!
    Emese köszi az infot,en csinalom,sok sikert mindenkinek.A ladabol Jack ajandekat kaptam,örültem neki:)

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.