Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Szép napot mindenkinek! :)

Valóban sokat írtam...de hát írást akartatok! :D
    Mivel hajnalban nem kellett kelni a munka miatt,így tudtam kicsit tovább ébren lenni.
    Nálam tökéletesen működik a muzsika,megint rákattantam. :)

A gyerekek valóban a "Minden",de nagyon sok aggódással jár amikor gyereke vagy unokája van az embernek.
    Én hajlamos vagyok túlaggódni magam,hogy szinte belebetegszek.Persze a gyerekeket nem untatom a szövegeimmel,nem szeretik a hegyi beszédeket. :D
    Nem nézek híradót nagyon sok éve,tele van borzalmakkal. Mondjuk mikor átmegyünk párom szüleihez...kb az út túloldalán laknakxD...ott folyamat megy a tévé (nekünk nincs is8)) és naná,hogy hírek dögivel.Mire hazaértünk rosszul lettem. Egymás után jöttek az infók ki kinek vágta el a torkát,ki kit szúrt le,kik égtek benn a házban,kikre omlott rá a hegyomlás stb.Nem bírom. Vizuális típus vagyok és azonnal látom magam előtt az egészet.Belegondolok az érzéseikbe,fájdalmaikba és szörnyű.:cry:
    -
    Említettétek mintha kicseréltek volna.Tudatosan csinálom,hogy kerülöm a negatív dolgokat-gondolatokat.Persze nem mindig sikerül,de kifejezetten jobb mint volt.
    Köszönöm a ti kedves szavaitokat,ti is segítettetek kicsit,hogy összébb tudjam szedni magam.:inlove:
    -
    Az előbb arattam le és rájöttem,hogy muszáj cseppet eventelnem:wuerg:,mert nem lesz meg a szezonom.Kellenek a szezonpontok,így most elültettem megint immár a 100 eventmagot.xD

yucee, jófarmerlány, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Volt egy jó nagy zápor, most kellemes a levegő. A tenyésztőst gyorsan lezavarom, aztán jön a gyógytornász a kezemhez-lábamhoz. Sajnos csak szobabiciklizek, de hát most ennyi telik.

Szellőcske: alig várom, hogy legyen tehetségem megint befőzni. Még húst is lehet elrakni.

Megyek szavazni.

Zene:

**jeje**: Most csont nélkül lejátszottam. Jó kis zene. Én is ilyen beleélős vagyok. Van amikor jó, de sokszor kikészít. Örülök, hogy erőt vesz rajtad a pozitív életszemlélet.

**jeje**, jófarmerlány, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijjasztok!
    DE JÓ VOLT OLVASNI BENNETEKET! :inlove: Jejém! Örülök! Csak így-így! ;):inlove: Én 3 éve a covid elindulása óta nem vagyok hajlandó híradót nézni...:oops: Volt olyan este, hogy annyira fel idegesített, hogy 3 percenként nyomták az arcunkba, hogy hányan haltak meg, meg hányan vannak lélegeztetőn, hogy nyugit kellett bevennem...Azóta nincs híradó nálunk. A telefonon jön a napi hírek, amit akarok megnyitom, a többi meg megy a kukába...:)
    Van az EPIC DRAMA... Imádom! Se reklám, se híradó se semmi riogatás, csak a detektív filmek.:p Kedvenc a Murdoc rejtélyei...
    Párom ki van, azt mondja nyuggerek nézik ezt a csatornát...Mondtam én is az leszek nem sokára...:wuerg:xD
    Az én lánykám most 13.-án lesz 22, Papa most volt 5.-én 80. Úgyhogy dupla szülit ülünk hét végén!
    Édes Annám! Csöpp kis szerelem! Kisfijúúúú... ahogy látom.;) Nagyon sok boldogságot, egészséget a babának, anyának, apának, mamának, papának!:):inlove:
    Szavazok. A 7 végi Gergőt kivégeztem...:pxD

yucee, **jeje**, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

De jóóóó! Végre van mit olvasni. Úgy hiányoztatok. Befejezt a Gerit én is. A másik nem érdekel. Zsuzsim errejárt, nagyon készül valami bulikába.

Még egy kis zene:

Én ugyanezért az AXN-t nézem, meg más filmcsatornákat, esetleg egy kis Dr Pol-t.

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  5. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Event halad lassacskan,felröpiket igen jo adja,a tenyrsztes is kesz lett de nagy ugras nem volt.
    Emese,jobbulast kivanok,a munka ugyis megvar,köszi a zeneket sokat nem is ismerek.

Galadriel, **jeje**, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    8 keresésen vagyok túl. Nagyon szakítok az eventtel. :D Valahogy most még annyi kedvem sincs, mint eddig.
    Gergőt megcsináltam, mivel rájöttem, hogy ma is van boom. ugrás semmi sem volt, így csak paár madarat tenyésztettem.
    Nagyon sokat agyalok most ezen a fejlődésen, de még nem tudom szavakba írni sajna.
    Szia!

Nem fog összejönni. 301 TP kellett a lépéshez. Learattam 3 kocka fokhagymát, az pont 300 TP és már át is ugrott a következő szintre. Felugró ablak nem jön addig, amíg valamit még nem aratok le. Szóval vannak itt még hibák. :D ;)

Galadriel, **jeje**, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szellőcske, Anyu ,köszönöm a jókivánságokat, átadom majd nekik! :)
    A Gergős kisevent 2. része kész, nem volt nehéz, mert 132 /1 tápos/ be volt készítve, csak a többi kellett hozzá.:)
    A Nagy hajsza eventben meg nem "hajszolom" magam, még csak a növényeket gyüjtöm, aztán vagy lesz belőle valami vagy nem.:wuerg:
    Szép álmokat mindenkinek!

Galadriel, **jeje**, vízöntő és 4 más kedveli ezt.
  8. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

A multkori eventkor nyertem 2 ladat.
    Ezeket kaptam:) most mar van kettö.

Utoljára szerkesztett: 9.9.22
    yucee, jófarmerlány, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

halihoó!
    Volt még paár csemete kirakva a héten. ;)

jófarmerlány, koko.54, **jeje** és 2 más kedveli ezt.
  10. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Szép napot! :)

Anyu,igyekszem.:inlove:
    -
    Kokó,nagy gratu az FA fához!!! :)
    -
    Apjok,lehet valami TP növelő aktiválva volt...vagy tényleg nem mutatja az 1 Tp-t .xD
    -
    Anna,én nem is láttam,hogy lesz 1 tápos tenyésztés...de így is megcsináltam :)
    -
    Egy kis Mika,imádom mert annyira vidám:inlove:
    Itt valami 5 dal van összekomponálva.

jófarmerlány, koko.54, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szinte hideg van, a nap nem süt. A kezem javulgat, de még nem az igazi. Fájdogál, nem megbízható. Támaszkodni nem tudok rá, és még nem mozog rendesen. A dagadás azért már rendesen lappad. Ma finom kacsapecsenye lesz az ebéd. Reggelire avokádókrémet csináltam.
    Termelgetek, piacolni nincs kedvem.

Megyek szavazni.

Zene (a párommal nagy kedvencünk):

Azta! Gratulálok! A topiklakók közül csak neked és -Anyu-nak sikerült eddig. Zsani_apjának lehet, hogy összejött már, de nem biztos.
    Jó kis pörgős zene. Nem ismertem.

yucee, jófarmerlány, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Szia!
    Azon a farmon nem volt aktív semmi. Max én. :D Szerintem nem mutatja az 1- et. Ez soha nem derül ki szerintem. Megpróbáltam, elengedem. Majd keresek valami más kihívást. :D

13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 10.9.22
    -vadocka70-, Galadriel, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  14. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Köszönöm a gratulaciokat,event lassacskan halad kezd unalmas lenni.
    Gratulalok,igen csak szerencses napod volt,lada meg nem volt nekem.
    En is lassan sietek.

Galadriel, -Anyu-, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  15. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Örömmel olvastalak benneteket.
    A zene szól halkan. Annácska a pici babának és a családnak,
    jó egészséget és sok örömet kívánok.Az eventet én is csinálgatom,
    de sajnos az internett hol van hol nincs, Régen nem volt gond.
    További szép hétvégét kivánok Marika

koko.54, Galadriel, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Hideg van, de süt a nap. Zsuzsimnak a sarki fényről kell bemutatót tartani. Úgy emlékszem tőlünk is lehetett látni mostanában. Termelgetek.

Megyek szavazni.Zene:

Nagyon jó kis napod volt, gratula! Ezt a kuAngfus ládát honnan szereztük? Nekem is van egy pár.

Utoljára szerkesztett: 11.9.22
  17. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A "Kungfus ládát" a 2022.04.07.-2022.04.12. megrendezett Kung-fu tigris(Az alkimista gyógynövényei event)-7. eventből kaphattál először, a hasonló nevű felhősor nyereménye.
    Az eventről itt olvashatsz bővebben:

https://board-hu.farmerama.com/threads/kung-fu-tigris-az-alkimista-gyógynövényei-event-7.22284/

Kung-fu tigrises láda
    Tartalma, melyből 1 elem kerül a tulajdonunkba ládánként:
    • 1x „Piccolo” titokzatos láda
    • 1x Bónuszláda
    • 1x Felszereléses láda IV
    • 1x Trágyás láda II
    • farmszint x 2.000 TP
    • bahaszint x 1.000 BTP
    • farmszint x 500 CSP

-vadocka70-, szellorozsa, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszönöm. Már nem emlékeztem. Olyan sok láda van....Szép napot

Utoljára szerkesztett: 12.9.22
  19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

szellorozsa, Kuzdern, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  20. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóóóóóóó reggelt!
    [​IMG] Frissen, üdén...;) Jövök szavazni... Itt 11 fok.:p
    Elkészült az őszi képem. Szép hetet.

szellorozsa, Kuzdern, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.