Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Emese!
    A GM, az a Gluténmentes süti azt hiszem. :) Itt is szép idő van, s most talán hétvégére is jó időt jósolnak. Jó lenne már kimozdulni egy kis kirándulásra, nem csak a napi rutin.. :)

**jeje**, Galadriel, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Event pipa!
    Igen! Ahogy Ninettkém mondja, gluténmentes. Már 23 éve így eszem...;)

**jeje**, koko.54, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gyors voltál szomszédasszony. Én is azt nyomom, ma én is le akarom tudni. :)

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Gratula!
    Hajrááááá!

Én is kész vagyok a tenyésztőssel.

**jeje**, koko.54, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szikrázó napsütés, meleg. Már voltam kávézni, sétálni, felpucoltam a csirkét. Reggel jött a kazános karbantartani, azzal se lesz gond egy darabig. Holnap Csirkeaprólék leves és csirkepöri főzés lesz. Nem szeressem ezt az eventet, tetű lassan halad, és rendszerint nem jutok hozzá időben az aratáshoz. No de se baj, legföljebb kimarad. Egyébként se kairgáltam volna, ha bontani kellene miatta.

Megyek szavazni.

Zene.

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép 7 végét!
    Hoztam valamit!
    Szavaztam.
    Nemisvettétekészrehogytavaszvanafarmomon...:sleepy::p
    Én is eventelek, csakúgy... Gyönyörű tavaszi idő van,mentünk volna Balcsira, de segíteni kell egy barátunknak, így itthon maradtunk.
    Költöznek, és kell a nagykocsi...
    Ma spenót volt lazaccal. Este lehet grillezünk 1 kis disznóságot...
    14.00-től új ól érkezik, Vasárnap meg lesz baby-boom 1 tápossal...;)

8. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én a tenyésztősről elfeldkeztem majd hétvégén...még ezt a szót Emese hogy : felpucoltam a csirkét nem hallottam.
    Nálunk Hajdúba megpucoltam..vagy koppasztottam és ....megpucoltam. Dehát sokfelé máshogy mondják.
    Jó kis daL Katona Kláritól...nállunk rakott krumpli..karfiolleves...meg akarok még rizskohot...ha jön a fiam szereti az édességet.
    Én ma elkezdtem beadogatni a dolgokat...de elősször nem is értettem...írja kész az első sor...szóval végül kész lett az első a padoga szerintem...utánna ide- oda..és látom 9 db. koirózsamagom maradto_O...meg 91 origami...Azt hittem az első kész meg van a felhő..persze álmodozzak csak.
    Szerdán a könyvtárban nagyon jó előadáson voltam..Címe: Petőfi elégetett verse....én nem ismertem...ez a 200 éves évfordúló alkalmából..egész évben sok Petőfivel kapcsolatos lesz.

Képzeljétek 30-án megyek Pestre... a Pápa látogatásra a Misére ami a Kossuth-téren lesz. Hajnal 4-kor indulunk:oops:.

Anyuci azonnal nézem...és egyben szavazok...nagyon széper sikeredett:inlove:..elülnék ott kicsit a szivek pálmája alatt...persze a méhecskék csípése nélkül. itt az erkélyen valami nagy darázs kering..befészkelte látom egy lyukba magát...fújom le...kiscicám bekapja vagy megcsípi:(:oops:.
    A lazacot mi is szeretjük..de nekem kevés elég belőle.
    Köszi hogy írtad a hétvégi Boomot.
    Jó hétvégét...:) mindenkinek !

**jeje**, koko.54, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Drágaszágom! Nagyon szépike lettél te is és **jeje** Baba is. Tudod én előbb fórumozok, utána megyek szavazni, és sokszor másnapra elfelejtem megírni... A lazacot és a disznóságot is szeretem. Jó kaja mind.
    Felénk szokták így is, úgy is mondani. Nekem sem tiszta még, hogy mikor mi van kész.... Jó kis irodalmi programotok volt. Azért a Kossuth téren vigyázzatok nagyon magatokra.

**jeje**, koko.54, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szépek lettek az új farmképek, reméljük ezek után az időjárás is hozzá már a "jó formáját"! :D;)

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon szép idő van. Már mindent megfőztem, bolognait, csirkepörit, csirkelevest. Mindjárt jönnek értem, és megyek a húgomékhoz kertészkedni, vígasztalni. Meghalt a kutyukájuk. Már régóta nagyon beteg volt, és most totál lebénult. Kihívták az állatorvost....

Megyek majd szavazni.

Zene.

12. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, koko.54, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon szép idő van. Minden szomszéd füvet nyír. Jót beszélgettünk tegnap a húgoméknál. Itthon volt a nagyobbik pici fia is. Ma a lánykáméknél sütögetünk. Ez a gyönyörű idő mindenkit a szabadba csalogat. Látom ti is kertészkedtek.

Megyek szavazni.

Zene:

cili53, **jeje**, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Azt hittem még húsvét van, ennyi kérésem volt a nyuszihoz. :D
    Kíváncsi leszek, mit tud teljesíteni. ;)

cili53, **jeje**, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép vasárnapot!
    Végül nem mentünk pakolni, jó kicseszett velünk a barink, annyi dolog maradt, hogy nem lettünk volna kész vele...
    Ezért nem tudtunk lemenni a Balcsira...:oops:
    Nagyon meleg van, csináltam borsó-levest csirkemell kockákkal, kanállal szaggatott nokedlival, (ahogy apukám szokta):inlove:
    És kint a kertben rotyog a vörösboros őzpöri...Ami maradt a borból, megkóstoltam...:wuerg:xD:p
    Már csak origamit kell ültetnem, aztán megvan az event...
    Szavazok. Jók legyetek.
    Jövőhéten szerdától megyek fogorvoshoz...Fééééééleeeek...:wuerg: Régen is ő csinálta a fogaim, most megint rendbe tetetem, de a szurka,meg a fúrás...Jajjjj!:eek:
    Ma 1 tápos boom van,lehet színes mosómacikat gyártani...;)

Utoljára szerkesztett: 23.4.23
  16. zsani_apja

17. jófarmerlány

Sziasztok!

Dórival, kiscicussal és kokoval mi lehet, olyan régen jártak erre? :(
    Mesike, csudaszép lettél ezzel a "hamvas" fákkal!! :D

cili53, **jeje**, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Szia!
    kokot én nyomokban látom, gondolom nem találja a szavakat. :D

19. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..mondom küldök ajikat..és olvasom magam feljebb:hogy a tenyésztőst elfelejtettem...nahh erről jutott eszembe ma meg még jobban elfelejtettem :wuerg::(mérges vagyok.. vagy még nincs vége??? de boom biztos nincs.... de ma annyi felé kelett mennem..pedig tennap eszembe vót...majd holnap írok többet arra ki mit írt:) jóéjt. ...van még Boom :)

cili53, **jeje**, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  20. *Napsugárlány*

*Napsugárlány* Utánpótlás-írogató

Szia!
    A Mosómedve tenyésztés 2023.04.25. 14 óráig tart!
    https://board-hu.farmerama.com/thre...yésztés-bevezető-eseménye-2023-április.23507/

A Baby boom 2023.04.24. 22 óráig tart!
    https://board-hu.farmerama.com/thre...luxus-bájital-csomagok-vásárlási-akció.23513/

Ha van időd, még nyugodtan tenyészthetsz! :)

cili53, **jeje**, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.