Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Aki bújt, aki nem jövök a megfejtéssel! xD:cry:xD
    Úgy gondolom az illendőség ideje lejárt, vártunk már elég sokat a késésben lévő tippelőkre :)

Mutatom a mentett képet amin nem takartam ki a számokat:[​IMG] Ennyi felröppenőm volt a mentés pillanatában :)
    Íme a tippjeitek:
    Galadriel: a tippem 1350 db
    zsani_apja: 1972 db
    cili53: 555 db
    -Anyu-: 2470 db
    szellorozsa: 1500 db
    pecástündér: 777 db
    koko.54: 450 db
    **jeje** 2500 db
    jófarmerlány 2222 db
    A játékot pecástündér nyerte meg mindössze 199-et tévedett. Gratulálok a nyertesnek és köszönöm, hogy játszottatok velem :inlove:
    A dekorokat majd cserenapon küldöm neki a farmjára :)
    Remélem minél gyorsabban jön, de számításaim szerint legkésőbb decemberben lehet cserenap :)

Utoljára szerkesztett: 7.11.23
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszönjük a játékot.

Tündérke! Gratula a j tipphez.

3. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Hüüüüüüü,lassan mar nagyon elegem van,nincs is kedvem tovabb csinalni a Gyoparvölgyet.Több mint 2 honapja varom,hogy kapjak kerti asot, hogy tudjak csinalni papucskasbor magjat.Tudna valaki segiteni hogy,hogyan tudnek szerezni?

Köszi a jatekot,nagy gratula pecastünder-nek,ügyi vagy.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.11.23
    -Anyu-, Galadriel, pecástündér és 6 más kedveli ezt.
  4. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

Gratulálok Tündérkének a jó tipphez! Gyöngy,neked meg köszönjük a játékot! :)

Növények aratásából jöhet,ám nagyon vacakul adja. Én is eddig talán 5-6 Papucsbokor magot állíthattam csak elő.
    Próbáld meg a leghosszabb érésű növénnyel. :)
    -
    Szavazok!

5. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Való igaz, hogy leghosszabb érésű növények jobban adhatják a kerti ásót.
    De ha megengeditek szeretnék egy tanácsot adni mellé. Illetve kérdeznék: Géppel vagy kézzel arattok-e?
    Géppel aratva nekem semmi gondom nincsen vele, mindig van belőle elegendő. A gépi aratás 1X1-en számolja a felröpiket, a kézi aratás pedig ágyásonként adja a felröpiket. (Toma tippje az eltérő mennyiségekre). Szóval szemmel láthatóan sokkal több felröpitek lesz, ha munkásokat használtok.
    Egyébként én éjszakára gyopárt és még valamit szoktam ültetni a felröpik miatt. Van úgy hogy keverve kosborral és gyoppárral, reggel mindig meghozzák a kellő mennyiséget.

Utoljára szerkesztett: 7.11.23
    Dolphin, -Anyu-, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  6. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Szép estét:)

Gratulálok **jeje** a jó tipphez:)
    -Anyu-, köszönjők a játékot:)

Gyöngy köszönjük a játékot, pecástündér gratula a jó tipphez:)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Hiányolom @Kuzdern Norbit rég járt erre:) remélem nincs semmi baj:)

Szavazok:)

7. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Köszi az infót! :)

Én kézzel aratok. Az elején mikor még csak az erdő volt,vettem munkásokat. Aztán megérkezett a kert is és voilá...külön kell venni ahhoz is munkásokat. Nem kicsit ment fel a pumpa...úgyhogy már az erdőbe se veszem meg. -.-
    Sőt a plusz rekeszre is előfizettem amit automatikusan von le a rendszer.Állítólag le lehet könnyen iratkozni... de miután már több mint egy hónapja sehol sem találtam a lemondó dologról semmit, feladtam. :wuerg:
    Nem volt kedvem supportozni,nem sok pénz...de utóbb sort fogok keríteni rá. Így,hogy mindenért külön kell fizetni,csak méreg számomra. Inkább pötyögök ott kézzel.-.-

8. koko.54

köszi,en meg egyet sem kaptam,egal mit ültetek.
    Köszi a segitseget,en kezzel aratok agyasonkent.En is abbol indulok ki hogy a hosszabbb eresüek jobban adjak.Nem igen szeretek panaszkodni,de mikor több mint 2 honapja meg egyet sem kaptam haaat.Igen-igen,igy lehet eszre venni penz beszel kutyus vakarodzik..

-Anyu-, Galadriel, pecástündér és 5 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Sajnálom, ha így gondolod. Vitatkozni nem szeretnék, de szerintem ez egy egyszerű programozási hiba, amit majd kijavítanak legalábbis nagyon remélem.

10. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Kitartás Koko!
    Kézzel aratok én is, talán egyszer vettem kertész segítő munkásokat 12FA, biztos nem kapok annyi felröppenőt mint aki vesz munkásokat:)
    27-es szinten járok, lassan haladok , nem sietek .....
    Most mentettem a képet:)

Emlékszem az elején metszőollóm gondom volt , most néha törlöm...

11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ösztönzés végett én is mentettem egy képet. :D Mielőtt kitörne a háború, ez egy szerkesztett kép. Bízom benne, hogy sok gazdánál elkezd potyogni az olló. ;)

-Anyu-, Galadriel, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Igen sajnos George Harrison is elment...:( Láttam régen még élt dokumentum filmet..sokat beszélt az eltávozásról..mit gondol meg hogy képzeli...szerintem Buddhista volt ha jól emlékszem..
    Szia köszönjük a játékot :) gondoltam én is hogy nem sok maradt...mer sok segítséget adtál :) de mégis túl lőttem..:D
    Gratulálok Tündér...ügyes voltál :)
    Szia ...Hát én ilyenkor csak nézek mint a moziba...mivel nem csinálom :)

-Anyu-, Galadriel, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  13. koko.54

Kedves Gyöngyi,köszi a vigasztalast,öszinten nincs kedvem abban hagyni,de mikor nem tudok haladni elöre a lapat miat,talan egyszer majd csak kapok:)
    Köszi neked is a vigaszt cilli,en meg csak 23-as vegen tartok,mivel nem kapom azt a csunya lapatot:)kezdetben igen jo kaptam mindent es haladtam is.
    Gratulalok,igen szepen haladsz.

Szia!
    Hüüüüüü,a piacon igen jo fizetnenek erte:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.11.23
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Tündérnek gratulációm a jó tipphez, Gyöngynek köszi a játékot!
    Norbi tényleg régóta nem járt erre, reméljük nincs semmi baj vele, csak esetleg sok a munkája, de hiányzik Dóri, Marika, Kicsicica is ritkán jön, de Ildikó-gazda és Imi* például már sosem jön! :wuerg::(
    Szép álmokat mindenkinek!

15. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Halihó!
    Nagyon kellemes meglepetésre érkeztem. :)
    @-gyöngy-581 ! Köszi szépen a játékot, valamint mindenkinek nagyon köszi a gratulációt!
    Igazából nem matekoztam a tippeléssel, abszolút hasraütéses számot írtam.
    Nem értem, a lottón miért nem tud így bejönni. :)
    Köszke még1-szer, jó éjt mindenkinek! :inlove:

16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Napsütéses szép nap van. Orvosoztam, sétáltam, mindjárt jön a gyógytornász. Valami ebéd is kéne, leveske még van... A tanyán béke van. Még. Holnaptól

TENYÉSZTŐS EVENT
    SEGÍTSÉG, tőlem

PIZZÁS EVENT
    SEGÍTSÉG, Amira09től

Megyek szavazni.

Zene:

Ne mérgelődj! Én nem vagyok hajlandó egyetlen petákot sem a gyopira költeni. Sehova nem sietek. Az ásó nálam is hiánycikk, de nem izgatom már magam. Úgy vagyok vele, mint **jeje**.
    Teljesen igazad van. Aki sokat markol, keveset fog. ;)
    Nekem sincs ásóm, de már nem érdekel. Annyira nem izgi a gyopi, hogy érdekeljen, a tatár meg nem hajt sehova.

szellorozsa, cili53, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:);)
    Ne felejtsétek el a Cukorkoponyás event csillagjait beváltani!!
    Legyen szép estéje mindenkinek!

-Anyu-, koko.54, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk verőfényes napsütés van. Most jutottam csak a farmho, de még szerencs, merrt így nem arattam le idő előtt. Délelőtt mászkáltam, főztem, tettem-vettem. Elkezdtem a pizzást.

Megyek szavazni.

Zene:

Benn maradt kb 80. Elbambultam.

cili53, zsani_apja, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  19. koko.54

Sziasztok!
    Eventet most kezdtem el csinalni,a tenyesztest is elkezdem,hajra mindenkinek.Szerencsere nekem sikerült a beveltas, köszönet Annacskanak.
    Emese,jok a zenek,az Omegatol itt a keleti oldalon sokat hallom a Plazakba,Gyögyhaju lanyt,meg ma is tetszik sok szamuk.

**jeje**, Kuzdern, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  20. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Tenyésztős kész!
    Elkaptam valami nyavaját, torok-fej fájás, köhögés, rekedség...:sleepy: Tiszta Tina Turner a hangom...:wuerg:xD:cry:
    Másik event kimarad. Most nézem a jövő héten TOP...o_O Szavazok. Vigyázzatok magatokra. 7 végén Márton nap! Tessék libábokat enni...:p

**jeje**, Kuzdern, cili53 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.