Mutasd a Birtokod | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Maradt a napsütéses hideg. Tegnap nagyon jól sikerült a kislányom szülinapja. Zsuzsink főzött ebédet, és sütött egy kétemeletes tortát. Ma úrinő leszek, nem kell főzni semmit. Este színházba megyek a húgomékkal, napközben még egy kis boltozás, holnap sütike...

Megyek szavazni.

Zene:

Nem kell szerénykedni, szépséges képet rittyentettél. Szerintem is jó nehéz lesz választani, lehet sorsolnak ;).

Látod, kár volt halogatni, biztos szépikét hoztál volna össze.

2. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ma egy kicsit kothasztam a raktar sarkokban,sok ladakat talaltam,ünnepekre lesz mit nyitogatnom.:)
    Mutatoba a ladakbol.

3. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Én hiába kotorászok, nekem mind hamar kinyílik. :) Nem megy a Piccoló gyűjtögetés. :)
    Sok-sok kedvedre való értékes dolgot kívánok neked belőle!!!! :inlove:

4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Hú...ez jól néz ki :p

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Megcsináltam életem első téli v. karácsonyi, lényegtelen, szóval egy képet. :D Egybe raktam a kitisztultat és a havast. :)
    Szerintem sokan büszkék lesznek rám. :D ;)

6. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Nagyon szép lett, Gratulálok!!!!!
    Figyuuuu!!!! Lebontottad már?
    Ha nem, akkor fotózhatsz még1 havast, ünnepi keretest. Ami nem jutott eszembe, azóta is esz a méreg miatta.
    Ezzel a kerettel... Kíváncsi lennék arra is.

7. zsani_apja

Szia!
    Elkéstem, de köszönöm! Leszedtem egyből, ahogy mentettem a képet. :(

8. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Sajnálom..... Nade... Lesz még rá alkalom!!!!! Főleg most, hogy bebizonyosodott, hogy Istenkirály vagy farmképalkotás terén. :inlove:

9. zsani_apja

oó! Nem a sógorom vagy? Neki a szava járása ez az isten király. :D Mondjuk ő nem játszik semmivel. ;)

10. koko.54

Köszönöm.
    igen-igen,remelem ami bennük lesz is.
    latod-latod,csak sikerül csak akarni kell,tetszik.

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Nagyon szééééééééP! Ugye, hohy ugye? Gratula!

12. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Nekem nagyon tetszik, csodaszééép gratula:)

Hááát én nagyon büszke vagyok rád , gratula, különdíj a tied lesz:) :p cserenapon küldöm:)

Ügyes vagy:)

Nekem sem megy a piccoló gyűjtögetés, valami késztet hogy belenézzek:) egyszer ....sikerült 38 db ..... lehet a szomszéd ajándék volt....

Itt az eredmény ..... hasonló jót neked is ....

.

13. zsani_apja

Szia!

Köszi!
    Láttad, hogy lett 3, azaz három farmaranyfád? :D Tiszta jó kedvem lett. :)

14. cili53

cili53 Fórum bárója

Láttam.... látod érdemes gyűjteni:) szeretnék egy farmaranyfa erdőt a kincses szigetre.... :p .... ezért lehet újra gyűjteni fogom:inlove:

15. zsani_apja

Megpróbálom akkor össze gyűjteni én is. Négyesével szoktam kibontani, mindig FA- val. Lehet az a baj.

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét kívánok mindenkinek :)
    Szeretném megköszönni a sok-sok jégsárkányt amit kaptam. Igyekeztem viszonozni, ha nem teltetek éppen be, sikerült is :)
    köszönöm még egyszer, de már nem kérnék belőle többet, elég lesz ami van :D
    Nekem több mint három és fél ilyen területem van, ennek esett áldozatul a karácsonyi képem is, mert sajnáltam törölni a dallamokat, szeretem hallgatni az éneküket :D Vonz a 257. szint ami kézzelfogható közelségben van már :)
    Szia!
    Még van hová fejlődöm kb a felének vagyok boldog tulaja jelenleg:[​IMG]
    A következő eventben valószínűleg szaporodni fog a számuk a pletyik szerint :)
    Mindenkihez: Kérem szépen azokat a tagokat akiknek nyereménnyel ( szabadon választott rózsaól ) tartozom, gondolják ki, hogy mit kérnek és írják meg vagy ide, vagy bagolyba a kívánt ól fajtáját. Nyertesek nevét sajnos nem tudom :( Nem kerestem vissza, illetve nem is tudom, hogy hol kéne keresnek a hozzászólásokon kívül.
    *********************************************************************************
    Nálatok is gyengélkedik a szavazó oldal? Alig tudtam leadni a szavazatokat, nem jelentek meg a képek csak nagyon lassan. Remélem azért rögzítette a szavazataimat :)

17. koko.54

Hüüüüü,igen szep gyüjtemeny volt,amit kaptal meg szebb.
    Szia!
    Latom neked is szaporodik,csak igy tovabb.
    Őszi-Halloweeni képverseny

18. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Nem a terület tartalma volt a lényeg, csak a keret.
    Amúgy túléltem, hogy azt az egy terület virágost 1 napra, (mivel az eventet is akkor toltam le ott, nem számított) lebontottam, úgyis mindenhol az van.... Belefér az a 1,5-2 milliárd bukó 1-1 alkalommal. :D

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm :)
    Már emlékszem is rá, ahogy olvastam a neveket :)
    Tehát kérem:
    1. hely: Koko.54
    2. hely: Jeje
    3. hely: Cilikém,

Jófarmerlány nevezzétek meg, hogy milyen rózsaólat választottatok, mert vészesen közeledik az ajándékozási nap és az ünnepek alatt hátha elfújja a szél a kérést messzire :)
    Elhiszem, de nálam túl piciben jelent meg a kép, nem láttam meg a kereteket :) Vagy a szemem rossz, nem tudom eldönteni...
    Én az eventtel már első nap végeztem, kb akkor állt vissza az aratási rend a felhőkben, így bukó nálam sokkal több lett volna, mint egy-két milliárd :), de ez lényegtelen, csak elhatározás kérdése az egész, ami nálam nem volt meg :)

Last edited: Dec 18, 2023
  20. zsani_apja

Napok óta várom a nasitanya csomag 2- t. Most megnéztem, hogy lemaradtam róla. Nem is értem, hogy nem vettem észre.
    Tippeket nem várok, mert már buktam. :D

Thread Status:
Not open for further replies.