Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Gyerekek nem emlékszem, elküldtem én a képverseny ajándékokat? Rózsa angóra meg élőholt kincsek... Nézzétek már meg. Tiszta hüle vagyok már.

-Anyu-, szellorozsa, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, szellorozsa, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  3. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia Emese:)

A képverseny óta szerintem nem volt csere:) most tudjuk elküldeni a felajánlásokat:)

-Anyu-, szellorozsa, **jeje** és 7 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Kizárt dolog, hogy elküldted volna, én sem küldtem még el, mert egyszerűen nem volt addig csere event :), igaza van Cilinek :)
    Ígértem nyereményt: apjának, pecástündérnek, kokonak jófarmerlánynak, és jejének. Remélem nem hagytam ki senkit sem :)

Szép álmokat, jó éjszakát kívánok mindenkinek :)

Utoljára szerkesztett: 18.12.23
    -Anyu-, szellorozsa, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  5. juhúú

juhúú Utánpótlás-írogató

halihoó!
    Ezer %, hogy nem volt csere a verseny óta. ;)

-Anyu-, szellorozsa, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Maradt a napsütés, hideg van. Nagyon tetszett a tegnapi színház, szétröhögtük az agyunkat. Lazultunk csöppet, ilyennek is kell lenni. Ma megint futkosok. Holnap sütök.

Megyek szavazni.

Zene:

Köszönöm a segítséget. Akkor majd röptetem. :)

-Anyu-, szellorozsa, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Azt hiszem az eventet csinalni fogom,sok sikert mindenkinek.
    Szia Gyöngyi!
    Szalamandraodut szeretnek mert csak egy van:)elöre is köszönöm.

-Anyu-, szellorozsa, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Utoljára szerkesztett: 19.12.23
    -Anyu-, szellorozsa, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  9. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!
    -
    Zsaniapu,nagyon szép képet készítettél! :inlove:
    -
    Egyébként mindenki szép téli képet alkotott!:inlove:
    -
    Gyöngy, van ami közül választhatunk vagy bármilyen rózsa ól lehet ? Nekem nincs sok rózsaólam,ha bármilyen lehet akkor majd nézek olyat amim nincsen egy se.:)
    -
    Ma voltam foghúzáson. Kiszedte és össze is varrta a kis doktornő. Nagyon ügyes volt. Remélem már nem lesz probléma.:wuerg:
    -
    Nagyjából átnéztem az eventleírást,a csevegőt is..de még nem sokat értek. o_O
    -
    Szavazok!

-Anyu-, szellorozsa, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia!
    Örülök, hogy úgy néz ki, hogy rendben vagy vagy leszel :)
    Bármilyen rózsa ólat kérhetsz bátran olyant is ami neked nincs meg, ami a szíved vágya, ne törödj semmi mással, csak azzal, hogy neked legyen és örömet okozzon :) Nekem nagyon sok féle van, minden fajtából, tehát nem tudsz olyant kérni ami nincs :)
    Az even leírása eléggé bonyolultra sikerült, de menet közben majd rájövünk a részletekre. Azt mondják ilyen volt már a tavalyi is, de én nem emlékszem rá :(, nem baj, majd menetközben meglátom, csinálni fogom az biztos :)

-Anyu-, zsani_apja, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  11. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Köszönöm,akkor legyen pillangó...olyanom sincs még. :)

Igen,én is így vagyok az eventtel..sokszor amikor elkezdjük akkor minden megvilágosodik. :)

Cili,gratulálok én is a szülinapod alkalmából!

upload_2023-12-19_18-59-25.jpeg
    Valamint gratulálok a piccolo szerzeményeidhez!:inlove:
    -
    Kokó,te is jó sokat összegyűjtöttél. majd hozzad a képet,hogy mik lettek belőle! :)
    Amúgy gyopáron gyűlnek az ásók?
    -
    Én azt tapasztaltam,hogy a farmon készült kép az utóbbi időben hibás. Nem elég,hogy homályosabb (ami nekem nem tetszik)...de van ami nem látszik a képen és van ami nincs beérve a képen. Ilyen lett a farmos fényképezésem :

https://mylittlefarm-171-userpics.bpsecure.com/gp/1/30/24/13062387_1702710992.jpg

És ilyen volt valójában:
    https://kephost.net/p/MTA1MDI4NA.jpg

-Anyu-, szellorozsa, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  12. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Nabasszus, ez azért tényleg elég durva.
    Hibajelző topikba be is vihetnéd szerintem... a 2 képet....
    Amúgy véleményem szerint ez a kliens megjelenítési kínjai miatt van, de igazából ugyanannyira bosszantónak találom, mint a nem repkedő VB léghajókat, meg a Télapó szánját....

-Anyu-, Kuzdern, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Nagyon szívesen, csodaszépet választottál, felírom és a tiéd lesz amint küldeni lehet.

Igazad van, a második sokkal szebb lett, élesebb és élőbbek is a színei :)
    Engem is zavart a számítógéppel készített kép minősége, de nem tudtam rájönni, hogy mi lehet az oka, már világos. Csúszik az idő a mentett képen..

alex0824, -Anyu-, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  14. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Igen. Annyi volt a különbség,hogy a farmos fényképen a keretet tettem, a képernyőrögzítősön pedig a hóágyút aktiváltam. :)
    Ja és nekem nincsen letöltve a kliens. Csakis böngészőben játszom.

Köszönöm szépen előre is.:inlove:
    -
    Most Harry Potter hangoskönyveket hallgatok. Már a második könyvet. Kern András nagyon jó. :inlove: Imádtam én is olvasni anno..de nincsenek meg a könyvek,így pedig még farm közben is hallgathatom. Imádom! :D

-Anyu-, Kuzdern, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  15. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Szép estét:)

Nálunk egész nap hideg, ködös idő volt:)

Az eventet holnap elkezdem és majd meglátom....:inlove:... hátha jól sikerül a pörgetés:p és gyorsan túl leszek rajta....:inlove: xD

Szia Julcsi:)

Köszönöm szépen:)
    Örülök hogy már jobban vagy:) remélem most már minden rendben lesz:)
    A piccolókat szerintem érdemes gyűjteni, nagyobb az esély a Fa-fára:D

Megyek szavazni.

-Anyu-, szellorozsa, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  16. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Pfffff.... Akkor a farmfényképező is rottyon van. Francba!!! :(

-Anyu-, szellorozsa, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

-Anyu-, Kuzdern, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  18. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...nahh megint jól el vagyok maradva az írással..:(
    Igen én is büszke vvagyok rád apjok...nagyon szép lett ..gratulálok :)
    Szia..még hogy nem tudsz képet alkotni??? dehogy nem..nagyon tetszik..szerintem esélyes vagy a nyerők között :) a képversenyen.
    Igaz mind szép
    Szia ..jó hogy hoztad az ősz képverseny győzteseit...:) cserekor... gondolom lesz mer emlegetitek..én is postázom majd a dekorokat minden nyertesnek :)
    SziSZTOK.. Tündér hogy ti Gyönggyel milyen jól nyomjátok...:eek:2 milliárd bukó;)xD nem cámít...de meg is dolgoztatok érte biztos hogy így álltok...gratulálok :)
    Szia...nagyon örülök hogy rendbe lett minden..legalább ünnep előtt túl lettél rajta...igen kellett az a gyulladásgátló. Most már indulhat a mandula :)
    Nézzenek oda...mondjuk nekem nincs ilyen keretem ...sajnos...de tényleg milyen nagy különbség...:eek:
    Szia...szerintem én sem csinálom nincs időm rá...úgy is két nap késésben vagyok...;)hétfőre írtam a mézest sütést a papíromon..és még most sincs...nagyon remélem holnap fogom tudni csinálni.
    Kicsit önkénteskedtem hétvégén...nagyon jó volt. Szeretet vendégség volt vasárnapi mise után a templom előtt...osztottuk az ételt.
    Szombaton előkészület..vasárnap főzés..osztás pakolás...jó adni...és jó kapni.
    Tennap meg ma.. borítékírás a híveknek..amiben levél naptárt tettünk..ezzel is kicsit elidőztem..
    de most már itthon önkénteskedem.xD Ez a bevásárlás előkészület...húsok.. halak..bejglik ...sütik káposzták meg ugye rend...hú de el vagyok maradva...:sleepy: de meg lesz az...:) Szavazok.

-Anyu-, zsani_apja, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Mára beszürkült az idő, pedig a naposat jobban szeretem. Várom a futárokat, az utolsó szállítmányok... Kezdek én is sütögetni. Diótortát muszáj csinálnom. Drága Macikám kedvence, még a nagyikája receptje.... Valami kekszet is akarok sütni. A takarítással mosással körbeértem. Csomagolás kész, holnap fadíszítés. Csak a főzés marad a végére.

Megyek szavazni.

Zene:

Jó dolog az adás, még akkor is, ha tudjuk, hogy ez egy csepp a tengerben. Nyugi, minden úgy lesz jó, ahogy lesz.

-Anyu-, **jeje**, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  20. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Hozok egy gyors tippelös jatekot!
    Tippeljetek meg,mennyi madaras ladat,sikerült gyüjtenem.
    A nyertes kap egy viragos dallamok dekort,sok sikert.
    A jatek vege 26-an este,varom a tippeleseket.
    zsani_apja:19.720db
    zsütter:13.000db
    Galadriel:8.548db
    cili53:24.444db
    pecastünder:9.999db
    **jeje**:15.000db
    Kuzdern:11.111db
    vizöntö:20.000db
    -gyöngyi-581:12.501db
    jofarmerlany:10.001db

Utoljára szerkesztett: 26.12.23
    -Anyu-, **jeje**, pecástündér és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.