Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Néztem a képversenyt. Én vagyok a kakukktojás a csapatban. :D

cili53, **jeje**, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép estét, szép álmokat (majd)mindenkinek!

cili53, **jeje**, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Most értem haza egy kerti pizzapartiról, jól éreztem magamat, finom volt az étel és jó volt a társaság is.
    Az eventekkel készen vagyok, már csak a ládáért ültetem a tojásfákat, de csak nem akar előbújni a piccolo belőle :(

Már reggel is szerettem volna szavazni, de nem engedte, így most tettem meg.
    Mindenkinek további szép ünnepet kívánok :)
    Szép álmokat, jó éjszakát kívánok!

Ms.AbyZu, cili53, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

Engem nem visel meg az óra állítás, csak simán nem vagyok álmos. :D

Ms.AbyZu, cili53, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütéses nyár van. Tegnap a húgoméknál voltunk, ma a lánykámék jönnek. Az eventeket befejeztem, én is csak a ládákért ültetek, de még nem nyitogattam. Majd, ha már nem zajlik így az élet. További szép ünnepet nektek.

Megyek szavazni.

Zene

cili53, jófarmerlány, **jeje** és 4 más kedveli ezt.
  6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

aida2330, Ms.AbyZu, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Sziasztok :)
    El sem tudom hinni, köszönöm szépen a szavazatokat:inlove:. Minden kép olyan szép volt, hogy igen csak meglepett ez a hír. Jelenleg szólni sem tudok a meglepitől, még egyszer köszönöm.:D:inlove::D
    Gratulálok jeje-ének és szellőcskének is a dobogós helyezéséhez :inlove:.

aida2330, Ms.AbyZu, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

halihoó!
    Gratulálok a nyerteseknek! :) Cserekor mennek a kripták és anyunak az ól.

cili53, jófarmerlány, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  9. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét! :)

Anyu, nagyon szépen köszönjük a játék lebonyolítását valamint a szavazatokat mindenkinek! :inlove:
    Tényleg minden kép szép volt,nem volt egyszerű választani.:inlove:
    -
    Az eventeket befejeztem én is,már nem is tudom mikor...nem is voltak bonyolultak szerencsére. :D
    -
    Szavazok!

cili53, jófarmerlány, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Gratula a nyerteseknek. A szervezőnek valamint minden indulónak köszönjük a munkáját.

cili53, jófarmerlány, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...:) nagyon örülök a helyezésemnek..de mindegyik kép szép volt...:) gratulálok Gyöngy és Jeje...az első és második helyezéshez...nagyon szépeket alkottatok:)
    Anyu nagyon köszönjük a szép kiírást és és lebonyolítást...:inlove: megy finomság vagy ma vagy holnap...
    lassan vége húsvétnek..most mentek el a nővéremék nem rég tennap meg mi voltunk. A két iker csaj ami koreográfiát levágnak a hipp-hoppra meg Eminemre..mondtam ez már retró...de ők szeretik...hát nem lehet mellettük unatkozni..tele vannak élettel..ötlettel..minden iránt...mazsorett..furulya ...kitűnők suliba..minden fiu szereti őket...minden focisták ismernek :xD de még azt is hogy köszönik meg ha gólt ha rugnak...ezek a mai gyerekek olyan tájékozottak hogy csak néz az ember meg okosak...és ráadásul illemtudóak és szófogadók..
    na ennyi elég is...:)mára..xD

-Anyu-, Ms.AbyZu, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Bocsánat, de délután amkor olvastam az eredményeket, meglepetésemben elfelejtettem megköszönni a szervezést Neked is és Emesének is.
    Köszönjük szépen a kiírást is a munkátokat is és a számlálást is.:inlove::inlove:
    Szavaztam.

Mindenkinek jó pihenést szép álmokat kívánok!
    upload_2024-4-1_21-21-26.jpeg

-Anyu-, szellorozsa, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Gratulálok a helyezetteknek, Anyunak,Mesinek a lebonyolításhoz. Nagyon szép képek készültek, nehéz volt választani közülük.:)
    Holnaptól megy a nyeremények küldhető része, a többi majd cserenapkor.
    Kérek szépen bagolyban Gyöngytől, Jejétől és Szellőcskétől 1-1 neon ólat, melyiket küldjem majd!xD

A csillagos érméket NEM elfelejteni beváltani!!!;)

Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, Ms.AbyZu, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  14. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

A húsvéti szép idő után, szakadó esőre, és 13 fokkal hidegebbre ébredtem még a szél is fújjj ......

[​IMG] Jó reggelt:)

Gratulálok a helyezetteknek, Anyunak, a lebonyolításhoz.

Cserekor mennek az ajándékok:)

Szavaztam:)

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Hajnalban itt is esett, de most ragyogó napsütés van, hideg szél fújdogál. Annyi kaja mardt, hogy segítség kell az elfogyasztására. Ami pedig végképp megmarad, az megy a fagyóba.

Megyek szavazni.

Zene

cili53, -Anyu-, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  16. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Gratulálok én is Gyöngynek és Szellőcskének a dobogós helyezésekhez! :inlove:

Emese, köszönjük a zenéket ! :inlove:
    -
    Olyan jó,mikor nem kell már eventelni...:music:
    Sajnos sosem tudok ellenállni és csinálom mintha az életem függne tőle. xD
    Viccelek, inkább elcsábulok a jutalom felhő vagy 1-1 dekor,esetleg piccolo miatt. :D
    -
    Fákat tettem ki minden területre még múlt héten és mivel az event az eventes területen zajlott...nem is kellett változtatni. Ezt nagyon élveztem. Kár,hogy nem ott zajlik minden event. :)
    -
    Szavazok!
    -A szavazós oldalon láttátok az első képet? Valami teszt. Ti nyomtok rá? :D
    Én leadtam 1 szavazatot, így már kettő lett. xD

Utoljára szerkesztett: 2.4.24
    cili53, -Anyu-, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

-Anyu-, **jeje**, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia :)
    Amikor szavaztam ez a kép még nem volt ott, most, hogy olvastalak megnéztem és természetesen szavaztam is rá :)
    Rajtam ne múljék egy teszt sikere vagy kudarca :) Remélem le tudják mérni azt amit szeretnének.
    No megyek fürdeni, apjával ellentétben engem megvisel az óraátállítás, de majd csak megszokom :)

-Anyu-, **jeje**, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  19. szellorozsa

Sziasztok!

Gratulálok én is Gyöngynek és Szellőcskének a dobogós helyezésekhez! :inlove:

Emese, köszönjük a zenéket ! :inlove:
    -
    Olyan jó,mikor nem kell már eventelni...:music:
    Sajnos sosem tudok ellenállni és csinálom mintha az életem függne tőle. xD
    Viccelek, inkább elcsábulok a jutalom felhő vagy 1-1 dekor,esetleg piccolo miatt. :D
    -
    Fákat tettem ki minden területre még múlt héten és mivel az event az eventes területen zajlott...nem is kellett változtatni. Ezt nagyon élveztem. Kár,hogy nem ott zajlik minden event. :)
    -
    Szavazok!
    -A szavazós oldalon láttátok az első képet? Valami teszt. Ti nyomtok rá? :D

Eddig Jeje vót ...;) Most én...
    Én leadtam 1 szavazatot, így már kettő lett. xD[/QU
    Szia ...igen láttam biztos teszt boci emeli kalapját...:Dén is nyomtam így már 3 db. szóval...Szavaztam.
    Én kész vagyok az eventes területtel..másikat nem csináltam. Csináltam az eventest két kis Farmomon is..olyan cukik a dekorok :)

Szóval Kokó aggaszt...:oops: nem jelentkezik mer az asszony azért felugrott ha gond volt..nekem szomszéd és figyelni fogom zöld -e tehát fenn van-e? Figyeljétek már ti is akinek szomszéd... Lehet németül írni kellene hátha a felesége elolvassa hogy mi van Kokóval..
    nekem párom tud németül..mit gondoltok erről?? Hiányzik innen:sleepy:..de reméljük nincs nagy gond.
    Marika is olyan régen jelentkezett...:sleepy: Nóri is...:( de reméljü a legjobbakat... Rózikám ő szokott zöld elnni..csak lusta bekukkantani;):(

-Anyu-, **jeje**, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  20. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:) Érdekes a Különleges ábra, szavaztam azért rá, majd kiderül kit/mit takar.:)/Szerintem apja van mögötte.:D/
    Szellőcske, jó ötlet, ha valaki írna Kokonak, aki tud németül, hátha kapnánk választ rá.Legalább annyit, mi van vele, jól van-e? /Sajnos nekem "kimaradt" az idegen nyelv tanulása az életemből.:(/
    Szép álmokat mindenkinek!

koko.54, cili53, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.