Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia én is Röfist nem tudtam megcsinálni végig...csak az alap lett meg.
    A felhőt meg megkaptam a másodikat..és csa 376 csillagom lett és nem tudtam megvenni rá...mi is vót az..nahh mindegy.
    Tennap Miskolcon voltam szűrésen avval is eltelt az idő...nem olyan nagy cucc a második felhő...Pufóka ládája viszont nem rossz lett volna. Nézem lesz event valamikor...
    Né mától lesz....:( tennap este későn értünk haza nem is olvastam...Főfarmon üresen nincs benne semmi..nahh semmi felröpin nem lesz:

kasszás, cili53, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    szellocske, ez a baha annyira hiányzott nekem, mint neked a tészta szűrés Miskolcon. :D
    Kész vagyok, csak bolyongok, a szentélyt is alig találtam meg. Na mindegy, 13 évem van még a nyugdíjig. Szerinted a bahán érem el először a plafont, vagy farmon. Azt gondolom, hogy a fürdőben, ahhoz csak létra kell. :D :p
    eventet holnap kezdem, most nincs energián 20 percenként aratni.

3. cili53

cili53 Fórum veteránja

Sziasztok:)

Tessenek Tippelni!!! Koko...Norbi.....Anyu...Erzsike...Ani.. Erika.....Tina......Alex..... Szellőcske........ meg aki még szeretne holnap zárom a tippeldét....:):inlove:

Sajnos a Gyöngy hőmérője nemsoká pirosba.....aggódom ....

Erika Nagyon Boldog Születésnapot:)

kasszás, szellorozsa, Zsuzsikan és 3 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

Tudjátok mi megy a tv- ben?
    Apja, kicsi lett a jaguár kalapja. :D

5. szellorozsa

Szia mi az a bolyongás..megnéztem télleg sok új ól fa :) csak 875 szinten vagyok...ez elég alacsony...szerintem más már 1000 vagy több.. Te tudod hol éred el a plafon szintet...szerintem a Bahán elősször... a másikon nem tudom mennyi de ott képtelenség ...:)
    a fürdőbe nekem lépcső kell :D...most van a Szlovák Német meccs...nahh én most nem nézem megyek kicst tornázni...
    Szia Cilikém..legyen a tippem : 210 ezer...:D...mondom nem becsüllek már alá xD.
    Igen Gyöngynek nagyon alacsony már a zöld hőmérő...:oops: olyan jó lenne ha már belépne:inlove:...
    Szia apja...hát olyan nagy fejed lenne? xDvagy jaguár kicsi?;)...vagy elszabták?:eek:

Kuzdern, cili53, kasszás és 2 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Szerintem csak simán csütörtök van. :D :p

Kuzdern, szellorozsa és jófarmerlány kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Cilikém, én is tippelek 150000 db "cicád" lett.
    Szép álmokat mindenkinek!

Kuzdern, cili53, zsani_apja és még 1 ember kedveli ezt.
  8. szellorozsa

Én meg azt hittem hogy holnap péntek lesz...;)

9. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok.
    Nagyon kíváncsian várom a tippelés eredményét. Eddig egyszer nulláztam, nem vagyok rutinos, ezért vakon tippeltem. Mondhatni az esélytelenek nyugalmával gondoltam egy számot, mert azért nagggyon szeretnék egy-két jó dekort :)

10. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia Cilikém
    Az én tippem:165800
    Én sem 0 perceztem ólakkal, így hát fogalmam sincs:inlove:
    Kiválasztott fénykép (2).jpg Kiválasztott fénykép.jpg
    Máté unokám még kihasználja az utolsó napokat a suli előtt, Milánóba nyaral, valami meccsre akartak ki menni, de az nem jött össze nekik,Ő kereste meg az árát a nyáron, ennek a kiruccanásnak. pizzát ettek már
    azt mondta hogy ilyen finomat még nem evett, az ára sem volt sok 3000ft + cola, azt mondta a kaják nem drágábbak mint itthon.Tetszik neki az ottani élet.

Utoljára szerkesztett: 5.9.25, 10:07
    Kuzdern kedveli ezt.