Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, koko.54, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Napsütéses szép nap van. Futárokat várok, nem tudok menni sehova. Az eventet befejeztem, a Piccolo is megvan. Ami gazom van még eljátszom.

Szavaztam.

Zene

-Anyu-, jófarmerlány, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

Galadriel és -Anyu- kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóóóóó reggelt! Sziasztok!
    [​IMG] Megjöttem. Visszaolvastam mindenkit. A titkos fákból 1-2 db lett ami új fa, a többi tüzelő...
    Jejebabám! Sajnálom, anyut tényleg meg kellene mutatni, értem én, hogy nem akar orvosozni, (anyumék is ilyenek), de legalább mondanának valamit...mégis....:inlove:
    Múlt héten szombaton NAGY takarítás volt a mamáéknál, karácsonyra rendbe szedtem őket, a bátyám a kertet rakta rendbe, én meg belül...
    Holnaptól dolgozom. Eddig lébec volt homeoffic-ban,:p mostantól bent kell lenni az irodában...Nem sok időm lesz semmire. Szóval alig-alig leszek.
    Reggel 1/2 6-kor koromsötétben már kint voltam a Duna-parton,:eek: gyorsséta 9 km, és most kezdem a napom.:D
    Vigyázzatok magatokra! Sok a beteg mostanság! Járvány van...
    Rózikáááááám! Én is veszem a csalamádét, mi a csípőset szeretjük, piaci, fincsi.:wuerg::)
    Szavaztam!
    Anikám! Nálam már 96 pontod van...;)

Utoljára szerkesztett: 14.10.25, 08:23
    Galadriel kedveli ezt.
  5. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia drága Egérke!
    Én nem vacakolok, hidegen teszem el. Mindent össze szeletelek egy nagy edényben, én hagymát is szoktam bele rakni, uborkát, zöld paradicsomot, paprikát, káposztát, stb: ez ki mit szeret benne.ezt összekeverem és rakom is mindjárt az üvegekben
    5l üvegre a lé. 2l víz, fél marék hagyományos só, 2deci 20%-os ecet, 25dkg cukor, 1 teáskanál borkénpor,
    1 teáskanál szódabikarbóna, 1 teás kanál tartósító szer. Fűszerek: 1 teáskanál egész köménymag, 1 teáskanál egész bors, egész babérlevél 5-6db, 1 teáskanál egész koriender mag. És ennyi. Mindig bevált sosem romlott meg. Szeretik nálunk nagyon. A tartósító szernél nem írtam nevet, mert van aki ezt, van aki azt használ. Én minden savanyúságot így rakok el. Ha kis üvegben teszed úgy is jó. Addig csináld a levet, ameddig kell, nem baj ha marad ki. Én a levet kézzel keverem el így tudom hogy minden elolvadt benne, a lé pezsegni fog, . Úgy hogy hajrá , nem olyan nagy valami, az össze darabolás vesz időt el.
    Sikerülni fog.:inlove:

Galadriel kedveli ezt.