Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Majd mondom, hogy Kérem a következőt. :D

Galadriel, Baby72, szellorozsa és 9 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Kicsit bekukk, jöttem névnapot köszönteni! :D
    Julika @**jeje** nagyon boldog névnapot kívánok, szívből-szeretettel!

Nem tudja valaki, mi lehet Anyuval, napok óta nem jelentkezik? :(

Szavazás kicsit késöbb.

Baby72, szellorozsa, **jeje** és 9 más kedveli ezt.
  3. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Julcsi:) @**jeje** Nagyon Boldog Névnapot:)

Baby72, szellorozsa, **jeje** és 9 más kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Bocsi a késésért, nagyon el vagyok havazva...
    Mint kint... egész nap szakadt a hó...
    Rengeteg a meló, és 1000 fele kell figyelni...
    Pffff.
    **************************************************************************************************************
    JÁTÉK
    Hírdetés....
    A nyertes nem más....
    Mint Apja...
    Gratulálok! ;)

Cserenapkor megy az aji...
    Nem is szólok semmit, amennyi tippeket írtatok...:oops::wuerg:xD
    Akkor nekem még kevés is van, tehát gyűjthetek...:wuerg:xD
    Köszönöm, hogy velem játszottatok!
    Szép estét!
    Szavazok.

Jejém!

Utoljára szerkesztett: 16.2.26
    Baby72, cili53, szellorozsa és 10 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Anyóca, csakhogy előkerültél. :) Én azért tippeltem annyit-amennyit, mert nekem 1280 db van belőle, gondoltam neked is lehet annyi. :)
    Zseni-apu, gratulálok a jó tipphez, Anyu, köszönjük a játékot!;)
    Szép álmokat mindenkinek!

Baby72, -Anyu-, -gyöngy-581 és 8 más kedveli ezt.
  6. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

Tegnap voltunk lányommal Veszprémben NST-n , meg ultrahangon , meg konzultáción .
    Minden rendben van vele is és Zalánnal is .
    Csütörtökön kell újra felmennie , de akkor már ott marad és pénteken megcsászározzák .
    Az örömben az üröm , hogy tegnap délután a kórház közleményt adott ki , hogy mai naptól látogatási tilalmat rendelnek el.
    Na lányom ettől teljesen kész lett , mert most akkor majd nem mehet hozzájuk senki .

Farmon nyugi van , Valentin eventet csinálom , de nem erőltetem túl amennyi meglesz meglesz vannak fontosabb dolgaim is.

Na ettől félek én is , hogy majd mikor ugrani kellene jó nagyot, épp hogy csak megmozdul xD

Legyen szép napotok
    Vigyázzatok Magatokra :inlove:

Baby72, szellorozsa, -Anyu- és 9 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Szürkeség van, de nincs hideg. Nagyon élvezem a sok disznóságot, főleg a kocsonyát. Ráéheztem. A húgomnak is csináltam, mert náluk csak ő szereti, annyit meg nem lehet főzni. Én sem tudok, de kapnak a gyerekek, a húgom, így megvagyok. Haladgatok ezzel a szörnyű lassú polipossal. már 5 csáp 3 csillagos.

Szavaztam

Zene:

Köszönjük a játékot vigyázz magadra!

Apja! Gratula a jó tipphez.

Julikám! Boldogságos nevednapját! Biztos jól megünnepeltétek.

8. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Kedves Julcsikám!
    Nagyon boldog névnapot kívánok, erőt egészséget, minden szépet, és jót.:inlove:
    elegáns, humoros névjúliavágott.png Régen jelentkeztél. Remélem minden rendben.

tina07141983, Baby72, SnéDóri és 6 más kedveli ezt.
  9. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket,aranyosak vagytok! :inlove:
    -
    Eventek letudva,felhők beüzemelve.
    -
    Kicsikét el voltam havazva,beteg voltam...még el sem múlott már páromnál kezdődik, nála is ismét előröl. Már unom az egészet.
    Közben múlt héten apum sem volt jó,minden nap beszéltünk sokat,aztán csütörtök este anyum mondta, hogy bement a kórházba egyedül...de úgy,hogy alig tudott menni,nagyon szenvedett. Akkor neten kerestem az ottani kórház számát és informálódtam mert azt se tudtuk be e ért. Végül utánanéztek és mondták járt ott de továbbküldték a sebészetre és urológiára. Na ezután hívtam már mobilon mert tök idegek voltunk anyuval.
    Akkor nagy nehezen mondta apu, hogy megy majd haza. Na mondom...így???o_O
    Eltelt két óra és még nem ért haza. Na megint pánikoltunk mi van. Megint felhívtam és mondta lehet mégis bent tartsák és ott van már vele az unokatesóm...ekkor kicsit megnyugodtam,hogy nincs egyedül.
    Csináltak neki ultrahangot, CT-t is és kiderült, hogy a vakbéllel van a gond. Azóta is bent van, rengeteg infúziót kapott mert teljesen le volt már gyengülve. Mi meg nem is tudtunk elmenni hétvégén mert beteg voltam, most párom beteg...megint nem tudunk majd menni. Szóval elegem van...de legalább minden nap beszélek velük.:inlove:

tina07141983, Baby72, Ms.AbyZu és 11 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Szia!
    Nagyon szépen köszönöm! :)
    Gondolkoztam, ha gondolod, cserekor kipótolom 600- ra. :D :p

**jeje**, tina07141983, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  11. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Betegeknek,gyengélkedőknek mielőbbi jobbulást,gyógyulást!

szavaztam

**jeje**, tina07141983, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Jaj! Nagyon sajnálom. NE is vigyetek a szüleidnek semmi vírust. Elég a baj anélkül is. Ügyes vagy az eventtel. én még messze járok.

-Anyu-, **jeje**, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

Sziasztok!

-Anyu-, **jeje**, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  14. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia Anyu...ne legyél már havazva...jön a tavasz...:) tessék lassítani...
    én is azt hittem több nyíród van..mondjuk ettől nekem jóval kevesebb van..
    Apjok gratulálok...nem csodálom hogy te nyerted a tippelést...nagy szakértő vagy a sárga birkanyíróba ;)
    Köszönjük Anyu a tipp-játékot..:inlove:
    Szia...egyem meg a kislánykádat...hát anyuka lesz...te meg nagymami..de jó is ez...biztos rendben lesz minden...ez télleg sajnálatos hogy nem lehet látogatni...:sleepy:de hát a biztonság fontosabb...
    Nahh várjuk mi is a kis Zalánt..kérünk képet:)
    Szia...akkor nállatok is volt elég izgulni való..:eek: de már gondolom megműtötték apukádat...vagy még kicsit erősítik ?
    Minnél előbb gyógyuljatok ...:)
    Szia...nekem is kéne főzni kocsonyát...szereti a párom nagyon...csak nem nagyon tudok...tegnap délután kiugrottam a termálba...és ott mondta ismerősöm idén már 3-szor főzötto_O..kész csomagból...hát nekem is kellene.
    De el voltam foglalva napokban...kicsit rózsaszineztem a szobám...új függöny... párna.. takaró..kép ..kis kiegészítők...
    végre már lehet lyányos szobám...:D a 3 férfitől...
    Mindig csak tankot néztem... meg zsinórt..meg pákát...xD
    Szórtam kifelé a nyagyfiamnak is ma a cuccait ...vigyed átfele a maradványaid..csavarhúzó.. könyv..elemlámpa.. érmék...a makettjait azt egy vitrinesbe berendeztük...meg a rakétáját néztem a TV felett legóból...nahh azt is az indítópulttal..meg műhóddal eggyütt be pateroltam együvé...nahhh most már elégedett vagyok..csak áthozta a macskáját...és ott játszadoztak ..szerintem kicsit meg is húzták az új kis rózsaszín mintás függönyöm. Kizavartam őket. A fiam elhúzott...azt hittem még vissza jön... Borkát meg itt hagyta alvóra...én bezárom a szobám az biztos menjenek az emberhez .:D De a nappaliba elférnek...
    De jó ez a dala Jacksonnak...miért nem maradt ilyennek..miért kellett azt magával csinálnia...nahh de ezt mi nem érthetjük..mint néha saját magunkat sem...:eek:
    Hát felfeljesztettem az összes csápot...225-nél tarok....255 -öt a Felhő..hátha meg leszek holnap 10-ig...:eek: most már gyorsítót cseréltem...
    Szavazok...aratok...napi ajit küldök...nahh már a tennapi elúszott mai napit küldök éjfél elmúlt. Igen mert közbe macskát pátyuszoltam...:music::D jóéjt..

Ma: már 278 -nál tartok..felhő beüzemelve...most már a piccoló kell :)
    12 az már nem sok...

Utoljára szerkesztett: 18.2.26
    -Anyu-, **jeje**, tina07141983 és 8 más kedveli ezt.
  15. Galadriel

Szép estét
    Nagyon szeles, hideg idő volt ma, kicsike napsütéssel. Ez a kocsonya nagyon jó csali, Danikám minden nap errejár véletlenül. Ma tornaórám volt. meg ágyneműt mostamm, holnap takarítás. Olikám nekiállt levetni a nagykabátját, finom szőre mint pihe, mindenütt ott van. Holnap jól kiporszívózom. Az eventet nehezen, de megcsináltam.

Szavaztam.

Zene

-Anyu-, **jeje**, tina07141983 és 8 más kedveli ezt.
  16. jófarmerlány

Sziasztok!

-Anyu-, **jeje**, tina07141983 és 6 más kedveli ezt.
  17. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Sziasztok:)
    Köszönjük a játékot:) Gratulálok @zsani_apja a jóóó tipphez:)

Gyógyulást a betegeknek:)
    Szavaztam:)

Az összekötős eventet csinálom : új titok állat lesz, a Csapóajtóspók-fészek.

Van egy kis segítség, aki csinálja: PZoli64 :) https://board-hu.farmerama.com/threads/apró-kincsek-eventcsevegő.27458/page-3#post-1497294

Indul a varangy tenyésztés , adja az Apró kincsek event felröppenöjét is:)

Akinek van kedve nevezhet is genka53 által szervezett tenyésztési versenyre :
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állattenyésztők-tapasztalat-csere-topicja.12367/page-4#post-1497276

Tegnap nyitottam 11 db piccolót ezen a farmon :1 db gyepek ura..........ennyi.
    a másik farmon: 8 db piccolót:) 2db Farmaranyfa és 1 Jack.....

Sikeres eventezést és nagy ugrásokat:)

-Anyu-, **jeje**, tina07141983 és 10 más kedveli ezt.
  18. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Gratulálok, szép nyitás.
    Nahh itt nálunk megkezdődött a havazás. Mond mindenféle jóságot, hófúvás egyebek. Holnap Fehérvárra kellene mennem, majd reggelre kiderül mennyire életveszélyes :)
    Most csinálni fogom én is mindkét eventet, van 99 ezer varangyom, meg 15 ezer szupitápom. Szeretnék sok békabigyót gyűjteni, hogy tudjak vásárolni. Aki indul a versenyen annak nagy ugrásokat kívánok.
    Mindenki vigyázzon magára.
    Tina ha olvasod, nagyon izgulok és drukkolok, minden rendben lesz, utána boldogság :inlove:

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia Dóri!
    Te miért nem indulsz a versenyen? Hiszen ha sokat akarsz vásárolni, több mint 4 kört fogsz tenyészteni.
    A versenyhez meg 4 kör kell.

20. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Nos, hát most tanulgatom a képkészítést, feltöltést. Schwarts Mónika próbál távoktatni, de még nem tökéletes. Majd a következőn indulok ha már ügyes leszek :)

-Anyu-, **jeje**, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.