Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Hahóóó! Halihóóó!!!!

Csípős Versike az MB Csapatnak 2026. 02. 24. 14_28_20vágott.PNG www_tvn_hu_a69fbc2902c6c003b36d026a389a0936.gif

Jó tudom van aki igazoltan van távol, de a többiek??????

2. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép estét
    Ragyogó napsütés volt, de erősen fújtak a böjti szelek. Csavarogtam, fodrásznál voltam. A tanyámon béke és nyugalom.

Szavaztam.

Zene.

Itt vagyok, csak olvasgatok én is. Köszi a versikét.

-Anyu-, tina07141983, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  3. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Szép estét!

Erzsike! A rímfaragással én még soha nem próbálkoztam....maradok a profi klasszikusoknál: Arany , Petőfi. Radnóti, Szabó Lőrinc... a sor szerencsére nagyon hosszú!
    ......és imádom a "rimhányó Rómhányit" is.
    Azért a tüneményes rajzfigurákkal mindig sikerül megnevettetned. Ilyenkor bánom a számítógépes analfabétizmusomat.Úgy szeretnék én is hasonlókkal hozzájárulni a vidám hangulathoz.
    Mostanság sajnos az átlagnál jobban gyengélkedek...a változatosság kedvéért a fogam,ínyem gyulladt be...nagyon fáj...három csillapító sem használt,kínomban jobb híján befújtam a kézfertőtlenítőmmel és ráfejeltem egy nyugtatóval.Így álommentes hosszú alvós éjszakám volt...a napom már nyugisan telt,de főzni nem főztem,rendeltem rántott karajt,.gombalevesem még volt.
    Megyek szavazni....az ördögnek tartoztam ezzel az úttal....hajnalban már szavaztam.::::lehet,hogy a neurológus rosszúl állapította meg az elmeállapotom:írásba adta,hogy koromnak megfelelő,beavatkozásra nincs szükség???
    Jó éjt szép álmokat.

Utoljára szerkesztett: 24.2.26
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Kérem szépen, legközelebb valaki"dobjon" meg a szavazásnál 5 csillaggal, hogy szép kerek legyen a szavazatom száma! Köszönöm szépen! :D
    Erzsike, köszönjük a versikét, vetekszel a rímhányó Romhányival. :D
    Én is itt vagyok ám, sokat is, de inkább csak olvasó módban.;)
    Szép álmokat mindenkinek!

5. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Repült az 5 pont, kívánságod szerint.

Később majd jövök

-Anyu-, tina07141983, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  6. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

7. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

8. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Sziasztok. Néha én is vagyok, eléggé be vagyok fogva a vv-ben. Ilyen orvos, olyan orvos, unokázás, meg a többi teendő. Ma voltam a szemészeten, minden rendben, sikerült a műtét, majd 3 hét múlva mehetek új szemüveget csináltatni. Addig marad így, a jobb szememmel nézek ki a lyukon :)
    Itt nálunk mindenféle idő van, eső, éjjel ónoseső, viharos szél, napsütés. Közben már próbálom a házzal kapcsolatos dolgokat is nézegetni, rendelni, csinálni a lomtalanítást, nem lesz semmi ez így, hogy közben 4-en itt lakunk :D
    Apja kedves. A jóisten éltessen neved napja alkalmából, nem nagyon berúgni, általában másnap kellemetlen ;)

-Anyu-, Ms.AbyZu, Galadriel és 8 más kedveli ezt.
  9. _Ilona49_

Kedves Géza,Gézu/ka/ ! Jó erőt,egészséget, sok-sok szeretetet, sikereket, boldogságot,vidámságot Neked és minden szerettednek!
    Nekem a valós ap/j/ámat is erre a névre keresztelte a pap,
    Gézukát padig az anyakönyvvezető:Ő a féltestvérem,13 hónappal idősebb a fiamnál.

szavaztam

Galadriel, tina07141983, feki13 és 8 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

Sziasztok!
    Gézuka, @zsani_apja névnapodon sok szeretettel köszöntelek!
    upload_2026-2-25_20-50-10.png
    Mesike, köszönöm szépen!;)
    Szép álmokat mnindenkinek!

-Anyu-, Galadriel, tina07141983 és 8 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nagyon szépen köszönöm a nevemre emlékezést! :) Jó érzés, mintha szülinapom lenne. ;)

-Anyu-, Galadriel, tina07141983 és 8 más kedveli ezt.
  12. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Elültettem az eventnövény magokat és már szaporítottam annyira, hogy teleültethettem a két területet vele...még maradt valamennyi azon kívül is. Majd valamikor a jövő hét elején talán tudok majd működni is kicsit.Megnehezíti a dolgot, hogy kellene fákat is és ólakat is kitenni.Nullázás nálam most eléggé lükeség...nincs valami sok tápom. o_O Szóval még fogalmam sincs hogy fogom megoldani.Fákkal vártam az eventet...aztán majd kitalálom még holnap mit is csináljak...:wuerg:xD A szupertápot meg elbékáztam múlt szombaton. xD

-Holnap délután csinálok egy gesztenyekrémes sütit és szombat délelőtt talán útnak indulhatunk,ha nem jön közbe semmi. Végre elmehetünk a szüleimhez cseppet és viszek kis sütikét. :inlove: Még december elején voltunk,szóval durva nagyon...még néha köhécselünk,de szerintem az már nem fertőz.
    -
    Dóri és akik még voltak ilyen szemműtéten...le a kalappal előttetek! :inlove:
    Én totálisan be lennék pánikolva ha mennem kéne. Még gyerekkoromba megláttam a tévében hogyan csinálták a szemműtétet valami műsorban...csak egy pillanatig láttam...de úgy bevésődött az agyamba,hogy totális fóbiám lett.:wuerg:
    -Szavazok! :)

-Anyu-, Ms.AbyZu, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  13. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Szia. Én is nagyon féltem, főleg hogy pánik beteg vagyok. Adtak nyugtatót. Én attól féltem hogy mindent látni fogok, de érdekes módon semmit nem láttam csak két színes pontot. Olyan volt mint egy lézershow. De mondta a doktor nő, hogy volt olyan betege aki kétszer felkelt, végül altatásban csinálták meg.
    Én is csináltam ma sütit, almás-fahéjas piskótát, nagyon finom lett. Főztem is, holnap megyek a lányomékhoz viszem az ebédet meg a desszertet :)
    Hétvégén itthon tevékenykedünk, nagyon lassan haladunk mindennel is. Nagyon szép napos volt az idő, de megint fújt a szél.
    Az eventet nem kezdtem el, most nem fér bele az órák kattogtatása, meg valahogy kedvem sem volt hozzá. Kicsit belefáradtam a bonyi feladatokba. A kerék 20 db pöriből megadta az új dekort, meg adott két új jegyet. Nem pörgettem el amit kaptunk, nem a legjobb cuccokat dobta be elsőre.

-Anyu-, **jeje**, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  14. _Ilona49_

Szép estét mosolygós álmokat!

szavaztam

Napi projekt még a régi verzióban működött ,gyopárt ostoba fejjel kiváltottam de el se kezdtem...a lajhárral keresztezett csiga gépemmel épp eleget mérgelődök az eddigi feladatokkal....A két gyopáros feladatokkal,vagy ha a csere is azt ad vissza 2-3 nap előre majd 0-napra vissza,csak bosszúságom szaporodott .Örültem a módosításnak...talán holnap már működik?!

**jeje**, Galadriel, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...utólag még lehet emlékezni? ;)
    Én sörös vagyok...:D
    Szia..kb én is így vagyok az egész eventtel..fákkal vártam...de állatot is kellene mert nem lesz a malomba való...
    Még az elejét sem látom nem még a végét...szaporítással nekem is két terület.
    Én nem supertáppal békáztam el...hanem a piacon varangy helyett...
    Olyan boldogan vettem ócsón a békát a piacon:D és mikor tenyészteném hát 0 db. vót.:eek: Mondom mi a fene hát vettem sokat......hát rájöttem mi a varangy...xD Szóval a piacon varangyot kellett volna venni nem békát...:wuerg:
    Szóval látom mindenkinek van azért kisebb nagyobb baja...
    Vasárnap olyan huzatot kaptam hogy azóta nagyon fáj fülem fejem...nem nagyon használ semmi...8) szóval nem olyan jól vagyok...
    nahh szavazok...mindenkinek jóéjt

Utoljára szerkesztett: 26.2.26
    -Anyu-, **jeje**, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  16. _Ilona49_

SZELLŐCSKE!
    PRÓBÁLKOZTÁL NAGYANYÁINK ŐSI ,GYERMEKKORI GYÓGYMÓDJÁVAL : VASTAG ZOKNIBAN MELEG SÓ.....

**jeje**, Galadriel, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, **jeje**, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  18. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...köszönöm..megpróbálom...tudod van az a fülrózsa...az van...meg infra...de ezt is megpróbálom...Köszönöm...:inlove:

-Anyu-, **jeje**, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kedves Ilona, kérlek legközelebb NE írj csupa nagybetűvel, mert az az internetes kommunikációban kiabálásnak számít!
    Szerintem gazdatársad kisbetűkkel is megérti , amit javasolsz neki, vagy keresd fel privát levelezésben!
    Köszönjük, ha legközelebb így teszel!

-Anyu-, **jeje**, Dolphin és 5 más kedveli ezt.
  20. _Ilona49_

Kedves smoldering!
    A csupa nagybetűt nem szántam kiabálásnak,csupán fáradságomnak és számítógépes analfabétizmusom következménye volt.Egyszerüen nem találtam,hogy tudom visszaállítani kis betűkre.
    Nekem egész " aktív munkás"életemben úri dolgom volt,a gépíró ott ült mellettem és írta,javította amit diktáltam,később diktafonra mondtam a szövegem,beadtam a leíró irodába és készen kaptam vissza,nem voltam rákényszerítve,hogy elsajátítsam a géphasználat csinyját-binját.
    15 éve nyögdíjas vagyok,most érzem ennek hátrányát,de sajnos nincs kitől,miből tanulnom,pedig szívesen tenném!
    "A jó pap is holtig tanul..."
    A jövőben igyekszem nagyobb figyelmet fordítani ennek elkerülésére...csakúgy, mint az esetleges rossz topikba írásra.
    Azért kérném legyetek elnézőbbek,ne töröljétek az írásaim,ha téves helyre írom....még akkor se ha jóindulatú,jobbító szándékú kritikai észrevételt tartalmaz.Igaz ezekről már majdnem teljesen leszoktam a 15 év alatt.

**jeje**, Ms.AbyZu, Galadriel és 5 más kedveli ezt.