Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia Dóri!
    Mondjuk én régi dekorokat is meg fogok venni, ami már nincs meg, mert cseréltem, vagy elajándékoztam és amikor meglátom
    őket régi szép emlékek jutnak eszembe.1-1 szeretek belőlük birtokolni. Nekem azok többet érnek, mint amikkel megkínálnak mostanában, pl. semmit nem érő felhők.
    Persze az Ünnepi fa meg talán még a Repülő korizás és a Hócsúszda kaszkadőrei. Azért nekem nincs túl sok nagyon
    megérős dekorom. Az Ünnepi fa is csak 1 van, mert ugye tavaly a decemberem és a januárom azért elég vacak volt.
    Holnap lehet ráveszem magam meglátogatom a kisfarmokat és meglátom ott miket tudok megszerezni.

zsani_apja, jófarmerlány, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    A kis farmoknak nagyon gazdagnak kell lenni-e, hogy mindenből sokat vegyél xD

zsani_apja, jófarmerlány, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

Szia Norbi!
    Szerintem nem lehet csak 1-1 venni és nem is tudnék, csak majd sasolok, hol mit tudok megvenni.;)

Kuzdern, zsani_apja, SnéDóri és 3 más kedveli ezt.
  4. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

sziasztok !

Remélem Mindenki jól van :)
    Erikáról tudtok valamit ? írtam farmjára ezidáig nem jelentkezett , persze nem szeretném zaklatni csak aggódok ...
    próbálom összeszedni magam -nem egyszerű- , összeszedtem egy középfültő gyulladást , nagyon kínlódok , napok óta alig alszom , teljesen kimerít ez a nyavalya .

Csinálgatom ezt a Vikingest , de alig alig haladok bár napi egy/ max. két / aratással nem is igen lehet .
    Telefonon nem jelenik meg az eventes terület , más lehetőségem napközben pedig nincs.

Köszi az emlékeztetőt :)

Azt hiszem csemegézni fogok , a Fagyöngyös puszinak különösen örülök :inlove:

Szavazok :)

Kuzdern, zsani_apja, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

Kuzdern kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Egyszer valamikor, valamiért kaptam Tőled a Boldog hógyerek, úgy örültem neki mint majom a farkának.
    Most a Szörfös Mikit szemeltem ki főleg, Fagyöngyösöm van, de lesz pár új-régi kis dekorom;)

7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jobbulást ;)