Varázslóinasok farmos pletykapartija

Discussion in 'Pletykaodú' started by Merilin, May 8, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ehh... pedig az álomkeltés ha érdekes lenne... még kis farmokon reklámot is néznék miatta:music:

SnéDóri likes this.
  2. szepesej

szepesej Fórumszaki

Detto ugyan az nálam is

3. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Szia!

Én mikor átvettem a nyereményt nem szerepelt a listán, viszont a pajtában megtaláltam:)

-gyöngy-581 likes this.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

GA-BI-O-Farm likes this.
  5. -gyöngy-581

Sziasztok: A sütés művészete :)

Truffle cukrászmesternek szüksége van a segítségedre, hogy lenyűgözze a vendégeit. Segíts neki muffinokat sütni és sok nyereményt nyerni!

Kezdd a minijátékot egy süteményes dobozzal, és használd az időbónuszt további időhöz.

Kombináld a süteményvirágokat (eseménynövény) és a rózsaszín dobozokat (erőforrás-leadás) a malomban, hogy süteményes dobozokat kapj.

Van néhány másodperced, hogy legfeljebb 3 muffint memorizálj. Minden muffin tésztából, mázból és feltétből áll. Minél több muffint jegyzel meg, annál több időd van. Az időbónusszal még több időd van!

Ezután alkosd meg a süteményeket. Válaszd ki a tésztát, a mázat és a feltétet. Légy gyors és gondold át alaposan. A választásaidat nem tudod visszavonni!

Vidd el a muffinjaidat a vásárlónak, és szerezd meg a jutalmadat! Minden helyes muffinért sok pontot kapsz, és kevesebbet minden helytelenért.

Figyelj a süteményzsetonokra. Használd őket a Farm Kupában!

És most valami édesre vágyom. Te is :D? #

​

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ez a kedvenc eventem, ha elcseszik is szeretni fogom. Már most félre raktam a 10 pontot.

7. -gyöngy-581

Szia Apja :)

Tudtam, hogy örülni fogsz ennek a pletyinek. Olyan sokszor vártuk már ezt az eventet :)

8. zsani_apja

Szia!
    Szinte csak ezt szeretném. :) Már majdnem eszembe sem volt, jó hogy hoztad. Ezt a hónapot még kihúzom, az biztos. :)

9. -Holdfeny-.

Aztán remélem a következőt is... meg az utánakövetkezőket is;)

10. -gyöngy-581

Helgrid Odüsszeiája:

Segíts Helgridnek újraéleszteni a kazamatáját!
    Ültess kulcsfüvet és boszorkánykarmot , és gyűjts tündérport , hogy kazamatát és csontkulcsokat
    készíthess a malomban. A kazamatakulcsok a földszinten, a csontkulcsok az emeleten nyitják meg az ajtókat. Gyerünk! Tipp: Ha elakadsz, vagy meg szeretnéd tervezni a következő lépéseidet, nézd meg a kazamata térképét. Figyelj az ékszer zsetonokra . Használd őket a Farm Kupa eseményen. Üdv a kazamatában! Kattints egy mezőre a mozgáshoz. Ha portálokat találsz, használd azokat a gyors mozgáshoz a kazamatában. Használd a kulcsaidat ajtók kinyitásához! Rubinokkal nyiss különleges ajtókat, és találd meg az utat az első emeletre. Kincsesládákban vannak elrejtve! Lépj a nyomólapra egy minijáték elindításához. Növessz virágokat egy virágágyásban vízzel teli vödrök lövésével. Amikor a sor teljes virágzásban van, a kincsesláda kinyílik. Menj mellé, és vedd át a jutalmadat. Lőj bárhová kattintva. Az ikon a lehűlési időt mutatja! A több lufival rendelkező vödröket gyakrabban kell eltalálni, amíg fel nem borulnak. Lőj vödröket a vízhez, hogy virágokat növessz. Kerüld a bogarakat! Megeszik a növényeidet. # 3990

# 3990

PS: Hasonló eventünk volt már kettő is: Kazamatában bolyongós - új mechanika
    >>Helgrid feladata<<
    2025. augusztus
    >>Helgrid legendája<< 2024. október​

11. -gyöngy-581

Sziasztok:), Rackótól fogjuk kapni 2026. júliusában, 2026. augusztusban és 2026. szeptemberben :)

[​IMG]Kókuszláz [​IMG], Dinnyevíziók,

[​IMG]BBQ látványosság #

12. -Holdfeny-.

Három hónapra előre jönnek a hírek...:music: Szabadságra készülnek a jósok...xDxDxD

GA-BI-O-Farm likes this.
  13. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!
    1×1-es Rackó? Sebaj, legyen sok 1000 TP × szint rajta :)

14. -gyöngy-581

Szia :D, Éhes farmer tp-vel álmodik? , De legyen igazad, csak adjon :)

GA-BI-O-Farm and PaySkin like this.
  15. -Holdfeny-.

Ezek a dekorok nem erről szoktak híresek lenni:oops:

GA-BI-O-Farm likes this.
  16. zsani_apja

és 70%- al csökkenti a felhők töltési idejét :D

17. -Holdfeny-.

Elég lenne 20% is...:music: kezdetnek;)

zsani_apja and GA-BI-O-Farm like this.
  18. -gyöngy-581

Azt hiszem, egy kis hűvös szellő fúj odalent, vagy mi lehet ez?

[​IMG] #

Merilin kedves :) Mire fog hatni?

19. -Holdfeny-.

Reméljük dekorra, vagy mindenre... :music:

GA-BI-O-Farm and varga1234 like this.
  20. -gyöngy-581

Sziasztok :)

A következő pletyire már nagyon vártam és itt is van. ( Most azon gondolkodom szeretem-e én a heavy metal zenét?)

Heavy metal szezon.

Heavy metal szuvenír.

[​IMG] #