Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Maradt káposztád? :D:D:D
    Jó is a klíma én csak álmodok róla, mert nem vállalták még el a szerelők, azt mondták talán novemberben lesz rá idejük...:cry:
    Anyóca szép lett az új képed:D:inlove: Gratulálok hozzá, remélem ezt nem csak álmodtam, hiszen már tegnap is ott volt szavaztam is rá, de akik szavaztak még senki sem említette meg.:oops:
    Megint érdeklődöm, hogy ez mi? Nem ismerem, de tetszik :) [​IMG] Aranyosak ezek az őszi majmocskák :D
    2X1-es dekornak nézem, persze ebbe lehet, hogy tévedek, mint a múltkor is.

Megyek szavazni :)

Az eventtel készen vagyok, csak pihengetek ebben a melegben :D

**jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Anyóca, szép Őszt csináltál a farmodon.:D
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, **jeje**, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Meleg van, de muszáj lesz főznöm valamit. Azt hiszem karalábé levest, rántott padlizsánt görög salival. Van még palacsintám, málna dzsemmel, ez jó lesz desszertnek. Ha kész a főzés, benyomom a kondit. Holnap torna nap. Olinak vettem egy hámot pórázzal, ha muszáj lenne valami miatt. Rettenetesen utálja.

Megyek szavazni. Drágaszág csoda képet rittyentettél!

Zene

cili53, **jeje**, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  4. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Event kesz,voltam pontozni,Anyu,szepre sikerült a kep.
    Tenyesztettem is,igen jo adta.

cili53, **jeje**, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

Sziasztok!

cili53, **jeje**, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    A változatosság kedvéért kissé borult, párás, szottyos meleg van. Nagyon utálom, alig kapni levegőt. Megjőttek a gyerekek, legalábbis részben. Danikám még Pesten van, és az öregebbje visszamegy még pár napra a tóhoz. Tegnap felugrottak egy puszira, délután pedig jön Zsuzsikám. Végre. Már nagyon hiányoztak. Öltözök, és megyek tornázni. Meg fogok dögleni.

Megyek szavazni.

Zene

Ügyike vagy!

cili53, jófarmerlány, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

Sziasztok!

cili53, Kuzdern, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok!
    Eventet még szombaton kinyiffantottam, így volt egy kis időm képet készíteni. Forróság van még mindig, így a kutyukkal beszorultunk a lakásba...
    Szavazok.
    Szia Gyöngy!
    Őszi örömünnep a neve a kitehetőnek. Biztos nálad is van a pajtádban...;)

Köszönöm a gratukat!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 27.8.24
    cili53, **jeje**, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon meleg van, pedig muszáj lesz valamit főzni. Lehet fagyi lesz ebédre. Sétáltam, kávéztam a húgommal. Oli már alszik, déli szieszta. Holnaptól besűrűsödik a hét, szállóvendég, gyerek-pásztorkodás, szerelő szaki....

Megyek szavazni.

Zene

cili53, **jeje**, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..nahh én is idetalálok már...:) Jó volt nagyon közel volt a házikó 20 méter a srandhoz...csak közel volt a tábor is ahol gólyások voltak...;):music:o_O...nem semmi szöveget skandáltak...hajnal 2-ig nyomták..7-kor ébresztő volt neki az Elise zongora játékra...500 decibellel.:D:( Nahh jó Hál Isten pénteken haza mentek. Mindenap fagyiztam szerintem lett rajtam felesleg..nemmintha előtte nem lett volna..xD Szóval Erzsikém most jó voltam..Jó volt a program nállatok..biztos jól szórakoztál...
    Cilikém utólag én is kívánok sok boldog névnapot ..:inlove: Mostmán csak azt kéne tudni Cilikém mi a keresztneved..;):inlove::inlove:
    Szia...Megint jó dalokat hoztál...hallgatom ám őket...gyerekkorodba ettél utoljára lebbencslevest:eek:..jajj én is nagyon szeretem...régen is most is...nagyanyám meg az öregreszelt tészta levest nagyon szerette...sűrű sok friss reszelttészta...pásztor kaják kicsit...higított slambuc a lebbencsleves nagyjából ..;):inlove:
    A kis drága Olika...élvezi nagyon :) nekem is a régi mosogatóba Tigris hasonlóan az újba nem..:( Eventet nem csinálom nem akartam kapkodni.
    Szia..jó hogy nem le nem szedték a ruhát róllad a kikkecskék xD nagyon cukik :) Itt is volt Szerencsen Majka...hát én még nem láttam őket :( gondolom jó volt is
    Szia Anyu...nagyon szupi lett a képed...de mán őszi??? maradjon a nyárrrrrrr...:inlove: szépre sikerült...megyek szavazni megnézem újból...olyan makik szerintem nekem is vannak...
    Nincsen nekem ilyen őszi örörmünnep azt hittem napi aji volt ősszel..:D nahh akkor felhős biztos..

Utoljára szerkesztett: 27.8.24
    cili53, **jeje**, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Én azt szeretném, ha BP elrendezné, hogy nyugdíjazzanak le a matrica sorozat kezdése előtt. :D mert már a többire sincs nagyon időm, nem még erre is. Utána pedig szeretném a meg nem lévő matricákat is megkapni. :D
    Egyenlőre ennyi.
    Hétvégén kóstoltam a tojásos nokedlit barack lekvárral. Isteni finom.

cili53, **jeje**, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztan.:)

cili53, **jeje**, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon meleg van. Várom a szerelő szakit. Délután torna. Tegnap elolvastam ezt a matrica őrületet. Irdatlan bonyolult. Csináltak egy gyopi 2-t. Szerintem kb. annyira lesz népszerű. Eddig sem foglalkoztam a matricákkal, szerintem eztán sem fogok.

Megyek szavazni.

Zene

Mi van??? Lekvárral? Én sajtosan, fejessalival szeretem.

koko.54, cili53, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  14. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

Az én szomszédom, férfi, a kolbászt eszi kizárólagosan sárga barack lekvárral. Ha neked így ízlik egészségedre.
    Örülök hogy jól éreztétek magatokat, a fagyizást még jó hogy megtetted , ha jól esett miért ne. Ugyan már ilyenkor nem szabad foglalkozni a kilókkal , no meg dolgozol éppen eleget otthon úgy hogy le fog menni az a pár kiló. No meg nem vagy te már tináger.
    Különben meg te mindig jó vagy, éppen ezért ki kell rúgni néha a hám fából.
    ❤❤❤❤❤❤❤

koko.54, cili53, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...én erről a matricás dologról semmit nem tudok...látom a helye már meg van..
    Nem csinálom az eventet...mérges vagyok...:wuerg: tegnap egész nap nem tudtam belépni a Fórumra! Úgyhogy semmit nem tudtam
    készülni az eventre...de télleg egész nap volt. Úgyhogy így nem csinálom.
    Szia...télleg nem vagyok tináger :)...csak a 2-3 éves ruháimat sajnálom:oops::sleepy: hogy nem tudom felvenni :(. Meg fürdőruhát sem..
    és vót amelyik nem vót ócsó :)
    Ocsomacsó: Dúdolom hogy jó jó jó jó de jó nekem...xD Öreg Raszta tanítja .......
    Megyek boltba...fasírt alapanyagért :) megnézem hogy milyenek dinnyék..múlt héten nem vettem nyaraláskor...

koko.54, cili53, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  16. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

Szia!
    A dinnyék vackok, mindegy hogy sárga, vagy görög dinnye, én vettem már egy párszor, 1 az az1 db volt finom még az eleje felé, a többit vagy meg lehetett enni immel ámmal vagy kuka.
    Ó a ruha táradra meg egy kis felújítás nem árt néha, itt az indoka nem de....
    Azt viszont nem hiszem el hogy még fürdőruhát sem vehetsz fel.
    Olcsóság ma az biztos nincs, de te képes vagy rá hogy össze válogasd a ruhatáradat okosan.
    Sőt abban is biztos vagyok , hogy pillanatok alatt le megy az a pár kiló. Az osztálytalálkozós képedre emlékszem, még lehet is hogy rád is fért az a pár kiló.
    Én sem csinálom az eventet, éppen azért mint te.
    És igen is , jó jó jó jó nekem, én is ezt dúdolgatom, :D:inlove:

koko.54, cili53, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Hőség van. Ma takarítós-főzős nap van, krumplistarhonya lesz karalábé levessel. Tegnap itt volt 3 kisgyerek macskázni, a gyógytornászom gyerekei. Olikám úgy kinyúlt, hogy aludt estig. Becsületére legyen mondva, nem lett goromba a gyerekekkel, amikor már elege lett, elbújkált.

Megyek szavazni.

Zene

Oli imád pancsolni, most rendeltem neki macskaszökőkutat, hogy ne kelljen 0-24.ben folyatni a vizet, Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
    A férjem svéd rokonai eszik a sültcsirkét tejjel és baracklekvárral. Borzalmasan néz ki.
    Én is így jártam, szóval úgy tűnik kihagyom.

koko.54, cili53, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nem kell az eventre készülni. Nálam is itemek voltak kint, most neki iramodok, aztán lesz fa is és sírt is valaki lehet. :D
    Összedobom fasírtnak, kenyér, pirosarany, kakaó. ennyi :D :)

koko.54, cili53, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  19. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Sziasztok!

Még hajnalba szavaztam.csak nem volt fórum. Nagyon szépek az új képek ! :inlove:

-
    Eventmagokat most ültettem el. Még nem tudom mik a jutalmak.
    A matricás dolgot még nem értem...nem is biztos, hogy szeretném... :D

Amúgy lyányok, én éppen ezt tanulmányozom most :D

Cilikém, utólag is foadd gratulációmat! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 29.8.24
    koko.54, cili53, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  20. jófarmerlány

Sziasztok!
    Erzsikém kérlek, tegyed már meg légyszi, hogy azt a szép Gárdonyi Géza idézetet középre teszed! Szebben is mutatna és nekem olyan zavaró, mindig azt hiszem így, hogy az is egy beírás.
    Köszi, ha megteszed!:);)
    Mesikém, nincs is elkényesztetve Oli cicus! :D

koko.54, cili53, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.