Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszi...nahh az enyém akkor nem biztos hogy jó lesz..mert csak a linket másoltam...nem használtam a képfeltöltőt bamba voltam..
    szerintem elküldöm újból...direkt még nem szavaztam...köszi:)

Fätum, -Anyu-, koko.54 and 1 other person like this.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én próbáltam szavazni, de nem tudtam nem aktív a program nálam. Sikertelenül próbálkozom már tegnap óta...:cry::cry:

3. szellorozsa

Szia én sem tudtam...lehet Wolf úgy állította be hogy ne tudjunk..lehet Ő akar majd és így megtudja nézni a hibát...de ez csak 1 tipp..:)

4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Köszönöm a képeket. Nincs szükségem több képre.

Sikerült a hibát megtalálnom a képeknek köszönhetően, és már reprodukálni is tudom. :)

Javítás folyamatban.
    A szavazás szándékosan van tiltva, azért piros színűek a csillagok. :)

5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóreggelt!

Szia! Regiztem, beléptem, én a linket küldtem el amit látok mikor belépek.
    Az utolsó pillanatban írtam...

6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Melegszik az idő. Sajnos. Főztem egy kis tejszínes gombát nokedlivel. Valami leves... Képzeljétek lett még egy FA fám. Hosszú évekig semmi, most meg, gyors egymás után kettő is. No de a titkokból nem lett semmi érdekes. A tanyán nyugi van.

Szavaztam volna, de most láttam, hogy nem lehet. Képet küldtem.

Zene

Köszönjük a munkádat.

Szijja Drágaszág! Kinyaraltátok magatokat? Már nagyon hiányoztál ám!

Last edited: Jul 14, 2025 at 5:55 PM
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok Drágáim :) Egy ideje nem írtam mert kicsit el vagyok havazva. Anyukám itt van most nálunk, nemrég hoztuk haza a kórházból és most én gondoskodom róla. Nem lehet őt már magára hagyni, mert nem tudja magát teljes mértékben már ellátni. 89 éves, és minden nap ajándék amit velünk lehet. :inlove: Nem is eventezek most, mert se kedvem, se időm rá, de azt örömmel olvastam, hogy farkasunk megtalálta a szavazós oldalon a hibát.

Last edited: Jul 14, 2025 at 10:39 AM
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Sajnos nullázni kellett a szavazatok számát, de remélhetőleg most már működni fog.
    Kérlek, ellenőrízzétek, és a hiba bejelentő űrlapon jelezzetek vissza, működik-e.
    Lehetőleg ne mindenkinek 10 pontot adjatok, hanem próbáljátok ki a legtöbb szavazat számot, hogy biztos működik-e minden.

9. szellorozsa

Sziasztok..nállam működött minden jól :) köszönjük :) Látom már más is próbálta a szavazást.
    Megírtam.

Fatum...sok erőt kívánok..nagyon szép dolog amit csinálsz..:inlove:

-gyöngy-581, koko.54 and Kuzdern like this.
  10. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nallam is müködik,köszönjük Wolf.

szellorozsa, Kuzdern and -gyöngy-581 like this.