Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok! :)

Később szavazok, még nem enged.

Ötletelős topicba már vitted ezt a javaslatot? xD
    Szerintem nem sok olyan gazda van aki piccolokat halmoz. :D
    Meg sem lepődöm már a ládák számán...:p
    Egyébként ezt is százasával lehet nyitni? Én nem tudom...mert soha nem volt annyim. xD

Ez a vívóállás nagyon jóóó... xD:cry:xD
    -Jajj de jó valakinek...lánykázol :inlove: Érezd jól magad. :)
    Én nem tudom, nekem nem igazán szaporodik a trágyadomb láda. Biztos sok felhőm hiányzik a kihagyott éveimből amik esetleg azt adnak.
    Nagyon érdekes a videjó, 2x is megnéztem. Milyen sokan vannak és azt figyeltem, szép egyformán mozognak.Azt is lestem mind nő vagy van köztük férfi is..de nem tudtam kiszűrni. Szerintem ez valami ottani népviselet lehet. :)
    A tegnapi muzsikád is jó. :)

-Hoztam én is egy videjót ,már vagy 50x megnéztem/ meghallgattam. Külföldi Álarcos énekesből van és az van az álarc alatt akit imádolok. Annyira jó... :inlove:

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én leszek a pincemester akkor.
    Nem tudom, hogy lehet bontani, de szerintem ezt nem százasával. Csillagból lehet annyi, mint égen a * :) Vagy akár a neved szélén. :p

3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Aranyos vagy, hogy segítesz :inlove: Azt hiszem sikerült némileg megvilágosodnom, legalábbis elkezdtem haladni. Még van némi sötét folt, pld. lövésem sincs honnan tudom, hogy az az X vonal mennyit ér? Na mindegy. Majd rájövök. Az event végére egész biztosan :D
    Néztem a vásárolható felhősorokat. Két felhősor ami érdekes lehet nekem, az egyik a szülinapi kívánság. Az nincs és 5%-kal hatékonyabb szupertrágya. A másik a 10. jubileumi felhősor. Az sincs, 5%-kat hatékonyabb a szupertáp. Na ez a kettő ami érdekes lehet. A többi nem annyira.

Nálam már jó a szavazás. Gyorsan szavaztam is :)

4. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Pincemester... :music:xD
    A ládák amikről képet hoztál nem is csillagot adnak , hanem csengőpengőt :D
    Persze, hogy segítek...már amiben tudok. :)

Többféle jutalomszerzés is van. Amikor nem lépsz be a minijátékba hanem a bal felső sarokba a kis kék ajándékdobozra kattintasz, akkor megjelenik bal oldalon a főjutalom skála...itt haladnak a jutalmak amik a felhőig érnek és még tovább . Itt összesen 80 minijáték teljesítéséért jár a max jutalom. A felhőig 70. Itt azt írja hozz létre xy mennyiségű vonalat, csalóka...mert itt teljesen mindegy vonalat alkotsz e vagy bekerítesz állatkákat, számolja ezt is azt is. Akár 3 állatot összekötsz, már számít egy vonalnak ( viszont ezért minimális pont jár / nem igazán éri meg...mert akkor nem haladsz a jobb oldali nyereményekkel).

A jobb oldalon pedig kis nyilacskával lehet megnyitni a másik jutalomszerzés skáláját. Itt a kapott pontmennyiséggel lehet haladni. Pl egy vonallal,amivel összekötsz bármennyi állatot, az nagyon kevés pontot ér. Sok pontot akkor fogsz kapni, ha minél több állatot kötsz össze. Én már teljes köröket kerítek be. Amiből van az ábrán legtöbb állat,azt fogom összekötni.A hiányzó elemek helyett keverek a malomban olyan állatot, amivel tudok helyettesíteni. A baj, hogy elég sok növény kell hozzá....de sok pontot lehet szerezni.

A harmadik jutalomszerzés , a küldetések. Na ez a bonyolultabb, itt van minden is.
    -Van közte olyan, hogy alkoss egy vonalat xy számú állatból. Itt össze kell kötni xy számú egyforma állatot,lehet köztük kacsa is (ezt is kell számolni)...de az elsőtől az utolsóig kell számolni mennyit kötsz össze,ha több lesz vagy kevesebb akkor már nem sikerül a küldetés.
    -Az alakzatok pedig azok, amikor bekerítesz állatokat. Itt jelenhet meg az a küldetés is, amikor xy szorzót kérnek. Itt arra kell figyelni, hogy annyi állatot keríts körbe, hogy a középen lévő állatok mellett a kiírt pl. x30 (ilyen feladat is van) az pont annyi legyen mint amit az adott küldetés kér. Addig kerítesz míg a kívánt szám nem jelenik meg. Én nem rajzolgattam, nem számolgattam...csak kötöttem össze az állatokat óvatosan...addig próbálkoztam míg meg nem jelent az a szám ami nekem kellet, akkor zártam a kört.
    -Van olyan feladat ami azt kéri, hogy hozz létre 45.000 értékű vonalat...na ez átverés,mert akárhány állatot is kötsz össze csak vonallal, annak értéke soha nem lesz 45.000. Itt ugyanis elírás van,mert körbekerítést kell csinálni, csak az adhat akár 45.000 értéket. Minél nagyobbat,lehetőleg teljes kört (én így csináltam).

Tudom bonyolult,majd valahogy megmagyarázzuk ami még nem világos :)

- Ez Dolphin modi bejegyzése, esetleg olvasd el ezt is, képpekkel is megmutatja mi micsoda. :)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tengeri-boszorka-event-csevegő.26125/page-18#post-1442862
    Most már én is tudtam szavazni. :)

Last edited: Mar 22, 2025
  5. zsani_apja

Arra is gondoltam, csak csillagot írtam. :D Lehet, hogy tényleg csillagokat látok már a sok alakzattól.

6. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Csillagok,csillagok...mondjátok el nekem...imádom :inlove:
    Na ja, vonal, szorzó, alakzat...ilyen,olyan,amolyan :D
    Milyen jó, hogy kilőttem azt a pár küldetést amiket akartam, most nyugodtan keretezhetek xD

Ezt most csináltam,teljes körbekerítés...jó sok pontot adott :D

7. zsani_apja

Jó paárat csináltam már én is, de már most érzem, hogy hamarosan feledésbe fog merülni ez a terület. Még jó, hogy nem fix.
    Gyopárra azért még napi egyszer benézek, ha eszembe jut. Nekem gond volt, hogy az enter nem mükszik ott, a funkciók sem olyanok.
    Most hamar lezavartam a hétvégit, még jó, hogy itt olvastam az előbb róla.
    Szerinted hányszor váltok topikot egy nap? Ezt csak úgy súgva kérdezem. :D A napi lépésem 12000 környékén van, amikor dolgozok. Ma voltam délig. Pici segítség... :D :p

8. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Még jó, hogy eventekről is témázunk :D

Van olyan event ami az erre szánt területen zajlik és megoldható könnyebben azokkal nincsen gondom, azt hiszem a valentinos volt amit nem sikerült megcsinálnom...feléig se jutottam pedig akkor is arattam naponta 3x.

A gyopárral annyira foglalkozom amennyire kell...túlzásba se viszem, de azért csinálom. Néha megveszem a havi segítőket...de csak néha.

Hányszor váltasz topicot? Olyan vagy mint a kámfor , egyik pillanatba itt -másikba már ott. Ha valaki megpróbálna követni téged...azt hiszem lehetetlen küldetésbe botlana. xD:cry:xD

9. zsani_apja

:D
    Néha kapom a gyopis ajándékokat tőled és még két szomszitól. Oda nem költök pénzt, lassan azért haladok. A jelenlegi szinttel ha végzek, megyek a következőre. :D Ez így elég barátságos nekem. :)

10. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Regen irtam mar,itt vagyok sokat de csak olvasgatni,lusti vagyok irogatni.Üdvözlöm az uj jatekost Csibelibe,remelem jol fogod magad erezni,jo kis csapat es segitö kesz.Eventet csinalgatom haladok ahogy sikerül,sok siker mindenkinek.

11. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok !

Egyszer sem sikerül abban az időben aratnom ahol 2x eventnövényt kaphatok :D
    Na de nem is érdekel különösebben , vannak programjaim nem kellenek újak ;)

Bevásárlás sincs még meg , de nyugisan el fog készülni

Néztem a felhővásárt . van egy -két felhő ami gondolkodásra késztet , majd mire be felhősül addigra megvilágosodok melyikre lenne szükségem :D
    farmon amúgy nyugalom , csinálom a gazdaköriket szóval semmi extra

szép estét Mindenkinek :inlove:

12. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét Nektek!:)

Aki még nem tippelt,még megteheti holnap este 7 óráig!
    Kérlek olvassátok el a játékfelhívást és aszerint adjátok meg a tippeteket.

Tippjátékunk
    - katt rá!

*******************************************************************************​

Ugye milyen jó, hogy a szívem csücskei vagytok. :p:D
    Most sebességnövelőre lenne szükségem...lesem az akciót xD
    Most nézem én is mindenhová csillagokat teszek...szeretem úgy látszik..:music:
    Ezért van jó pár "Csillag" kisfarmom is. :pxD

Mint írtam...nem baj ha nem vagy néha, a lényeg, hogy előkerülj. ;)
    Ééééas a tipp??? :D

Hétköznap én sem fogom tudni kihasználni a növény bónuszt...nem baj. Valakinek biztos jó ez így is. :)
    A felhőket hiába nézem, nem tudom melyik mit ad...most nem kerestem rá, úgyis látni fogom a kínálatba. :)

Most ezt hallgatom...nagyon nevetek xD:cry:xD

Jó éjt Nektek,mesés álmokat! :inlove:

Last edited: Mar 22, 2025
  13. koko.54

Szia!
    A tippem;15799db.

14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Julika a Tippem: 17771 db
    Szép álmokat mindenkinek!

15. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    Hosszú hallgatás ,de most már itt vagyok.
    Jeje írta, hogy lehet játszani.
    Az én tippem: 13 750 db.

Kocsisné Marika

16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Beborult, tegnap szinte egész nap esett. Lehet ma is családozás lesz. Majd látom. A felröpist megcsináltam az egyik kisebben is. Az eventes szép lassan haladgat. Még nem minden tiszta, se májd egyszercsak lőn világosság. ;)

Megyek szavazni.

Zene

Én is gyüjtögetek, mert unom nyitogatni, no de nem ennyit.
    Nekem is nagy tetszett ez a tánc, az egyszerre mozgás ilyen tömegben.... Szerintem csak lányok tánciznak, bár ki tudja. Azt nem tudtam knézni, hogy mit emelget az egyedül tancoló nő. Nagyon jól énekel ez a fijjú.
    Azta!
    Azért csak gyere, és mesélj hogy vagy?
    Rá se ránts, a kenyér ugyanannyiba kerül ha eventtel, vagy ha nem ;)
    Szia Drága! Na végre már! Hiányzol, meg a versikéid is. Vigyázz magadra.

17. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok! :)

Betettelek titeket a listába. Köszönöm. :)

Marikám Drága, annyira örülök, hogy jöttél. :inlove:

Szerintem valami szimbólumot, jelképet jelenthet a számukra az amit emelgettek. :)
    Igen, nagyon nagyon jó hangja van a srácnak :inlove: , éppen ezért csodálkozom, hogy Európába nem annyira ismerik. :music:
    Köszi Jacksont, őt is nagyooon szeressem. :inlove:

18. koko.54

Szep vasarnapot mindenkinek!
    Nalunk igen jo idönk van,napsütes 20fok napokota,de ahogy mondjak,lesz meg ennek böjtje.A raktarba nekem is gyülnek a ladak,majd ha kedvem lesz nyitogatok:)hajra mindenkinek.

19. zsani_apja

halihoó!

Mai célkitűzésem, hogy 1460 vörös korall legyen.
    Nagyon tetszik nekem ez a terület.

20. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép vasárnapot! Sziasztok.
    Ugye, hogy ugye... Amit kiemelek, az mindig valami képecske...:p:D A csengőpengőst annyit nyitsz, amennyit akarsz...;)
    Jájj! Apjukkkk! Nagggggyon sokkk pízed leszen...:wuerg:xD
    Édes Marikám! De jó már, hogy jöttél! Hiányzol. Jó egészséget! Puszíllak. :)
    Kokokám! Te is jöhetnél sűrűbben! Pussz. ;)