Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Kedves Gyöngy tudom hogy nem lehet változtatni..de mikor lehetett én akkor sem tudtam :) ezé a supportnak kell írnom...ezt csak ők tudják megoldani az biztos :)

-Anyu-, tina07141983, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

No válaszolok és tovább ragozom a dolgot :D

Tudom, hogy tudod, csak vigasztalni szerettelek volna valamivel, és más nem jutott az eszembe, bocsánat érte.
    Világosan értem a problémád lényegét, de tenni csak te tudsz a saját érdekedben :)

3. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Emese én nem türelmetlenkedek,2 nap óta nem halad a felhöt nem kapom meg. többet nem akartam,
    de már azt készre hozta. Irjátok már meg hogy mit csináljak,hogy a felhö meglegyen.
    előre is köszönöm Marika

-Anyu-, tina07141983, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  4. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szia!
    Mondtam, hogy írjál ha elakadsz. Írtam baglyot is.
    Ne aggódjál, meglesz az...már szerdán nagyon szépen álltál, nem kell már sok a felhőig.
    Jövő szerda este 10 óráig tart az event. :)

-Anyu-, tina07141983, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    gyere egy Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával, hogy be tudjak nézni Hozzád, és személyre szabottan tudjak segíteni.

Általánosságban azt tudom mondani, amennyiben csak a felhőt és a rávaló dekorokat szeretnéd megszerezni, akkor gyűjts felröpit az aratásokból, menj a malomba, készíts belőle Búvárpalack malomterméket.
    Ha ez megvan, akkor minden Búvárpalackkal alkoss a táblán egy vonalat minimum 3 egyforma állatka, valamint, ha szükséges Szivárványszínű kacsa összekötésével. A vonal lehet nyitott vonal, vagy zárt vonal (amit alakzatnak is hívunk). Minden olyan vonal, ami elkészül, pontot kapsz, s ez eggyel előrébb visz a haladási sávban.
    Amikor felhasználtál összesen 70 db Búvárpalackot, azaz elkészült 70 db vonalad, akkor lesz meg a felhőd és persze az összes ajándék az 1-8. szinthez kapcsolódóan:
    upload_2025-3-28_7-32-55.png

Aztán, ha utána alkotsz még 10 vonalat ugyanígy, akkor a plusz két ajándékot is meg tudod szerezni.

Azt, hogy jelenleg hányadik vonalnál tartasz, meg tudod nézni az event ablakban a bal felső sarokban az ajándékdobozra kattintva:
    upload_2025-3-28_7-34-40.png

A megnyíló tábla jobb felső sarkában fogsz látni egy x/80-t, az X helyén lévő szám mutatja meg, hogy mennyi vonalat rajzoltál már meg.
    upload_2025-3-28_7-38-0.png
    A példa képen szereplő játékosnak még 21 vonalat kell alkotnia a felhőig, ehhez 21 Búvárpalack malomtermékre van szüksége.

Várlak a másik topikban és sok sikert Neked is, meg Mindenkinek, aki még nem végzett. Még van 133 óránk (több mint 5 napunk) az eventre.
    (s természetesen más is jöhet a Segítségkérő topikba, ha elakadt, s tanácsot szeretne a folytatáshoz).

-Anyu-, tina07141983, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  6. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Nagyot koppan és azután elhalgat..... váltásnak nem rossz, napi 30000- tól már lehet is bérelni.
    Éppen én is láttam a TV-be hát már ebben az országban mindenki meg hülyül....

Anyóca!
    Hát tényleg olyan vagy mint egy rossz gyerek, tessék a fékre lépni, nem kell cunamiskodnod.
    Saját magadra csak te vigyázhat, senki más, ugye tudod?
    Tessék mindent megtenned mielőbbi gyógyulásod érdekében.
    Betegnek lenni a leg sz...... állapot.
    Gyors gyógyulást kívánok.
    Hát bizony akkor is voltak fiatalok, meg szerelmesek, használd ki a fiatalságot, mert úgy elszalad hogy észre sem veszed, csak azt hogy bizony már vénasszony vagy, ez se az se megy már úgy mint régen.
    No ezt jól megcifráztadxD

-Anyu-, tina07141983, Fätum és 8 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Borult, de kellemes idő van. Az eventes event teljesen kimaxolva, a kicsin még bütykölök. A lapátok lassan gyűlnek, de szerintem legkésőbb holnap meglesz az is. A tenyésztés nekem bem adott egyetlen lapátot sem.

Megyek szavazni.

Zene

Szellőcske! Még nem írtál arra a címre, amit Farkas adott?

Marikám! Dolphin nagyon részletesen le is írta, hogy mit kell csinálni. szorítok, de van még időd.

Utoljára szerkesztett: 28.3.25
    -Anyu-, tina07141983, Fätum és 9 más kedveli ezt.
  8. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...még nem...:sleepy::oops::(de ma fogok feltétlen....:sleepy::oops:..megérdemlem a dorgálást....:oops:

-Anyu-, tina07141983, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  9. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

10. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Elengedett a főni picit korábban minket a melóból. Múltkor azt mondta olyanok vagyunk mint az E.T...mindig csak azt mondjuk "hazaa-hazaa". xD
    -
    Hát igen...a muzsikáim... 8)
    Mindenfélét is hallgatok, van amit nem is merek megmutatni. :pxD
    Amúgy a tegnapelőtti új felfedezettem lejátszási listáját is végighallgattam, minden éneklése nagyon jó volt. :)
    -
    Emese, köszönjük a mjuzikokat. :)
    -
    Szellőcske, most már írnod kell a supportra...mert bünti lesz. :p:D
    -

Marika nagyon szépen megértette az eventet... egy problémája van, kevés felröppenő jön.
    Én már elküldtem hajnalba a kicsikről...meglesz az a felhő biztosan. Már szerda este túl volt az 50 vonalazáson, csomó küldetésen ,sőt még pontgyűjtésen is. Nagyon-nagyon ügyes volt. :inlove:
    -
    Dolphin, köszönjük a segítséget. :)
    -
    Erzsike, köszönjük az infókat. :)
    -

Szavazok.

-Anyu-, tina07141983, -gyöngy-581 és 8 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nálunk úgy be van borulva egész nap, hogy alapból megvan a felhő, event sem kell hozzá. :D
    marika, ha van palackod, csak vonalakat kell csinálni. Vonalazunk, mint anno gyerekeknek a füzetet. :D Bőven meglesz a felhő. Amire ezt olvasod, már lehet a birtokodban is van. :)

-Anyu-, tina07141983, -gyöngy-581 és 7 más kedveli ezt.
  12. apja_72

apja_72 Aktív író

halo!
    Zenga, keresd! :D
    Elküldtem szemüveg után kutatni.

tina07141983, szellorozsa, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  13. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

A felhő itt is van és esik is :inlove:....

Szia Anyu:)

Gyógyulj gyorsan és pihend ki magad:)

Szia :)

Köszi, elfeltettem volna....

Már kész is van:))

Csütörtökig, biztos nem eventezek:):inlove: lehet elvonási tünetem lesz;)xD.....

Kinyitottam az eventes piccolokat 5db: 2 varázskalap, 1 levéltánc 1 gyepek ura és 1 virágos dallamok:)

A kacsákat visszatereltem....

Szavaztam:)

-Anyu-, tina07141983, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem ez még nem sikerült, még próbálkozomxD:D:inlove:

de valahogy a színesebb tábla (sokszínű) jobban tetszik, nem nagyon akaródzik telerakni kacsával :music::D:D:D

Sajnos nálunk is esik :(

-Anyu-, tina07141983, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  15. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét mindenkinek! :)

Szia!

Nagyon jókat kaptál a piccolokból,gratu :)
    Jól néznek ki a kiskacsák :D
    Én is ültetek még és aratok...már ha úgyis farmon vagyok...majd visszaváltsák a maradékokat csengőpengőre/Tp-re :D
    -

Most ez megy ,nagyon jóó fülessel 8)xD:cry:xD

-Anyu-, tina07141983, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

Divatban partnerünk, Farmer ama fasijon :D
    Lányomnak füli a kedvence. :D

-Anyu-, tina07141983, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  17. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Én nagyon szeretem. Jobban szól rajta minden és persze kímélem a szomszédokat. xD
    -
    Már ez megy...nagyon jó 8)

Most beszéltem messengeren Marikával,megvan neki a felhő. :)

Jó ez a hétvégi event, hogy csak felröppenők kellenek hozzá...könnyen teljesíthető. :D

-Anyu-, tina07141983, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Nekem most se hangfal, se füles.
    Így ez a zene sem rossz. :D
    Messengerrel a felhők felett. Majd megnézem.
    Nálam egyenlőre csak elröppenő van. :D Viszont a felhő megvan. :p

10ó óta esik az eső, még jó, hogy holnap mégsem dolgozom. Hétvége, most két nap nem kelek fel korán.
    Bruce Willis 70 éves lesz májusban. Én meg áprilisban, igaz nem annyi, de az is akkor lesz. :D

-Anyu-, Galadriel, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  19. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Milyen kis viccesek vagyunk...:music:Sajnálhatod, jó kis mjuzik :D
    Jó legyél mert nem kapol holnap csókot :pxD

-Anyu-, Galadriel, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Majd küldöm én.
    Nem is május, hanem már 70 éves. Tudtam, hogy felettem járt elemibe. :D

Szalontüdő tüdő nélkül szalonképes? Legyünk már egy picit aktívabbak így kora délután. :D

Holnaptól gyűjthetem..

-Anyu-, Galadriel, tina07141983 és 6 más kedveli ezt.