Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Sok sikert mindenkinek a cserekhez.
    Pulmologiara jarok mar 4-5 eve,a tüdömnek annyi,hosszu evek dohanyzasa.Eredmeny,aszma es kissebb copd,kezeles külömbözö spreek,maszk ejszakai alvasra dohanyzas befejezve,egy kicsit kesön.

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Koko, ajjaj. Nagyon sajnálom. Mennyi ideig dohányoztál?

3. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

k
    kb:50ev,erös dohanyos voltam,hogy is van?fizetni kell mindenert:)

4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Bizony. Sajnos. Én is sokáig dohányoztam, de mondjuk én inkább olyan koca dohányos voltam. Reggel egy a kávé után, egy-egy evés után. De aztán kaptam a lányomtól egy Iqost. Onnantól már nem gyújtottam rá normál cigire. Aztán jött az Iqos iluma, az még kíméletesebb volt. Közben én is meg betegedtem, és azt mondtam, az orvosok megtesznek mindent azért, hogy meggyógyuljak, nekem is azt kell. Így aztán kb. egy éve már Iqost sem szívom. Viszonylag könnyen ment így a leszokás. Gondolom az Iqos miatt.
    Megyek szavazni :)

Utoljára szerkesztett: 7.2.25, 17:33
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ma kicsit borongós idő volt, de a napocska ki-kisütött. Az event kész van, jelentkztem a poliptenyésztésre, Holnap főzök csirkekocsonyát, meg rakott sajtos karfiolt.

Megyek szavazni.

Zene

6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

tina07141983, szellorozsa, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok drágáim, hogy álltok a csereberével? Haladtok? @szellorozsa , @cecillia53 nagyon köszönöm nektek itt is amit kaptam :inlove:

Én most kitettem pár ajánlatot a hajóra ünnepi fáért, remélem ráharapnak. :D

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés van, de hideg. Pont jó kocsonyázni. Délután családozás, most meló. Vigyázzatok magatokra, nagyon sok vírus kering.
    Kinek mi hiányzik? Majd holnap szétnézek a lufiban. Jó cserélgetést.

Megyek szavazni.

Zene

Szia! Mi az az ünnepi fa? :eek:o_O

tina07141983, szellorozsa, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Emese :) A téli csodavilág event alatt lehetett megnyerni. Változott a neve, eredetileg karácsonyfa volt, de név egyezőség miatt ünnepi fa lett a neve. Hát ez egy nagyon jó cucc. Ez most a sláger, nagyon sokan keresik.
    Nálam minden nélkül, tehát bónuszok nélkül is 48.000 TP-t ad(na) De nekem nincs, mert az event dec.06-án kezdődött, én pedig dec. 15-én kezdtem 2 év után újra játszani. Szóval erről lecsúsztam. Ráadásul nem is figyeltem milyen event van, mert két év után, azt se tudtam merre van az előre :sleepy: Lehet azért nem találod, mert kitetted a felhősorra.
    Event: https://board-hu.farmerama.com/threads/téli-csodavilág-adventi-hétvégi-gazdaköri-feladatok.25725/
    [​IMG]Karácsonyfa*

Ünnepi fa
    24:00 órafarmszint x 2.0001x130.mindegyik területre
    (kivéve teliholdas területek), felhősorok

Utoljára szerkesztett: 8.2.25, 09:30
  10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia nem baj hogy sokáig...most letetted...ez is valami...biztos kell hozzá kitartás.
    Szia nahh te is ügyes vagy...hogy le tudtál szokni...igen jól gondoltad az embernek is tenni kell valamit nem csak a dokiknak :)
    Én is régen koca dohányos voltam...abba is hagytam nem vót gond :)
    Szia nekem is kellene jelentkezni a ppolip tenyésztésre...de nincs hangulatom annyirra hozzá...egy kő van a gyomromban...fáj minden szerintem valami vírus..egyenlőre még kellett szaladni :)
    Én sem tudtam... megnéztem a felhőn csücsül... meg a baba jagát is keresik de az teliholdas oszt nincs nyitva..:oops:
    Jó dalokat zenéket hoztál megint Emese :) Anyu majd örül Brúnónak..:D bocs hogy nevetek csak a macska alom neve is brúnó :)
    Csak most látom ez a farmszinten hoz 2000-et %-ot...megnézem a felhön mit ad :)))
    Ühüm ....jutalmazó tárgyaknál 250 % akkor szerintem marad ott a felhőn..jobban megéri...vagy szólóban jobb lenne...nem is tudom..

koko.54, -gyöngy-581, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszi. Tényleg a felhőn csücsül. A nevét is megváltoztatták.,
    Én kb 10 éve hagytam abba a cigit. Még nem láttam Búnó almot.

koko.54, -Anyu-, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  12. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok.

na csak ideértem én is .

Köszönöm a biztatást , neked és Mindenkinek is
    Azért valami nem hagy nyugodni ..simán fulladás nélkül lefutok 10 km-t , ott meg nem lett jó a fújás ..mindegy majd kiderül...
    Igen Fruzsinával indul minden év :)
    Köszönöm és köszöntelek a szomszédjaim között :)
    Polip tenyésztésben nem tudom még, hogy induljak vagy sem ...majd még eldöntöm.

Nekem az ujjamra nem tettek semmit csak fujni kellett abba a kütyübe..vagy ezt majd a pulmonológián fogják csinálni ??
    Én nem dohányzom ...de nem is kell, elég sokszor egy jó mélyet beszippantani a szmogos levegőből...nekem az is bőven elég :D

Ohh János , akkor most már vigyázz magadra.
    Nekem diagnózis iránynak azt a copd írták kérdőjellel...az mit jelent ?

Na ezzel az ünnepi fával én is így jártam ;)
    Csere tárgy ünnepi fa ..áááá nekem olyan nincs ..jó akkor gördeszkás vagy színes nem tudom mi :D
    Aztán benézek a kergésembe , hát tele az egész ünnepi fával :D:D...és most olvastam ,hogy nevet változtattak
    Hogy mik vannak :music:

de kell nekem ez a sok tp?? hova is sietek ??
    Terveim vannak . ki akarom végezni idén a gazdakörit , így lehet változtatnom kell /kellene /
    A teliholdassal lesznek /vannak gondjaim mire végzek vele majdnem addigra mindig jön valami új :cry:
    Na meg a sok növényt is letermelni ...de nem gond míg tervem van addig van célom , míg célom van addig van dolgom , míg dolgom van addig meg itt vagyok :D:D

na megyek nem untatlak benneteket :music::inlove:

Utoljára szerkesztett: 8.2.25, 19:56
    koko.54, szellorozsa, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!