Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Az eredmény lesz más, de tényleg befejezem. :) Még egyet kérdeznék azért és vissza vonulok, ha már megemlítetted a koffeint. :D
    Szerinted én miért jobbra keverem a kávét?

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Mer az órával nem egy irányba állsz..xD

3. zsani_apja

ez jó :D
    Egyébként csak azért, hogy elolvadjon a cukor. :p

4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóreggelt!
    [​IMG] Jöttem olvasni, szavazni...Megnézem a képcserét, egyenlőre nekem a farmeramás képfeltöltő sem működik...
    Én is Avas-t használok...8)
    Annyi sokkkk minden történik, hogy nincs időm semmire...:oops: Kaptam anyanapra 1 Japánfűz-fát, és 1 Rózsafát kint vannak már a kertemben.:inlove::inlove::inlove:
    Eventet én is csinálom kész a 10 órás... Haladok.
    Most indulok a sétámra. Jók legyetek.;)
    Nem tudtam belépni szavazni, fenyegetésnek állítja be az oldalt...-.-
    Lekapcsoltam a web védelmet 10 percre, így tudok szavazni, és képet cserélni...o_O
    Háááát... képet nem enged cserélni,-.- szavazni tudtam

Last edited: May 15, 2025
  5. szellorozsa

Sziasztok..most olvastam bezárták a szépségoldalt...jelen formában nem üzelmeltethető...:(8)

Akkor képversenyt úgy csinálhatunk hogy itt bemutatjuk...és majd úgy szavazás...de majd Emese elmondja...meg anyu..Jeje..mi véleményük ők jobban értenek hozzá...:)
    Anyu szép fákat kaptál maj hozzál fotót:) lassan sétáljál...és kicsit nem gyorsan menjél...;):inlove:

Last edited: May 15, 2025
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavazni nem lehet, remélem hamarosan kijavítják a hibát!
    Mindent - mindenkit "kiolvastam", a javításig itt fogjuk tartani a kapcsolatot, szellőcske okosan írta, ide fogjuk hozni addig is elkészült képeket.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Akkor én is szavazhatok???? Nem vagyok be regizve......
    Én örülnék neki, ha láthatnám a műveiteket.

Hú de jó lenne.....:inlove: Én lusta vagyok regizni, képet föl, le, ezt nem akarom.

8. szellorozsa

Szia...szerintem igen...a MB tagjai biztos szavazhatnak :) De majd meg lesz tárgyalva Emeséék részéről is...
    Már az egyik Felhőm meg van..:):D
    Erzsike de aranyos a Bannered:)

9. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Az sem gond ha nem, de legalább a titőletek lopok ötleteket, és én is hátha ráadom a fejem egy szép képet készíteni, ami elsőre biztos hogy nem lesz majd remek mű. Azt esetleg ide én is feltölteném.
    Az 1 felhő nekem is meg van, 1 db hiányzik a Piccolóhoz de majd csak ad 5 szemet.
    Farmerama 2025. 05. 16. 14_56_57.png

A tenyésztés 1 hét letudva, a 2. hétre és a 3. hétre is kész a tenyésztés
    Farmerama 2025. 05. 16. 11_14_30.png Farmerama 2025. 05. 16. 13_46_11.png a hüllők be vannak készítve, úgy hogy én kihasználom az 1 tápos tenyésztést. De természetesen még azt a 22 db még bekészítem. Éjszakai jószággal.
    A Bannert Fätumnak, Erikának köszönhetem, leírtam neki mit szeretnék, pillanatok alatt kész volt. Nagyon ügyes, szuper egy csajszi.
    59597fb86e681cbe7b73b215c55fe99d.gif Vidám napot mindenkinek.

Last edited: May 16, 2025
  10. zsani_apja

halihoó!
    Ma mellőztem az ebédet, csat rohanva ettem. :D Főnök elmentek kajálni, hamar lezavartam a tenyésztőst. Hüllő nem adta a jelvényt, tisztába volt vele, hogy egy hét csúszásba lenne. :D
    Dinóknál 22/24, már majdnem egész. :)

11. szellorozsa

Sziasztok..Erzsike Apjok...de jó hogy írtátok..én nem tudtam a tenyésztősto_Omegyek nézem...de mindig annyi kavarás van körülöttem ...vagy felét én csinálom?:oops::eek::D

Erzsike előre nem lehet tenyészteni mer nem adja csak akkor a jelvényt mikor aktuális hétvége van...
    Madarast meg emlőset lehet akkor tenyészteni ha a 3-ik hétvégén is az kell..akkor gondolom most le lehet gyártani..

Last edited: May 16, 2025
  12. jófarmerlány

Sziasztok!
    Hoztam is egy számomra kedves képet, régebben csináltam.Nem tudtam a Képkezelőn feltenni, így hoztam el!

upload_2025-5-16_20-34-30.png
    Jó pihenést, szép álmokat mindenkinek!

13. szellorozsa

Szia...nagyon jól mutat...jól néz ki szép....szerintem a címe valami azt súgja gombás :)
    címe lehetne : Piperke...és csipkéske kertem :)

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szép idő van, bár a megszokotthoz képest kicsit hűvös. Sok dolgom volt/van a héten, nem nagyon tudtam fórumozni, így a tenyésztős szinte meglepetésként ért, de azért már kész. A másik is haladgat a maga nyögvenyelős módján, főleg, ha nem felejtem el. Az első felhő megvan, most a tízórással kínlódok, háááááát..... nem kedvenc. Olvasom, hogy bezárt a szépségoldal. Nem örülök. A versenyeinket majd a régi módon bonyolítjuk. Mindenki hozza a linkjét, és azon megnézzük. Farmot mutogatni is csak így tudunk, amíg nem lesz valamilyen megoldás.

Zene:

Már nem is lehet belépni, lezárták az oldalt. A tízórást én is mindig elfelejtem. Csak kész leszek, remélem. Ha nem, akkor sincs semmi.
    Én is használom amelyiket kapok. 20 dkg cukor/1 kg gyümölcs elég így. Évek óta így rakom el.

15. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    De le lehetett tenyészteni a madarak és az emlősöket, mivel a 3. hétvégén váltják csak, vissza egyedül a hüllők nem adtak jelvényt, azt azért készítettem csak be.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-16#post-1449585
    Itt a link róla.

Nem baj az ha régebbi is, tetszik, válogatott gombás gombák, jó gazdasszony gombás kertje.:)

Képzeljétek a Piccolóból FA lett, pislogtam is jó látok, megörültem neki, most tényleg nem számítottam rá.

16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét! Sziasztok!
    Jó hűvös lett az idő. Sajnálom a szépség oldalt, nem tudom, hol olvastátok, hogy bezárt... Ki írták valahová?
    Azt tudom, hogy már bezárták az oldalt, pici link jön be, ami nem visz sehova...
    Hozok én is 1 tavaszit, már rég megcsináltam, erre akartam kicserélni a télit, de már nem sikerült.
    Erzsikém! Köszönöm, hogy írtad tegnap az előre tenyésztést, én is megcsináltam és a hüllőket is bekészítettem.:)
    A FA fához meg gratulálok!:inlove:
    Az event haladgat, majd meglátom meddig jutok. Szép 7 végét.;)

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Gratula a FA fához.
    Ezen a linken olvastam.

Last edited: May 18, 2025
  18. jófarmerlány

Sziasztok!
    Itt voltam, mindent elolvastam.:)
    Erzsike, gratulálok a FA-fához!
    Befejeztem a Dinós eventet, a tenyésztősnél én is bekészítettem -az egytáposból- a jövő heti állatkákat.:)
    Anyóca, várjuk a Tavaszi képedet.;)
    Szép álmokat mindenkinek!

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Napsütéses, szép tavaszi idő van. Mérgelődök. Ezek a nagytestű örvös galambok teljesen ellepték a várost. Kb 10 évvel ezelőttig egyetlen darab sem volt, csak a Balcsin láttam. Szép madarak, de elkergetnek mindenkit, és hát a végtermékük.... Én csak repülő teheneknek hívom őket. Mindent összepiszkítanak. Megvoltunk nélkülük. Veréb meg nincs, szinte egy sem. Nagyon lassan haladok ezzel a dínóssal. Lehet be sem tudom fejezni. No, de a gond nem játék....

Zene:

Gratula! Nagyon ügyi vagyol!

20. zsani_apja

halihoó!
    Régen volt már ládabontó megosztás, gondoltam hozok kettőt. :)
    A kép a farmomon készült, előre szólok, hogy engem is bosszantott, hogy nem kaptam piccolót, de majd eventekből talán jön nekem is . :D