Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

sZIA..én is most szabadítottam fel a területet a 10 órásnak...ez meg még lassabb lesz a 7 órájával...:( haladgat majd remélem.
    Szerintem nekünk is Avas van...érdekes tegnap be tudtam menni szavazni is...most meg mikor beakarok jelentkezni... rá katt a bejelentkezéshez..és ugyanoda vissza ugrik a bejelentkezéshez.... nem tudok bemenni.
    Lehet az enyémet most bűvölik a problémámat nem tudom...de most maradok nyugiba nem kavarok így is van két regisztrációm...
    Szia ...de takarékosabb az egyik... a lekvárfőzésnél.... mert kevesebb cukor kell bele..:) Jó tudom a te észjárásod szerint a kávéra gondoltál...;)gondolom az egyikbe ott több a tejpor;)xD

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Az eredmény lesz más, de tényleg befejezem. :) Még egyet kérdeznék azért és vissza vonulok, ha már megemlítetted a koffeint. :D
    Szerinted én miért jobbra keverem a kávét?

3. szellorozsa

Mer az órával nem egy irányba állsz..xD

zsani_apja és jófarmerlány kedveli ezt.
  4. zsani_apja

ez jó :D
    Egyébként csak azért, hogy elolvadjon a cukor. :p

jófarmerlány, Ms.AbyZu és szellorozsa kedveli ezt.
  5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóreggelt!
    [​IMG] Jöttem olvasni, szavazni...Megnézem a képcserét, egyenlőre nekem a farmeramás képfeltöltő sem működik...
    Én is Avas-t használok...8)
    Annyi sokkkk minden történik, hogy nincs időm semmire...:oops: Kaptam anyanapra 1 Japánfűz-fát, és 1 Rózsafát kint vannak már a kertemben.:inlove::inlove::inlove:
    Eventet én is csinálom kész a 10 órás... Haladok.
    Most indulok a sétámra. Jók legyetek.;)
    Nem tudtam belépni szavazni, fenyegetésnek állítja be az oldalt...-.-
    Lekapcsoltam a web védelmet 10 percre, így tudok szavazni, és képet cserélni...o_O
    Háááát... képet nem enged cserélni,-.- szavazni tudtam

Utoljára szerkesztett: 15.5.25, 09:56
    zsani_apja, Kuzdern, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  6. szellorozsa

Sziasztok..most olvastam bezárták a szépségoldalt...jelen formában nem üzelmeltethető...:(8)

Akkor képversenyt úgy csinálhatunk hogy itt bemutatjuk...és majd úgy szavazás...de majd Emese elmondja...meg anyu..Jeje..mi véleményük ők jobban értenek hozzá...:)
    Anyu szép fákat kaptál maj hozzál fotót:) lassan sétáljál...és kicsit nem gyorsan menjél...;):inlove:

Utoljára szerkesztett: 15.5.25, 19:35
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavazni nem lehet, remélem hamarosan kijavítják a hibát!
    Mindent - mindenkit "kiolvastam", a javításig itt fogjuk tartani a kapcsolatot, szellőcske okosan írta, ide fogjuk hozni addig is elkészült képeket.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

8. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Sziasztok!
    Akkor én is szavazhatok???? Nem vagyok be regizve......
    Én örülnék neki, ha láthatnám a műveiteket.

Hú de jó lenne.....:inlove: Én lusta vagyok regizni, képet föl, le, ezt nem akarom.

9. szellorozsa

Szia...szerintem igen...a MB tagjai biztos szavazhatnak :) De majd meg lesz tárgyalva Emeséék részéről is...
    Már az egyik Felhőm meg van..:):D
    Erzsike de aranyos a Bannered:)

-Anyu-, jófarmerlány és zsani_apja kedveli ezt.
  10. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Szia!
    Az sem gond ha nem, de legalább a titőletek lopok ötleteket, és én is hátha ráadom a fejem egy szép képet készíteni, ami elsőre biztos hogy nem lesz majd remek mű. Azt esetleg ide én is feltölteném.
    Az 1 felhő nekem is meg van, 1 db hiányzik a Piccolóhoz de majd csak ad 5 szemet.
    Farmerama 2025. 05. 16. 14_56_57.png

A tenyésztés 1 hét letudva, a 2. hétre és a 3. hétre is kész a tenyésztés
    Farmerama 2025. 05. 16. 11_14_30.png Farmerama 2025. 05. 16. 13_46_11.png a hüllők be vannak készítve, úgy hogy én kihasználom az 1 tápos tenyésztést. De természetesen még azt a 22 db még bekészítem. Éjszakai jószággal.
    A Bannert Fätumnak, Erikának köszönhetem, leírtam neki mit szeretnék, pillanatok alatt kész volt. Nagyon ügyes, szuper egy csajszi.
    59597fb86e681cbe7b73b215c55fe99d.gif Vidám napot mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 16.5.25, 14:01
    Kuzdern, -Anyu-, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

halihoó!
    Ma mellőztem az ebédet, csat rohanva ettem. :D Főnök elmentek kajálni, hamar lezavartam a tenyésztőst. Hüllő nem adta a jelvényt, tisztába volt vele, hogy egy hét csúszásba lenne. :D
    Dinóknál 22/24, már majdnem egész. :)

12. szellorozsa

Sziasztok..Erzsike Apjok...de jó hogy írtátok..én nem tudtam a tenyésztősto_Omegyek nézem...de mindig annyi kavarás van körülöttem ...vagy felét én csinálom?:oops::eek::D

Erzsike előre nem lehet tenyészteni mer nem adja csak akkor a jelvényt mikor aktuális hétvége van...
    Madarast meg emlőset lehet akkor tenyészteni ha a 3-ik hétvégén is az kell..akkor gondolom most le lehet gyártani..

Utoljára szerkesztett: 16.5.25, 17:54
    zsani_apja és jófarmerlány kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Hoztam is egy számomra kedves képet, régebben csináltam.Nem tudtam a Képkezelőn feltenni, így hoztam el!

upload_2025-5-16_20-34-30.png
    Jó pihenést, szép álmokat mindenkinek!

szellorozsa és Kuzdern kedveli ezt.
  14. szellorozsa

Szia...nagyon jól mutat...jól néz ki szép....szerintem a címe valami azt súgja gombás :)
    címe lehetne : Piperke...és csipkéske kertem :)