Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

sZIA..én is most szabadítottam fel a területet a 10 órásnak...ez meg még lassabb lesz a 7 órájával...:( haladgat majd remélem.
    Szerintem nekünk is Avas van...érdekes tegnap be tudtam menni szavazni is...most meg mikor beakarok jelentkezni... rá katt a bejelentkezéshez..és ugyanoda vissza ugrik a bejelentkezéshez.... nem tudok bemenni.
    Lehet az enyémet most bűvölik a problémámat nem tudom...de most maradok nyugiba nem kavarok így is van két regisztrációm...
    Szia ...de takarékosabb az egyik... a lekvárfőzésnél.... mert kevesebb cukor kell bele..:) Jó tudom a te észjárásod szerint a kávéra gondoltál...;)gondolom az egyikbe ott több a tejpor;)xD

tina07141983 és zsani_apja kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Az eredmény lesz más, de tényleg befejezem. :) Még egyet kérdeznék azért és vissza vonulok, ha már megemlítetted a koffeint. :D
    Szerinted én miért jobbra keverem a kávét?

tina07141983 és szellorozsa kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Mer az órával nem egy irányba állsz..xD

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

ez jó :D
    Egyébként csak azért, hogy elolvadjon a cukor. :p

szellorozsa kedveli ezt.