Visszajelzés Népmesék event csevegője - 2020. április

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 28.4.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Ne bánkódj Marcsikám, vedd úgy, hogy csak most tudod elkezdeni. ;) Tudom, hogy így is kész leszel vele.:inlove::inlove:

Batkamanó, vihence, Gio és 6 más kedveli ezt.
  2. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia Évikém!! :inlove:

Úgy ismersz, mint aki bánkódik!:D Addig kiskert gondozás van!;) ...na meg, éppen kisült a finom ropogós friiss kenyerem!:D

Ribiszke, Batkamanó, Gio és 6 más kedveli ezt.
  3. gyulaika

Szia Rékuci! Ha a 3 lépésest választjuk, akkor is kell a családi kincs kukorica?

4. McTeknös

McTeknös Aktív író

Vajon melyikkel jövök ki jobban a szamárfarok + családi k. kukorica , vagy a szamárfarok kutyajófű ?

Éva0315 kedveli ezt.
  5. Olgica52

Olgica52 Járnitanuló

Tényleg ritkán lépsz be, ha nem vetted észre, hogy gazosodás jó régen nincs :) Nem bántás, csak jót mosolyogtam!

-kaktuszable-, tutitanya, Gio és 4 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szioa
    Szia Szomszéd. Szerintem pont a 3 lépésnél kell mind a 4 ,mert 2-nél megoldható 1-1 fajta nélkül.:music:

Rékuci1111, Éva0315, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  7. gyulaika

Köszi szomszéd.:):)

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Rékuci válaszáig az én tapasztalatom álljon itt.

Réka táblázata pont a 3 lépéses = 3 rubrikás haladást mutatja.

Abban (ebben) a változatban biztosan kell a 4 eventnövény, de külön sorban ott szerepel a családi kincs kukorica is. :)

vihence, Gio, Rékuci1111 és 7 más kedveli ezt.
  9. Bucukipocica

Bucukipocica Junior szaki

Köszönöm, hogy nem vetted sértésnek. Jó játékot!:inlove:

vihence, -ágianyu33-, Zatini és 3 más kedveli ezt.
  10. Atali

Atali Törzsjátékos

Sziasztok!

Tegnap még úgy gondoltam, hogy pontos tervvel fogok neki az eventnek, amire aztán persze nem volt időm és a felszaporítás egy részét is elrontottam, szóval most az "ahogy esik úgy puffan" elv alapján minden van mindenhol... :D Majd lesz belőle valami. Amúgy szerintem vicces az event. Mondjuk lehet pár nap múlva már nem ezt fogom mondani. :D Az viszont külön piros pont, hogy nincs felröpi!

vihence, Gio, bendi1121 és 10 más kedveli ezt.
  11. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Őszintén én már belezavarodtam a sok növénybe... Még jó hogy kiírtam magamnak mit hol lehet ültetni, másképp már nem érdekelne az egész. Az új dekor nekem kábé 60 party forgatásomba került, de 1 darab lett belőle és két 6 órás bónusz.

-katalinjani-, milanzs, eko19 és 3 más kedveli ezt.
  12. Puszpang

Puszpang Rutinos

Sikerült valakinek bármiféle termés bónuszt pörgetni? :oops:Több mint 100 pörgetésnél még csak nem is láttam egy bónusz sem a keréken...tovább nem próbálkozom:cry:

-kaktuszable-, enci2009, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! én vagy 50 pörgetést csináltam, semmi bónusz...kapálás beindult...ez van.;)

-kaktuszable-, -W-595-, Puszpang és 6 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Én látni láttam csak nem ott ált meg.:oops:;)xDÚj dekor sincs.:oops:Mondjuk az sokszor láttam.:music:
    De meguntam és nem pörgetek,végül is rá érek semmi sietös dolgom sincs.:)
    Nem panaszképp mert ez van ezt kell csinálni de én szivesebben röpiznék. :music:

Nagyjából 600 körül van mindenből. Most lejön még 1 kör sima ( az egyik trágyával a rövidebb csak vízzel)
    Este meg a 2 hosszú.:)

Utoljára szerkesztett: 29.4.20
    zoldert, Puszpang, Atali és 3 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Olyankor a legnehezebb, mikor dekoros akció van a keréken. Jobb ilyenkor hanyagolni, vagy a pajtából húzni elő eventeseket.

Vadóc, -ágianyu33-, Puszpang és 5 más kedveli ezt.
  16. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Az erdei tisztáson csak 39 darab 2x2-es kocka van? Hát akárhogy rakosgatom nekem mindig csak annyi, holott Toma 40 darabot írt oda:(

lukimi és DevilMókus kedveli ezt.
  17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam a saját képtárában talált egy képet, az erdei tisztás optimálisan elhelyezett földparcelláiról.
    upload_2020-4-29_18-8-32.png

18. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kösziiii!

lukimi és Kuzdern kedveli ezt.
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem 90 simából lett egy +1 növ.bónusz és 29 partyból 1 db 100%-os 24 órás. :)

Malacom volt, egy előző eventnél 160 partyból egy sem lett.

Utoljára szerkesztett: 29.4.20
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Vigyázz, mert a 200%-os az csak 12 órás.

-kaktuszable-, BriGitta75, Gio és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.