Visszajelzés Népmesék eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 12.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Persze. Ha jól értem, a következőt számolták ki: 3 teljes kör tenyésztés 3x132=396 ládát ad. Ehhez termeli meg a fennmaradó növényeket a szántón 1x1-es földeken, Kacsa Kata szupertrágyájával (így jön ki az a 6 db hozam, amivel kalkulál). Így összesen 133 db 1x1-es föld kell, ezzel pedig ugyanennyi szupertrágya és KK - esetleg szupertrágya nem is, de akkor másfél nap az érésidő (34:33).
    Mindenki eldöntheti, szeretne-e termelni egyáltalán, és ha igen, milyen arányban osztja meg a tenyésztést és a termelést. Nekem elvileg tetszik a fenti terv, de nem fogok termeszteni; egytápos tenyésztésnél egyéb célokra úgyis tenyészthetek. Nincs kategória megkötés, vagyis bárki bármit tenyészthet. Itt a lehetőség, hogy a tenyésztés ne csak a tenyészállatokban hozzon hasznot, hanem egy eventben is.
    Azaz bárki, akinek vannak céljai a tenyésztéssel, most az egytápos-boom kombó alatt (csütörtök 14:00 - péntek 22:00 között) az eventet is letudhatja - kvázi ingyen, mert ugye magáért a tenyésztésért tenyészt.

bota493, .hangyóca., maszilva és 20 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én is tenyészteni fogok , hisz 1 db szupertápért , kapunk 4 féle eventnövényt , de ha elültetek egyet , akkor egy szupertágyáért akkor csak 1 féle eventnövényt kapok
    A szupertáppal 1 perc , vagy kevesebb .

ambrusne, -gyöngy-581, milanzs és 8 más kedveli ezt.
  3. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Kizárt, hogy ültessek, nem fogok átrendezni mindent egy eventért... :music: Szupertáp viszon akad bőven.

4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

No ezt a hétvégét jól összehozták.Ma strandolási nap,holnap tenyésztős event, szombaton hétvégi event. Csak győzzük idővel és szuperdolgokkal. Valami kimarad nálam.

5. HéricsBáró

A felhőt nem értem , mert ólakra , terményes ólakra és mindenre ír 250% -ot
    De lehet olyat , hogy ólakra 250% és mindenre 250% . Vagyis ólakra és terményes ólakra 500% TP bónusz ?
    Nem én találtam ki , itt ezen a lengyel oldalon olvasom .

Felhősor

Népmesék felhősor 2.

• Lezárási idő: 24:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • Több TP vagy TTP az ólaknál. Bónusz: 250 %. Idő: 4:00 óra.
      • Több TP vagy TTP a terményes ólaknál. Bónusz: 250 %. Idő: 4:00 óra.
      • TP / TTP bónusz. Bónusz: 250 %. Idő: 4:00 óra.
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Labda rugás; Itt a csont, hol a csont; Hasznos barátok).

Gio, juliannakoczkas, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszönöm a matekot Naminak és BombadilTomának! :inlove:

Mikor elkezdtem olvasni az eventleírást, majdnem szívszélhűdést kaptam, hogy most meg majd a szédültön is ültetni kell... ráadásul ilyen hosszú érésű növénnyel! Mindjárt kérdeztem is magamban, hogy ott a BP-ben vajon van-e orvosi munkaalkalmassági vizsgálat előírva?
    De tovább haladva megnyugodtam, hogy frászt, hiszen ez tenyésztős event, és elsősorban azzal kell tudni megoldani, főként, hogy csütörtök - péntek szupernap (egytápos) lesz!
    Ezért nekem is, eszem ágában sincs szédültet bontani és ültetni, hisz bőven van szupertápom, így megoldom azzal, annak dacára, hogy érdekes megoldás a Jancsika által hozott orosz verzió is.
    Elsősorban lovakat, kutyákat és macskákat fogok tenyészteni, meg amit még esetleg kevésnek tartok.
    Sikeres tenyésztéseket, jó nagy ugrásokat kívánok mindenkinek! :D:inlove:

Gio, maszilva, jutka190226 és 15 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

Azt gondolom, igen; az ólakra és terményesekre 500% lesz a bónusz. Máskülönben nem lenne értelme felsorolni, írhatták volna egyszerűen azt, hogy mindenre hat. Mindazonáltal majd a gyakorlatban kiderül ugyebár...

Gio, bota493, maszilva és 14 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

És leteszteled nekünk ? :inlove::inlove::inlove::inlove:

9. -BombadilToma-

Ha el nem felejtem... De olyan fontos ez?
    Amúgy bárki megnézheti. Ki kell tenni egy ólat, felírni, mennyi TP-t ad. Utána aktiválni a felhőt, és újra felírni. A kettő különbsége lesz a bónusz. Csak el kell osztani az alap TP-vel, és máris látszik, hogy a 2,5-szeresét vagy az 5-szörösét kapjuk. Minden TP-bónusz ugyanis az alap TP-re hat.

bota493, maszilva, nagymami2 és 14 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Ebben a játékban minden fontos . :D

11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    És még ehhez strand idő is lesz...
    kivagyok...xD:D

Gio, nagymami2, jutka190226 és 20 más kedveli ezt.
  12. ribizli4

ribizli4 Haladó

Szia! Igen. Gondoltam rá, de le sem mertem írni.

jutka190226, magdi06, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  13. genka53

Szia!
    Szerintem nem adódnak össze a 250% -ok, s azért is szerepelnek 3 sorban a bónuszok.
    Ugyanis "ólak" alatt állatos ólak értendők, vagyis amelyekben állatokat szaporíthatunk, a terményes ólak meg a nevükben hordozzák a kategóriájukat, vagyis azok terményesek, amelyek terményt adnak.
    A harmadik sorban levő 250% pedig szerintem minden egyéb betakarításra értendő, ideértve a tenyésztéseket is.
    De ezt mindenképp egy arra illetékes modinak kell tisztázni és pontosítani a BP-vel, és aszerint korrigálni a GYÍK-ot, mert ez így valóban félreértésekre ad okot.

jutka190226, Domos52, inanna11 és 11 más kedveli ezt.
  14. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Lehet,hogy figyelmetlen voltam,de szeretném megkérdezni,hogy csak az adott állatok tenyésztésével adja a népmesék csomagját,vagy más állat tenyésztésével is.

15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Bármi tenyészthető, csak figyelni kell, hogy a azokból az állatokból, amikből kér pár db-ot legyen a pajtádban.
    Akinek nincs nyilván akkor azokat tenyészti, bár csak alacsony szintű is kevés db-ot kér.

nagymami2, jutka190226, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  16. Csoki2020

Csoki2020 Járnitanuló

Szia! Köszönöm a választ. A pletykarovatot azért említettem, mert sokkal előbb lehet tudni mit fogunk tenyészteni, ezért a kicsiken szoktam készülni alapállatokkal. Gyöngy, a Báró úr és a többi kedves gazdatárs jóval előre tájékoztat minket. Most erről maradtam le sajnos, bár a kicsiken is van virágfestés, meg gyepek ura úgyhogy lesz ami lesz megpróbálom. Bocsi jutka190226 a fő farmom csak egy kicsiről írtam.

17. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Lehet,hogy figyelmetlen voltam,de szeretném megkérdezni,hogy csak az adott állatok tenyésztésével adja a népmesék csomagját,vagy más állat tenyészté
    Köszönöm.Azok a daradszámok megvannak.

juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    már a korábbi kommentek alapján vittem a témát tovább, türelmeteket kérem a válasz megérkezéséig :)
    Köszönöm!

vihence, maszilva, nagymami2 és 11 más kedveli ezt.
  19. genka53

Szia!
    Köszi a szíves intézkedéseteket! :inlove:

Gio, vihence, jutka190226 és 9 más kedveli ezt.
  20. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Nekem nincs csibém. :( Hol lehet ólat szerezni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.