Visszajelzés Nagy gesztenyevadászat - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 7.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Persze, de ez akkor is az eventcsevegő... :D

Zatini, genka53, Ági4646 és 3 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Akkor innentől csak olvasd azt hogy én is meg fogom csinálni, meg én is, meg én is... :D

3. Ninett79

Jaj, én már kész is vagyok. Na??? :p

Zatini, HéricsBáró, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Akkor Te vagy a Szupermen.:D
    Szerintem holnap 2-ig nem fog ide írni senki, úgyhogy menjünk csicsibe. :D

brekkencs., Zatini, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Bocsi,de Szuperwoman. .:p;)

brekkencs., Zatini, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Jajjjjjj, bocsánat. :D:D

7. Janata9

Janata9 Junior szaki

A kis kockák elegendőek, ha a földeken nincsenek kütyüid. 25 v. 26 db 1x1 mrad a 2x2-ek mellett.

8. Ninett79

Hát oké... Engem már nem sűrűn izgat... :oops:

genka53 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jöttem lekapcsolni a villanyt.
    Visszaolvastam azokat a hozzászólásokat, amelyek a vége felé íródtak, miközben én learattam és eltettem event-váróba a farmjaimat.
    Rendkívül elszomorodtam, mert ez a sunnyogásra való ösztökélés nem az én világom.
    Ezek szerint szégyellnivaló és irritáló az, ha valaki a játékának a könnyítésére időnként vesz ezt-azt, és őszintén tájékoztat róla, vagy kihasználva a farmja természetes adottságait és felszereltségét, hamarabb fejezi be az eventet, mint az átlag?!

Ácsi! Itt minden szabadon választott! Maga a játék is, és a játék játszásának a módja is! Ki-ki amit választ, azt kapja.
    Csupán ennyit akartam hozzáfűzni az egészhez.
    Kívánok mindenkinek jó játékot a továbbiakban.

spagetti24, nyuszi63, missuzy_53 és 31 más kedveli ezt.
  10. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Szeretem ezeket a tipusú eventeket remélem megtudom csinálni és nem szól közbe a meló. A felhőket szokta valaki rendszerezni? mikor melyiket aratja le mert tényleg átláthatatlanná kezd válni annyi van.

Gio, Sali~*.*, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igen, én - többé-kevésbé. Leírom, hogyan.
    Azokat a felhőket, amelyek csak TP-t, BTP-t, CSP-t, tárgyakat adnak (vagyis amelyek a Haladási sorok és a Tárgyak sorai kategóriákban vannak), beteszem a Kedvencekbe. Ezenkívül ide kerül az összes olyan felhő, ami több TP-t ad, de csak egyféle valamire. Ez utóbbiakkal nem foglalkozom, így a Kedvencekben annyiszor aratom a felhőket, ahányszor csak eszembe jut.
    Marad 3 kategória.
    Egyéb bónusz sorok. Itt előre mozgatom a TP-bónuszos felhőket, ezeket a Húsvét 2015 felhősor zárja, ami a dekorok érésidejét csökkenti. Ezt követik a felröpire ható felhők.
    Tenyésztési bónusz sorok. Itt előre mozgatom az összes olyan felhőt, ami az ólak, a terményes ólak és a tenyésztés idejét csökkenti - elöl van a Karácsony 2014, majd az ólakat rövidítő felhők, majd a terményes ólakat rövidítők, végül a csak néhány ólra hatók. A kategória többi felhője több TP-t ad ilyen-olyan ólak aratásakor vagy tenyésztéskor, ezek a Kedvencekben vannak, mert nem érdekelnek.
    Ültetési bónusz sorok. Itt is előre teszem az érésgyorsító és terménybónuszos felhőket, amelyeket szükség szerint aktiválok; a TP-t növelők a Kedvencekben vannak, és nem foglalkozom velük.

Amikor belépek a farmra, vagy eszembe jut, aratom a Kedvenceket.
    A dekorokat igyekszem napi két alkalommal leszedni, előtte aktiválom a TP-növelő felhőket az Egyéb bónusz sorok kategóriából.
    Nagyobb (többnyire reggeli vagy eventkezdési) aratások előtt aktiválom a felröpire ható felhőket ugyancsak az Egyéb bónusz sorokból.
    Növények ültetésénél aktiválom a szükséges érésgyorsító felhő(ke)t az Ültetési bónusz sorokból. Hogy mire van szükségem, abban segít a táblázatom.
    Növények aratása előtt aktiválom a terménybónuszos felhők közül azt, ami kell.
    Állatok etetésénél dettó: ami kell, aktiválom a Tenyésztési bónuszok közül - itt is a táblám segít.

Vagyis azok a felhők, amire oda kell figyelnem, 3 kategóriában vannak, mindenhol előre mozgatva. Megszokható, mi hol van, és rutinszerűvé válik a dolog. Új felhősornál eldöntöm, hogy akarok-e vele kiemelten foglalkozni vagy nem; utóbbi esetben megy a Kedvencekbe, előbbi esetben meg a helyére mozgatom a 3 említett kategória valamelyikében. Géppel csak a Kedvencekre megyek rá, tehát kizárt, hogy véletlenül aktiváljak valamit, amit nem kellene.

Utoljára szerkesztett: 8.11.18
    csio70, spagetti24, -vadocka70- és 38 más kedveli ezt.
  12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

NEm tűnik azért annyira könnyűnek sem az event. Felhőhöz a 18-19e gza nem kevés főleg 6h ból. Bizzunk abban hogy mire letermelődik az egaz több minta fele összejön felrepiből. Kezdés sokat fog számítani, nefelejcsel várom, mézkkerep később lett meg mint az nefi ültetés nem bontottam, mert 2 re nem ért volna be.
    Felhő szerintem jó, fölge h nem 24h-s

Zatini, Gio, R.Daneel és 3 más kedveli ezt.
  13. panku.macsek1

panku.macsek1 Utánpótlás-írogató

Jól számoltam, 32 leves kell?

14. genka53

Kedves Toma! :)
    Hálás köszönet, hogy megosztottad velünk a felhőrendezési titkodat. :inlove:
    Őszintén szólva magam is időnként gondban voltam, hogy miként vigyázzak azokra a felhőkre, amelyeket főleg event kezdési nap reggelén való aratáskor, mikor csak a dekoros területeket kell leszedni. A haladási és a tárgyak sorokat simán le szoktam aratni ilyenkor is a géppel, de a többiből kézi válogatással szoktam kiválasztani a reggel is arathatókat, ez által meghagyva az eventezést segítő felhőket. Egyedül a gesztenyés sort kezeltem kiemelten, mert arról mindig lekapom a gesztenyepókot amint beérett egy előző használatot követően. Ezt az időpontot még a füzetkémbe is fel szoktam jegyezni, hogy mikor esedékes, így bármikor és akkor tudom használni a geszti - felhőt, amikor az szükséges.
    Nagyon tetszik a módszered. Fokozatosan át fogom rendezni én is erre a szisztémára a paszulyomat az áttekinthetőbb használat céljából. Köszönöm.

spagetti24, missuzy_53, Fuhur és 12 más kedveli ezt.
  15. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Engem nem zavar ha kiírja valaki hogy mit vett! Az üzletben sem egyformán vásárolunk, jó nézne ki, ha ott is egymásnak esnénk, hogy a más kosarában mi van;):pxD Előbb-utóbb úgyis meg lesz minden, csak lassabban. :D

csio70, spagetti24, Pulyka és 21 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Már megint sikerült reggel learatni:music: lassan ez lesz a rutin:wuerg:xD No sebaj... sárgaborsó várja az event kezdést...

Zatini, SzilvaG, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Attól függ, meddig akarsz eljutni. A teljes eventhez 18+19 leves kell, a felhőhöz valamivel kevesebb (összesen 28-32). De azt Neked kell kiszámolni, mert Te tudod, melyik oszlopból hány beadást szeretnél megcsinálni.

Utoljára szerkesztett: 8.11.18
  18. Kotkoda64

Kotkoda64 Járnitanuló

Jó lenne már egy kis pihenő nektek is meg nekünk is. Egyik event jön a másik után, persze, hogy mindenki belegárgyul.:inlove:

Fuhur, -ágianyu33-, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
  19. genka53

Szia Leho!
    Köszönöm a kioktatást, de magam is 2010 óta játszom, és nagyon jól ismerem az eddigi történések zömét.
    Értem és tudom amiket leírtál közel egy oldalban, de teljesen felesleges volt, mert sem újdonságot, sem előremutató dolgot nem tartalmaz.
    Egy dolgot azért megkérdezek, és mi van azoknak az önérzetével akik akár rendszeresen, akár rendszertelenül, de hozzájárulnak a játék fenntartásához, és rendszeres szapulást kapnak egyes társaiktól ezért?
    Azoknak csak a dolgaik elhallgatásához van joguk? Vagy ne is írjanak, mert csak nemtetszéssel, bírálattal, elítéléssel és irigykedéssel találkoznak? Talán itt kellene rendet tenni a fejekben, hogy hogyan kezelje mindenki a saját irritációját. A visszaolvasás hiánya, ami pedig az információszerzés egyik legfontosabb eszköze, - tisztelet a kivételnek - nem irritáló?
    Nem személyeskedni akarok, de az szerintem még irritálóbb, hogy egy aláírásban vastag, piros betűkkel játékgyilkosokat szerepeltet valaki rendszeresen, ami szerintem ütközik a fórumszabályzattal, hiszen még csak nem is burkoltan, de bírálja a BP-t?
    Nevezzük ki a fórum és/vagy csevegő gyilkosokként azokat akik vesznek valamit, de sunnyogóan elhallgatják mert ez másokat irritál? Vagy akik rendszeresen ócsárolják az eventeket megmérgezve mások hangulatát, és közben meg suttyomban mégis megcsinálják az eventet? Dagonyázzunk a hazugság világában? Nem hinném, hogy az célravezető
    lenne .
    Ennyi. Bár lenne több mondanivalóm, de ódzkodok a felesleges szószaporítástól, annál többre becsülöm mind a saját időmet, mind azokét, akik valóban informálódni vagy információt megosztani jönnek a csevegőbe, és nem a kötözködés a céljuk.

Maximálisan egyetértek ezzel a játékostársunkkal:
    Köszönöm Evita :), hogy ezt ilyen egyszerűen megfogalmaztad és leírtad.

Nem kívánok ezzel a kérdéssel többet foglalkozni. Mindenki úgy játszik, ahogy akar és tud. És pont. Akinek nem tetszik a másik hozzászólása, ott az egérgörgő.
    További jó játékot mindenkinek.

20. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Az lenne a kérdés hogy miért van a két event pont egymás után? Jobb lenne ha a nebulonos egy órával később érne véget, így mindkettő eventhez hozzájárul a felröppenő :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.