Visszajelzés Nagy téli hajsza - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Jobbulást és mielőbbi gyógyulást kívánunk neked.
    Látod nélküled nem boldogulunk, mert az általad feliratozott kép nagyon jó, sokat segít a tárgyak gyors megtalálásában.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  2. vm68

vm68 Rutinos

Én most fodros kelkáposztát vetettem holnapra .
    3 szántón 107 felröppenő.

gelu59, genka53, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

A pékség megérkezett az első oldalra...

Bár hozhatna most egy lekváros batyut is. xD:music:

Fuhur, marcsi152, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  4. .Shinari.

.Shinari. Haladó

Köszi a képeket még így betegen is:) jobbulástot

Emőke, genka53, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  5. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok.! A Töfi pékséget kétszer lejátszottam. Mind a két játéknál az ünnepi füzér nem jött le, illetve csak jó pár másodperc után. Hiába kattingattam. Csináltam fotót, de nem tudom hogyan kell ide beillesztenem.

barbi021951, mimi és Napsugaram kedveli ezt.
  6. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Wolf!
    Koszonjuk a kepeket , tenyleg nagy segitseg , gyors felepulest kivanok , nalunk pont van lekvaros batyu , nyisd az ablakot es kuldom ;)

Emőke, jutka190226, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! A felhő kész, a titkos ólakból 2 narancs teknős és egy citrom bölény!!! Nem semmi,hangya nincs!xD

GA-BI-O-Farm, genka53, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  8. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Hangya nálam se lett még mindig
    Baloldalon kész vagyok, sajna a jobb félig kész marad, csak bénázok, nagyon lassú a kezem, de sebaj, ennek is örülök bármeddig is jutok

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Főleg akkor, ha kicsik a tárgyak, nagyon kell figyelni, hogy pontosan rákattints.
    A pár másodperc késés lehet internet lassulás is...
    Ha segítséget kérsz, célszerűbb a segítségkérő topikok valamelyikét használnod ID-szám és farmnév megadásával.
    Mondjuk ide: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.13299/page-172
    Kép beillesztéséhez segítséget itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/
    A hozzászólás közepétől olvashatod.

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Most meglett a felhő. Kiszámoltam, ezzel a hozzá állással, ami van most nálam, 37000 növény kellene a jobb oldalamhoz. Azt hiszem kihagyom.. :D Korom lenne annyi, hogy a kéménybe is kerülne. ;)

Ribiszke, Éva0315, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  11. Atali

Atali Törzsjátékos

Sziasztok!
    A bal oldal kész, a jobb oldallal még küzdök, főleg a felröpikkel. Most minden tartalékot bevetek, mert nagyon nagyon szeretném a fákat.

Wolf! Neked jobbulást kívánok! Nagyon jók és hasznosak a képeid.
    Már egész jól mennek a 90 percesek, de ennyit lejátszani kicsit nagyon sok és még (nekem) sok van hátra... :oops::sleepy:

Ribiszke, Éva0315, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  12. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia de régen olvastalak...már rosszra gondoltam...
    67/6850 ahogy én állok, a felhő sarkát már látom...:p

13. gelu59

gelu59 Haladó

Komfort termőtalajon termelek.

14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szilvalekváros jó lesz? :inlove:
    upload_2019-12-15_18-10-19.png

Ha a receptre is szükséged van, akkor a szilvalekváros batyu szót írd be a gugliba. 8)

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Értelek. :) Hosszú érésű növényt ültess, ezt tudom csak írni én is.

Kuzdern, Fatther és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Hétköznap nem nagyon tudtam haladni, így bontogattam ládákat (>>itt<< és >>itt<<), és elpörgettem a partyk egy részét, és több, mint 1100 normált. A növényt gyorsan le is termeltem, de a minijáték iszonyú fárasztó volt :wuerg:
    Két részletben játszottam le (ugyanazt a 3 helyszínt), és az utolsó 80-at már csak a 10-es keresgélőssel, de így is sok volt. A mamutok miatt nekiálltam (a többi sok kis ajándék is nagyon jó volt), de ez már a kínzás kategória :cry: sajnos azt nem tudom már megoldani, hogy hétköznap is játsszak, és több részletben teljesítsem a minijátékot. Nem hinném, hogy újra belevágnék egy ilyen "szórakozásba", pedig ez a kedvenc minijátékom. Mondjuk imádom a mákos gubát is, de ha 3 kg-ot kellene egyszerre megennem, akkor egy jó ideig nem kívánnám xDxDxD
    Kitartást azoknak akik még keresgélnek! :)

-vadocka70-, ursa11, katimami51 és 18 más kedveli ezt.
  17. Atali

Atali Törzsjátékos

Szia! :) Nem vesztem el, csak elég zsúfolt volt az elmúlt másfél hónap és egyszerűen nem volt időm a fórumra.
    115/15775 és 19 játékra valóm van még. Most gyűjtögetek, mert jobban megy, ha egymás után tolom, megvan a rutin... Tegnap 105-öt nyomtam le egyhuzamban, na az kemény volt :D , de az első pár után már simán ment a 135 pont minden pályán. Igaz a kezem azóta is fáj. :D

Megjegyzés: Nekem nem az a gondom a kis tárgyakkal, hogy nem találom őket (szemüveg pajtás segít), hanem hogy van amelyikre sokszor rá kell kattintani, hogy "elkapjam". Ez kicsit frusztráló, főleg mikor 90 mp-en játszik az ember.

HugoBoss82, genka53, libuskafarm és 8 más kedveli ezt.
  18. maszilva

maszilva Haladó

Szia!
    Jobbulást kívánok! Nagyon szépen köszönöm én is a segítséged!

19. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

Sziasztok! Rengeteg gondom volt a játékkal, csomó tárgyra több katt kellett >:(:( Wolf[Black]: köszi a segítséget és jobbulást kívánok!!! A 2 új helyszín Wolf[Black] előtt nehézkesen, utána meg már simán ment :inlove: szerintetek valahol meg tudom nézni azt, hogy hány játékot csináltam meg?
    Kitartást a küzdőknek, gratula a többieknek!! ;):inlove: Lilla

20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) 115 után szerintem már nem lehet követni:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.