Visszajelzés Nyári haldorádó event csevegője - 2019. július

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Jul 10, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    77 pecázás = 90 érme. A mai 6 pecából kaptam 45 érmét.
    Viszont most nagy dilemmában vagyok, nem tudom hogy mit csináljak. Tudnék venni egy fejlesztést, de még 2 kellene ahhoz, hogy a kitehető adjon egy bőségládát. A nagy kérdés az, hogy kapok-e még érmét, vagy inkább vegyek ki a végén 20 érméért 2x1-es kitehetőket a felhőre. Hmmm....

Ribiszke and Kuzdern like this.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Tartogasd a végére, én is azt teszem. Majd kialakul.. ;)

Kuzdern, Samborg and kukori80 like this.
  3. kukori80

Csak így nem tudjuk rövidíteni a szökőkút idejét. Holnap fogom legközelebb leszedni, ha nem rakok rá fejlesztést, akkor a holnapival még 5x tudom leszedni.
    Közben számoltam, még 2 csalit kapunk a bal oldal 81. és 91. sorból. Az 79 csali, + 5 csali a szökőkútból és a Kikötői ad legalább 16 db-t, az pont 100.
    Nahh, meg is beszéltem magammal, várok a végéig. :D:D

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Akkor viszem veled az érméket én is.. ;)

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Súghatok?

Lesz még csali és Csaliláda S "doboz" a Tánc a szélben 4. hétvégi feladatokból is.

A kalkuláláshoz ezt se felejtsd el. Mások se.

6. kukori80

Szia mamarygen:), de jóóóó hogy súgtál, azt már nem is néztem. Tényleg, onnan is kapunk 6 db-t. Nahhh, akkor hátra is dőlök.:)

7. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nekem fogalmam sincs, mit kell kezdeni az érmékkel, mikor felhősort már nem vehetek, az összes kitevővel megvan, tehát teljesen fölösleges lenne egyet is vennem... - szóval?? - van tippetek, mi legyen vele? Mert a szökőkút ***** ideje azzal az egy-két órával, amivel rövidül, hát, az nem nagy durranás.

Last edited by moderator: Jul 19, 2019
    Kuzdern and milanzs like this.
  8. kukori80

Szia. A szökőkutat azért is fejlesztheted, mert a legutolsó fejlesztése a Mesés szökőkút, ami 4750 TP/BTP-t ad 33 óránként és egy Bőségládát ha kirakod.
    A Bőségláda ezekből adhat egyet:
    30.000TP, 50.000TP, 100.000TP, 30.000BTP, 50.000BTP, 100.000BTP, 30.000CSP, 50.000CSP, 100.000CSP,
    1 barkácscucc, 1 Barkácscucc XXL, 1 Barkácscucc XXXL

Neked kell eldönteni, hogy megéri-e.

9. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Úgy gondolom, a jelzések alapján, biztos hogy változtattak az érmék esélyein, mivel túlzottan, szemre láthatóan elkezdte önteni (legalább is nekem) az érméket.

Nem pecáztam sose, csak az előző eventnél a felhősorig, meg most. Szóval most ki is váltottam az összes felhősort és a rá valókat, még 1 felhősorra kellenek a dekorok, és meg van az előző eventek felhősorai is. :D

És így állok most:

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    14 minijáték után kaptam 45 érmét :p

11. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia Toma !:)
    köszönöm az észrevételed, valóban kicsit kavarc volt az írásomban és a fejemben is :oops:

Most segíts még lécci.! Te olyan jól el tudod magyarázni!

A tárgykeresősnél baloldalt a 140.nél járok(itt mindjárt 145-nél meglesz a felhő) A jobb oldalon a 94.(11890)van kipipálva.

a pecásnál valóban a 75 -nél adja a felhőt.itt pillanatnyilag az 52,-nél járok, a paprikás gazdaköriből jön még 2 db csali, a tánc a szélben kész.,az ott kapott 5 db csali már eljátszva. Ha jól számolom 23 csali kell még a felhőig. A szökőkút V. még 29 óra múlva adja az újabb csali ládát, csak utána tudom az imént 50.játéknál kapott fejlesztést rátenni.
    Igy szerinted van-e esélyem hogy a pecásnál meglegyen a felhő? Az agytekervényeim már felmondták a szolgálatot.(pedig még csak szőke sem vagyok, csak ősz);)xD

farmeres53 and juliannakoczkas like this.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép Estét ! 75 peca 230 érme. :DRészemről 3 fejlesztés és 2 dekor kiváltva...:)A minimum cél lehozva.:D
    Csináltam 1 gyors számolást a halszökőkút és a hétvégi 4 részével a 100 játék és vele a 2. felhő biztosan megvan( a hajszába még 6 db bent van) ,és még lesz egy event ami már csak +.
    Szerintem én nem csinálom maximumra a halas kitehetőt ( ennyi elég a bónuszhoz ) inkább dekorokat veszek. :music:
    De majd meglátjuk mennyi akad még. ;):p
    Ugyan ma rápakoltam 5 fejlesztést, de az érésidő nem változott olyan mértékben hogy fontos lenne, úgyhogy a további vásárlással megvárom a végét...
    Jó kapást , szerencsés fogást mindenkinek;):p

13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia én bőségtálat szoktam kérni a kedvenc éttermembe:wuerg:

14. kukori80

Szia. Bocsánat hogy belekukorékolok, de előtted pont én is számoltam, mert kérdéses volt a vége. Tehát: a kikötőiből kapunk legalább 16 pecát, a jövő heti Tánc a szélből kapunk 6 db-t, az már 22 db. Addig még tudsz aratni 5x szökőkutat, tehát ha csak 23 db hiányzik, az simán meglesz. De majd Toma jobban levezeti.
    Én is, csak utána nagyon rosszul leszek. :D:D:D

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Leírtam a hsz-omban, amire válaszoltál. Játszva meglesz...
    A dekort még legalább 5-ször arathatod.
    A paprikásból jön 2.
    A Tánc a szélben utolsó, jövő heti feladatából 6 szerezhető.
    A kikötői bazár event még ad legalább 16-ot.
    A horgászós is ad vissza 3-4-et.
    Ez összesen min. 32. 52+32=84. És ehhez még jöhet a hajszás jobb oldalából, a Kikötői bazárból, tehát ennél csak több lesz.
    Nem jobban, csak másképp. Ugyanazt írtam le én is, csak Te egy kicsit gyorsabb voltál.

16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Hát hogyne kapnál még érmét?!? Persze, hogy kapsz! :)

Nahát! Nem is tudtam, hogy bőségládát is ad, de már megnéztem, hogy az event után adja. Nekem már jött annyi érme, hogy ki tudtam váltani a fejlesztéseket, ma délután érett pont meg, így rá is raktam. Most kicsinosított halszökőkút III. neve van. Kiugrik néha egy aranyhal a szájából abba a kis vizes medencébe, ami előtte van. Nem mondanám, hogy szép... o_O:music:
    71 horgászós játékot teljesítettem eddig.:)

17. kukori80

Szia. Neked már adja a ládát. Kicsinosított 1-től adja, csak az idő rövidül ha fejleszted. Én is kicsinosított 1-ig szeretnék eljutni, de még csak a Díszes III.-nál toporgok.

Ribiszke, Kuzdern and DevilMókus like this.
  18. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok:)
    Köszönöm kukori és neked is Toma.
    Sikerült megnyugtatnotok és vissza adni a reményt,hogy mégis csak sikerül a fránya felhőig eljutnom.;)

19. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szép estét horgászok! 76 horgászás után, szökökút fejlesztések kiváltva, 130 érme van még, ma szépen kaptam őket, hogy mit váltok ki , majd a végén eldöntöm, felhőre nem kell költenem, és a kitehetőkből is van a kergén egy pár , de mindegy cserenapra jó lesz. Kár, hogy ilyen szegényes a kínálat.

Kuzdern likes this.
  20. pirikeb

pirikeb Utánpótlás-írogató

Szia zsona416! köszi szépen a válaszodat, csak most voltam gépközelben

Kuzdern likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.