Visszajelzés Nyári haldorádó event csevegője - 2019. július

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Jul 10, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Mázlista :)

2. Haar-Anna

Haar-Anna Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kicsit kiszámíthatatlan a mostani horgászat . Ezen a farmomon 61- ből van 140 érmém , a többin valamivel jobb a z arány. A leg kiugróbb a kicsin 52-ből lett 530 érme. Azért a régebiekhez is kellett 1 kis szerencse , de legalább arányában a kapás beállítása kiszámítható volt . Most ha totál zöld , akkor is ad kicsit . Még szenvedhetünk pár napig.

3. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Igen, érdekesen alakult nálam is a haltalálat. Többször tapasztaltam, hogy ha hagytam picit "túlfutni" a kört, akkor gyakran adott nyársorrút. Viszont azt elég nehéz belőni, hiszem a szemünk a körre áll rá jobban. Összességében nem panaszkodom, mert aránylag gyakran adott az S láda is prémium és luxus csalit. Ha megnézem a statisztikát, nem lehet panaszom: 56 nyársorrút fogtam eddig, 61 polipot és csak 13 homárt és 3 makrélát. A csillagos érméket nem is számoltam, de kiváltottam az 5 fejlesztést és 3 db 75 csillagos kitehetőt, van még 85 érmém, akkor az annyi mint 560 érme.

4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia érdekesen alakul az érmék horgászata olvasom, hogy van akinek a fele sincsen meg.
    Ki vagy mik döntik el, hogy melyik farmra mennyi jut nem tudom de én se örülnék ha nálam csak a fele lenne meg.
    Én az 58. horgászatnál járok...a Trópusi fogócska felhősornak nagyon örülök 5 halas ládát add amibe nagyon jó dolgok vannak.
    Ezt ajánlom mindenkinek...
    Ennek az eventnek a tiszteletére az ebéd halrudacska sült krumplival...Jó Étvágyat mindenkinek...

5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Nálunk töltött paprika , a másik event tiszteletéreo_O;):p
    A reggeli tojásos lecsó:(/ kicsit túltermeltüko_O;):p
    Visszadobáltuk a halakat:music::pxDxD

Last edited: Jul 21, 2019
  6. 19Bebe97

19Bebe97 Fórum-zöldfülű

Én mondanám, hogy igen, de 47 pecázás után egyetlen csillagos érmém sincs! :( Így az is esélytelen, hogy valamelyik felhősort kiváltsam, akkor meg nincs hova kitenni.
    +3 pecázás és most kaptam először 50 érmét. Kár, hogy reményhal nincs a tóban! ;)

Last edited: Jul 21, 2019
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Van még idő ebből az eventből.

Lehet, kapsz még csillagos érméket.

Farmos levelezésben lépj kapcsolatba a felajánlást tett Játékossal, informáld folyamatosan, mi sikerül. Hogyan haladsz.
    (szándékosan a sikerességre helyeztem a hangsúlyt, nem a lehetetlen küldetésre)

Bízz magadban, bízz a horgászat nyereségességében!

8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

nekem 4 játékból lett 2 x 45 érme. Már csak 1 felesztés kell a boltból

Kuzdern, DevilMókus and Wolf[Black] like this.
  9. WWW_10

WWW_10 Fórum-zöldfülű

A fejlesztett halszökőkút hogyan fejlődik?
    Mennyivel jobb az alap dekornál?

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !

86.-ik pecázásnál tartok, minden fejlesztést kivettem már, Kicsinosított halszökőkút IV a neve.
    200 érmém van, én is tudok kivenni kütyüt a boltból, ha valakinek nem sikerül megszereznie.
    Bagolyban kérek jelzést.

12. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép jó estét horgászok
    Nem gazda pukkasztásnak szánom.......65 horgászat 600 érme.
    Ez most valahogy nekem adja,sajna akinek nem...8)

13. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Ismételten felajánlom hogy akinek kell kütyü a horgászboltból annak amit kér kiváltom és cserenapkor ingyen és bérmentve elküldöm. Ez főleg kis farmosoknak jó akiknek hiányzik, vagy nincs tele a kerge kertje, oda beteszi, és ezzel növelheti a TP-jeit. Vagy nincs meg a régi felhősora, és ha esetleg a későbbiekben lesz rá módja megvenni akkor a kütyük már megvannak rá. Vagy ha lesz üres nem tematikus felhősora arra is jók. Akit érdekel várom a baglyot.

14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Jóreggelt!

79 horgászatnál vagyok.
    Mit gondoltok összejön még a szerdán induló eventből a maradék? Meg még a szökőkútból összejöhet 4, mert most arattam le, aztán kb 2 naponta még, vagy ha rövidül picit az idő még beleférhet az 5.
    Eléggé hihetetlen számomra, hogy összejöjjön.
    Nem lehet tudni, hogy hány horgászatot várhatunk a köv. eventből?
    Nem vettem fejlesztést, nincs is szándékomban, ha esetleg még újra elérhető is lenne a napokban.

Kuzdern and Gio like this.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A 4. hétvégi eventből jön 6, a Kikötői bazárból pedig 16-nál egy kicsivel több - ezt Beko írta korábban Kukorinak. Így simán be lehet fejezni a horgászatot.

16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm. Akkor így igen.

17. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!

Eddig 79 horgászat, abból 185 érme. A kitehetők nem érdekelnek, de a még bent lévő 2 fejlesztést azért szeretném megszerezni. A ládákból általában 1 csalit kaptam, talán 5-6 alkalommal jött kettő, 3 pedig egyszer sem.

18. Haar-Anna

Haar-Anna Utánpótlás-írogató

Haladok!!! 72 horgászatból van 185 érmém . Csak a fejlesztést szeretném kivenni.

Kuzdern, Gio and DevilMókus like this.
  19. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

78 horgászatom van a fejlesztések kiváltva és van 150érmém a tárgykeresőn kínlódom több mint 300 minijáték a jobb oldal még igencsak hiányos

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Ha nem kitehető éréscsökkentő lett volna a felhősor, akkor simán el sem kezdtük volna nagyon sokan. De jön még erre pihenő. Garantálom.

Thread Status:
Not open for further replies.