Visszajelzés Nyári játékok hétvégi küldetések - event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 29.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Ezt a mondatot az aláírásokba kellene betenni:inlove: Köszönöm!:inlove:

2. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Érdekes a stílusod. Ja, és az írásod milyensége is.
    Hogy szerinted kik nem értenek mihez, arról elképzelésem sincs, de arról igen, ha egy játékos jól játssza a játékot, akkor nem fog másokat okolni esetleges veszteségért.
    Ha még kevés a lehetőség, hogy befejezzen valaki egy játékot, az nem hiba, és azért senki sem hibáztatható.
    Ha pedig régi játékos valaki, neki meg van már annyi tapasztalata, hogy hogyan oldja meg a feladatot.

3. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Szia!

Bizony-bizony, emlékszem, hogy anno a felsőbb szintek nyereményei még elérhetetlenek voltak, mert nem tartottam ott a játékban, hogy végig csináljak egy-egy eventet. Az eventnövényt ha, letermelted, lehet, hogy mégis elakadtál, mert a teljesítéshez kötött szintkövetelmény magasabb volt, mint a te akkori szinted. Vagyis, nem rendelkeztél olyan növénnyel, állattal, amit az event megkívánt. :music:

4. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Azért megjegyzem halkan, hogy nem a szintekkel van a baj, bár amit leírtál, az igaz.
    A Bahás eventek, különösen a hétvégi eventek esetében megfigyelhető, hogy nagyon csekély a felröppenők mennyisége. Ugyanannyi érési időt véve kb. harmada a farmosénak. Az én elméletem szerint az első alkalommal egy kétbalkezes programozó elkutyulta, és hiába tették már szóvá rengetegen, úgy maradt. Hogy miért (lustaság, nemtörődömség) - az rejtély. Az elméletem arra alapul, hogy kizártnak tartom, hogy szándékosan úgy kalibráljanak egy eventet, hogy az átlagos eventekben szokásos segítségek igénybe vételén felül kelljen tömegével egyebeket felhasználni, és anélkül ne lehessen megcsinálni. Nálam (és a feleségemnél) ez legutóbb két szupertrágyás gyorsított kört jelentett, és bár egy picit tudtunk volna "szorítani" rajta, ha a 20-25 fát is levesszük, például, de akkor is bőven lett volna hiány, ami szupertrágyás kört igényelt volna. Farmon 230+, Bahán 700+ vagyunk, nem a szinttel van a gond. Viszont tudjuk, hogy ez van, és úgy kezdünk bele, hogy ezzel is számolunk. Ha így is kell - csináljuk. Ha nem, akkor nem.
    Tehát nem szégyellem, keresem én is másban (is) a hibát, és jó, ha megtalálom - de ha a hiba marad, akkor nekem kell alkalmazkodnom.

juliannakoczkas, Sali~*.*, vihence és 7 más kedveli ezt.
  5. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Szia!

Ezek a "hibák" nem újkeletűek. Sokkal régebben építették be a játékba. Amikor egyik hsz-ben írtam, hogy "nem feltétlen a játék hibája"- többek között erre gondoltam. Mission impossible. Így éltem meg a legtöbb eventemet. Nem lehetett extrák nélkül teljesíteni a feladatokat. Az én játék stílusomon is kellett változtatni. Ahogy már egy párszor leírtam, nem feltétlenül használok mindig extrákat. Ami fontos, hogy az eventnövény adott időn belül le legyen termelve. Nekem ez az egyik kulcsa a sikeres eventnek. Utána már a felröppenövel lehet játszani. Még a Bahán is....
    Fontos a jó előkészítés a felröppenők szempontjából. Amíg az eventnövényhez igen, addig felröppenőhöz nem használtam szupertrágyát a legutóbbi Bahás eventemnél sem. Ellenben használtam Maja maszkot és ezüst rekeszes Bahás zöldségre ható bónuszt. Paprika, csili ültetéssel 1x1 es területen, vízzel,trágyával kb 250 felröppenőt szedtem össze nem egészen 24 óra alatt.
    Az eventes területről mindig leszedem a fákat, még ha 10 db, akkor is.:)

Abban természetesen egyet értünk, hogy a Bahán kevesebb a felröppenő, mint a Főfarmon.;)

Utoljára szerkesztett: 22.7.23
    juliannakoczkas, genka53, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Elvileg a Hétvégi :3. küldetés van soron :oops:
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2023. július 29. (szombat) 14:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2023. július 31. (hétfő) 22:00 óra

Ne felejtsünk hosszú érésű növényt, v. fát ültetni a Baha Ültetvényre !:p

genka53, Sali~*.*, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  7. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Szia!

De, jó, hogy szóltál!:)
    Ebben a kánaánban teljesen el lehet tévedni;):music:

Sali~*.*, juliannakoczkas, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Halihó! Szép napot! :)
    Csupán memóriafrissítésként:
    A várhatóan ma délután (07.29) 14 órakor kezdődő és hétfő (07.31.) 22 óráig tartó, a Bahamarama ültetvényen játszódó, 3. Nyári hétvége event teljesítési szükségletét az alábbiakban foglalom össze.
    Full esetben:
    - Szörfdeszkarügy (csak Baha ültetvényen) mindösszesen 3.278 db, amelyből 830 db szólóban kell, 2.448 db pedig a malomtermékekhez.
    Érésidő alapban 6:30; víz + trágyával: 4:41; víz + trágya + szupertrágya használatával: 1:10;
    - Evezőlapát (felröppenő, jöhet növényből, fából, csak Baha ültetvényen) mindösszesen 567 db, ebből 57 db szólóban beadandó, 510 db kell a malomtermékekhez.
    - Szörfdeszka (malomtermék) 34 db kell összesen. Az összetevők fajlagos eventkellék igénye: 72 db eventnövény és 15 db röpi.

Aki csak a felhőre fókuszál, annak elégséges a feladat ezüst sorait teljesíteni, mivel az nem tematikus. :)
    Ahhoz kell:

- 1.836 db eventnövény (540 db szólóban + a 18 db malomtermékhez 1.296 db);
    - 300 db evezőlapát (30 db szólóban és 270 db a 18 db malomtermékhez)
    - 18 db malomtermék a fentiekben leírt összetevőkkel.
    Sikeres játékot, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! :D:inlove:

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Nem hivatalosan jelzem, hogy az event megjelent mindenhol, ahol lennie kell:
    - Hirdetőtáblán, eventórában, vetőtáblán és a gazdakörben is.
    Kérlek, lépjetek ki- és be a játékba, hogy nálatok is elkezdhető legyen az event.

10. Rizstej

Rizstej Fórummogul

Hát... elfelejtettünk.. nagyon. :cry:Ráadásul ólakat hagytam az ültetvényen, szedegetem majd, ahogy érnek.
    De még csak most kezdtünk, szóval van idő belehúzni. :D

11. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Köszönöm! Nagy segítség! Elfelejtettem.hogy ez lesz! Sok sikert mindenkinek!

12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Picit túltermeltem magam, most egy kicsit feledés képen lekötöm magam mással, ami nem derékszíj. :D
    Felröpi még kevés. 170, 1x1- es terület, majd hozom az eredményt.

83 evező jött, nem valami fényes. Olimpiát nem nyernék vele. :D
    Ugyanez paprikával 29 db. Cukornáddal nem tesztelem le.

Utoljára szerkesztett: 29.7.23
    -kaktuszable-, Kuzdern, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  13. Bokicska-völgy

Bokicska-völgy Járnitanuló

Sziasztok! Maja maszkot küldene egy kedves Gazdatársam , mert nekem nincs, de nem tudjuk, a küldés módját! Köszönöm, ha valaki segít benne!

aida2330 kedveli ezt.
  14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Pajta - Éléskamra - Rákattintasz a Maja Maszkra - Alul a legelső Ajándékdobozra kattintasz és el tudod küldeni, mint egy szomszédajándékot.

15. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Sziasztok!

Köszi genka53 a frissítést!
    Jelenleg 167 felröppenőre vagyok a teljes feladatsor teljesítéséhez. A felhő aktiválva, jelenleg a csili aratására várok. Még 33 óra van vissza az eventből. Szerintem szupertrágya nélkül hozható a felröppenők mennyisége. ( Maja maszkot és az ezüst rekeszes Bahás zöldségekre ható bónuszokat most is használom.)
    Természetesen nagyban befolyásolja a sikeres eventet, hogy hányszor tud valaki aratni, adott idő alatt. Érdemes a 11 és 15 órás zöldségeket is bevetni. A bordáskel érésideje 05:35 , az egymagvú tök érésideje 07:35 vízzel+trágyával és a már fent említett zöldségekre ható érésidőt csökkentő bónuszokkal.
    További jó játékot, sikeres befejezést kívánok mindenkinek!;):inlove:

https://i.imgur.com/MET9ksJ.png

Frissítés:
    Eltelt 20 óra, sikeresen befejeztem az eventet. Vízzel+trágyával 2 kör csili, 1vetés bordáskel és éjszakára egymagvú tök. 24+21+62+78 az annyi ,mint 185 felröppenő. Kedves szomszédaim napi ajándékával még + szörfdeszkát is tudok készíteni.;)
    https://i.imgur.com/mbdIcmo.png

A végzetteknek gratulálok! A többieknek sikeres befejezést kívánok!:)

Utoljára szerkesztett: 31.7.23
    Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok:)

Én végeztem ezzel is. :)[​IMG]
    További jó játékot és sikeres felröpivadászatrot kívánok mindenkinek :)

17. agi770

agi770 Törekvő

Befejeztem az e hétvégi küldetést, illetve amit szerettem volna. Csak a felhősor volt a cél, az sikerült is. Hétvégén nem nagyon voltam farm közelben de így is összejött.:)

-gyöngy-581 és aida2330 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Felhő meg van... ez a lényeg...:music: Néhány feladat pipa nélkül maradt...8) most ez így sikerült...

rencsike982, Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Nyári játékok, 3 hétvégi, két-hetenkénti event véget ért, a csevegő is bezárta kapuit.
    Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeket, reméljük mindenki elérte a számára kitűzött célt!

Találkozunk a következő event csevegőjében!

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

Mici-farmer, Kuzdern, Dolphin és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.