Visszajelzés Nyári játékok hétvégi küldetések - event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 29.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm a számolást;)
    A 25 órás dekor simán aratható naponta ha a dekor érésidő csökkentő felhőket jókor aktiváljuk;)

2. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Ebben igazad van.;)

Csak az a gond, hogy a BP az elmúlt több, mint három évben (mióta újra játszom) egyszer sem adott lehetőséget ilyen felhő, vagy dekor megszerzésére.:wuerg::cry: Pedig még fizetnék is érte.:D

3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Gabi!
    Az Ernyős patkány teáskanna dekor tojásból fejlődött ki, ezért kirakható a házikedvenc futtatóba, nem kell neki semmilyen rekesz.
    Nekem mindkettő ott van.
    Ha eddig a menüben volt, ki kell rakni (akárhová, ha nincs helyed a futtatóban) 60 óra alatt teáskannává érik, ha nem sürgeted meg FA-val, utána aratáskor 7.200 TP/BTP -t ad, + 5%-kal nő a felröppenés esélye a különleges felröppenőkre. És ráadásul minden területen hat.
    A felröppenőkért a rendelkezésre álló Páncél Pannikon kívül még a Szilvia nyuszi háza dekort is érdemes aktiválni aratás előtt, (akinek van):
    [​IMG] Amit ad: szint x 100 TP/BTP + 5%-kal nagyobb esély felröppenőre a bahamás területeken 12 órán át.
    Mivel ez csak a Bahán hat, ezért én Szilvia nyuszi házát a Baha ültetvényen tartom rendszeresen.

Szia!
    Köszi, hogy megosztottad velünk a taktikádat! Ezek nagyon jól bevált praktikák, helyes alkalmazásuk garancia a sikerre.
    Nekem is tetszenek a nyeremények, de őszintén szólva, csak most néztem meg őket igazán jobban, amikor kérdezted, hogy a "sima" arató learatja-e?
    Alapszabály, amely dekor valamilyen hatással bír valamire (bármilyen: terméshozam növelő, érésidő csökkentő, TP/BTP - hozam növelő) az tojás jellegű dekorként kezelendő, még akkor is, ha nem tojásból fejlődik ki. Ergo, a Nyílt bowling és az Ugráló krokodilok dekoroknak van másra kiható tulajdonságuk, ezért kirakhatók kell, hogy legyenek a futtatóba is. Az ilyen dekorokat, bárhol vannak, csak a tojásarató aratja le, a sima nem. Legalábbis eddig így volt. (Ha nem így lenne, akkor az hibás működés lenne.)

Kiegészítés:

Aki nyaralni megy, vagy más elfoglaltsága van, és csak a felhőt akarja megszerezni, annak elégséges csupán a
    Nyári játékok -tengerparti nyaralás event 3.küldetés ezüst feladatsorait teljesíteni, mivel nem tematikus a felhő.
    2023. július 29. (szombat) 14:00 óra - 2023. július 31. (hétfő) 22:00 óra
    (Reméljük ez nem változik menet közben.)

Sikeres játékot! :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 30.6.23
    .barbi1., Li27, Kukackukac és 20 más kedveli ezt.
  4. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Enike válasza:
    "Sajnos az előzetes információ alapján ez változott, és a teliholdas területekre, valamint a házi kedvenc futtatóba nem helyezhetők ki az event által nyerhető dekorok."

5. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Mindenkinek köszönöm az összesítést és a kalkulációkat:inlove:.
    Még azt elárulnátok, hogy ma mikor indul az event?;)xD

6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

xDbízzunk benne, hogy ismerik az órát és a miénk szerint 14 órakorxD;)

7. genka53

Szia!
    Ezt olvastam én is, de attól még eddig élt ez az alapszabály, ezért bizakodom, hogy a BP most sem rúgja fel, és csak elértés volt ilyen formában ez az infó.
    Egyébként ellenőriztem a szomszédos országbeli és a német és angol GYÍK-okat is, azokban csak a teliholdas terület kivételezett erre a két szóban forgó, általam jelzett dekorra.
    Majd meglátjuk, az élő játékban.

Szia!
    Nekem délután 5-6 óra tájt, mert akkor érek haza. Ez azért is jó, mert addigra biztosan lezajlanak a kezdéskori incidensek, ha netán lesznek. :D

Utoljára szerkesztett: 30.6.23
    .barbi1., Foltosbéla, jutka190226 és 8 más kedveli ezt.
  8. laciku02

laciku02 Járnitanuló

Hát Hát. Én mindjárt az elején elszabtam. Most vettem észre hogy nem az ixora-val várom. Véletlenül más virágot nyomtam meg. 15 órás.

ildiko44 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szia!
    Még javítható;) idő még van elég;)

ildiko44 kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szió!

Hát nekem nincs ilyen tojásom, a kamra polcon van 2 kis patkány, esernyővel. Valami ládából kaptam, de hát arany rekeszt tuti nem áldozok be rá, míg meg tudom oldani a felröpit a Bahán. Viszont szívesen elajándékoznám, akinek égető szüksége lenne rá.:)
    Ihun nixD

csopke1, stb_farmer, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Lassan 3 garnitúra rekesz is kevés lenne:wuerg: Ha mindent használni akarnánk:music:
    Amíg a Pannik sorakoznak a menüben s azonnal használhatóak... addig nincs szükség rekeszre és x ideig ható dekorokra... ilyen témában...

ildiko44 és bactriaanus kedveli ezt.
  12. genka53

Szia Gabi!
    Ez tényleg nem olyan, mint az enyém. :D
    Rekeszt én sem áldoznék rá, igazad van, hisz számtalan, ennél jobb módját ismerjük a röpi-gyűjtésnek.
    Lassan mennem kell, majd délután leszek megint.

ildiko44, jutka190226, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  13. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A „Nyári játékok - hétvégi küldetések” event 1.része élő, online!

Kérjük, hogy 14:00 órakor mindenki lépjen ki a játékból, majd térjen vissza a farmra.
    Ellenőrizzétek, hogy az event játékban van-e, hírek menü információja, valamint az eventóra mutatja –e a kezdést!

Csak ezek után indítsátok az aratást a felröppenők miatt!

Ne feledjétek, hogy csak a Bahamarama ültetvény részén érkeznek a felröppenők, és az eventnövény is ott ültethető!

Sikeres játékot kívánunk:
    a Farmerama csapata

stb_farmer, GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
  14. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórumszaki

De gyerekek! Nyáron,egész nap a gép mellett ülni????? Ez vicc kategória!!!!!!

ildiko44, Foltosbéla, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  15. kutyika

kutyika Fórum-zöldfülű

Köszönöm a számolást, de rosszul tudom, hogy csatnival 4x188 1x1-en? A töklekvárral 3, nem?

PZoli64 kedveli ezt.
  16. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Jól tudod, de a NETTÓ hozam csatnival 1x1-en 3 db, töklekvárral 2 db. 1-et vissza kell ültetni, csak az utolsó körben számolhatsz a teljes mennyiséggel.

Dolphin, stb_farmer, Foltosbéla és 4 más kedveli ezt.
  17. kutyika

kutyika Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen :)

Sylja és PZoli64 kedveli ezt.
  18. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Nekem sem jött össze. Ixorával vártam volna de sebtében a többivel délelőtt le is arattam, sajnos! Pedig az indulásnál még eszembe volt, hogy ne arassa. Újra ültettem az Ixorát szuper trágyával és még 2 óra van a beéréshez. Csak utána kezdhetem. Így jártam!

19. tercsi

tercsi Aktív író

Sziasztok.
    Én a héten néztem az eventnaptárt és abban nyoma sem volt ennek hóvégi-hétvégi meglepetésnek, ezért az event tájékoztatóba sem néztem be. A filmes eventet csinálom és a bahára ma reggel remek érzékkel sikerült mantarája ólakat raknom, amik majd csak 2 óra múlva lesznek készen, addig nem tudok szaporítani és röpit se várjak tőlük.

ildiko44 kedveli ezt.
  20. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Semmit nem vesztettél. Nálam ixora volt, de nagyon gyéren adja a felreppenőt szokás szerint. Túl vagyok a felszaporításon és összesen van 170. Nagyon durva. A kicsiken még ennyi sincs ott el is engedem. Vagy sisakbab vagy eventgaz ennyit nem ér. Szép estét és kellemes hétvégét kívánok.

stb_farmer, Ecóka2 és Foltosbéla kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.