Visszajelzés Nyári napok - hétvégi küldetések csevegője - 2021. június/július

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Nekem is és 5 perc múlva aratok, én is gyűjtögetem a gazt jövő hétre, már van 3400 db.

Kuzdern és jófarmerlány kedveli ezt.
  2. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Sziasztok!
    Olyankor mi történik, ha benne marad az elvetett eventnövény 14 óra után is? Ha vége az eventnek, akkor üres lesz a terület?

inanna11 kedveli ezt.
  3. Avalon

Avalon Utánpótlás-írogató

Szia! Nem tűnik el. Learathatod érés után, bekerül a pajtába, jövő héten felhasználhatod[/QUOTE]

Olgi52 kedveli ezt.
  4. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Köszi szépen!

5. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Semmi különös, annyival több lesz a gazod, én is így csinálom.

Kuzdern, jófarmerlány és inanna11 kedveli ezt.
  6. swarek

swarek Törzsjátékos

Örülök neki, hogy összejött szupicsepp pazarlás nélkül is. :)

7. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Megjött a hiányzó 25 helyett 39 felröpi, event növényt még visszaültettem, jó lesz a hétvégéhez.

8. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Összegzés a 4. hétvégéhez - ami következik:

---> az event felröppenőire készülés jegyében csütörtökön este érdemes hosszabb érésű növénnyel készülni a szántón. Ez a számítás csak a vízzel, trágyával gyorsítást veszi figyelembe itt most. Pár példa érésidőre - zárójelben eredeti érésidő: hagyma (15:00) 10:48, csipkebogyó (19:00) 13:42, hortenzia (22:45) 16:23.
    ---> koktélesernyő - felröppenő - teljesen új elem. Ezt a felröppenőt tovább visszük, jövő héten ugyanez lesz, érdemes feltankolni belőle, ha van rá lehetőség. Pajtában, "Egyéb" fülön ellenőrizhető mennyi van, totemoszlop szeret alternatív eredményeket mutatni, nem a valósat. Ez az az event ahol célszerű használni a Pannit, akinek van. Csak szántóról, növényekből, fákból jön.
    ---> szörfiniadeszka eventnövény már meglévő lesz, a teljes feladatsorhoz 5325 db kell belőle, jövő hétre nem visszük át, nem érdemes tovább szaporítani a szükségesnél. Érésideje vízzel 03:36, vízzel és trágyával 03:15. Csak szántón vethető. Ha itt a maximális területet kihasználod és racsot is rekeszben, felszaporítás után 9 fordulóra van szükség, tehát maga a növény letermelhető a hétvégén kényelmes tempóban is (most csak a növényről értekeztem más lehetőségeket figyelmen kívül hagytam).
    ---> akinek nem célja mindhárom felhősor, annak nyugodtan maradhatnak ki feladatok; korábbi matek a felhőhöz: "Érmék: 43 db minden alkalommal, összesen 301 db. Dekorokhoz 216 db kell összesen, 84 db a felhőkhöz, együttesen 300 db. Első felhőhöz 100 db érme kell. Második felhőhöz 92 db érme szükséges. Harmadik felhőhöz 108 db kéretik."
    ---> minden evencsevegő többnyire első oldalán gazdák megosztják okulás céljából a matekot, további oldalakon taktikákat, tapasztalatokat
    ---> Eventismertető, amit célszerű lehet átfutni, s melynek elején képes táblázat segít eligazodni az aktuális és jövendő egazok és felröpik között: https://board-hu.farmerama.com/threads/nyári-napok-hétvégi-küldetések-event-2021-június-július.21273/

jutka190226, .barbi1., -Böcsi- és 3 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A következő hétvégére 3300 növény előkészítve;) A felreppenő egész barátságosan jött... most pl nem kellett 0 percezni;)

10. mandityalexandra

Lestél? Pont ugyanennyi van nekem is, plusz a visszavethető mennyiség. xD

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Hát őőő izé.... o_O többet terveztem de ennyi sikerült... :music: 3362 a pontos mennyiség8)

jutka190226 és mandityalexandra kedveli ezt.
  12. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Nekem 3650 növényem van. Sajnos nem túltermelésből jött össze :(. Pénteken belépési probléma. Este elutaztunk, ma délután jöttünk haza. Máskor tabletről nyögvenyelősen, de eltudom végezni a feladatokat. Sajnos most nem így volt. Folyamatosan fagyott lehetetlen volt belépni. Addíg próbálkoztam, míg simán keresővel sikerült belépni. Minden művelet után lefagyott, újra be kellett lépni..... volt hogy csak 3-4. próbálkozásra jött össze. Szóval lassacskán termelgettem. Aztán majdnem mind meg is maradt, mert tegnap és ma már semmiképp nem sikerült belépnem a játékba :cry: Így ezen a hétvégén 12 érmét sikerült kiszednem az eventből.

.barbi1. és Kuzdern kedveli ezt.
  13. mandityalexandra

Ne búsulj, ha nem mindhárom felhő volt a célod, akkor belefér! Ha mégis igen, akkor próbáld kivenni az egy darabos dekorokat és felhőket, majd bízz a cserenap erejében. Ha dekor problémád lesz, van, nekem két felhő kell (1, 3), a harmadikra úgysem lesz kapacitásom, s úgy néz ki, valamivel több érmém lesz, mint kell, írj rám és azt a dekort váltom ki pluszban, amit szeretnél. Célszerű mielőbb szólnod, mikor már látod, hogy fix mid hiányzik, mert igények érkezési sorrendjében segítek. Dekorokat nem gyűjögetek a menü hosszának növelése kedvéért, szóval el szoktam passzolni őket, sokszor ajándékba, nem cserébe, szóval a cserét sem érdemes megvárni, ha nekem szólsz.

kovacstne és Mica67 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Sziasztok!
    Eddig minden érmét sikerült begyűjteni... Ha véletlenül elcsúsznék... akkor a cserenapra lehet számítani...:music: De ebben az esetben minden szokásomat feladva... egy kis farmon megpróbálok eventezni:wuerg: így lesz a legolcsóbb:p

15. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Sziasztok .
    Van egy darab esernyőm. Még jó, hogy nem esik az eső.
    Elfelejtettem az eventet, csak estére aratok. Növény is kell még.

-Senki53 kedveli ezt.
  16. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Ne3kem rengeteg eventnövényem maradt a mulkorról most arattam mást és abbol nem jött esernyőm --csak eventnövényből jön

17. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Mivel vártad? Zsázsával?:) Én meg a 154-en (hortenzia) aggódom, hogy ebből nem lesz meg.

18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Kedves Játékostársak! [​IMG]

Bizonyára mindenkinél megjelent a szédült szántón, a vetőtáblán a Nyári napok event aktuális vetőmagja, de sokan lehet, hogy már be is adták, mivel erre már múlt hétvégén rá tudtunk készülni.
    Az e hétvégi esemény részen a szédült szántón vethető és aratható, valamint ugyanitt felröppenő, gazdaköri feladatba beadandó event kellékek az alábbiak:

• 5.325 db Szörfinia event növény és
    • 767 db koktél esernyő
    Aki szeretné felfrissíteni az információit az event leírásból, itt megteheti:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...gi-küldetések-event-2021-június-július.21273/
    Sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

HéricsBáró, vihence, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  19. gazdalaura

gazdalaura Utánpótlás-írogató

Bizony most is gyéren jön,Ebből se lesz dekor!

20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Igen, minden jónak, jó a vége. ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.