Visszajelzés Nyári napok - hétvégi küldetések csevegője - 2021. június/július

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez gyors volt;) Én még a felreppenő 10%-át sem szedtem összexDxDxD

jutka190226, inanna11 és zsani_apja kedveli ezt.
  2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szervusz Tyúkanyó1949!
    Bármi más növényt is arathatsz, tehát nem csak eventnövényt, vagy akár fát aratsz, de kizárólag a szédült szántón, mindegyikből jön/jöhet felröppenő, - persze az alap érésidő arányában. Minél hosszabb egy növénynek az alap érésideje (amit aztán lehetőség szerint bármennyire is lerövidít) annál több az esély a felreppenők megjelenésére.
    Idézet az event leírásból:
    Felröppenő
    Koktélesernyő

Szükséges szint: 40. farmos szint
    Hozzájutási lehetőség:
    -Felröppenőként fák és növények aratásából: Szédült szántó
    -Szomszédoktól ajándékba (2 FA/ db, amennyiben elfogy az ingyenes napi ajándék)
    -Vásárlással

Úgyhogy hajrá, menni fog az! Vasárnap 22:00-ig röptethetjük a koktél esernyőket. :)

Boccio71, vihence, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Nem csak délelőtt learattam és az új vetés, csak estére érik be. Ezt egy fa adta.

jutka190226 és csillus35 kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok!Ez gyorsan ment nálam is. 2-es felhőn már 2 kitehető landolt,még 1 db kell.Jövőhétvégén az is meg lesz! Csak ne kiabáljam el.

jutka190226 és zsani_apja kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Köszi! Viszont!
    Én nem nézem a felhőket, össze - vissza váltom ki a dolgokat. Majd az eventek végén indítom őket. :)

Utoljára szerkesztett: 2.7.21
  6. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Sajnálom, hogy a rész event elvégzése nem minden esetben zárulhat teljes siker élménnyel:music:
    Hiába tervezem megcsinálni a mostani feladatsort is.. pont úgy mint az előzőket...
    A második felhőről, hiányzik egy dekor... persze tudom, hogy 7 hétvége alatt fogjuk megszerezni a 3 felhőt...:music:
    De ez a tempó csiga lassúságú túl vontatott:wuerg: Maguk a felhők jók, hasznosak... :inlove:

7. csutak007

csutak007 Haladó

Segíthetek? Van pár érmém de én nem csinálom az eventet, csak az ajándékokat szedem ki ami tetsszik.

8. -Holdfeny-.

Szia!
    Köszönöm, kedves vagy;)
    Ha nincs szükséged az érmékre a felhőkhöz... Javaslom válts ki minél több fajta dekort... Szerintem csere napon jó cserealapok lesznek!
    Egyenlőre nem veszítettem érmét... de ugye a való világ bármikor közbeszólhat:wuerg:

jutka190226, Csoki2020 és csutak007 kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok! szép Vasárnapot mindenkinek:)
    Gyengén haladok ezzel az eventel, sőt mindegyikkel:sleepy:nyár van, sok a hétvégi programxD2 felhőt szeretnék kivenni ebből az eventből ha összejön...:music:Tiszafüred, Poroszló szabad strandja a mai úti cél:p:)legyetek jók...xD:D

10. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nekem már csak 40 db. felröppi kell, és utána ha jön még gyűjtögetem a következőre, mert ott is sok kell. Szerencsém volt, mert előzőnél sok gazt tudtam letermelni, és most csak kevés kellett, és hosszúakat raktam végig.

11. -Holdfeny-.

Szia!
    De jó hogy mondod, hogy a következőre is kell:music: Akkor nem számolom annyira ki... 8) Hasznos lesz a maradék is... ha lesz...
    Még 125 felreppenő kell:wuerg:

jutka190226, jófarmerlány és Caccus kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Nálam lesz annyi feleslegbe. :D ;)

13. -Holdfeny-.

Ügyi vagy! Legalább ezzel már nem kell foglalkoznod a jövő héten.... ;)

14. mucus253

mucus253 Járnitanuló

Gratulálok magamnak! Sikerült learatnom úgy hogy semmit nem raktam be a rekeszekbe, se RACS se semmi.

15. katica063

katica063 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Én is hosszúakat ültettem, mégis gyéren jött a felreppenő!!! Hiába volt meg a növény, így is alg lett érmém!Szomorú vagyok!!:cry:

jutka190226 és mingo826 kedveli ezt.
  16. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Milyen növényt ültettél, hogy még pluszba is maradt? Én gyékényt is ültettem de az is elég gyatrán adta. Egy kör event növényem hiányzott, a többi időn hosszakat ültettem, igy se lett meg.

zsani_apja és jutka190226 kedveli ezt.
  17. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Nagyon sok felreppenőm hiányzott nekem is, mert nem nullázok ezért az eventért. Valamennyit persze muszáj volt a másik miatt, de nincs mammut fám, így végesek a készletek. A felhőket kivettem majd csak lesz valahogy. A kisfarmon nem foglalkozom a felhőkkel ott csak a dekorokat veszem ki hátha így összejön majd a hiányzó.

jófarmerlány és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jutka :)
    Ahogy olvastalak benneteket kíváncsiságból megnéztem, hogy nálam mennyi maradt :D. A felröpikért én sem nulláztam, de a gazdakör miatt a frissen megszerzett len szupertrágya imádat bónuszt bizony használtam :D
    Ez csak melléktermék volt ami szintén röpködött nem csak a korom (miután a tárgykeresőt befejeztem visszaváltja a rendszer). Ezek szerint az esernyőre még szükségünk lesz, de jó hogy olvastalak benneteket [​IMG] :D :inlove:
    Köszönöm a figyelemfelhívót :inlove:
    PS: Ha már szóba kerül az 5. hétvége ezek kellenek bele: Vízisínövény 4144, Koktélesernyő/ felröpi 767 A e-gazt tovább lehet ültetni a 6.-ra is :) a hiányzó felröpi simán meglesz a növény aratásából remélem :)

Utoljára szerkesztett: 5.7.21
  19. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Emlékeztetőül - 5. alkalom következik a héten

Forrás (kép): az eventismertető -> https://board-hu.farmerama.com/threads/nyári-napok-hétvégi-küldetések-event-2021-június-július.21273/

- Az eventnövény új lesz, vízzel 04:00, vízzel és trágyával 03:36 alatt érik be és felszaporítás után 7 körrel teljesithető az ehétvégi egaz igény az egész Szédült szántót igénybe véve raccsal. Felröpit előző hétvégéről áthozzuk, ha maradt, a pajta "Egyéb" fülén ellenőrizhető mennyisége. Ebben az eventben a kihívást a felröpik mennyisége jelenti, célszerű ennek megfelelően készülni kinek-kinek ízlése és lehetősége szerint, mint előre ültetett hosszabb érésű növények, Pannik, nullázás, szupertrágya használata...stb.
    - Az 1. feladatsorból 15 érme szedhető ki, ehhez 1492 egaz és 276 felröpi szükséges.
    - A 2. feladatsorból 28 érme szedhető ki, ehhez 2652 egaz és 491 felröpi szükséges.
    - A teljes feladatsor teljesítéséhez összesen 4144 egaz és 767 felröpi leadása kell.
    - Akinek nem célja mindhárom felhősor, annak nyugodtan maradhatnak ki feladatok a 7 hétvége alatt; korábbi matek a felhőhöz: "Érmék: 43 db minden alkalommal, összesen 301 db. Dekorokhoz 216 db kell összesen, 84 db a felhőkhöz, együttesen 300 db. Első felhőhöz 100 db érme kell. Második felhőhöz 92 db érme szükséges. Harmadik felhőhöz 108 db kéretik."

Utoljára szerkesztett: 5.7.21
    Hahacska, Csoki2020, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Nulla perceztem picit, így jött össze ennyi. Nem pont a felröpi végett csináltam. Ez csak a hozadéka lett. :D

-kaktuszable-, Csoki2020, Fätum és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.