Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, pont azt szerettem volna csinálni, de úgy látom, a szerkesztés közben a link elveszett. Ne haragudj érte, valami nem jól sikerült. Ha ismét elhozod a képet, megcsinálom.

sutimami57 kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én meg csak keresem a linket, már a bicajt is kitoltam..:D :D

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 5.9.14
  4. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Hát sziasztok, képzeljétek olyan jól sikerült a névnapom pedig ma csak ketten voltunk a papával. Mert az igazi névnap majd vasárnap lesz., de mi ketten is olyan jól éreztük magunkat. A koktélból mi is iszogatunk, és egyszer csak azon vettük magunkat észre, hogy ropjuk ám [​IMG] de isten igazából. De én úgy el fáradtam hogy mára el is köszönök.[​IMG] jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek.

brasihugi kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jolika, belegabalyodtál ebbe a képfelrakásba rettenetesen...:)

jolanda1948 kedveli ezt.
  6. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Na talán sikerült föltenni a képet normálisan. Jó étvágyat hozzá
    Lujzi Emerencia nektek Boldog szülinapot[​IMG]
    Rozika Boldog névnapot.
    Erika ne told vissza a bicajt mert itt a süti.Szólj a többieknek is.
    Most el,mert sokat bénáztam kifárasztott. Majd jövök még

7. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Rozika! Boldog névnapot kívánok én is! [​IMG]

8. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép estét Kedveskéim!

Rozika, nagyon boldog névnapot, Lujza, Emerencia és Kata nagyon boldog születésnapot kivánok Mindőtöknek. Jó egészséget, jó játékot még nagyon sokáig. Ági

9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Brendon-Kata, Lujza és Mamadom, ezt a tortát nektek hoztam születésnapotokra, majd döntsétek el, hogy melyik emelet kié legyen...
    Egy-egy szál virág is jár nektek.

10. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

[​IMG]Rozi mama ezt neked tiszta szívből

[​IMG] Emerenciának, Lujzának és Katának, minden elképzelhető jót kívánok.

11. kpe59

12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Előszőr is drága Rozika! Nagyon boldog névnapot kívánok neked.[​IMG]

Mindenkinek nagyon köszönjük a szülinapi jókívánságokat. Még nem készült el a hatlapos, de azért meghívlak benneteket én is egy kis sütire
    [​IMG] , Na meg egy kis kontyalávalóra:[​IMG]
    A horror nálam most kimarad, de nektek sok sikert hozzá, szorítok, hogy meglegyen amit el akartok érni. Azt hiszem, am korán elülök, mert holnap sok dolgom lesz, kell az erő...Mindenkinek jó éjszakát: Lujza.persze azért olvasni még biztos bekukkantok, úgysem tudom megállni:)

-Szamoca59- kedveli ezt.
  13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Na ez a nap is elszállt... 3 körül kezdtem el erősen leamortizálódott készleteimet termelni. Roppant hiányos még mindig a 6 órás készlet kísértetből és denevérvirágból...
    Megyek is szundizni, mert rövidesen beérik a sírkövem...és jön a denevérvirág helyette...
    Jó éjt nektek...![​IMG]

14. -Katicabogár64-

-Katicabogár64- Járnitanuló

Sziasztok Nyugiház lakói!!!
    Bocsánat nagyon ritkán tudok mostanság jönni.Ez a hét már az igazi meló hete és csak későn este érek haza.
    Köszönöm Mindenkinek a jó kívánságot!!!! Nagyon jól esett,hogy gondoltatok rám!!!!
    Én is kívánok Rozi mamának Boldog Névnapot!!!!
    Mammadom és Lujza Nektek boldog szülinapot!!!!!Erőben,egészségben,boldogságban!!!!:D

Holnap hajnalban megint megyek vissza dolgozni és a munka után jöhet a hétvégére való készülődés.
    A szüleimmel és a testvéreimmel szombaton ünneplünk mert ugye ezt a kerek számot meg kell ünnepelni!!!xDUtána meg vasárnap a gyerekeim és az unokák jönnek szépen sorban.:)Sok pihenés nem lesz számomra de ez örömmel tölt el!!
    Tegnap este volt a nagy meglepetés!! Jöttem haza a munkából és mikor a lakásba léptem,hát az állam leesett!!
    Itt sorakoztak a gyerekeim a szülinapi tortával!!!Tűzijáték és gyönyörű kék orchidea!!!!:D
    Ez volt a legszebb meglepetés számomra!!!!:inlove:
    Holnap azért majd jelentkezem!!!
    Nyugodalmas szép jó éjszakát kívánok mindenkinek!!!!
    Puszi és hozzá egy nagy ölelés!!!!

Brendon Kata.

brasihugi kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Itt vagyok ám, csak nagyon elfoglalt...) Kata! Örülök, hogy be jöttél. Tudod, a facén első kézből láthattuk a szuper szép tortádat, a meglepit, a gyönyörű pici fürtöske kis unokádat, családodat, szóval, egy kicsit Veled voltunk! Valóban ez egy szép kerek szám, nem is lehet kihagyni az ünneplést. Kitartást, jó készülődést, és szép ünneplést!
    Jolika, Lujza! Köszi a sok finomságot, ez ami itt megy...napi 2 kiló plusz. Még jó, hogy csak a szemeinket hízlaljuk vele..:)
    Jó éjszakát, szép álmokat kívánok, de én még maradok. Termelni kell a horror gazakat...)

brasihugi kedveli ezt.
  16. kalmanbatyo

kalmanbatyo Utánpótlás-írogató

Ja-ja, kíváncsi leszek rá én is. Bár...ha aranybanánokba kerül majd a zátonyon is minden...na akkor azért lehet hogy a kardomba dőlök -.-
    Erzsike ezen a "meg még két szó"-n akkorát kacagtam, jól esett így elalvás előtt.
    Az ünnepelteknek még egyszer sok-sok örömöt és egészséget, és mindannyiunknak pihentető szép álmokat kívánok!

17. fruska1

fruska1 Junior szaki

Szép reggel, és vidám napot Mindenkinek!

Rozika!
    Nagyon sok boldog névnapot kívánok !

Ma ezt hoztam:

Kakukkné a seregélytől kérdi:
    -Miért keltettél fel?
    Miért folyik reggel óta
    belőled a vidám nóta?

-Örömömben fűtyürészek,
    hiszen olyan szép az élet!
    Tudod szomszédasszony nálam,
    örömteli nagy újság van!
    Kikeltek a fiókák!
    Ezért fújok vidám nótát!

- Kis fiókák? Azok minek?
    Ha majd jön a téli hideg,
    lesz velük sok gondod, bajod,
    nekem jó mert magam vagyok!

-Magadban élsz nincs otthonod?
    Tojásaid hová rakod?
    Fiókáid hol tanyáznak?
    Tudni kell ezt egy anyának!

-Fészekrakás nem kenyerem,
    van itt fészek száz idegen,
    tojásaim oda rakom,
    kiköltésük másra hagyom.

Szabad vagyok magam élek,
    nem köt le a család, fészek,
    fiókákat nem táplálok,
    ha kedvem van odébb állok!

Ugyan az nap történt délben,
    szép tavaszi verőfényben.
    Útnak indult seregélyre vadászni
    a rabló vércse!

De a derék seregélynép
    hősiesen védte fészkét,
    összeállt a népes család,
    s ellátták a rabló baját.

Dühös lett a vércse nagyon,
    s hogy éhkoppon ne maradjon,
    lecsapott a kakukkra,
    ki elmulasztott fészket rakni.

Ma már minden kakukk látja
    mi e kis vers tanunsága:

Társ nélkül önző madár
    boldogságot sosem talál!

Meleg otthon örömet ád,
    biztonságot nyújt a család!

(a szerzőt sajnos nem tudom)

18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

jó reggelt kivánok!
    Látom jó izűen tudtok pihenni, hogy én jöttem elsőre.A kredencre tettem kávét, főztem teát is, fogyasszátok jókedvvel.
    Hogy mik vannak!Mezitláb a parkban, olvasom, hogy főleg Németországban és Ausztriában -vagy 100 ugynevezettmezitlábas parkot nyitottak.A gondosan munkált, rendszerint pázsitos talajon akár 5 kilométert is megtehetnek a látogatók mezitláb, és nem kell félni, hogy felsértik a lábukat.
    Mit szóltok, Ti is örülnétek, ha nálunk is lehetne ilyen parkokban sétálni?Persze, most azokra gondolok leginkább, akik nem kertes házban laknak.Ám, aki kertes házban szép kertel rendelkezik az szokott mezitlábalni a kertjében??Hiszen edzi a lábfej izmait,regenerálja a lábat a kényelmetlen cipő viselése után.Sőőőt megakadályozza a porckorong problémákat, gátolja a visszeresség kialakulásást.
    Hááát ennyit igy reggelre...Legyen szép és tartalmas a napotok, és a mosoly, tudjátok...

19. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Jó reggelt ! Későn ébredtem de a kávéval ide siettem, most gyorsan le aratok had nőjenek a gazok. Később jövök, további kellemes napot.

20. kpe59

Üdv mindenkinek![​IMG]

A mai névnap Lőrinc és Viktor.
    A Lőrinc latin eredetű férfinév, a Laurentius névből származik, jelentése: Laurentum vidékéről származó férfi. A laurus (babér) szóval később hozták összefüggésbe.
    A Viktor férfinév a latin Victor névből származik, amelynek jelentése: győztes, győző.
    Most van az a Lőrinc nap amikor, mint tudjuk, ezután már figyelni kell a dinnyére...

Akkor már megérte leírnom...

Mint ahogy írtad is, nekem ehhez nem kell park.

A népi megfigyelés szerint, ha ma süt a nap, az ősz további része is derűs lesz.
    Egyelőre nálunk nem úgy néz ki, de ebből a szomorkás reggelből még bármi lehet.
    A rém gazak szaporodnak, csak kicsit lassan, előbb-utóbb csak végére érek ennek is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.