Visszajelzés Nyugis délután - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 14.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 23.8.24.
  1. 1

60 szavazat
    18.1%
  2. 2

19 szavazat
    5.7%
  3. 3

6 szavazat
    1.8%
  4. 4

9 szavazat
    2.7%
  5. 5

17 szavazat
    5.1%
  6. 6

14 szavazat
    4.2%
  7. 7

12 szavazat
    3.6%
  8. 8

38 szavazat
    11.5%
  9. 9

36 szavazat
    10.9%
  10. 10

120 szavazat
    36.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Nekem mázlim volt a sok szupertrágyával haladás és röpi szempontjából is örülök, hogy valamikor így hagytam ott a farmokat. Még maradt.....de a kövi dekorok amint látjuk már nem követik ezt tehát lehet, hogy csak tiszavirágzás volt.xD
    Jó lenne ha egyszer egészen véletlenül küldeni lehetne mamutfákat, mert több kis farmon is van. Ja, van több Fa-fa is de nem vagyok telhetetlen, előbbivel is megelégednék.:)

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A tp vadászat/ üldözése nem konkrétan neked szólt... Csak úgy eszembe jutott... hogy hányszor olvastam... hogy lényegtelen a zöld csík:music:
    Visszatértél... ez azt bizonyítja, hogy egy szuper játékot játszunk... :inlove:
    Itt pont a sokszínűség a lényeg... itt nincs rossz játékmód.... De mint mindenhol az életben, itt is vannak akik élete arról szól, hogy ők a tökéletesek... Én folyamatosan tanulok:p sőt időnként botladozom....;)
    Toma szereti patikamérlegre tenni a dolgokat... 8) Sokat lehet belőle tanulni... :inlove:De nem akarom az ő játékát játszani....;)
    Kihagyhatatlan event nincs.... De pótolhatatlan felhő az sajnos van:oops:

alex0824 kedveli ezt.
  3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Ha kiszedted mindenhol mindhárom dekort, az már több, mint két terület.
    A jövő havi cserenapokon te leszel a cserenap királya. :)
    Már ha el akarod őket cserélni.

GA-BI-O-Farm, -gyöngy-581 és alex0824 kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Az 1x1-es dekor nem rossz, de annyira nem is jó mint az 1x2-es és a 2x2-es. Ha olyan kb 50-60 csillagos érme lett volna, akkor talán foglalkoztam volna azokkal is. Az 1x1-es nem hatott meg. Azt az időt, amit azokra fordítottam volna, inkább az 1x2-es és a 2x2-esek megszerzésének szenteltem, inkább több farm bevonásával. Ha a ráfordított időt nézem, akkor pazarlás lett volna az 1x1-esekkel foglalkozni, ha ugyanazon idő alatt a sokkal jobb dekorok is megszerezhetőek. A mini játéknál így is idegesítő volt a 10mp-es visszaszámláló. Nagyon sokszor 10 mp az őrületbe tudott volna kergetni. És azt se felejtsük el, hogy először ha a jobb dekorokat szedem ki, akkor az 1x1-esekért már a bonyolultabb pályákon kellett volna teljesíteni, ami szintén idő veszteség, nagyobb koncentráció és nagyobb hiba lehetőség. Maradtam az egyszerűbb, gyorsabb, megérősebb felállásnál.
    :)

5. Hafanana

Hafanana Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok,

a Nyugis délután event ma este 22:00-kor véget ér, a csevegővel együtt a szavazás is lezárul.
    Aki még leadná szavazatát, ezen időpontig van még rá lehetőség.

Felröppenőben és eventnövényben gazdag aratást azoknak, akik még termelnek az eventhez, és sikeres válogatást a játékban.

Ellenőrizzétek, hogy a bekevert malomtermékeket eljátszottátok- e, s nézzetek be az event boltba, mindent megvásároltatok-e amit szerettetek volna.

Figyeljetek arra, hogy ne hagyjátok a tennivalókat az utolsó pillanatra, nehogy kicsússzatok az időből!

Sikeres event zárást Mindenkinek!

Othep, Marika312, smoldering és 8 más kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

Megértem és igazad is van.
    Viszont ha magadnak csináltad őket, akkor a kihelyezésnél kell 1x1-es is és az is erősebb itt, mint a virágos dallamok.
    Csináltam én is pár farmon, de nekem mindhárom kellett, sőt, még pár titokól és titokfa is érdekelt.
    Jó lett volna, ha mindjárt folytatják a mostani eventben is az erős dekorok játékba hozatalát, de nem így lett.

-gyöngy-581, alex0824 és farmerSS kedveli ezt.
  7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ezért írtam, hogy nekem nem garancia az amit a központ a jövővel kapcsolatban felvázol. Mert azt nem írták, hogy melyik 5 éves tervben kívánják azt megvalósítani. Azt is nézd, hogy én a kisfarmokon kizárólag azt használtam, amit egy nagyon kisfarm adhat. Víz, és pár csatni, néhány régebbről szerzet farmmunkás kupon és ennyi. Csak ezekkel termelve, kevés lett volna rá az idő, hogy mindent is kiváltsak.
    Ezek a farmok anno kizárólag a kárpótlás piccolók átvételéért születtek, semmi több.

8. Sagittarius69

Több, mint a farmok fele nálam is olyan volt, de a dekorokhoz nem kellett sok növényt, kb. 12650 elég is volt és pár helyen a kerék besegített. :)

alex0824, farmerSS és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én a tized része farmon csináltam, mint amit Alex itt írt. Nálam az erősebb farmocskák játszottak ahol már volt valami. Az egész kicsiket nem mertem bevállalni, mert ahhoz túl sok logisztikára lett volna szükségem. :) Én is minden dekort kiemeletem ahol tudtam. Nekem a kisfarmoknál a felröpivel volt a gondom.. lehet, hogy későn eszméltem, de így is örülök annak a dekormennyiségnek amit sikerült elérnem.
    Azt hiszem még mindig nem tanultam meg a leckét amit Alex is írt: " nekem nem garancia az amit a központ a jövővel kapcsolatban felvázol. Mert azt nem írták, hogy melyik 5 éves tervben kívánják azt megvalósítani."
    Biztam benne, hogy előbb is ránk találnak a jó, sőt jobb dekorok, tévedtem... legalább is a holnap következő eventben:(
    Persze ettől még az évszakos ládákba betehetik, ha úgy adódik, akár e. Majd meglátjuk, de az esélye, hogy megnyerjük már nem lesz olyan, mint most volt.
    Szóval jelenleg az egyik szemem sír, a másik nevet, de inkább nevet mint sír, mert örülök a dekoroknak amik lettek .:D:D:D

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves játékosok!

A Nyugis délután event véget ért, a csevegő bezárta kapuit.
    Reméljük, sok játékosnak sikerült a gombolyagokat, szinek szerint rendezni és megszerezni, az érmék beváltásával, a számotokra kedvező ajándékokat.

Találkozunk a következő event csevegőjében.

További eredményes gazdálkodást kívánunk mindenkinek!
    A Farmerama csapata

.dina1., Dolphin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.