Visszajelzés Nyuszifüles tojáskörözés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.4.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Sziasztok! :)

Valamiért lassan haladok, még csak 425 db érmém van. Két területen majdnem teljes földkihasználással 1X1-n kb 3 óránként aratok, a lépéseket is figyelem a játékban, hogy a csillagos-érmék gyűjtése legyen a cél, a kérdésekre a sok segítség mellett meg van 3 db, a festésre és kincskeresésre 6 db minimum. Mit rontok el? :)
    Plusz kicsi ajándékot még nem vettem észre, az első titok ólból Narancs bölényt kaptam.....most várom, hogy a következő körből mi lesz, illetve 6 db titokfa is ki van téve. Szorítok, hogy viaszbogyó legyen, mert olyan fám még nincs :)

DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Nem rontasz el semmit. Hozom az utolsó három festésemet, már kezdek ráérezni, de még mindig nem az igazi.

Gio, Bátyus, imi010 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok! Boldog Nyuszit Mindenkinek!

Felhő beüzemelve, tovább nem strapálom magam az extra kitehetőkért.

Pitemano, DevilMókus, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Megnéztem én is, hogy van- e a hajón már. Van.. :D

Gio, HéricsBáró, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Én csak keresést találtam.... de még ha időm engedi rákukkantok.

Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Segítene valaki, hogyan lehet színt keverni???

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Fuhur, maszilva és Gio kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Lassan de biztosan gyűlnek az érmék...[​IMG]...:)
    Még mindig keresem a tojást mint festem...:p

DevilMókus, Fuhur, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) nem rontasz el semmit, normál ütemben haladsz. A szükséges 1160 érméből szereztél 425-öt, vagyis ~37%-nál jársz, de a játékból még nem telt el 2 nap (vagyis kevesebb, mint 33%-a az időnek)

Javítani persze mindig lehet. A teljes földterületet ki kell használni. 30 aratásnál mondjuk 5 db 1x1-es terület kiesése, az pont egy malomtermékkel kevesebbet jelent.

A pályákon érdemes a kincskeresős minijáték mezőt útba ejteni, és onnan kiszedni a 8 érmét biztosan (szükség esetén többszöri kilépéssel). 90 játék esetén ez 180 érmét hozhat pluszba.

A 2 területen estére is mehet eventnövény, ha az erdei tisztáson hosszú érésű nemesített növényekkel termeled a hiányzó felröpit.
    Így 40 ezer fölötti növény is letermelhető (extrák nélkül), ami 90 játék, az pedig legalább 1890 érme (max. 2070).

Az összegyűjtött normál pörgetéseket érdemes ilyenkor elpörgetni event idején, és akár még ládákból is nyitogatni hozzá. 200 normál pörgetésből már összejön legalább egy +1-es bónusz, de szerencsés esetben több is.

Fuhur, denisadina, vihence és 6 más kedveli ezt.
  10. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Othep és Kuzdern kedveli ezt.
  11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Kuzdern kedveli ezt.
  12. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

én én én kereslek!!!!!

gionvivien kedveli ezt.
  13. gionvivien

gionvivien Utánpótlás-írogató

Én is nyitott vagyok rá :)

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Itt tartok . :inlove:

maszilva és Kincsem-birtok kedveli ezt.
  15. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Szia :)
    Köszönöm a leírásod! Máris többet tudok. A kincskeresőben fel sem merült bennem, hogy onnan is ki tudok lépni.
    Felröppenőkkel egyelőre nem küzdök, az erdei tisztáson a titokfák és titokfa xxl-k eddig jól hozták.
    Nemesítést még csak most kezdtem el, szóval most egy ideig ezt a lehetőséget nem tudom kihasználni, maximum úgy, hogy a megmaradt kevés földbe megy a hosszú érésű minden jóval megszórva.
    Pörgetésekből pedig most elkerült a szerencse. Eddig pár hónapja volt egy teliholdas 200%-s pajta bevételi bónuszom, akkor madarat lehetett velem fogatni, mert még sok növényem hiányzott a gombaerdő kiváltásához.

Egyéb: titokfákból és ólakból le sem írom mit kaptam :-( Viaszbogyófa reményem jelenleg elveszett.

Gio, Rékuci1111 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Szasztok! A legyen szep mezeinyulrol hol tudok olvasni?

17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Nem tudom mikor kezdted a játékot, de gyanítom, hogy a gazdaköriknél akad még néhány olyan, ahova régebbi állat és fatermés kell. Ezekkel érdemes foglalkozni, mert ezeket elérhető áron be lehet szerezni a piacon, és ólakat/fákat is könnyen találsz hozzá a léghajón.
    Szerintem az új titok valamiket engedd el, és ha kifejlődik véletlenül egy új, akkor inkább cseréld be, ameddig van értéke (főleg, ha Páncél Pannit is adnak érte).

A nemesítés hosszú idő, de megéri több szempontból is, érdemes ezzel haladnod.

"Minden jóval" (KacsaKata, szupertrágya) csak akkor szórj meg valamit, ha már kifutnál az időből, de így még teljesítheted az eventet, vagy amit célul tűztél ki. A felszaporításon kívül akkor érdemes még használni, ha több bónusz is összejön egyszerre, és ezt az időt szeretnéd minél jobban kihasználni.

Itt sok gazda van, aki több, mint 5 éve aktívan farmozik, és elég sok eszközzel rendelkezik már (a játéktapasztalaton felül), így sose hozzájuk mérd a haladásod. Szerencsés, ha van néhány hasonló szinten járó szomszédod, és egyeztetitek, hogy kinek hogy megy. Mindjárt több lesz a sikerélmény :)

CoraQueen, Gio, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  18. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

97-s szinten vagyok, most tartok ott, hogy minden terület kiváltva ( néhány macskatündér kell még a teliholdason ) , nemesítést most kezdtem. A titokfák és ólak csábítanak, mert mindig reménykedem, hogy kapok az újakból. De igazad van, mert több eséllyel megvehetem őket amikor feldobják az újakat. Régi dolgokból már csak a teliholdasra kell koncentrálnom, a többiből már csak a legújabbak hiányoznak.
    Cserenapot imádom, akkor állandóan azt lesem mikor mit tudok megoldani, a hiányzó dolgaimat is többnyire itt szedtem össze, meg egy-egy kedves magasabb szintű szomszéd lepett meg :)
    Most azért szurkolok, ha már "kényszer munkanélkülin" vagyok, hogy a jelenlegi eventtel végre elérhetem, hogy 4 db "eventes" felhősorom lesz.
    Legyen szép napod :)

CoraQueen, Gio, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Tegnap este én is próbálkoztam elkezdeni,de sajnos elég gyatrára sikeredett. Majd lehet belejövök. Mindenképpen csak a felhőig érdekel. Ha csak véletlenül bele nem jövök, de szerintem nem fogok annyit ez mellett ülni.
    Elég szerencsétlenül mosták össze a 3? minijátékot. Sőt a kép is elég sötét( ide vagy oda csoki), összevisszás. A szemnek egyáltalán nem kellemes. Lehet üzletelt a cég az optikusokkal? :)
    A legrosszabb a "mosásban", hogy még időre is megy.

20. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

ezek közül melyiknek van záptojás szaga? HIDROGÉNSZULFID

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.