Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia/Sziasztok!
    Én nemesített szögletes gabonával, még reggel a bónuszokkal arattam, ez fért bele, 322 felröpim van most.
    A mini játék valóban aranyos, jó kis játék lesz ez az event:inlove:
    Látom, te is szorgalmasan gyűjtötted a kérdéseket:)

fabatka, DevilMókus, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Tudod Katka nekem még ennyim sincs, jó hogy beugrottam és olvastam a cápáról. Majd abból gazdálkodom amim van, ill. ami majd lesz.;)
    Szia Edit!:)
    Ügyes vagy! Nálam most kimaradt a FP kaszálás, valahogy "átsiklottam" fölötte.
    Sok sikert a hajdinához, nálam a kalapács bónusza lett meg a legvégén, elég sokat vacakoltam vele.
    Szia Imi*!
    Már a múltkor is kérdezni szerettem volna, hogy miért nem hajdinával? A nemesítésed már megvan nem? Vagy rosszul emlékszem?
    Köszönöm a kedveskedést, nálam akárcsak Lukiminél trágya volt a küldhetők között.:oops:
    A szülinapi eventet elkezdtem. Olvastam: egyesek többet vártak a 10.-re.
    Nah jó! Bevallom, titokban a FA fáról álmodoztam, de ezt az álmot meghagyja nekem a BP. Az ábra azt mutatja még álmodozhatom egy ideig.:D:inlove:
    Azért ha naponta kapunk ajándékot, az nem annyira rossz nem?
    A személyre szóló kódot megkaptam, beváltottam. Köszönöm szépen BP. Boldog 10. születés napot!;)
    Koszorúmata 2000
    [​IMG] nekem tetszik!:)
    Egyenlőre szaporítom a enövényt, a felhő az elsődleges cél, ha marad idő akkor tovább játszom.
    Jó szülinapi bulit kívánok mindnyájunknak, :inlove:kellemes kikapcsolódást, örömteli játékot!

DevilMókus, ursa11, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Egy jó erős fekete.;)
    Nagyon élvezem ez a szülinapos feladatot.
    Ezek a kvízkérdések királyok!xD
    Némelyik komolyan elgondolkodtatott...
    Esküdni mertem volna arra, hogy az első tenyészállat a nyúl volt. Hát nem a juh.:oops:
    Ingrid is megfogott.
    Próbának tökéletes volt.;)
    A boltból már kiszedtem a felhősort. Egyenlőre még szürke, egy darabig biztosan az is marad.
    Klemátiszt arattam az imént, Pannik nélkül 57 felröppenőt adott. (Nem volt kedvem kipakolni őket...kézzel!)
    A tölgyesem tiszta putri, van itt minden.:D
    Ezt láttátok?:music:
    Nekem sikerült és ezt kaptam.:inlove:

Legyen szép napja mindenkinek!

Szia Sali

Igen kinemesítettem már a hajdinát. A gyékény kell a piacra, remek áron megy.
    Persze vannak terveim a hajdinával is, de ez még nagyon messze van.;)
    Ma is pengőt tudtam küldeni...
    Aranyos ez a dekoráció.:)
    Örülök minden ajándéknak!

Szia Edit

Igen-igen.:)
    Előszedtem a kis farmokat gyorsan a cél érdekében.

fabatka, DevilMókus, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia, képzeld bele magad és a többi gazdatársunkat hogyha évente kéne vizsgázni...vagy minden szintlépésnél vizsga és úgy mehetünk tovább...vajon hol tartanánk...:music:

fabatka, DevilMókus, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Én még csak a kis farmokon játszottam mondjuk az sem kevés. Itt a lukimin gyűjtöm a muníciót mert majd' minden eventnél a végén vagy a vége felé szeretem beadni a cuccokat.

Én is azokat kaptam amit te Imi, minden farmon tehát egyforma cuccokat kapunk. Sajna a bigtől kapott kitehetők egytől egyig évek óta használhatatlanok, miért tennék ki egy kétszer aratható 5000 tp-t adó kütyüt amikor van elég még sok is a farmomon meg a menüben is, amelyek jóval ütősebbek tőle. A hóvégi rackó ajándékkal ugyanez a helyzet, csak őrizgetjük decemberig ahogy gyűlnek de használni nem tudjuk. Menjünk a menübe és nézegessük?! Ez bizony szegénységi bizonyítvány egy szüli napon nem ezt várnánk! Legalább ebből az alkalommal, csak most lehetett volna egy kb 15.000 tépés kitehető ha már 2x2-es! Évente egyszer, ez olyan nagy baj lenne?

fabatka, ursa11, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Egy közösségi oldalon táblázatban megtalálhatók a kérdések a válaszokkal együtt.

fabatka, Imi*, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  7. lukimi

Sziasztok.

Szia, ismét írtad, hogy komforton eventezel te és többen is írtátok már régebben is de eddig - sajna - nem érdekelt. Most kipróbáltam és azonnal meg láttam a lehetőséget benne. Ugyanis akinek mint nekem is nem gond a szupitrágya és esetleg a kk szuper, ezzel a megoldással sok vetés aratás elhagyható.

Nézzük, jól látom-ééé?xD:p

Most a főfarmon dógozhatunk ahol 202 kis koceka-föld van. Tudjuk, hogy csatni, víz, simatrágya 202x4=808 db hozam aratáskor, 3:58 ó.

Komforban ugyanez nem csinálható mivel oltári hosszú idő alatt érne be. De:

44 db komfort talaj, víz, trágya, szupertrágya, kk szuper, az 44x23= 1012 db. Azonban ha még ezt a 44 talajt körberakom 4 db 1x2-es és 18 db 1x1-es földekkel (ezt csak víz, csak simatrágya) akkor: 4x5=20, 18x4=72 hozam, ez együttesen: 1104 növényt jelent.

Ez így az 1x1-eshez képest jóval több ráadásul mindíg jóval kevesebbet vetünk vissza. Ez így mivel mindíg özön növényt kell termelnünk nagyon is gyorsabb. Na meg spórolok sok szuper trágyát és valamennyi kk szupert is. (ha a kis földeket is kk-znánk amit körbe raktunk még több lehetne.....ha mondjuk sietnénk mert megy a vonatunkxD:p)

(a kézzel kattogóknak megváltás lenne, ha van mamutjuk vagy másból elég zöldcsepp)

Ez így helytálló?????

-Fülemüle-70, Fuhur, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia, és még nekem van egy 100%-os termény bónuszom így 38 db 1 komfort talajról...xDxDxD

-Fülemüle-70, ursa11, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  9. lukimi

Nekem meg az ezelőtti eventnél annyi bónuszom volt, hogy el se kellett volna vetnem a magot - komfortnál.xDxDxD

Én most is vetettem a 202 kis kockánál minimum háromszor egymásután szuper trágyázva. Ha ezt nézem már most is spóroltam volna özön zöldcseppet vagy helyette vethettem volna 14-szer komforton ami nem semmi lett volna hozamban. Ezért kezdődik számomra új időszámítás az eventeknél mivel amit már többször is írtam sok sz.trágyám, kk és turbó kerül nálam amit úgy többszörözök ahogy akarom idő beáldozásával. Sajnos, amit te írtál a csevegőben (sokat hibáztál) én ugyanez csak pepitába, ahol csak lehet én ott hibázok is.:p:p
    Megpróbálok jobban figyuzni.:):inlove::music:

10. Sali~*.*

Szép napot kívánok mindenkinek! Sziasztok!:)
    Nálunk nagyon szürke ismét minden és hideg is van.:sleepy: Pesti ember szerint jön a felmelegedés.;)
    Az eventtel haladok, ahogy aratom az enövényt már indul is a malom a termékkel, de eléggé lassú ez az egyterületes ültetés. A felhőm már meg lett, egy kitehető is mellé.
    Imi*!
    Én is elgondolkodtam, mi a csuda van olyan húdejó ebben az eventben? Kiválasztom a pakli alapján mit szeretnék, egyáltalán merre induljak azt ennyi.
    A kerekkerékkel kapcsolatos kérdésre nem tudtam eddig a választ, a többi sikerült.
    Szia Norbert!:)
    Érdekes felvetés, azonban nem is rossz elképzelés azok szempontjából akik nem, vagy csak minimálisan ismerik a fórumot.
    Szia Lukimi!:)
    Szerintem is egyforma ajándékot kaptunk.:)
    Látod, én is azért szerettem volna végre egy FA fát! Most mondjátok meg őszintén annyira nagy kérés, hogy már ennyi idő óta nem lehetett sem meglepetésnek, sem semmilyen formában hozzáférhetővé tenni a játékosok számára?
    Persze, hogy örülünk minden ajándéknak, vagy nem annyira. Ha nem örömködnénk már rég nem lennénk itt.
    Legyen sok szerencsétek és szép napotok!;)
    Fiúk!
    Arany szabály, ha + bónusz van, akkor a komfort a nyerő!
    Nálam most így adja:

Érdemes figyelni!:inlove:Ismét egy kód! #1
    Köszönjük szépen BP.!! Boldog születésnapot kívánok!:inlove:;)

Utoljára szerkesztett: 24.1.20
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jubileumi üres felhősor csomagok
    Aki eddig elszenvedte a gesztenyés felhősor hiányát, annak ez most jó hír.

Jönnek a cserenapok

Szia Sali

Nekem nagyon bejönnek ezek a kvízkérdések. Szeretek okosnak lenni, maximalista is vagyok.
    A minijáték pofon egyszerű. Lépkedek a nyeremények felé.
    Farmaranyfa? Szerintem ilyet nem fogunk kapni soha!:(
    Bár egy fecske nem csinál nyarat ugyebár.8)
    Gratulálok a bónuszokhoz.:)

Szerintem jó ötlet lenne.
    Csinálni kéne valami hasonlót. Ami mondjuk időre menne...
    Ki emlékszik a legjobban?:inlove:

-Fülemüle-70, Sali~*.*, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

13. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Nincs azzal semmi hiba, nem nem mentek világgá a nublonok, előbb-utóbb visszajönnek.
    Jó néhány volt, amit nem tudtam, részbe megkerestem, részben a segédletből puskáztam. Sok régi dolgot kérdezett, én meg 2015. őszén kezdtem a játékot+ feledékeny is vagyok:(
    Köszönöm!:inlove::D Ez igazán jó hír. Át is írom a forgatókönyvet, már nem is kell annyira a szezonos Ferike, csak a hajdinának kell megadni a bónuszt.
    Úgy látom minden napra jut egy ajándékkód:)
    Az eventtel haladgatok, 112 érmém van, holnap kész a felhő, 83 trivia pontom van.
    Jó játékot!:)

-Fülemüle-70, Imi*, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  14. lukimi

Lejátszottam vagy 24 játékot, elfogyott a növény. Kivettem pontokból a növénybevételit és a terelőbója-gyárat. Holnap reggel kiszedem a felhőt és a + osokat, hogy kirakhassam. Azt hiszem ez az első event nem tudom mennyi ideje, hogy sokáig fogom játszani és nem lezavarom. Tetszik, sok minden kell még a bótból.xD

-Fülemüle-70, fabatka, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Szia Imi!:)
    Nekem is bejöttek az egy kivételével. Azt tudom hogy maximalista vagy, úgy kell neked!:)
    Nem hinném, hogy a FA-fa hiányát csak mi ketten szeretnénk pótolni. Előfordulhat, hogy más esetleg csendben fohászkodik.:)
    Egy fecske valóban nem csinál nyarat, de ha már egy megjelenik akkor előbb-utóbb megérkezik a többi is. Ha emlékem nem csal te szerettél volna fecskét a játékba.;)
    Köszönöm, a bajom, hogy gyorsan lejár.
    Szia Edit!:)
    Ha elkezdtem ezt a szezont akkor szeretnék a végére érni, illetve ha nem is a végére, de legalább a fejlesztésig.
    Gratulálok, szépen haladsz.
    Ki melyik figurával játszik?

16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Nem néztem hány kört játszottam, most visszaszámoltam a 112 érme 28 játék után jöhetett. Rááldoztam 3 Jacket, de spórolni kell velük, mert már nem lehet venni egy ideje. Lehet, hogy egy növénybevételit rászánok még. Ez olyan sok kicsi sokra megy játék, nekem is teszik. Jó, hogy írtad a terelőbóját, abból nekem is csak egy van, meg egy légbuborék is kéne.
    Ó, én se hagyom félbe, de már nem Ferike a főcsapás iránya. Igazából miatt kezdtem el a szezonost, a 0 percezés miatt.
    Én eddig körbe jártam, a majom után jött a röfi és így tovább.

17. lukimi

Szerintetek hogy rakjam az arany rekeszbe a növénybevételit, mivel komforton eventezek szupitrágyával? Az 5%-os karácsonyi helyére? De akkor csak a fehér ártatlansággal nem lesz túl hosszú az érési idő?

18. Sali~*.*

Szia Lukimi!:)
    Nálam most nincs szupertrágyára ható bónusz így kb. 6 óra az érésidőm komforton. Kicsit hosszú, de valamit, valamiért.

-Fülemüle-70, ursa11, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  19. lukimi

Nekiestem, megpróbáltam: a karácsonyit töröltem, csak fehér ártatlansággal víz,trágya, szupi, 4:45 ó az érés, 4 ó helyett (3:58). Kapott kk szupert is így 1 aratás ad 1104 db helyett 1812-őt a 100% növénybevételivel.

Vagy így: eddig adott 23-at, most 38-at. Mivel most megint van majdnem 2000 növényem, éjjel 3:45-kor is aratva, holnap kész leszek.

Röpivel nincs gond, a szédültön juta megy az meg ontja a röppenőt, 24 játék után megint van közel 1000.
    Kipucolom a bótot.xDxD:p:p

Jó éjt, tente mert mindjár csörög a teló.xD
    ---------------------------------------------------------
    Sziasztok ismét.

Minden ki van szedve ami fontos: felhő, dekorok egyszer, valamint 2x terelőbója és 2x növénybevétel. Jött még 1 horrorparadicsom ól is a kínálatból és a nekem tetsző sok kisebb ajándék.
    Még folytatom, nekem az egyszerű embernek könnyű és jó event.

Ahhoz, hogy máskor is kedvvel csináljam az eventeket ehhez hasonlók kellenének mert sem az agyon bonyolított fajta nem érdekel, sem a felhőre biggyesztett tenyésztési bónusz vagy a többi ilyen de a termelj huszonezer növényt még úgy sem. :):inlove::music:

Szerintem ezekkel a big is jobban járna (bevétel), az az 5-10 játékos akinek a bonyolult tetszik ők meg unatkoznának.xD:p

Azt, hogy ne legyen rettentően nehéz a felröpi gyűjtése mert csak nem foglalkozik vele a sok játékos, úgy látom ezt a big már megértette. Mint írtam, meg kéne azt is érteni, hogy nem a több tízezer növény a fontos (hótt uncsi!!) hanem, hogy könnyen hamar le lehessen termelni.
    ------------------------------------------------------

Többek unszolására megvettem a 0-ázáshoz szükséges felhősort. Azaz.....felhősorokat!:eek:o_O Nem akartam egyiket sem mert számomra mindegyik megérős felhősor mellé egy soha nem kellő sort raktak (nekem nem fontos nem is lesz), nemhogy a 2 jót adták volna együtt. Azonban vásárlás után hiába kerestem a nullázós felhősort, a másik kettőt kaptam....pedig figyeltem mert másra is kellett volna pénz. Ezek szerint mégis elrontottam így lett meg mind a 4 felhősor. Egye kutya, kimarad más. Most jár le a premcsim talán pont azt hagyom abba, úgyis több opciója is felesleges számomra, több mint a hasznos.

Így jártunk - mondotta sokszor a méhész bácsi valaha, akinél melóztam a méhészetben.:):inlove::music:

Utoljára szerkesztett: 25.1.20
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Pár nap alatt annyi minden történt csak kapkodom a fejem ide meg oda...
    Még mindig élvezem a szülinapos társasjátékot.:)
    A felhőre való dekorációk összesen 106 db csillagos érmébe kerülnek. Nekem 58 darabom van. Van még mit összeszednem...
    Trivia pontom 57 darab van. Na ezt nem tudom, hogy mire is költsem majd el?
    Ti mire költitek?:music:
    Akciós papagájtoll a 16-os piacon. Tessék vásárolni.:D
    Ugyanitt tudom támogatni a [len,hajdina palánta,krizantém] nemesítését bárkinek!
    Nálam most az amaránt a cél.:wuerg:
    Már csak el kéne jutnom a 234. szintre, a többi adott...
    Ideje lenne leporolni a forró elixíreket és a tapasztalatpont után futni.:music:
    Nem is tudom.:oops:
    1250 vagy 814? Ez itt a kérdés...

További szép estét kívánok mindenkinek!

-Fülemüle-70, zsani_apja, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.