Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia kicsit fáradt vagyok nem tudom hogy jól számolsz-eo_OÉn összesen vagyok a 100-nál-59-41o_O Kell még leadni.
    Persze lehet gyorsabban arattam:music:. És én szupiztam a kiskockákat is 52*1*1+ baha8 -kk-is ment rá mikor sietem:)Szóval lehet ,de meglepő.o_OA következő után az egyik 100% nekem is kiesik, a másik 16,30 ig él.A terv hasonló felszaporítás aztán tovább a hosszúkkal.
    Én nem szoktam felkelni este aratni,de ez nehéz event( ilyet se mostanába csináltam hogy mindent tarolok):sleepy:
    13 raktárt vissza:cry:áá kellet ez nekem:oops::D:D

ursa11, Imi*, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Imi itt én még nem olvastam hogy leírtad volna azt hogy nem tudsz aludni .
    Hát ezek a sok event gazok letermelése nekem se jön be, főleg hogy hozzá kötötték az átfogó eventhez :(
    Ha nem ültettem volna túl a növényt a bónuszok miatt csak részben csináltam volna, na de így már végig viszem nem hagyom kárba veszni. Tegnap írtam hogy az event mellett dolgoztam, így a számológépet hogy kiszámoljam hogy állok totál elfelejtettem.
    Egy biztos, ezek után az eventek után tuti én is el kezdek szelektálni az eventek között.
    Ami nem jó felhő elengedem teljesen.
    Mókuska csak pár kört tettem be 1x1 be és csak szupiztam, utána leszedtem, mert takarékoskodni akartam a szupitrágyával.
    Én se csináltam még ilyet hogy bontottam volna a zuhatagokat, meg hogy felkeltem volna.
    Beljebb vagy szerintem 1 körrel mint én meg az 1x1 el is amit kint hagytál, a felszaporítás elvitt időt gesztenyés felhő nélkül.
    ha vettem volna egy kis csomagot akkor előrébb lennék, de eszembe se volt mert nem terveztem túl ültetni a növényt.
    Ha pedig már így sikeredett végig viszem a 3. felhőért, nen hagyom hogy kárba vesszen a növény.
    Már vagy 4x számoltam át. Most ha hat a kávé újból átszámolom biztos ami biztos.

ursa11, Imi*, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én most reggeliztem és most ittam a nap kávéját.xD:p

Most jutott eszembe, a kuncogóban beszéltünk pár napja az alvásról. Csak azért írtam az elején, hogy nem tudom itt írtam-e mert nem szeretném magam ismételni és uncsi lenni.:)
    Én még nem számolgattam de most 8:30-kor aratok és utána megteszem mert úgy látom - ránézésre - ,hogy már nekem is kész a 2 felhő vagy aratás után hótt ziher.
    Amibe nem vagyok bizti és ezért kell nekem is számolni, nagyon nehéznek itélik meg a gazdakör végig vivését és a harmadik felhőig mindkét oldal tisztázását pedig én mindent akarok!xD:p

Őszintén szólva még át se néztem a gazdaköri részét, de így szoktam máskor is szinte az egész növényt letermelem és azután adogatok be. Ez több éves szokásom ha néha változtatok és közben beadok akkor onnan nem tudom hol járok....xD

4. DevilMókus

Szia Kicsit morgok magamba. Kiszámoltam hogy a 13 raktár(104 ól Napi 2* aratva 5 nap alatt )pont 1000 röpi kiesés+52 kiskocka amit helyet foglal üresen.o_OGyakorlatilag meg is van miért kellet 0 percezni:oops:
    Én nem versenyzem senkivel -az se tetszett hogy az fp boltot kiürítették, de ez a nincs ól röpi ez mínusz 1000-1500 szupi megint.:mad:
    13 raktárt megvenni felépíteni nem azért teszi az ember hogy aztán törölgessem:oops:
    Az a baj hogy ez a 1* minden jó 1* semmi hozzá állás megint azokon csattan akik ki se használták az ól 0-at.:oops:
    És akkor még 1 ilyen event is rá ahol nincs más választás.:sleepy:

ursa11, Imi*, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  5. -Fülemüle-70

Na számoltam és most teljesen jó, szóval ezzel az 1 aratással a bahán kell még 144, a farmon kell még 430.
    Ezt a 100% bónusszal lehozom hamar, mellette meg mehet a felszaporítása a másik 4 növénynek.
    Mókuska én most már csak akkor fogok null percezni ha nagyon kell.
    Viszont nem bántam meg hogy nem szedtem le a tölgyest. A zuhatagot lekellet volna szedni egyből ha a 3. felhő lett volna a terv nálam.
    Szuper trágyailag jól állok és kacsa katával is.
    Mondtam neked ne null percezz a nublonok alatt mert a bolt levan korlátozva és event se futott közben:(
    Ha leírod újból szerintem nem uncsi, semmi bak nincs azzal. :)
    Imi jól teszed ha átszámolod, az event csevegő elején van BombadilToma számítása hogy ha mindent akarsz akkor mennyi kell.
    Azt is nézd meg és akkor könnyebb a számolás is mennyit kell még ültetned.
    Ha valaki nem áldoz fel rá extrákat, vagy nincs neki akkor tényleg kivitelezhetetlen a 3. felhőig elvinni .

Utoljára szerkesztett: 31.7.20
    ursa11, Imi*, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

Igen ugyanaz a terv nálam is 1 terület ki a másikon a 100% elég már.
    Van szupim még és már nem is használom többet , de ez a raktár pakolgatás bosszantó.
    Kellet hely a kedvenceknél és előre is gondolkodtam stb. Szerencsére hagytam is 4000-et. A mamutok visszahozzák remélem a következő event lightosabb lesz.o_OMég 1 ilyennél gondba leszek.:oops:

ursa11, Imi*, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

Hát ahogy ezt az átfogóval megtervezte a BP én nem vagyok biztos benne hogy könnyebb lesz.:(
    De ne idegeskedjél már azokon a raktárházakon, nem ér annyit az egész hidd el.
    Nem hosszabbítottad meg a prémiumod? Mert ott van a farmvisszarendező, azzal hamar vissza lehet állítani pakolás nélkül.

8. lukimi

Én mindent leszedtem. Zuhi, tisztás hosszú megy az első perctől. Vagy csinálom vagy nem.xD (nem szokásom, a ládákat adó dekorok a mindenem és a zuhatag (is) arra van ráállítva)

Röpi, most: 2272
    Farmos növ: 12.072
    Bahamás: 11.295

A 2 bevételit figyelmeztettetek, hogy pinkizzem nos, még mostantól 25!!! óráig aktívak szóval jöhet még növény.xD:p

Ja, szupitrágy: 30.670
    KK szup: 5327 (állandóan használtam eddig a komfort óta)
    Szóval semmi pánik nálam a szuper trágya mindent visz ha törik vagy szakad.:):inlove::music:

És igen, Toma írásai után szoktam menni. Ha már nem csípem az eventeket legalább ne gondolkodjam agyon magam....:p:p:p

És akkor még ide írom ezt is: nem, nem szeressem a direkt bonyolított eventeket. Nekem egy event se kihívás, olyan nekem az étben van (és másoknak is). Miért nem kihívás?! Azért mert játék és én teremtem meg a feltételeit, hogy könnyen vagy nehezen teljesítem-e.

Annak idején a mamutfákat ki akartam hagyni, az első napon meg is tettem vagy az első körben? Arra emlékszem, hogy amikor utoljára berakták bele adtam apait anyait. Miért?! Mert vannak tőlem tanultabbak, gyakorlatiasabbak és írták nekm, hogy szerezzek amennyit tudok mert a későbbiekben bizonyára jelentősége lesz és meg fogom bánni ha ellustulom. Igazuk lett, a szupertrágya kincs és ez a kezemben van. Akik rábeszéltek::inlove::inlove::inlove:

ursa11, Imi*, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  9. -Fülemüle-70

Sajnos én az utolsó mamutfa alkalmával még nagyon kezdő voltam, így csak keveset tudtam megszerezni.
    De amim van azzal gazdálkodom, szépen beosztom nincs mit tenni.
    Igaz nem elsőként végzek az eventekkel, de mindegyiket eddig befejeztem amibe belefogtam :)
    Imi nagyon jól haladsz , szerintem holnapra megleszel vele simán . :)
    Ja mint fentebb írtam nem terveztem végig vinni, emiatt nem taroltam, de meglesz a felröpi.
    2. felhő megvan, a növényeket túltermeltem mert úgy számoltam hogy a gazdaköri hozzá valói is benne vannak.
    Szóval akkor az is végig meg lesz csinálva :D

ursa11, Imi*, vízöntő és 3 más kedveli ezt.
  10. lukimi

Nagyon jól teszed.:)

Megvárom a 2 terület hosszú aratását és én is beadom a 2 felhőig és a 10-10 magig.

ursa11, Imi*, vízöntő és 3 más kedveli ezt.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

12. -Fülemüle-70

Teljesen igazat adok neked Imi és így vissza gondolva túl ültetésemmel egyáltalán nem bánom hogy így alakult:inlove:
    Szia Katka :)
    Nagyon szépen köszönjük hogy hoztad nekünk:inlove:
    Beváltottam a kódot :)

ursa11, Imi*, vízöntő és 4 más kedveli ezt.
  13. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Köszönöm szépen!! :):):)

14. DevilMókus

Köszi szépen:inlove:Jól jött;):)
    59-63 az állás:)26000 növény összesen kézbe.
    1-1 területet kivettem a másikon megy tovább komforton.
    Itt 10 db 2*2 területen megy a 8 órás felszaporítás mellette 1*1-en a 7 órás. 200-200 növény lesz azaz érés után itt is váltok komfortra majd:)Utána ha lejár a bónusz marad 1*1-en.A gazdakört innentől talon a végéig.
    A Zuhatagon paprikázom 3 óra alatt jön, a tölgynél macskagyökér ( sajnos csak 2 bónusszal 9 óra alatt érik )
    Délután majd megy mind az 5-el akkor már 7,20 ra le tudom vinni az érésidőt.:)
    Iminek 1 ilyen event gyerekjáték;):D:D
    Szép napot.:D

15. -Fülemüle-70

Nekem már nem fér bele komfortba, így felszaporítás után már mind a 2 területre 1x1-be mennek a gazdaköri növények.
    Onnantól kezdve nincs több szupitrágya se kacsakata rá.
    A 8.127 farmos és 7.527 bahás növény simán meglesz.
    2. felhő megvan :inlove:

ursa11, Imi*, Katka54 és 4 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

Gratula.:inlove:Nekem majdnem 124:wuerg: Na sebaj;):)
    A nagyján túl vagyok , szombattól még röpizés aztán kész:)
    A bónuszládát várom még szeretném egybe nyitni mindet( igazán adhatna jót ennyi kapálásért) A neón ládikót is várom, nyuszi vagy hiúz;):DKeveset aludtam ébren álmodom:D:D
    A teliholdnál a rövidet nem szaporítom fel:music:. Úgy se kell csak a hosszú és a zöldo_O
    Hoppá nekem se fér bele 20 perc. Hát akkor 2*2 esen maradt gyorsítva aztán majd 1*1.

Utoljára szerkesztett: 31.7.20
    ursa11, Imi*, Katka54 és 4 más kedveli ezt.
  17. -Fülemüle-70

Én a teliholdast csak felszaporítani fogom tudni.
    El kell mennem itthonról munka miatt, ott aratni nem fogok tudni telóról meg vezetés közben se természetesen.
    Igaz max. 3 órát leszek távol, de csúszni fogok vele.
    Érdekes hogy egyáltalán nem vagyok álmos, pedig nem aludtam valami sokat.
    Majd éjszakázom megintxD
    Juj lehet jobban járnék vele ha hosszút ültetnék míg nem vagyok itthon. Démonival és felhővel.
    Azt hiszem így lesz a legjobb, mert akkor nem megy üresjáratba és a röpi is gyűlik.

ursa11, Imi*, Katka54 és 3 más kedveli ezt.
  18. lukimi

Nahátakkor, meg van a 2 felhő és a 10-10 mag.:):music:

Ez a minimum, innen csak tovább mehetünk.xD

19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijjasztok! Új kód: CHALLENGE :)

ursa11, Imi*, Katka54 és 5 más kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

Gratulálok Imi:inlove:
    Mondom én hogy holnap kész leszel az tuti az eventel :)
    Nálam 1x1-be érik és már csak 568 felröpi kell.
    Szia ! :)
    Nagyon szépen köszönjük hogy elhoztad nekünk ide az ajándékkódot :inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.